Finalja e kampionatit TIRANA - VLLAZNIA

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Post Reply
fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Re: Finalja e kampionatit TIRANA - VLLAZNIA

Post by fpjalmi » Sun, 24 May 2009 , 23:52

nuk di ca me than,dhe ne cdo moment kam ndeshjen e djeshme ne mend dhe nuk me ik nga truni.

kena lujt shum keq ,dhe skuadra maroj kur hangri golin e dyte .;
\

te shohim cfare merkatot do kena .

fushaj duhet te rinojn persmarit vllaznine me futbollista cilesore dhe te marrin hafizin te zgjedhin futbollistat vete .

te gjithe kena qef qe hafizi te jete tranieri i vllaznise .

fushaj duhet me ba dicka.

un mendoj se 60 perqind te futbollistave jan te mire por nuk kena tranier .

skema e dedes qe ka vu dje asht nji turp.

mendoj se po te kishim tranierin e mire ,do shifshim dicka tjeter edhe me ata lojtare qe kishim.

shpresoj qe te kena hafizin kete vit .

2 jan tranierat ma te mire ne shqipni.

hafizi dhe bushati .

nese do kishim njenin do na bate shum pune per sezonin tjeter.

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sun, 24 May 2009 , 23:59

Tifozët shkodranë

Edhe pse dolën të zhgënjyer nga loja e Vllaznisë, tifozët shkodranë
meritojnë notën 10. Të vendosur në tribunën D1 dhe anash saj, në
atë anësore, ultrasit kuqeblu, të shumtë në numër mbështetën pa
masë ekipin e tyre. Nuk munguan as banderolat për Xhevahir
Sukajn, Ndriçim Shtubinën etj. Më e veçanta ishte ajo kushtuar
prezantueses së emisionit sportiv:

"Marina, zemra jonë".

Ledi1920
Fanatics
Fanatics
Skuadra: Tirona,Bayern

Post by Ledi1920 » Mon, 25 May 2009 , 09:03

Tirona e meritoi fitoren.Me thene te drejten nuk e mendoja aq te lehte fitoren.Ne gjithe perballjet qe ka bo Vllaznia me Tironen ket sezon kjo ishte me e dobeta.Mbase ka ndikuar dhe shenimi i golit shume shpejt dhe ne njefare menyre i ka preh krahet lojtareve te vllaznise.Nuk du me e zgjat se nuk eshte momenti por
gjithsesi SUKSESE NE EUROPE
Image

REINIS
Fanatics
Fanatics

Post by REINIS » Mon, 25 May 2009 , 11:42

TIRONA ne pjesen me te modhe te takimit e dominoi neshjen! Kjo ishte e dukshme. Mase nji faktor per ket ishte ene goli i psu aq shpejt qi me sa duket i preu komet lojtarve kuqeblu. Masi hongren golin u corjentun komplet.
Personalisht nuk e besosha aq te lehte e te shpejte fitoren. Kur pash topin ne rrjete desh m pushoi zemra.
JU UROJ SUKSESE NE EUROPE! ISHALLA MOT ME MIRE! :wink:
NUK KA MO KAMPIONATE
AS KUPA REPUBLIKE
HIKU, HIKU KOHA E BYROS POLITIKE
(per dinamon, partizonin)

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Mon, 25 May 2009 , 14:34

Pershendetje te gjithve,

Ne kete ndeshje Vllaznia ishte inegzistente dhe Tirana e meritoj fitoren .....
Gjynah per tifozat kuqeblu qe e kane mbeshtet ekipin deri ne fund !!
Nuk jam dakort me disa shkrime ku Vllaznia cilesohet si skuader e vogel apo skuader medioker, po kshu edhe qe Tirana e ka meritu kampionatin ma shume se Vllaznia!!!

