SHKUMBINI - VLLAZNIA

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Post Reply
Lizard_King
I perjashtuar
I perjashtuar

Re: SHKUMBINI - VLLAZNIA

Post by Lizard_King » Tue, 05 May 2009 , 14:44

Goldian, mbas premios se Bizhdilit per te ndalu Tironen, ka ofru premio 50 milion edhe Ismaili i Shkumbinit. Do doja me dit a mendon akoma se Besa e Shkumbini jane aleatet tone, apo thjesht po bojn lojen e Vllaznise me e nxjerr kampion para ndeshjes fundit. Po te pys ty se e ke mbrojt kete teze me zjarr duke thon qe kto skuadra punojne per Tironen, kur po del e kunderta. Me ju lojtaret e Beses thone qe nuk do i prishim pune Vllaznise, kurse me ne thone qe po respektojne kampionatin. Kampionati respektohet me te dyja skuadrat si me Vllaznine ashtu edhe Tironen. Per te mos permend ndeshjen e turpit ne Peqin. Sikur po ju bohen shume dhurata me duket, duke pa qe me Elbasonin, Partizonin, Besen, Shkumbinin keni fitu pa kundershtare!

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Tue, 05 May 2009 , 16:44

lizard me taman beson se vllaznia nuk mund t rrahin n shkoder partizanin qe po bjen prej kategoriet e besen kur nji jave para se me ardhe n shkoder barazoi mbrende ne kavaje me lushnjen?ndeshja ne elbasan ishte e fitume me merite se elbasani asht per toke ne kyt moment.Rrezikon me ra prej kategoriet per hater tonin?mandej e pate cfare lesh skuadret ka ,kur i rraset edhe ju 3 gola.
po per ndeshjen me durrsin s po thu gja?tirana e rrah deri nadje durresin me forcat e veta,me ne dhanen shpirtin ne fushe po ama fajin e kena vete se me 10 raste s bame asnji gol e ata nji here te porta e banen.
po me flamurtarin?vlonjatet para nji javet binden dreqin se i banen e hile n shkoder e kur vjen puna ulen kryt si pula t laguna kur i bate gol te parregullt mbrende ne vlone ne min te 90.
ba me ndeje me pa episodet e lshimet e llogarite s mbarojme kurre,cilado skuader qe humb kampionatin e humb per faj t vet e jo te tjereve.Ky asht mendimi jem e ti mund t mos jesh dakort ashtu si ndoshta edhe ndokush tjeter po te dy skuadrat kane lane pike rruges qe asht dashte me i marre pa diskutim...
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Tue, 05 May 2009 , 17:52

Ledi1920 wrote: Nuk eshte se spo te lejohet me kundershtu mor burre...po mos me kalu ne ofendime...
Ju nuk ju pelqejn kur ne ju themi qe llani ka hap porten...por tek tema juj e rradhes keni bo krushqi midis cim muces edhe halilit pa fillu neshja...A thu se Fushaj eshte noj engjell,eshte me i pastri ne ket dynja.
Cdo neshje te Tirones do i gjeni i lidhje,o me federaten,o me albitrin,o me traineri ekipit kundershtar edhe e kena ne fajin.Gjithsesi me fal qe po te kundershtoj se jeni ne shpine tuj por jo cdo gjo e keqe vje nga ne....
E njejta gja vlen ede pr ju Ledi. Sa jeni ne vend te pare thoni qi nuk merreni me fjale kote, ndryshe nga ne qajme etj etj. Ne momentin qe nuk fitoni filloni edhe ju t'njejtin avaz.

Persa i perket ofendimeve, ne ket orum postimeme me ofeza kunder jane fshi dhe ai qi ju ofendoi asht kundershtu prej antave te tjere, kurse te forumi juj hala sot i gjen postimet ku quhena injoranta e banjo e kultures.

