VLLAZNIA - DINAMO

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Post Reply
vllazni76
Tifoz
Tifoz

Re: VLLAZNIA - DINAMO

Post by vllazni76 » Sun, 10 May 2009 , 05:46

Lizard king-

Shpresoj qe Vllaznia te gjeje forcat ne ndeshjen e fundit te ketij kampionati qe t'ua mbyllin gojen ty, Fatjonit, dhe gjithe tifozave tuj.

Te ishte per mu, i vija nje bombe atij klubi te shkerdhym qe keni por ne fund te fundit lotet e atyne 100 tifozave qe keni gjithsej nuk e kompenson koston e dinamitit.

Mos harro per asnji moment se jeni klub mercenaresh edhe i numeron me gishta ish-futbollistat e famshem shqiptare qe bajne tifo per ju. Te gjithe shkodranet qe kane lujte me ju tani vone duke perfshi Licin, Sinanin, edhe Salihin nuk duan me iu pa me sy. Ashtu sic nuk duan me iu pa me sy as edhe vlonjatet, elbasansit, korcaret etj etj. Ne nje moment te caktum edhe futbollistet tuaj kane qejf me iu minu nga brenda sepse nuk e ndjejne vehten te integrum ne ate klub te qelbun, arrogant, pis.

Sic e kam thane disa here, jeni te urryer nga gjithe Shqipnia, jo se jeni te mire por sepse iu vjen era qelbet. Vetem ne nje epoke ku futbolli eshte kthy ne biznes, nje klub i kalbun si ju mbijeton. Ama leku nuk blen tradite e as pasion. Do te mbeteni gjithmone nje skuader me stadium bosh. Rekord...per nje qytet me 1 milione vete.

Hajt shnet...

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Sun, 10 May 2009 , 09:29

Lizard_King wrote:urime per fitoren e rradhes... cuditerisht flisni shume per kridens meten si tifoz i tirones megjithese ksaj rradhe mu duk mo shume si nji tifoz i vllaznise. sot ju ka dhon nji penallti fallco, dhe i ka mohu nji penallti sade dinamos... ah jo me falni se kur flitet per vllaznine kto per ju nuk jane leshime, blerje, dallavere, pislliqe.

shifemi ne neshjen finale, se atje do e tregoni veten sa te zote jeni se me llafe keni dal kampion. :wink:
lizard ai njifet si i tille e kyt e kane pranu edhe shume prej jush.Tjeter mandej se ajo ishte penallti nji copet,mbrojtsi i dinamos nuk shef hic ku asht topi po i sulet sinanit si kali n lame.Penalltia e dinamos edhe mund tu jepte po ma pare ishte faull kunder boaduse dhe tham per kyt se ka dhane.
akuzut peqinin per lshime po e pate vete sa kollaj bate 3 gola ne pjese t pare,tashma asht nji ekpi qe s kerkon ma kurgja prej kampionatit.
dinamos hallall se dje ka lujte futboll sic duhet te luhet.Ishalla lun edhe javen qe vjen ishtu.
llafe keni ba edhe ju boll

Ne fillim te sezonit: MENDOJME QYSH TESH PER CHAMPIONS SE KAMPIONATIN E KENA N XHEP
A.kola : NQS DON VLLAZNIA TE VEJNE EDHE ARBITER SHKODRAN NE NDESHJEN E FUNDIT e shume e shume tjera qe s m kujtohen.Deklarata ka pase prej te dy kampeve,disa here te pamendume mire po me thane qe merrena vec me fjale sic tha allmuca m duket e tepert...
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Sun, 10 May 2009 , 10:13

Lizard_King wrote:urime per fitoren e rradhes... cuditerisht flisni shume per kridens meten si tifoz i tirones megjithese ksaj rradhe mu duk mo shume si nji tifoz i vllaznise. sot ju ka dhon nji penallti fallco, dhe i ka mohu nji penallti sade dinamos... ah jo me falni se kur flitet per vllaznine kto per ju nuk jane leshime, blerje, dallavere, pislliqe.

shifemi ne neshjen finale, se atje do e tregoni veten sa te zote jeni se me llafe keni dal kampion. :wink:
po ato peqinsit aleatet e vllaznise qe kishin marre premio nga fushaj e nga ismaili me nal tiranen tende ku ishin
apo tuj ra me dore ne pjese te pare
turp turp qe ke ftyre me ba kete postim
nejse u mesume me ju tashme
fatkeqesisht
i perjashtuar