Vllaznia kete sezon asht paraqit shume mire e une jam i knaqun ne pergjithsi, problemi i vetem ndoshta ka kene merkatoja e veres si edhe tranjeri (gabim ne heqjen e Canaj, si edhe gabim afrimi i Haxhiosmanovic)!!!
Sic ka shkru edhe Skodrinoni, Sukaj per gjys sezonit ka shenu 11 gola e nuk jane pak....
Po kshu edhe Sinani ka shenu 14 gol qe prep nuk jane pak ....
Problemi ka ken tek alternativat ne sulm, smund te pretendohet me dal kampion me 2 sulmusa e gjys, biles pjesen e pare te sezonit e kena ba me 1 sulmus e gjys !!!!

Sdq kja ndeshje duhet harru edhe duhet me mendu per sezonin tjeter, ku presidenca te gjejne nji tranjer persmarit edhe t'ja lajne ne dore atij krijimin e grupit per sezonin e ardhshem, Hafizi ose Bushati kishte me ken perfekt per postin e tranjerit te Vllaznise ose te marrim nje tranjer te ri qe te rrin te pakten 2 sezone ne menyre qe te krijoje grupin e lojtareve qe nevojiten per me ba nji skuader pretendente. Per kete post mu me kishte perlqy Hysen Zmijani.
Vllaznit Ultras

Image

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Mon, 25 May 2009 , 14:53

LEDI E REINIS urime per titullin kampion
e paci fat me shortin e champions liges
ishalla deri ne grupe kualifikoheni
i perjashtuar

Ledi1920
Fanatics
Fanatics

Post by Ledi1920 » Mon, 25 May 2009 , 15:11

GOLDIAN wrote:LEDI E REINIS urime per titullin kampion
Faleminderit Goldi
Taksirati im me te qeras tani :D :D
Image

loroborici
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by loroborici » Mon, 25 May 2009 , 15:58

Skodrinon wrote:un mundohem mas me shkru kurre fille mas ndeshjes, se si gjithmone kur hupim, si tane tifozat e botes, e egzagjerojme jasht maset ne vlersimin negativ te ekipit.
Nuk jena tan qi bajm kshu. Bash me than TE VERTTETEN kampionatin e kena hup vet, tuj lan pike me ekipe te dores se dyte. 6 pike me Teuten, tuj mos harrue 2 pikt me Lushnjen. Se tash kampionati nuk kish pse me u var prej neshjes se funit. Duhej ta kishim fitue 1-2 jave ma para. Kshu qi neshja e funit, nuk kishte pse me ken finale. Sot, kampionati fitohet nqs ban ma shume pike me ekipet e vogla, ose ata ma te dobtat. Shijko Mancesterin ose Interin, sesi kane mujt bash 3-4 vjet tuj dal te part me kte mnyr qi thash ma nalt.
Me fol nji tash per neshjen e Tiranc, munem me than se Tirana qe ma mire, per 25 minutat e para, ema pas i ran brekt edhe asaj, por ata paten ksi lloj fatit, qi tant ishin shume dobt dhe nuk kishin fuqi me ba asgja ne sulm. E une jam tuj lut qe Vllaznis i duhet nji playmaker i nivelit te nalt, nqs dum me pretendue per me dal te part.
Ne fun desha me than qi futbolli jon i ka skuadrat pothuj me nji lloj niveli. Ket na ka than ma se qartmi edhe ky kampionat i tash spo ka marue.
Vllaznia ne zemer
Image

REINIS
Fanatics
Fanatics

Post by REINIS » Mon, 25 May 2009 , 18:33

GOLDIAN wrote:LEDI E REINIS urime per titullin kampion
Falimnerit Goldo!
NUK KA MO KAMPIONATE
AS KUPA REPUBLIKE
HIKU, HIKU KOHA E BYROS POLITIKE
(per dinamon, partizonin)