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Tue, 05 May 2009 , 17:52

Lizard_King wrote:Goldian, mbas premios se Bizhdilit per te ndalu Tironen, ka ofru premio 50 milion edhe Ismaili i Shkumbinit. Do doja me dit a mendon akoma se Besa e Shkumbini jane aleatet tone, apo thjesht po bojn lojen e Vllaznise me e nxjerr kampion para ndeshjes fundit. Po te pys ty se e ke mbrojt kete teze me zjarr duke thon qe kto skuadra punojne per Tironen, kur po del e kunderta. Me ju lojtaret e Beses thone qe nuk do i prishim pune Vllaznise, kurse me ne thone qe po respektojne kampionatin. Kampionati respektohet me te dyja skuadrat si me Vllaznine ashtu edhe Tironen. Per te mos permend ndeshjen e turpit ne Peqin. Sikur po ju bohen shume dhurata me duket, duke pa qe me Elbasonin, Partizonin, Besen, Shkumbinin keni fitu pa kundershtare!
1 lizard kush ju tha kete rizvanolli qe ka ofru ismaili 50 milion???i qan zemra per tiranen se me sa mendoj une do jete i juji vitn qe vjen
2 na ne shkoder thojm me nje lule svjen pranvera prandaj po tham me nje ndeshje qe fiton vllaznia nje here ne tre vjet ne peqin sden me than se u bane aleat tonet
pse nuk folet ju o lizard kur hupme ne kavaje e ne peqin?????????????
o lizard lojtaret dhe lojtari jane shumes dhe njejes
nje lojtar u intervistu kur tha si prishim pune vllaznise
nje tjeter intervistohet ku thote do luajme fort ndaj tiranes
ku qendron problemi ketu
po vila qe tha do vdes e do e mundim shkodren
krse ndaj tiranes u shpres do i bej gol ne fakt i beri nje po rezultatin e di vete ai
LIZARDO AMAN O MIK LENE GOLDIN TE QETE
CA THE TI VETE PARA NDESHJES NE ELBASAN KUR BARAZOI VLLAZNIA?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
e di vete ti spo e sjell une ketu se jemi miq
PARTIZANIN E MUNDI BYLIS KURSE VLLAZNIA QENKA CUDI TA MUNDI :roll: :roll: :roll:
ca di ju i nxjerrni keto teori
A STE DUKET CUDI QE I VETMI EKIP ESHTE TIRANA QE FITON NDESHJET NE PEQIN
FLAS PER 4 sezonet e fundit KURSE PER NE JANSI MACE E ZEZE
NUK JU AKUZOI NJERI PO MIRE NE PEQIN SFITOJME PO AS NE LUSHNJE SBAN TE FITOJME ME PEQININ :roll: :roll:
PO ATO PRITJET SPEKTAKOLARE TE LLANIT SI PATE JU :roll:
BESA ME SA DI UNE DHE TI E TE TJERET KETU KETO SEZONET E FUNDIT ASHT MACE E ZEZE PER JU ME SA DI VJET JU MUNDI MU NE TIRANE SFOLET ASGJA KURSE TANI QE JU BARAZON NE KAVAJE QENKA CUDI :roll: :roll:

ESHTE NORMALE QE TI KE TEORITE TUAJA PER TE MROJT TIRANEN PO TE THUSH FITORET ME KAVAJEN E PARTIZANIN NE SHKODER QENKAN CUDI ATEHERE UNE KOT TE KTHEJ PERGJIGJE
fitorja juaj ne elbasan a mos te duket e paster???????????????????????
e kalofsh mire
goldian
i perjashtuar

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Tue, 05 May 2009 , 17:59

shv13 wrote:lizard me taman beson se vllaznia nuk mund t rrahin n shkoder partizanin qe po bjen prej kategoriet e besen kur nji jave para se me ardhe n shkoder barazoi mbrende ne kavaje me lushnjen?ndeshja ne elbasan ishte e fitume me merite se elbasani asht per toke ne kyt moment.Rrezikon me ra prej kategoriet per hater tonin?mandej e pate cfare lesh skuadret ka ,kur i rraset edhe ju 3 gola.
po per ndeshjen me durrsin s po thu gja?tirana e rrah deri nadje durresin me forcat e veta,me ne dhanen shpirtin ne fushe po ama fajin e kena vete se me 10 raste s bame asnji gol e ata nji here te porta e banen.
po me flamurtarin?vlonjatet para nji javet binden dreqin se i banen e hile n shkoder e kur vjen puna ulen kryt si pula t laguna kur i bate gol te parregullt mbrende ne vlone ne min te 90.
ba me ndeje me pa episodet e lshimet e llogarite s mbarojme kurre,cilado skuader qe humb kampionatin e humb per faj t vet e jo te tjereve.Ky asht mendimi jem e ti mund t mos jesh dakort ashtu si ndoshta edhe ndokush tjeter po te dy skuadrat kane lane pike rruges qe asht dashte me i marre pa diskutim...
se dhe bylisi i SER DEDJES kur fitum atje bani lojen tone na thane
kur na mori barzimin ne shkoder atehere cdo gja ishte normale
me duket SER DEDJA ISHTE TRAJNER NE TE DY RASTET apo jo te nderum miq
i perjashtuar