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Sun, 10 May 2009 , 10:21

O TI LIZARD UNE SE DI CAR FTYRET KENI JU
PSE SJE BURRE E FLET PER ANDI LILEN
QE MERR KARTON NE KAVAJE E MAS NJE JAVET LUN ME JU
KU A PA E NDIGJU KJO PUNE
TURP E FAQJA ZEZE JU QOFTE
SJA VLEN ME JU KTHY PERGJIGJE
I KERKOJ FALJE LEDIT DHE SHPRESOJ TA KENA VAZHDIMISHT NE FORUMIN TONE
TRE PIKSHI I KALON SHKUMBINIT APO JO MIUSHAT E FEDERATES
TURP E FAQJA E ZEZE PRAP PO JU THAM
TURP MA TE MADH SDO KETE
TI DEL E NA THU PER KRIDENS METEN
A E MAN MEND KUR KERCEJ NAPOLONIN KUR ISHTE ALBITER I 4 APO E KE HARRU
PO SKENI FAJ JU SE NE FORUM TUJIN SHANI E SHALONI PO SKA GJA
RESPEKTOJ ATO FANATICSA QE MARRIN MUNDIMIN ME NDJEK TIRANEN KUDO E JO ATO ***** QE BAJNE TRIMIN NGA X APO Y SHTET
DEBATI JEM I FUNDIT KETU
E GEZOSHI ANDI LILEN
i perjashtuar

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Sun, 10 May 2009 , 11:41

lizard zakonisht ke kene objektiv po ky komenti jot me ironi mund tu evitote...nejse mendimi jot...
qe nji artikull te s ekspres:

Llani-Memellit:Mos shëno më, po ja’u lëmë
11 Maj Një episod i çuditshëm ka ndodhur në momentin që sulmuesi Memelli ka shënuar golin e tretë për Tiranën. Përveç mënyrës së bukur të realizimit ky gol ka patur edhe një veçanti tjetër: Portieri peqinas Llani i afrohet sulmuesit pogradecar të Tiranës duke i thënë se “ne ju lejojmë të shënoni ndërsa ju kërkoni rezultat të thellë”. Menjëherë pas këtij momenti portieri dhe njëkohësisht kapiteni i ekipit të Shkumbinit afrohet drejt stolit të skuadrës së tij duke kërkuar zëvendësimin. Trajneri Magani i bën me shenjë të vazhdojë lojën dhe përpiqet të qetësojë kapitenin e tij. Episodi ka ngjallur habi tek të pranishmit e pakët në stadium duke lënë shteg për dyshime, pasi Tirana nuk shënoi më duke u ndalur në shifrën 3 të golave në portën kundërshtare. Edhe në pjesën e dytë bardheblutë përpos mundësive të shumta nuk e dërguan më topin në rrjetë. Ky rast të bën edhe një herë të mendosh se fundi i kampionatit nuk luhet vetëm brenda fushe...

na akuzut e s late gja pa thane,qysh se kena marre kreun(ME MERITE) keni fillu me xjerre justifikime prej ma t ndryshmeve.Sa ishit te paret ndejtet urte,tesh filloi me ju djege...nqs ka mundsi mu pergjigj vec ityne pytjeve :
1- pse lujti andi lila dje e nallbani s lujti?nuk mund t thuhet se s lujti n kupe se nallbani lujti n finale
2- po goli ne vlone i juji ishte i rregullt?
kuq e blu asht flamuri,
tane tjereve diftonja,

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Sun, 10 May 2009 , 12:23

Hajt mar lizard se skeni ba gja tjeter edhe veq tuj fole e tuj u anku.Kur i keni pase gjithmone ne favor te gjith.Kshtuqe e ke kot qe thu qe na kekena kampion per llafe.
Skualifikimi i Liles pse u fal????????
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

Image

Lizard_King
I perjashtuar
I perjashtuar

Post by Lizard_King » Sun, 10 May 2009 , 12:55

vllazni76 wrote:Lizard king-

Shpresoj qe Vllaznia te gjeje forcat ne ndeshjen e fundit te ketij kampionati qe t'ua mbyllin gojen ty, Fatjonit, dhe gjithe atyne plehnave qe keni grumbullu ne ate halen tuaj ksenofobe.