Ledi1920
Fanatics
Fanatics

Post by Ledi1920 » Mon, 25 May 2009 , 20:21

loroborici wrote:
Skodrinon wrote:un mundohem mas me shkru kurre fille mas ndeshjes, se si gjithmone kur hupim, si tane tifozat e botes, e egzagjerojme jasht maset ne vlersimin negativ te ekipit.
Nuk jena tan qi bajm kshu. Bash me than TE VERTTETEN kampionatin e kena hup vet, tuj lan pike me ekipe te dores se dyte. 6 pike me Teuten, tuj mos harrue 2 pikt me Lushnjen. Se tash kampionati nuk kish pse me u var prej neshjes se funit. Duhej ta kishim fitue 1-2 jave ma para. Kshu qi neshja e funit, nuk kishte pse me ken finale. Sot, kampionati fitohet nqs ban ma shume pike me ekipet e vogla, ose ata ma te dobtat. Shijko Mancesterin ose Interin, sesi kane mujt bash 3-4 vjet tuj dal te part me kte mnyr qi thash ma nalt.
Me fol nji tash per neshjen e Tiranc, munem me than se Tirana qe ma mire, per 25 minutat e para, ema pas i ran brekt edhe asaj, por ata paten ksi lloj fatit, qi tant ishin shume dobt dhe nuk kishin fuqi me ba asgja ne sulm. E une jam tuj lut qe Vllaznis i duhet nji playmaker i nivelit te nalt, nqs dum me pretendue per me dal te part.
Ne fun desha me than qi futbolli jon i ka skuadrat pothuj me nji lloj niveli. Ket na ka than ma se qartmi edhe ky kampionat i tash spo ka marue.

Shiko normal qe pregatitja fizike nuk eshte se eshte e larte ne futbollin shqiptar dhe normal qe dhe tirona do kishte lodhje.Por Tirona nuk kishte mo perparsi me gjet golin thjesht me administru rezultatin.Biles ne pjesen e dyte ishte pa sulmus.Jam dakord qe sduhet te lesh pike me ekipet e vogla por nuk ka qene vetem vllaznia qe ka len pike edhe tirona ka lon shume pike.Vllaznia kishte shanset e veta por goli qe ne fillim i shkoi,i dyti i fundosi psikologjikisht dhe nuk kishte me force...
Vllaznia ishte shume dobet ne mborjtje sa 20 min e para grima boni nja dy pritje spektakolare se do kishte shku neshja...

Gjithsesi mendimi im.Me duket se tek vllaznia disa lojtar duhet te hapin krahun dhe besoj se ju i dini kush jane.Gjithe te mirat.
Image

loroborici
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by loroborici » Mon, 25 May 2009 , 22:18

Ledi1920 wrote: Jam dakord qe sduhet te lesh pike me ekipet e vogla por nuk ka qene vetem vllaznia qe ka len pike edhe tirona ka lon shume pike.Vllaznia kishte shanset e veta por goli qe ne fillim i shkoi,i dyti i fundosi psikologjikisht dhe nuk kishte me force...
Nuk asht sic je tu than ti. Vllaznia ka hup javn e parafunit 2 pike me Lushnjen qi asnji nuk ka munet me e menue se kishte me nodh. Tash Vllaznia erdh me fitue se ishte e detyrume me lujt per me fitue. Kjo e ka cue skenarin e neshjes bash sic e ka desh Tirana. Nqs Vllaznia lunte me barazue tuj pas pike ma shume se Tirana, jam i bind se neshja kish me marr nji drejtim tjeter. Pse qi kur filloi neshja, Vllaznia ka nis lojen e hapun duke lujt per fitore, cka ja bani bash nje dhurate taktike Tiranc. E kena pa Tiranen dhe ne neshje te tjera ku ka ken e detyrume me lujt per fitore dhe ka ba neshje shume te dobta( neshjen me Besen, Flamurtarin, Durresin, 2 derbi me Partizanin, ku ka barazue bash ne minutata e funit)
Nuk jam i bindun se Tirana ka ekipin ma te mir te superligs. Per mue Dinamo dhe Besa kane pas kontigjentet ma te mira, por jo perhere ne futboll fiton ma i miri.
Vllaznia ne zemer
Image

