Eurovizion Song 2008
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz nderi
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
urime per kualifikimin ne finale,ne fakt edhe kombetarja do kishte pas shpresa te medhaja sikur finalja tu bente me 25 skuadra
me sa di une votimi do behet vetem nga shtetet qe marrin pjese dhe nt i tel qe ka vendosur mrb asht vetem per ata qe votojne nga shqiperija por nuk munden te votojne per shqiperin..
te shtunen eshte finalja dhe per te vutuar do shikoni ne tv te shtetit ku ndodheni dhe aty do shikoni ne te cilin nr mundeni te dergoni sms si dhe nr e kenges te shqiperis.
mundeni te votoni per 15 min sa her te doni.
me sa di une votimi do behet vetem nga shtetet qe marrin pjese dhe nt i tel qe ka vendosur mrb asht vetem per ata qe votojne nga shqiperija por nuk munden te votojne per shqiperin..
te shtunen eshte finalja dhe per te vutuar do shikoni ne tv te shtetit ku ndodheni dhe aty do shikoni ne te cilin nr mundeni te dergoni sms si dhe nr e kenges te shqiperis.
-
- ANTI TIRANSI
per ato qe nuk kishin mundesi ta shikojne ketu eshte kenga
http://www.youtube.com/watch?v=MG7dZ-kc ... m/news.php
http://www.youtube.com/watch?v=MG7dZ-kc ... m/news.php
-
- ANTI TIRANSI
-
- Moderator
naqe nigjoje nja tri-kater here se mandej thyn nqejf, se edhe mu nfillim nuk mpelqeu hicvllaznia1919 wrote:Per mendimin tem asht kange normale.Aja e Rrikut vjet ka ken 100 here ma e bukur.Megjithate ishalla Olta fiton!
sa per krahasimin me kangen e rrikut vjet: "aaaa" njena kange e "aaaaa" tjetra, shume afer jane
....por kyt xhelozine tane ndaj oltes tiranase nuk po e kuptoj....
-
- Moderator
Miri wrote:
po ke te drejte, procedura e votimit asht ashtu sic e ke pershkru ti
-
- ANTI TIRANSI
Absolutisht asnji lloj xheloziet biles itesh po e marr vesht qe keka tiranse.Mu me vjen inad qe kerkush nuk u shty vjet me vu sajte e me vu nr telefonit per Rrikun!Man in Redblue wrote:naqe nigjoje nja tri-kater here se mandej thyn nqejf, se edhe mu nfillim nuk mpelqeu hicvllaznia1919 wrote:Per mendimin tem asht kange normale.Aja e Rrikut vjet ka ken 100 here ma e bukur.Megjithate ishalla Olta fiton!
sa per krahasimin me kangen e rrikut vjet: "aaaa" njena kange e "aaaaa" tjetra, shume afer jane
Manej un shpreha mendimin tem qe aja kange me pelqen shum ma teper.Olta ishalla e fiton festivalin.Veq qefi me bahet!
Last edited by vllaznia1919 on Sat, 24 May 2008 , 10:58, edited 1 time in total.
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!
-
- ANTI TIRANSI
E kam nigju disa here se e kam nigju qysh se fitoi festivalin!Man in Redblue wrote:naqe nigjoje nja tri-kater here se mandej thyn nqejf, se edhe mu nfillim nuk mpelqeu hicvllaznia1919 wrote:Per mendimin tem asht kange normale.Aja e Rrikut vjet ka ken 100 here ma e bukur.Megjithate ishalla Olta fiton!