Te ishte per mu, i vija nje bombe atij klubi te shkerdhym qe keni por ne fund te fundit lotet e atyne 100 tifozave qe keni gjithsej nuk e kompenson koston e dinamitit.

Mos harro per asnji moment se jeni klub mercenaresh edhe i numeron me gishta ish-futbollistat e famshem shqiptare qe bajne tifo per ju. Te gjithe shkodranet qe kane lujte me ju tani vone duke perfshi Licin, Sinanin, edhe Salihin nuk duan me iu pa me sy. Ashtu sic nuk duan me iu pa me sy as edhe vlonjatet, elbasansit, korcaret etj etj. Ne nje moment te caktum edhe futbollistet tuaj kane qejf me iu minu nga brenda sepse nuk e ndjejne vehten te integrum ne ate klub te qelbun, arrogant, pis.

Sic e kam thane disa here, jeni te urryer nga gjithe Shqipnia, jo se jeni te mire por sepse iu vjen era qelbet. Vetem ne nje epoke ku futbolli eshte kthy ne biznes, nje klub i kalbun si ju mbijeton. Ama leku nuk blen tradite e as pasion. Do te mbeteni gjithmone nje skuader me stadium bosh. Rekord...per nje qytet me 1 milione vete.

Hajt shnet...
Krenar qe na urreni. Mo i miri urrehet. Me vjen keq vetem qe shume tifoze te Tirones kane simpati per Vllaznine. Duke lexu komentet e juaja shpresoj te ndryshojne mendje se edhe ju jeni thjesht nji skuader me tifozeri si e gjithe pjesa tjeter e Shqipnise qe dini vetem me sha, me gjujt me tulla, me u mor me skuadrat kundershtare, me bo thashetheme e dallavere kur e shifni qe s'keni mundesi me mor trofe e pastaj boni sikur harroni.

Ndersa per ty vllaznia76 pergjigja mo e mire do te ishte, mos luj me tritolin se duhet te jetosh qe ne te tjeret te kuptojme cfare ndryshimi osht te jetosh si njeri e te jetosh si parazit. Inati tu shtofte.

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Sun, 10 May 2009 , 13:03

Hala su pergjigje per Lilen.
Pastaj ktu skena sha nej her kot.Ti erdhe edhe fillove ironine edhe manej normalisht qe duhet te mash e pergjigjet.Ju skeni pase nevoj me u anku se i keni pase gjanat voj gjithmone,nji her qe nuk ju rrijne gatitu personazhet e nryshme bani si viktima.Pra njilloj jena.Mas e mani vedin si ma te mirt e bots.
Ja kalosh mire.

Image

kristiani
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kristiani » Sun, 10 May 2009 , 13:12

Qa bahet ktu ma si sju vjen marre prep me ardh e me fol ktu per vllaznine kan fut lojtar te denum n'loje, per mu duhet me ba thirrje t'madhe federats edhe uefa's edhe me fitu kunder lushnjes rregullisht jena kampjon, qa u ba tirana kshu me tall bethen me ne kshu a thu se qa jan.
Kam marr axhen n'telefon edhe mtha qe tirana e justifikoj kyt sepse e ka shly denimin me kupen qe nuk ka marr pjes, sa mbajn me qesh mor burr kujtojn se itesh jena ul prej maleve, federat mafiozash pushta pisa qa me ju than ata lyp me i djeg mrend aty ku jan e me i sha...
FORZA VLLAZNIA

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Sun, 10 May 2009 , 14:33

o burra mos u merrine me to pash zoten. me vjen keq per 2-3 fanatik qe kena ketu se me te vertet asht per ti pasur zili. me keto tjeret asht kot me u marr me to se kan jete ne vedi.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