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Tue, 05 May 2009 , 18:07

Skodrinon wrote:
Ledi1920 wrote: Nuk eshte se spo te lejohet me kundershtu mor burre...po mos me kalu ne ofendime...
Ju nuk ju pelqejn kur ne ju themi qe llani ka hap porten...por tek tema juj e rradhes keni bo krushqi midis cim muces edhe halilit pa fillu neshja...A thu se Fushaj eshte noj engjell,eshte me i pastri ne ket dynja.
Cdo neshje te Tirones do i gjeni i lidhje,o me federaten,o me albitrin,o me traineri ekipit kundershtar edhe e kena ne fajin.Gjithsesi me fal qe po te kundershtoj se jeni ne shpine tuj por jo cdo gjo e keqe vje nga ne....
E njejta gja vlen ede pr ju Ledi. Sa jeni ne vend te pare thoni qi nuk merreni me fjale kote, ndryshe nga ne qajme etj etj. Ne momentin qe nuk fitoni filloni edhe ju t'njejtin avaz.

Persa i perket ofendimeve, ne ket orum postimeme me ofeza kunder jane fshi dhe ai qi ju ofendoi asht kundershtu prej antave te tjere, kurse te forumi juj hala sot i gjen postimet ku quhena injoranta e banjo e kultures.
ata qe shajne jane larg fort ma vlla prandaj kane drejten me e ba nje gja te tille
gjithsesi nje shprehje ma ka lan gjyshi MALI ME MAL SBASHKOHEN PO NJEREZIT NJE DITE TAKOHEN
une kurr skam ba ofendime dhe gjithnje kam ken i hapur per miqte si dhe kam dasht me ken mik kudo
mirepo e sheh njeriu qe jo gjithmone asht ashtu sic e deshiron
do ishte shume ma bukur ma e kandshme qe te perqendroheshim ne aspektin sportiv por kjo zor te arrihet.
gjithsesi shpresojme qe nje dite te bahet ma mire e te kuptohena ma mire ne mes vedit
se fundja nje gjak shqiptar kena.

p.s ledi ku e kam tironsin tr se se shoh me ne asnji forum e mka ba merak
nese kontakto bani te fala nga une
i perjashtuar

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Tue, 05 May 2009 , 18:18

Ujku, per mendimin tem kto akuzat e tifozave tiranas jane qesharake, megjithate personalisht me pelqen ky diskutimi te kjo teme, sepse secila pale asht mundu me dhan argumentat e vet, dhe ka fol mrenda kornizave te edukates. Kshi diskutimesh sic tha edhe Ledi (mduket) i japin bukuri forumit.
Ti shume mire qi je kunder ofendimeve, dhe i nderum je :!: , sa per forumin e tiranes, nuk jam fut shpesh atje dhe sdi ca tpergjigjem,aq sa kam pa, mjan duk djem tkulturum, por gjithsesi mendoj se nuk ka randsi se cbahet ne forume tjera.

SHKODRA A DJEPI I KULTURES DHE KTIJ FORUM I TAKON TE JETE DJEPI I DEBATIT TE KULTURUM (pavarsisht se ca mund te ndodhin ne forume te tjera)

Ujku
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Ujku » Tue, 05 May 2009 , 19:02

O Main a pa shef ca thon mar ka llan pr,i SHkumbinit 5o mi euro shperblim me
i prish pun Tirans
a besohet kja gja?
aja shifer asht cereku i buxhetit te shkumbinit,e s'mund ta besoj
si do qoft edhe ne qoft se i ka dhan kto pare qe un se besoj i ka llan vec per vedi se kan
hall me kap venin e katert,ktu s'ka gja te ransishme per ne qe me na than ktu
si do qoft un jam dakort qe debatet te bahen ne menyr te but e te kulturume.
per mu ka ranci Vllaznia me u shpall kampione se per te jena mlell ktu.

