ELBASANI - VLLAZNIA

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Post Reply
GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Re: ELBASANI - VLLAZNIA

Post by GOLDIAN » Fri, 27 Mar 2009 , 13:01

o mir po u futme me lujt ne mrojtje e kena hanger petllen tham une
o ti marrim para qysh ne fillim o te ikun deda
i perjashtuar

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI
Skuadra: Vllaznia

Post by Miri » Fri, 27 Mar 2009 , 13:22

GOLDIAN wrote:o mir po u futme me lujt ne mrojtje e kena hanger petllen tham une
Goldi Elbasani lot me kundersulm gjithe takimin dhe nese ne arrijme nje mbrojtje te mire dhe godasim me kundersulm do ishte 100% nje rrezultat pozitiv.
Elbasani nuk ka lojtare qe godet nga distanca gjithesesi mundet te shenoj gjithecili nese Grima mblell lule dele ne stadium por mendimi ime eshte ky.

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Fri, 27 Mar 2009 , 13:37

Miri wrote:
GOLDIAN wrote:o mir po u futme me lujt ne mrojtje e kena hanger petllen tham une
Goldi Elbasani lot me kundersulm gjithe takimin dhe nese ne arrijme nje mbrojtje te mire dhe godasim me kundersulm do ishte 100% nje rrezultat pozitiv.
Elbasani nuk ka lojtare qe godet nga distanca gjithesesi mundet te shenoj gjithecili nese Grima mblell lule dele ne stadium por mendimi ime eshte ky.
naqe ke vrapin ke hallacin ke pemen qe gjujne nga distanca
gjithsesi ishalla marrim tre piket se pak rendesi ka si luajme
i perjashtuar

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Fri, 27 Mar 2009 , 14:18

Edhe portieri i Elbasanit gjune e kalon gjysen e fushes por gol nuk mundet me e ba prej aty vec nese ja len grima.
Puna asht me ken nej teknik qe din me gjujt.

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Fri, 27 Mar 2009 , 15:10

Miri wrote:Edhe portieri i Elbasanit gjune e kalon gjysen e fushes por gol nuk mundet me e ba prej aty vec nese ja len grima.
pema dhe vrapi gjujne vec nese si ke pa nej her
se tana goditjet standarte ata i bajne
i perjashtuar

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Fri, 27 Mar 2009 , 19:22

Edhe une jam qe me i marr para qysh ne fillim mgjth Vllaznia tana ndeshjet jashte i ka fitu me kundersulme se sulmusit tane jane te shpejt ....
Une ja kam friken mbrojtes tone se kajher i len shami ....
Vllaznit Ultras

Image

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Post by fpjalmi » Fri, 27 Mar 2009 , 20:13

un mendoj se nese do jete formacioni i fundit qe kena lujt me flamurtarin ,do te ishte shum fantastike sepse me kan pelqy shum,dhe ba me lujt mire sukaj e mos me shperdoru raste 3 pikeshi jo vetem nuk diskutohet por mund ti japim rezultat ma te thelle.

shpresoj te sinani qe te kete shku ne forme se deri sa te lujm ne elbasan skuadra do permiresohet ma shum dhe lodhjet nuk do ti ndijn .

un kam pak frike nga pushimi qe vllaznia merr sepse ne cdo faze pushimit e kena fillu shum dobt duke mendu qe shkumbini na dha kolpon ma te keqe ne fillim te fazes .

nji fitore duhet te merret dhe mundesite jan ,dhe nji barazim do te na qonte ma popshte duke kujtu qe vlona me 100% do ia lajn ndeshjen tiranes dhe 3 pikeshi i tiranes asht mese i sigurte ,keshtu qe nese nuk marrim 3 pikeshin skuadra do bijn

Ujku
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Ujku » Fri, 27 Mar 2009 , 20:25

Nuk esht e let me fitu ket ndeshje por duhet me fitu ne te kundert titulli na ik prej durve
ekipi duhet me lujt nji loj solide e te kujdesshme se Elbasani s'ka ca me humb
un mendoj se duhet me lujt shum te kujdesshem ne mbrojtje
dhe me shfrytzu gabimet e kunershtarit, ishalla po e merr formen optimale edhe Sinani
se esht nji sulmus qe e mban kundershtarin disi te terhequr e kjo per mu ja ul agresivitetin sulmit te kundershtarve
me nim te zotit i fitore.

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Sat, 28 Mar 2009 , 12:42

GOLDIAN wrote:
Miri wrote:Edhe portieri i Elbasanit gjune e kalon gjysen e fushes por gol nuk mundet me e ba prej aty vec nese ja len grima.
Cili ka ba Gol nga distansa?

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Sat, 28 Mar 2009 , 14:47

Miri wrote:
GOLDIAN wrote:
Cili ka ba Gol nga distansa?
un maj mend veç nji gol te vrapit n'goditje denimit me dinamon n'minut t'fundit.

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Sat, 28 Mar 2009 , 15:44

Aty asht faji portierit qe nuk ka vendos murin mire ose ka ba levizje te gabume.