Lizard_King
I perjashtuar
I perjashtuar

Post by Lizard_King » Sun, 10 May 2009 , 14:33

vllaznia1919 wrote:Hala su pergjigje per Lilen.
Pastaj ktu skena sha nej her kot.Ti erdhe edhe fillove ironine edhe manej normalisht qe duhet te mash e pergjigjet.Ju skeni pase nevoj me u anku se i keni pase gjanat voj gjithmone,nji her qe nuk ju rrijne gatitu personazhet e nryshme bani si viktima.Pra njilloj jena.Mas e mani vedin si ma te mirt e bots.
Ja kalosh mire.
Lilen nuk di as une vet me te dhon nji pergjigje. Shpresoj qe mos jete nji gabim i drejtuesve tone. Di qe Lila osht denu per kupen e Shqiperise, kurse Nallbani per kampionat. Per ket vendim te cuditshem nga komiteti ekzekutiv u ankua edhe Agustin Kola pas ndeshjes se kupes. Mos kujto se jemi favorizuar ne me ket vendim. Me mire Lila per kupe sesa per kampionat, po ju keni fillu te boheni shume grindavece, mo keq se Fushaj. Ju ka hy frika e neshjes finale pasi e treguat veten qe nuk po arrini ta perballoni fundin. Ket e treguat edhe ne ndeshjen me Dinamon.

Sa per ironite une nuk i kom shume problem e di si te mbrohem nga komentet pasi derisa jam regjistruar ktu i kam marre parasysh qe me duhet te perballem me tifoze te vertete e te respektuar te Vllaznise per te cilet kam respektin maksimal, gjithashtu edhe me injorante. Sigurisht as ju nuk jeni mo te miret e mo te ndershmit e botes sic doni me e nxjerr veten, gjithashtu nuk toleroj idiotizma si ai i vllazni76 qe permend tritolin. Vetem ktu mund te lexosh komente te tilla talebanesh.

kristiani
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kristiani » Sun, 10 May 2009 , 15:05

Lila ka marr karton t'kuq kunder beses ne kampjonat edhe keka denu per kup kyt se han as lopa mor vlla.
Na ka hi friga shum prej tiranes se keni sulm shum te mire duke par se qa i keni ba shkumbinit, mandej ne kena pas gjithmon veshtirsi kunder dinamos ska asni lidhje me at qe thu nuk perballojm fundin, ju nuk perballoni fundin se e hangert me flamurtarin edhe keni lan nam me shkumbinin keni fillu pislleqet se e pame mir se sa vleni kur nuk i keni ndeshjen e shitune si me flamurtarin ne finale, kshu qe mas i ban qef vedit kor me than se ju kena frig se sju a ka kerkush frigen, mandej ata komentet talebanesh shka lexoj te forumi jot se ai qi t pergjigj ktu n'at menyr mirboll ta ka ba.
FORZA VLLAZNIA

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Sun, 10 May 2009 , 15:59

Lizard_King wrote:
Ja kalosh mire.
Lilen nuk di as une vet me te dhon nji pergjigje. Shpresoj qe mos jete nji gabim i drejtuesve tone. Di qe Lila osht denu per kupen e Shqiperise, kurse Nallbani per kampionat. Per ket vendim te cuditshem nga komiteti ekzekutiv u ankua edhe Agustin Kola pas ndeshjes se kupes. Mos kujto se jemi favorizuar ne me ket vendim. Me mire Lila per kupe sesa per kampionat, po ju keni fillu te boheni shume grindavece, mo keq se Fushaj. Ju ka hy frika e neshjes finale pasi e treguat veten qe nuk po arrini ta perballoni fundin. Ket e treguat edhe ne ndeshjen me Dinamon.

Sa per ironite une nuk i kom shume problem e di si te mbrohem nga komentet pasi derisa jam regjistruar ktu i kam marre parasysh qe me duhet te perballem me tifoze te vertete e te respektuar te Vllaznise per te cilet kam respektin maksimal, gjithashtu edhe me injorante. Sigurisht as ju nuk jeni mo te miret e mo te ndershmit e botes sic doni me e nxjerr veten, gjithashtu nuk toleroj idiotizma si ai i vllazni76 qe permend tritolin. Vetem ktu mund te lexosh komente te tilla talebanesh.
Un ta thashe se ti hyre dhe fillove me ironi pastaj tu pergjigjen antaret.Normalisht qe anje ekip nuk asht i paster kshtuqe kerkush nuk asht perfekt.Manej siq tha edhe kristiani:ka marre karton ne kampionat e denohet ne kupe??????????????????????????????????????????