Lizard_King
I perjashtuar
I perjashtuar

Post by Lizard_King » Tue, 05 May 2009 , 19:52

GOLDIAN wrote:
Lizard_King wrote:Goldian, mbas premios se Bizhdilit per te ndalu Tironen, ka ofru premio 50 milion edhe Ismaili i Shkumbinit. Do doja me dit a mendon akoma se Besa e Shkumbini jane aleatet tone, apo thjesht po bojn lojen e Vllaznise me e nxjerr kampion para ndeshjes fundit. Po te pys ty se e ke mbrojt kete teze me zjarr duke thon qe kto skuadra punojne per Tironen, kur po del e kunderta. Me ju lojtaret e Beses thone qe nuk do i prishim pune Vllaznise, kurse me ne thone qe po respektojne kampionatin. Kampionati respektohet me te dyja skuadrat si me Vllaznine ashtu edhe Tironen. Per te mos permend ndeshjen e turpit ne Peqin. Sikur po ju bohen shume dhurata me duket, duke pa qe me Elbasonin, Partizonin, Besen, Shkumbinin keni fitu pa kundershtare!
1 lizard kush ju tha kete rizvanolli qe ka ofru ismaili 50 milion???i qan zemra per tiranen se me sa mendoj une do jete i juji vitn qe vjen
2 na ne shkoder thojm me nje lule svjen pranvera prandaj po tham me nje ndeshje qe fiton vllaznia nje here ne tre vjet ne peqin sden me than se u bane aleat tonet
Goldian, memorien e paske te keqe se shof qe paske harru kampionatin qe ju ka dhuru peqini duke na mor barazimin mes shqelmave. Me nji lule nuk vjen pranvera, po tufen me lule (dmth. kampionatin) Shkumbini jua ka dhuru edhe nji here tjeter. Dhe lexoji me mire lajmet se osht Ismaili, miku juj jo i joni sic ke thon ti, qe po ve premio kunder Tirones, kurse me Vllaznine vec futboll qe nuk u lujt. Me vje peshtire nga gjithe kto prapaskena. Nese jane te zote te vijne te fitojne ne ndeshjen finale!
pse nuk folet ju o lizard kur hupme ne kavaje e ne peqin?????????????
o lizard lojtaret dhe lojtari jane shumes dhe njejes
nje lojtar u intervistu kur tha si prishim pune vllaznise
nje tjeter intervistohet ku thote do luajme fort ndaj tiranes
ku qendron problemi ketu
po vila qe tha do vdes e do e mundim shkodren
krse ndaj tiranes u shpres do i bej gol ne fakt i beri nje po rezultatin e di vete ai
Sepse ishte akoma faza e dyte. Nuk vendoset kampionati ne faze te dyte.
Sa per Durrsin mos doje qe t'jua falnin edhe ate ndeshje?
LIZARDO AMAN O MIK LENE GOLDIN TE QETE
CA THE TI VETE PARA NDESHJES NE ELBASAN KUR BARAZOI VLLAZNIA?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
e di vete ti spo e sjell une ketu se jemi miq
PARTIZANIN E MUNDI BYLIS KURSE VLLAZNIA QENKA CUDI TA MUNDI :roll: :roll: :roll:
Une do te te lej te qete por mbasi te mbaroj mendimin tim sepse me shume flet per Tironen sesa per Vllaznine. Ti edhe shume te tjere ktu.

Une mbaj mend qe ne ndeshjen me Elbasonin ka dal Fushaj e ka bertit qe si nuk i lane ndeshjen atyre. A ka mo turp?
ca di ju i nxjerrni keto teori
A STE DUKET CUDI QE I VETMI EKIP ESHTE TIRANA QE FITON NDESHJET NE PEQIN
FLAS PER 4 sezonet e fundit KURSE PER NE JANSI MACE E ZEZE
NUK JU AKUZOI NJERI PO MIRE NE PEQIN SFITOJME PO AS NE LUSHNJE SBAN TE FITOJME ME PEQININ :roll: :roll:
PO ATO PRITJET SPEKTAKOLARE TE LLANIT SI PATE JU :roll:
BESA ME SA DI UNE DHE TI E TE TJERET KETU KETO SEZONET E FUNDIT ASHT MACE E ZEZE PER JU ME SA DI VJET JU MUNDI MU NE TIRANE SFOLET ASGJA KURSE TANI QE JU BARAZON NE KAVAJE QENKA CUDI :roll: :roll:
Nga na doli Besa mace e zeze kur ti na e kishe bo aleat. Mos i ndrysho llafet. Une e kam qef debatin po jo me ata qe ndryshojne llafet e deri dje bertisnin qe kishte aleanca, ndersa sot shef qe aleancat i kane kriju ato vete. Osht kollaj te thush boj ca them une, e mos boj ca boj une...
ESHTE NORMALE QE TI KE TEORITE TUAJA PER TE MROJT TIRANEN PO TE THUSH FITORET ME KAVAJEN E PARTIZANIN NE SHKODER QENKAN CUDI ATEHERE UNE KOT TE KTHEJ PERGJIGJE
fitorja juaj ne elbasan a mos te duket e paster???????????????????????
Goldi per ty cdo gjo osht kunder Vllaznise. Vetem Vllaznia fiton me merite, kur e di fort mire qe ndeshjet e fundit po jua dhurojne. Per te mbyll pislliqet qe do bohen ndermjet Fushaj e Sulaj, e devijove muhabetin ke Cim Muca. Edhe taleban me pas qene nuk do ta mbroje kaq fort kauzen e aleancave qe duket qarte eshte ne favorin tuaj.