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Mon, 25 May 2009 , 23:44

loro borici po besa ska drejtusa ma vlla
sado te mire ta ken ekipin
ata qelben ne kry me bizhdil mafiozin
qe cdo jave e perjashton nga nje lojtar
dinamo bani blemje te medhaja ne dimer e futi friken tanve po mesa di une tirana e ka rahatu mire kete sezon dinamon
per mendimin tem tirana pervec se ka financen ma te mire ne shqipri ka dhe nje staf drejtus shume ma te kualifkum se te tjeret
jam dakord qe hupme dy pike te paparashikume me lushnjen
por prap se prap e kishim finalen ne dore
le te fitoshin me tiranen
kjo skuader njac takat pati e njac morri
uroj te kete msu dicka fushaj e te ndertojne ekipin qe ne vere e jo gjys ne vere e gjys ne dimer
i perjashtuar

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Tue, 26 May 2009 , 00:01

GOLDIAN wrote: kjo skuader njac takat pati e njac morri
uroj te kete msu dicka fushaj e te ndertojne ekipin qe ne vere e jo gjys ne vere e gjys ne dimer
goldi.

mendoj se fushaj ka ba nji merkato te mire.

mendimi jem asht tranieri qe fushaj e dhivi

o te kishte lan agim canajn ose ta kishte zevendesu me 1 ma te mire ,por ja me nje ma te keq :D :D

kur erdhi dede vllaznia ishte ne fazen ma te veshtire

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Tue, 26 May 2009 , 00:05

fpjalmi wrote:
GOLDIAN wrote: kjo skuader njac takat pati e njac morri
goldi.

mendoj se fushaj ka ba nji merkato te mire.

mendimi jem asht tranieri qe fushaj e dhivi

o te kishte lan agim canajn ose ta kishte zevendesu me 1 ma te mire ,por ja me nje ma te keq :D :D

kur erdhi dede vllaznia ishte ne fazen ma te veshtire
o pjalm fushaj ka ba merkato te mire nuk po e shaj
po tham ishalla me mend ne kry kete sezon hek ato qe sduhen e mundohet me marr mrenda mundesive lojtare te nje niveli te larte.
une te tema e dervishit jam ken e jam kundra tij
dhe me vjen keq qe e largunen agim canajn njashtu
ndoshta me agimin do ishim kampion sot
ndoshta dhe jo
i perjashtuar

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Tue, 26 May 2009 , 00:19

Tjeta juj.

Jam dakort me Goldin ku thot qe merkatoja te ishte ba qysh ne vere!!!
Ne skena marre asnji lojtar te hajrit kete vit ..... vetem Dhembi e deri diku Boadu kane e kane justifiku vedin.
Kena marre 2 kroat e nuk e kane justifiku vedin, kena marre ate hungarezin a ca ishte e se ka ba nji ndeshje, kena marre 2 afrikan tjere e si kane ba 90 minuta loje?!!!
S'kena afru portierin qe asht fondamentale per Vllaznine e sezoneve te ardhshme, po kshu skena perfitu asnji lojtar te shkolles tone te futbollit pervec Shtubines.
Per mendimin tem jane menaxhu keq disa te rinj si Bala e Rraboshta apo edhe Semina.

Sdq per kete sezon me aq sa kam nigju edhe ne Shkoder , drejtusit e kane justifiku vedin......
Ishalla msojne prej "gabimeve" edhe sezonin tjeter te na paraqesin nji Vllazni pretendente!!
Vllaznit Ultras

Image

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Tue, 26 May 2009 , 00:22

DAKORD JAM me ty admin
ca u ba me seminen a dihet gja?????????????????????
biles kisha me than admin
se dhembi me boadun efillunen super po i la takati ka fundi i kampionatit
skuadra do shperbahet e kjo asht e keqja jone
ne nje kohe ku tirana e dinamo do mbajn 90% te ekipit
i perjashtuar

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Tue, 26 May 2009 , 00:25

Semina asht kthy ne Bullgari naqe.