Image

futbollist
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Vllaznia, Bayern

Post by futbollist » Sun, 10 May 2009 , 16:52

Po kyt se paskam ndi. Paskan denu Lilen me te kuqe,po i bjen me marre fitoren ne tavoline athere shkumbini e ne me dal kampjon qysh me Lushnjen. Sa mire veproi Federata per Dinamon kur aktivizunen njenin lojtar ne kupe te parregjistrum dhe ne mandej morrme fitoren ne tavoline. Duket sa me qetsi e merr federata kyt aktin e Tiranes ne kyt ndeshje per aktivizimin e Liles. Bravo Halil aga qe din me mush xhepat e federates,e paske pas xhepin si me kene pus naftet..
:::::::::::FORZA VLLAZNIA :::::::::::FORZA SHQIPERIA::::::::

Lizard_King
I perjashtuar
I perjashtuar

Post by Lizard_King » Sun, 10 May 2009 , 17:12

futbollist wrote:Bravo Halil aga qe din me mush xhepat e federates,e paske pas xhepin si me kene pus naftet..
Nuk besoj te kete harxhu mo shume se Fushaj me albitrat dhe anesoret... Shyqyr qe nuk ju boni gol dinamo se do detyrohej te jepte penallti tjeter per vllaznine. Me pelqeu shume edhe hedhja e Sinanit. Po ju plas ndershmeria nga te gjitha anet qe nga presidenti, deri te lojtaret. Gjithsesi do ju shofim ne neshjen finale sa te zote jeni, se i here mund te fitosh i kupe me dallavere po jo gjithmone.

jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Vllaznia

Post by jeti » Sun, 10 May 2009 , 17:37

Lizard_King wrote:
Ja kalosh mire.

O Lizart Ndeshja Vllaznia Dinaomo ishte shume e vertet u pa edhe ne fushe qe dinamo lujti per me marr barazimin.
se ca bani ju fitoni, hupni neve nuk na interreson, ajo qe na duhet neve jane fitoret e Vllaznise.
Tiranse nuk ja ka kush fajin se nuk mujti me fitu ne Kavaj, edhe ti nuk ke pse leh kot per Vllaznine,ban mir me pa punen tande e mos me na shqetsu me gjana te pa verteta, se kush asht Vllaznia kena per me e pa ne Tirane ne ndeshjen e fundit.

Per sa i perket shamjeve qe ti ankohesh, du me than qe kam pas respekt per ju deri kur nje dit hyra te forumi i juj, qysh ate dit e kam hup respektiun per ju, se ju pash mire kush jeni, jeni vec nje turm qe merret me sharje Krahinore nga ma te shemtumet, fjala dejpi permendet per cdo fraze me injorim dhe me injorancen ma te madhe, keni arrini deri ne ate pike anti shqiptarizmit sa te thoni pse shkodren nuk e morri Serbi, Turp te keni se jeni per ba per faqe te zez, nuk du met tregu une ketu luftat e Shkoders kundra serbve sepse po te mos ishte ikjo Shkodra ti si kryeqitet sot nuk do egsitoshe, e ato vlleznit tuj serb do te kashin vu emin e qytetut tend Tiranovic o dicaka te tille...
Asht kollaj me sha tan boten tu mshef mbrapa nje kompiuteri, si bani ta forumi juj, ba me ken ju aq sa thoni ne forum do kishit ken ma shume ne staduim, e nuk do kishit ken gjithmon minoritet edhe kur luni kundra fshatrave.

Respekti qe ta ba ty ne kete te forum, te forumi i Tiranse harroje, nje antar i joni hini e foli si niri per kapacitetin e Stadiumeve Qemal stava, Loro borici etj.. dolen fill "anaret e te nderum" Tu shpif me gjan anti shqiptare, krahinore direkte indirekte etj.

N,q,s don me diskutu si bajn burrat je i mire pritun perhere, n,q,s vejn ketu per me shpif ban ma mir me shku ka ke ardh, se ne nuk ulim vedin me ba ato ca bani ju.
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Sun, 10 May 2009 , 17:42

here tjera ka bisedu ai tjetri si njeri e ka ba debat persmarit me ty lizard,po kyt rradhe keka e pamujtun.Humbja me flamurtarin ju ka shtu ithtesinen e doni me shfry dikund tjeter,ose me gjete fajtorin te vllaznia apo te fushaj por fajin e keni ju e vetem ju nqs ndodheni ne kyt gjendje!!

sa per "idiotizmat" mos u kap antar per antar po shif forumin ne pergjthsi.Atje te ju gjen me kile shprehje idiote qe s kane lidhje me futbollin,por admini juj i nderum justifikohet se nuk asht pergjegjes per ca shkruhet n forum :shock:.
kuq e blu asht flamuri,
tane tjereve diftonja,