Une nuk jam nga ato persona qe i kam te mbyll syte. E kom thon me perpara qe do kishte aleanca e leshime. Por me bojne pershtypje komentet e tuja, qe edhe pse ne vend te pare, edhe pse i ndihmuar e prape rri e merresh me Tironen, duke kerku golin e anulluar Beses, para shfaqjes teatrale qe bot ju me Peqinin. Mos kujto se jemi te gjithe injorante.

Per ta mbyll kerkove te te lej te qete e une do te te lej te qete, por te pakten heres tjeter ji me koherent.

P.S.: Kjo osht nji replike e imja me Goldian qe rri e permen vetem Tironen, prandaj nuk i jam pergjigj edhe shv13 per te cilin kam respekt e kemi debatu edhe here te tjera, ashtu nuk do ti pergjigjem asnji antari tjeter.

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Tue, 05 May 2009 , 21:06

o lizard ska pune memoriet po statistika
19.04.03
shkumbini-tirana 0-1 kampion tirana
20.09.03
shkumbini-tirana 1-3
25.02.2004
shkumbini -tirana 0-2 kampion tirana

05.11.2004
shkumbini -tirana 0-1
19.03.2005
shkumbini-tirana 1-2 kampion tirana

7.9.2005
shkumbini-tirana 1-1
21.1.2006
shkumbini-tirana 0-1

3.3.2007

SBESOJ SE KA MA NEVOJE ME KOMENTU POSTIMIN TEND
kjo nuk a memoria e goldianit po statistikat qe flasin sa "kundershtare"i keni ju peqinsit

gjithsesi ne debatojme se bashku pa dashur me prish asnje lloj miqesie mes nesh sado e vogel te jete ajo
respekte goldian
i perjashtuar

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Tue, 05 May 2009 , 22:21

GOLDIAN wrote:o lizard ska pune memoriet po statistika
19.04.03
shkumbini-tirana 0-1 kampion tirana
20.09.03
shkumbini-tirana 1-3
25.02.2004
shkumbini -tirana 0-2 kampion tirana

05.11.2004
shkumbini -tirana 0-1
19.03.2005

7.9.2005
shkumbini-tirana 1-1
21.1.2006
shkumbini-tirana 0-1

3.3.2007

SBESOJ SE KA MA NEVOJE ME KOMENTU POSTIMIN TEND
kjo nuk a memoria e goldianit po statistikat qe flasin sa "kundershtare"i keni ju peqinsit

gjithsesi ne debatojme se bashku pa dashur me prish asnje lloj miqesie mes nesh sado e vogel te jete ajo
respekte goldian
po ato e dijn shum mire ma goldi naq. ato dojn qe tu derzohet kampjunani ne dore si gjithmon, a jan ita burra kur fituan me minalin than se do ken letat realin e madritin ket sezon por nuk jan te zotin ta mbuaj besen e shkatrrume me 10 futbollista qe mos te ishte per albitrin as at barazim se kishin marr. per muan asht e kot me debatu me too pervec hatboy me duket shum realist dhe Ledi1920.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Tue, 05 May 2009 , 23:56

lizard une komentova meqe kishe komentu publikisht dhe ti,nqs e kishe vec me goldin coji mp :wink: ,mos ma merr per keq