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Tue, 31 Mar 2009 , 01:20

Dede dhe Bejzade mbyllin edicionin
31 Mars Dy pikat më të forta të skuadrës verdheblu nuk do të jenë deri në fund të kampionatit

Dy nga futbollistët më me emër të Elbasanit në këto vitet e fundit, pikërisht Nevil Dede dhe Skerdi Bejzade, e kanë mbyllur në mënyrë të detyruar këtë edicion futbollitik. Burime zyrtare pranë ekipit verdheblu i pohuan gazetës mbrëmë, se të dy titullarët e Elbasanit i kanë thënë lamtumirë kampionatit të superligës. Më parë ishte sulmuesi i mirënjohur Skerdi Bezade, i cili pas një dëmtimi serioz u shkëput nga ekipi dhe pas një ndërhyrjeje kirurgjikale, nuk do të lejohet edhe për disa kohë të dalë në stërvitje. Bejzade është larguar nga ekipi për këtë shkak se gjatë ndeshjes Teuta - Elbasani pësoi një dëmtim, që kërkonte kohë për t’u rikuperuar. Ndërkohë që lideri i ekipit të verdhebluve, Nevil Dede, që nga java e shkuar, po për shkak të dëmtimit, nuk do të jetë më në gjendje të vazhdojë të luajë.

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Tue, 31 Mar 2009 , 01:23

ky asht nji lajm shum i mire per vllaznine ,

qe tregon qe mbrojtja e elbasanit dhe sulmi asht nji pike e dobet .

pra ne mos gabosha jan 2 lojtaret ma veteran te ekipit ,2 ma te randesishmit ,dhe 2 boshlleqe qe duhet te zhbllokojm ,ose te perfitojm.

plus dicka e mire qe lot edhe sinani dhe shpresoj qe sinani te jete ne forme sepse njashtu si ka lujt 4 ndeshjet e fundit ma mire ti lajn nji vend kaqit ,ja per gja ,por per te miren e vllaznise

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Tue, 31 Mar 2009 , 13:45

Une nuk i gezohem kti lajme se per mendimin tem ma mire te ishin ne loje kta se sa me aktivizu 2 lojtar te ri .

sportist_shkodran
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by sportist_shkodran » Wed, 01 Apr 2009 , 19:57

THoni ishalla nuk kena naj pisllek te qellimshem prej albitrit.
Moj Vllazni,Vllaznia jone
ti gjithmone do jesh kampjon
vec per hire te spektatorit
Shkodra jone djepi futbollit OLEEEEE

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Thu, 02 Apr 2009 , 02:26

nji lajm shum i keq kunder vllaznise

Flamurtari/ Kuqezinjtë, të interesuar në Kupë
Në Vlorë ka zëra për lëshime me
Tiranën, mendja te Partizani

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Thu, 02 Apr 2009 , 02:29

filluan si gjithmone pisdheqet e tiranes.

nese nej tifoz i tiranes e lexon kete ,nuk di se qa mund te thojn ,por ky asht kampionati dhe keto jan pisdheqet e tiranes qe paguan skuadrat e tjera per te luftu fort kunder vllaznise dhe per ti lene ndeshjen tiranes.

pra nuk mendoj se nej tifoz i tiranes mund ti pergjigjet kesaj qeshtje sepse kuptohet qarte .

sido qe te jete puna ,neve na duhet me luftu me shpirt ,qe ne cdo ndeshje te fitojm 3 pikeshin

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Thu, 02 Apr 2009 , 11:37

shyqyr qe mbarun ndeshjet e kombtares se na shpifen.
tesh vllaznia na bashkon tanve e ishalla na knaq me nji fitore ne elbasan.Mjafton edhe me gjyse golit vec te marrim tre pikshin.Ne kyt pike s ka pse me na interesu ca ban tirana.Kampionati jone iky asht,kur vjen fundi fillojne hesapet e pazarlleqet,kush ma shume e kush ma pak.Asnjena skuader s mund te thuhet se asht e paster e lufton me ndershmeni...
ama per momentin e kena na n dore cdo gja...nqs i fitojme ndeshjet tona s ka ca na ban kerkush,mjafton me i fitu tana ndeshjet deri n fund e jena kampion pa e pa hic se ca ban tirana apo dinamo...
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...

REINIS
Fanatics
Fanatics

Post by REINIS » Thu, 02 Apr 2009 , 14:08

fpjalmi wrote:filluan si gjithmone pisdheqet e tiranes.

nese nej tifoz i tiranes e lexon kete ,nuk di se qa mund te thojn ,por ky asht kampionati dhe keto jan pisdheqet e tiranes qe paguan skuadrat e tjera per te luftu fort kunder vllaznise dhe per ti lene ndeshjen tiranes.

pra nuk mendoj se nej tifoz i tiranes mund ti pergjigjet kesaj qeshtje sepse kuptohet qarte .

sido qe te jete puna ,neve na duhet me luftu me shpirt ,qe ne cdo ndeshje te fitojm 3 pikeshin
E BONA GATI PERGJIGJEN, POR NUK PO E POSTOJ SEPSE KOM PER T PRISH LLAF KOT E PER TU ZI PRAP, KSHU QI MO MIR PO E LEJ ME KAQ SEPSE CAR DO QI TE THUSH JUVE NUK IU A NRYSHO DOT MENJEN.
NUK KA MO KAMPIONATE
AS KUPA REPUBLIKE
HIKU, HIKU KOHA E BYROS POLITIKE
(per dinamon, partizonin)

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Thu, 02 Apr 2009 , 16:09

Reinis
"Fajin" e ka ai qi ka shkru artikullin. Un per vete nuk i besoj, se do m'duket pabesueshme qi nji ekip qi rrezikon me ra prej kategorise me shite nji ndeshje. Megithate, gjithçka ndodh n'Shqipni, e nuk i vehet faj atyne qi i besojne.

Nji gja m'ban pershtypje: pse nuk çohet asnji president me hedh ne gjygj nji gazetar per shpifje? si shkrun nji gazetar gjana kaq te randa kur nuk ka fakte? apo se i bajne kta poshtersina e nuk i ban ma pershtypje kur nji gazetar i qun te pandershem

Post Reply