Une sjam dakort me largu Sukaj, asht lojtar i mire, duhet qe tranjeri i ri si edhe presidenca me e vu pak perfije. Une sdo kisha dasht qe me e pa sezonin tjeter me ndoj Tirane apa Dinamo ?!!!!
Vllaznit Ultras

Image

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Tue, 26 May 2009 , 00:35

nuk besoj qi tirana mban 90% te ekipit, se memelli e xhafa ikin e pezo ikin. edhe abrahamit i maron kontrata e te shofim a rinovon. edhe lila ik jashte m'duket. nji portier i duhet edhe atyne.
problemi asht se ata kan lek ma shum se na me marre lojare te tjere. na duhet me shpresu edhe te shperthimi i ndonji lojtarit te ri si bala, e na ishte dashte shum nji tip lojtarit si ai. por nuk mahen shpresat vetem te te rite kur kundershtart shpenzojne miliona.

loroborici
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by loroborici » Tue, 26 May 2009 , 00:42

GOLDIAN wrote: per mendimin tem tirana pervec se ka financen ma te mire ne shqipri ka dhe nje staf drejtus shume ma te kualifkum se te tjeret
Simas atyne qi kam lexue kto koht e funit, Besa ka ken ekipi qi ka pas rrogat ma te nalta. Tash nuk munet me te dhan te drejt kur thue qi Tirana ka organizim ma te mire. Ka ma shume mshtejte ka politika, ka mafija ka njerzit me pare dhe pushtet. Ktu munet me than se ka nji far avantazhi. Tirana i ka ndru 2 trajner e ka ba lamsh grupin e lojtarve tash kur dime se kan hjek Kolen per mos me perzan Muken.
Tuj pa lojen e Vllaznise jam i bindun se skena nji playmaker qi munet me furnizue sulmin me topa. Nqs e pat Sukaj priste me e mar topin prej zones tone dhe me ik 50 metra ku nuk sihte e munun me ba ma shume.
Vllaznia ne zemer
Image

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Tue, 26 May 2009 , 18:11

Dy rreshta per vllaznine

nga N. Buzalli

Ishte e shtune ajo dite,qe te gjithe e kishim prite.

feste te madhe kishim menu, kupen ne shkoder per me pru

kishin ardhe prej shkodret shume, Qemal stafen e pushtume.

ka kene shkodra keshtu gjithmone, aq me teper per kampione.

se shumica kane lane pune,kane femi e kan lena grun.

kane lane mesime e fletore, shume prej tyne dhe dashnore.

ishte dita e vllaznise, qe i tregonte gjithe shqipnise.

se shkodranet jane teknike,dhe tiranen se kane frike.......

fillon loja, humbet fjala, rreshqet topi ne rrjete si ngjala.

pa kalu as 5 minuta, une per vedi u mahnita.

thashe me vedi, durim mar cim, top ashte ky ka edhe ndryshim.

e ishtu une tuj menu,por minutat tuj kalu.

te prite golin e barazimit,vjen minuti i zhgenjimit.

2-o per tiranen,ishte si te ma shashe nanen.

shejt e shpejt loja perseri fillon,po vllaznia

gol spo kerkon.

une me shoket jam merzit,se tirana po na kurite.

po keta ka topi edhe loja,here te tjera te nbyllet goja.

se kan thane,gjuha asht prej tulit,edhe golat bahen prej sulmit.

vjen minuta e 88,po vllaznia jo shume e qete dergon topin nji here ne rrjete.

me ne fund mbaron loja,prishen zemra e mbyllet goja.

humbe vllaznia kampionatin,e pak ne na shton inatin.

po na vedin se leshojm kret,skuadren tone duhet me e mbeshtet.

dhe nji gja une di me thane,e ndiej veten prape shkodrane,e ndiej veten prape krenare dhe pse nuk morem vend te pare.

se vllaznia ashte zemra jone.ne zemra tona gjithmone kampione...
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

Post Reply