e keqja e futbollit shqiptar asht qe aty asht ba muti mullar( s m erdhi shprehje ma e amel me m fale :D ) e tane e kane lugen mbrende.Sot per sot asnji skuader nuk mund t quhet e paster mbasi kerkush se din ca bahet.Po sikur tiranes ti kena lane gjysefinalen e kupes e tirana te kete barazu apostafat ne kavaje?Pra edhe ky skenar mund t jene i vertete e kerkush s mundet as me e vertetu as me e hedhe poshte.As kyt opsion,as ato 10000 opsionet e tjera.Na tane jena tifoza e i dona skuadrat tona,ne t nxehte e mbas ndeshjes shume gjana thuhen e mendohen.
Mjafton me lexu da komente te forumi i juj qe nuk jane fushe me lule.Fillojne prej dyshimeve per lanje ndeshjesh e deri edhe ne fymje.
nqs e humb tirana kampionatin e humb per faj t vet,barazon me partizanin,barazon me kavajen,barazon me elbasanin ne faze te dyte mbrende,barazon ne lushnje,ne ballsh...ok nuk mund te fitohen tana ndeshjet po kto jane pike te lanuna qe nji tirane pretendente duhet ti marrin.
nga ana tjeter vllaznia barazon ne shkoder me ballshin,me shkumbinin,humb me dinamon,barazon ne kavaje kur kavaja ishte me 10 vete ne faze te pare e tjera qe s m kujtohen tesh,pra edhe na e kena fajin vete po s fitume.

kushdo qe ta marrin per mu e meriton.
kuq e blu asht flamuri,
tane tjereve diftonja,

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Wed, 06 May 2009 , 00:49

shv13 wrote:Sot per sot asnji skuader nuk mund t quhet e paster
Asht shum e vertete shv13, tana ekipet kan ba shit-blemje ndeshjesh. Po nji gja asht e sigurt: ekipi jone nuk i ka pase kurre arbtrat me vedi . Nuk mund ta thojne tane per ekipin e tyne ket gja :wink:

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Wed, 06 May 2009 , 01:03

ah jo aty ke t drejte,arbitrat e fshf kurren e kurres.Po une su futa ne ate muhabet ngaqe u fol per aleancat..me hi te arbitrat bahet lista carcaf...pa permende konfliktet e interesave mema,starova e i fundit kotherja...mund t mos kene ndiku hic( pak si zor por po bajme demek) po pse s vunen din zhegen shef arbitrash?medoemos bardh e blu kambe e kry duhej t ishte?

sa per premion per peqinin NQS e gjithmone NQS asht e vertete se ekziston kjo shume,e NQS simas shume tifozave tiranas e shtypit e ka dhane fushaj...vjet ne ligen spanjolle laporta vuni premio per majorken (nqs s gaboj ekip) qe lunte kunder realit ne nji prej javeve te fundit te kampionatit.NUK PRETENDOJ ME KENE NA MA T PASTER SE BARCELONA!!
kuq e blu asht flamuri,
tane tjereve diftonja,

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Post by fpjalmi » Wed, 06 May 2009 , 01:29

deshta me than edhe un dicka te gjithe tifozave te tiranes qe kan shkru ma nalt.

asht normale qe presidenti i shkumbinit me dhan 50 milion sepse don kupen uefa ,dhe nuk ka asgja me vllaznine per me i ba favore.

Ledi1920
Fanatics
Fanatics
Skuadra: Tirona,Bayern

Post by Ledi1920 » Wed, 06 May 2009 , 08:39

Skodrinon wrote:

E di qe e njejta gje vlen dhe per ne...
Tek ai debati qe eshte bo ku po mpermen ofeza une skom mor pjese fare....se sinqerisht nuk kam qejf me marr pjese ne te tilla debate edhe ktu e kom shpreh shume here qe me bo debat sportiv se po fillome me fol per gjona te tjera qet llafi-llafin dhe nuk flitet mo.Mire eshte me fol per ekipin tat ene jo me u mor me llafe kot te pabaza per ekipet e tjera qofte nga ne qofte dhe nga ju.Ktu e kisha.
Image

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Wed, 06 May 2009 , 18:00

...hidhini nji sy ktij shkrimit... http://www.sportishqiptar.com.al/kaja-t ... eshironim/ ....asht po aq i besushem sa ai qe thote per premiot e peqinit apo kavajes.Itesh asht ba pacamur e s merret ma vesh gja,fundi dalte per hajr si ka pa thane gjergj mullaga...
kuq e blu asht flamuri,
tane tjereve diftonja,