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Sun, 10 May 2009 , 17:48

O lizard_king
po mos na kallzo talebant ktu mor burre kur te forumi juj ka njerz qi thojne qi kishin dashte me ju fute bathores me tanksa e me granata, me vu mitralozin nji pike te nalte e me gjujt njerzit qi fute prej jugut e prej veriut n'tirane. shif ata qi shprehin dshiren qi greku t'marrin jugun e serbi veriun e t'lajne vetem tiranen.
e kam provu mikpritjen e shumices t'pjestarve te atij forumi.

Kurse ky asht postimi i ultras_tirona, qi m'duket asht antar edhe i forumit tone(a e njifni kush asht a? :roll: ) qi n'vend qi me ju drejtu shokut te vet qi hapi temen historise me ofendimet ma te ndyta per qytetin tone, me drejtohet mu. edhe per me na tregu sa te pakulture jena merr shembull legjenden e rozafes
Kjo osht tema e ndeshjes finale te kupes. Kur te flasim per histori e legjenda per djepin hajde na trego historine e Rozafatit se aq te ndershem e te kulturum ishit qe para dy mijevjecareve sa vllai genjeu vllain, e per te ndertu u desh me muros grune shtatzane. Hajt shnet.
njerzit me dy ftyra jane te kqi shum

Vuna re diçka te ai forum, se i djegte fort kjo puna e Djepit. Pa sa e kishin inat. E çoshin gjithmone muhabetin te Djepi edhe kur nuk ja permendshe hiç. (ky ultras_tirona e qun legjende)
I vjen inat qi ç'do gja e mire ne ket vend fillon ne Shkoder e se duhen mijra vjet me e arite ket qytet ne ç'do fushe pranej.

Pra injoranta gjen me shumice te forumi juj e nuk ke nevoje me kerku ktu King_Lizard. Se edhe n'diten ma t'keqe jena ma zotni se shumica prej jush

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Sun, 10 May 2009 , 17:48

Njashtu asht po e kuptoj se keka i skicum shum.Nuk me interreson prej ka e ka.As jam tuj u lodhe ma me ju pergjigje.

Image

Lizard_King
I perjashtuar
I perjashtuar

Post by Lizard_King » Sun, 10 May 2009 , 18:47

shv13 wrote:here tjera ka bisedu ai tjetri si njeri e ka ba debat persmarit me ty lizard,po kyt rradhe keka e pamujtun.Humbja me flamurtarin ju ka shtu ithtesinen e doni me shfry dikund tjeter,ose me gjete fajtorin te vllaznia apo te fushaj por fajin e keni ju e vetem ju nqs ndodheni ne kyt gjendje!!

sa per "idiotizmat" mos u kap antar per antar po shif forumin ne pergjthsi.Atje te ju gjen me kile shprehje idiote qe s kane lidhje me futbollin,por admini juj i nderum justifikohet se nuk asht pergjegjes per ca shkruhet n forum :shock:.
Shv13 do te te jap pergjigjen per ty sepse respekti osht reciprok edhe kemi bo disa debate qe ja vlente. Ka kohe qe ktu nuk mund te flitet per futboll. Mjafton te bosh nji kerkim ne komente e ne perqindje me shume ka per te dale fjala tirana sesa vllaznia sepse gati ne cdo koment flitet me urrejtje per tironen dhe shahet klubi e tifozet. Madje forumit mo mire vejani emrin anti-tirana si disa nga anetaret ktu apo sic keni pas nji teme dikur qe vetem sportivitet nuk tregonte. Une nuk e kam shume problem sinqerisht, madje atyre qe na urrejne zoti jua shtofte deri ne plasje. Edhe ktu vij per te kaluar kohen, dikur per debat sportiv, po tashi mo shume per te pa deri ku arrin injoranca e disa komenteve.

Kurse ti Vllaznia1919 nuk me intereson fort mendimi jot e as nuk du te me pergjigjesh pasi shume nga ju e keni tregu cfare niveli jeni. Respekte per anetare te vecante ktu qe flasin per sport e qe i japin vlere ktij forumi qe shyqyr e keni mbyll se ishte bo per turp ne syte e te tjereve jashte.

Post Reply