Jena shkodran edhe e kena per nder,
- rai
- I Perjetshem
Naqe edhe une jam me ty....nuk ka kange ma te bukur se kanga e Rrikut.vllaznia1919 wrote:Per mendimin tem asht kange normale.Aja e Rrikut vjet ka ken 100 here ma e bukur.Megjithate ishalla Olta fiton!
edhe texti ne english asht shume shume i fuqishem...sidomos kur thote...take the rhythm of my heart beat / make a melody...qe do thote....merre rritmin e rrahjes zemres e bane melodi
papapa...nuk ka varg ma te fuqishem kund per nji balade...nuk asht ndi kurre nji varg i tille i fuqishem...por qa me ba, serbt jane ***** te vjetra e din me manipulu votimet me computer hackers e bane c'bane e nxorren fituese nji karikature me nji kange te vjedhun....
as kanga qe ka fitu dikur e Toto Cotugnos "unite Europe" nuk ka pas nji varg aq te fuqishem sa kanga e Rrikut...e po jua tham se jam interesu me njerez qe dijne shume mbi muziken se vetem manipulimi me votimet e la jashte vjet, se te ishte me juri profesioniste ....ajo kange "balada e gurit" kishte ec fort.....per mu si person ajo kange asht HYMN
por muzika asht gja qejfit. kjo kanga e simjetme sma njet hic...ja ja...e kam ndi 5 here e sma marr veshi....u cova e lava vesht mire...por prap dobt....sidoqofte i UROJ SUKSESE !!!!!!!!!!!!!!!!!
VLLAZNIA - mei unus, verus, precipuus ferveo
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
-
- I lindur KuqeBlu
-
- Tifoz nderi
- rai
- I Perjetshem
Pse o Partizani, simbas teje kenga e majmunit serb ishte me e bukur se e Rrikut ? Vetem kot po pyes se thashe me siper se muzika eshte me shije dhe per dike dhe grupi i pilurit kendon me bukur se Rriku.PARTIZANI wrote:vllaznia1919 wrote:Kur vet fitusja e vjetshme i ka thane Rrikut zdi se si nuk ke fitu ti.............
Qa don ma teper!
ma ha mendja se riku e ka then per me u mburr
Thjesht desha te dija shijen tende muzikore...ngaqe te duket e pa besushme dhe sikur mburrje, thenja e tij
VLLAZNIA - mei unus, verus, precipuus ferveo
-
- Moderator
Olta konkuroi iher........
uh ca mka shkatrru emocionesh, skam kene naiher kaq i emocionum kur kndohen kang, athu asht tu lujt kombetarja...
kam pas tan kohen frige mos ti bijn mikrofoni per doret, harron tekstin, rreshqet a kudi une, se ishte shume e emocionume (kan hy ngjynah kjo jurija shqiptare; asht super e talnetume dhe do te bahet kengtare e madhe, po me e qu qysh 16 vjece ne songkontest do me thane me ia shkatrru emocionet)
ISHALLLA ME SUKSES
(Serbia ka me nai dhane piket maksimale sonte )
uh ca mka shkatrru emocionesh, skam kene naiher kaq i emocionum kur kndohen kang, athu asht tu lujt kombetarja...
kam pas tan kohen frige mos ti bijn mikrofoni per doret, harron tekstin, rreshqet a kudi une, se ishte shume e emocionume (kan hy ngjynah kjo jurija shqiptare; asht super e talnetume dhe do te bahet kengtare e madhe, po me e qu qysh 16 vjece ne songkontest do me thane me ia shkatrru emocionet)
ISHALLLA ME SUKSES
(Serbia ka me nai dhane piket maksimale sonte )
-
- Tifoz nderi
une s'them qe ishte me i bukur por ata kan gjithmone vota se sllavet sllaveve ua japin votat ndersa ne ca jemi vend i vogel e ca si bejme promovim kenges kush do na votoje?rai wrote:Pse o Partizani, simbas teje kenga e majmunit serb ishte me e bukur se e Rrikut ? Vetem kot po pyes se thashe me siper se muzika eshte me shije dhe per dike dhe grupi i pilurit kendon me bukur se Rriku.PARTIZANI wrote:vllaznia1919 wrote:Kur vet fitusja e vjetshme i ka thane Rrikut zdi se si nuk ke fitu ti.............
Qa don ma teper!
ma ha mendja se riku e ka then per me u mburr
Thjesht desha te dija shijen tende muzikore...ngaqe te duket e pa besushme dhe sikur mburrje, thenja e tij
FORCA DEMAT E KUQ