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Wed, 06 May 2009 , 19:11

shvk, po e postoj, se keka i forte :D :D

Kaja: Tirana të na e thoshte, se e mëshironim

Drejtori teknik i Besës, Gentian Kaja, hedh poshtë akuzat e Alban Tafajt të Tiranës

Drejtori teknik i Besës, Gentian Kaja, është çuditur jo pak nga deklarata homologut të tij tiranas Tafaj se Besa po prishka garën. Bëhet fjalë për barazimin që verdhezinjtë arritën ndaj Tiranës, që në fakt, sipas të gjithave maviolave televizive, Besës i është mohuar goli i fitores.

Verdhezinjtë e mposhtën Tiranën në çdo drejtim dhe merituan atë që morën, ndoshta meritonin diçka më shumë, paçka se kishin jo pak, por 10 mungesa. Për të gjitha këto, drejtori teknik Kaja gjen momentin të bëjë edhe humor me këtë deklaratë, teksa thotë: “Të na thoshte Tirana se donte fitore dhe ne e mëshironim. Nuk na thanë gjë dhe ne vazhduam të luajmë futboll, ashtu siç luhet.

Paskemi bërë gabim?” Ironia e Kajës vijon, por këtë herë me gjithë seriozitetin e saj. Drejtori kavajas analizon të dyja sfidat që Besa zhvilloi ndaj Vllaznisë dhe ndaj Tiranës. Sipas Kajës, Besa nëse fitonte kaq kollaj edhe në Shkodër, sa herë të donte, s’kishte përse të linte Tiranën në krye, po dilte vetë. “Më vjen keq që Tafaj bën aludime të tilla. Po e filloj me Tiranën.

Ju e patë se si Besa jo vetëm barazoi, por fitoi takimin me golin mjaft të rregullt të të riut Çikalleshi, pavarësisht që nuk u dha. Përse nuk e përmend këtë fakt Tafaj, apo faktin se Tirana luajti me 9 futbollistë? Sipas meje, ne dominuam takimin dhe nuk është përgjegjësia jonë sepse respektojmë, mbi të gjitha, tifozët tanë. Me këtë rast, po ju them se në derbet e Tiranës nuk vijnë as gjysma e tifozëve që në Kavajë ndjekin ekipin U-19.

E pra, Tirana ka halle të tjera dhe nuk është Besa rasti për t’ia shkarkuar qefmbetjet. Sqaroj gjithashtu se gjatë 90 minutave futbollistët e Tiranës tentuan publikisht me gojë ta blinin ndeshjen, duke u bërë presion dhe lutje futbollistëve tanë për të hapur portën.

Nuk besoj se të luash futboll me dëshirë e grintë qenka gabim. Po futbollistët tuaj që donin titullin, ku e kishin grintën, apo aq kanë? Lëreni fare këtë akuzë, se është turp. Të isha në vendin tuaj, llogari do t’u kërkoja atyre që u jepni miliona dhe jo kundërshtarit, që luajti me grintë. Meritojeni titullin dhe Besa e para do t’ju urojë, por me dinjitet dhe respekt për futbollin dhe jo me lëshime dhe akuza.

E thashë këtë për të saktësuar se futbollistët e Besës nuk mund të lëshonin, sepse më parë kishin marrë një objektiv e për këtë kishin edhe premio. Kjo për sa i përket Tiranës, e cila nuk ka arsye të përmendë nderet ndaj Besës në radhë të parë, sepse nuk i dihet. Kam frikë se del ajo borxhlie më shumë,” - ka përfunduar drejtori teknik i Besës, Gentian Kaja.

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Wed, 06 May 2009 , 19:51

e ka postu pjalmi te lajme nga superliga ket artikull
mu m'bani pershtypje ma shume iky paragrafi itu:
Kjo për sa i përket Tiranës, e cila nuk ka arsye të përmendë nderet ndaj Besës në radhë të parë, sepse nuk i dihet. Kam frikë se del ajo borxhlie më shumë,” - ka përfunduar drejtori teknik i Besës, Gentian Kaja.
I nxorren te palamet njeni-tjetrit...

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Wed, 06 May 2009 , 20:41

Kerkush nuk asht i paster 100%. :lol: :lol: :lol: :lol:
E kan kot ata qe lodhen me thane te kunderten.
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

Image

Post Reply