Forumi eshte i tifozave shkodrane, dhe nuk kan te drejte mysafirt me dhan udhezime se si me emeru.Lizard_King wrote:
Madje forumit mo mire vejani emrin anti-tirana si disa nga anetaret ktu apo sic keni pas nji teme dikur qe vetem sportivitet nuk tregonte. .
nuk e di se ku emerr kurajon, ti drejtohesh nji admini kshtu, tu e dite se ai te perjashton prej forumit per dy sekonda.Kurse ti Vllaznia1919 nuk me intereson fort mendimi jot e as nuk du te me pergjigjesh pasi shume nga ju e keni tregu cfare niveli jeni.
Respekte per anetare te vecante ktu qe flasin per sport e qe i japin vlere ktij forumi qe shyqyr e keni mbyll se ishte bo per turp ne syte e te tjereve jashte
Edhe ktu vij per te kaluar kohen, dikur per debat sportiv, po tashi mo shume per te pa deri ku arrin injoranca e disa komenteve.
Lizard une kam pas konsiderate per ty, por me te than te drejten po me vjen zor prej vedit para disa antarve qe te kam mbrojt para tyne, se me kyt postim ia ke mbyll deren vedit te ky forum "injorantash". me vjen keq, por ndoshta vetem nqs kerkon te falun shume shpejt, dhe edhe shumica e antarve ta pranojne, ke mundsi te vazhdosh me ken antar i ktij forumi, prendryshe nuk e meriton me ken antar i ktij forumi "injorantash". gjithsesi admini do ta shqyrtojne se shpejti kyt ceshtje.