Naten e mire
Moderator: GOLDIAN
-
- Kuqeblu Perjete
-
- Tifoz nderi
- rai
- I Perjetshem
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
E ka menen te shkodranet naqja.Nuk i begenise greket.Man in Redblue wrote:akaliptos wrote:ja kalofshi sa me bukur dhe ma befshi naten e mire e gjum t`omel te gjithe.
gojen mjalt e ke, ishtu po i bake me lujt mendsh greket
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
-
- I lindur KuqeBlu
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
AKALIPTOS MA BAN HALLALL QE PO TE PERZIHEM NE TEMEN TENDE
VECSE DOSHA ME JU URU TANVE CDO TE MIRE NE JETE
DHE FALEMINDERIT PER EMOCIONET QE ME DHURUAT PER KOHEN QE ISHA KETU.NUK DU TE MA MARRI ASNJENI PER KEQ POR PO LARGOHEM PASI NUK DU QE UNE TE JEM SHKAKU QE KY FORUM TE BASTARLLOHET PASI ADMINI DHE VLLAZNIA1919 NE FILLIM DHE JU VLLAZNIT TJERE MA VONE KENI DHAN SHUME PER FORUMIN DHE UNE SJA VLEN TJUA HEDH MUNDIN POSHTE
KERKOJ FALJE NESE DIKUSH ASHT NDJERE I FYM PREJ MEJET POR BAJ BE NE ALLAH NE KETE MUJ TE SHEJTE QE KAMARDH NE FORUM VETEM ME FOL ME JU PER VLLAZNINE E PER SPORTIN DHE JO ME OFENDU TE TJERET.
LARGIMI MUND TE INTERPRETOHET NE SHUME MENYRA POR CUDIA ME E MADHE TRE DITE ZGJAT
VLLAZEN PO BERTAS FORCA VLLAZNIA DHE ISHALLA KAMPION KETE VIT
NJESHA MIRE PER JU E ISHALLA JU PRIN ZOTI TE MAREN NE CDO HAP TE JETES
VLLAZEN JU PERSHENDES ME ATE QE KA THANE REDBLUBOYS NE EMER TE VLLAZENVE ULTRAS NJE JETE DY NGJYRA NJE SKUADER
APO ME SHPREHEJEN E TE MREKULLUSHMIT VLLAZNIA 1919 JENA SHKODRAN E KENA PER NDER KUSH NA KA INATI PSHURRT QENI NE DERE
NATEN E MIRE
DHE FALEMINDERIT PER EMOCIONET QE ME DHURUAT PER KOHEN QE ISHA KETU.NUK DU TE MA MARRI ASNJENI PER KEQ POR PO LARGOHEM PASI NUK DU QE UNE TE JEM SHKAKU QE KY FORUM TE BASTARLLOHET PASI ADMINI DHE VLLAZNIA1919 NE FILLIM DHE JU VLLAZNIT TJERE MA VONE KENI DHAN SHUME PER FORUMIN DHE UNE SJA VLEN TJUA HEDH MUNDIN POSHTE
KERKOJ FALJE NESE DIKUSH ASHT NDJERE I FYM PREJ MEJET POR BAJ BE NE ALLAH NE KETE MUJ TE SHEJTE QE KAMARDH NE FORUM VETEM ME FOL ME JU PER VLLAZNINE E PER SPORTIN DHE JO ME OFENDU TE TJERET.
LARGIMI MUND TE INTERPRETOHET NE SHUME MENYRA POR CUDIA ME E MADHE TRE DITE ZGJAT
VLLAZEN JU PERSHENDES ME ATE QE KA THANE REDBLUBOYS NE EMER TE VLLAZENVE ULTRAS NJE JETE DY NGJYRA NJE SKUADER
APO ME SHPREHEJEN E TE MREKULLUSHMIT VLLAZNIA 1919 JENA SHKODRAN E KENA PER NDER KUSH NA KA INATI PSHURRT QENI NE DERE
NATEN E MIRE
i perjashtuar
-
- ANTI TIRANSI
O VLLA MOS E BEN NJE GJE TE TILLE SE KA INJORANTA DHE LEGENA QE PO MUNOHEN TE PRISHIN SHOQERIN TONE TI NUK ESHTE NEVOJA TJU BESH KETE NDERE PER KUNDRAZI DO RRISH DHE TJU TREGOSH QE NUK TA COJNE FARE KETA TIPA,KY VEPRIM ESHTE NJE GABIM I MADH TE LARGOHESH NGA SHOQERIA PER GJERA QE NUK JA VLEJNE,NESE NUK TE PELQEN SHOQERIJA JONE ATEHERE KE TE DREJTE TE LARGOHESH POR NESE NA KONSIDERON SHOKE ,VELLEZER MOS E BEN NJE GJE TE TILLE.GOLDIAN wrote:AKALIPTOS MA BAN HALLALL QE PO TE PERZIHEM NE TEMEN TENDE
NATEN E MIRE
-
- I lindur KuqeBlu
-
- ANTI TIRANSI
Tesh mjan qu nervat shum.
I PARI QE KA ME PERDOR FJALOR TE PA HIJSHEM ME NEKEN TE FORUMIT KA MU ZHDUK JASHTE E SKA ME HI MA.KUSH DON ME KUPTU TE KUPTOJNE.
GOLDI MAS BAN GABIM ME IK PREJ KTU!KY ASHT URDHEN E JO KERKES.TI NUK KE BASTARDHU KURGJA,PERKUNDRAZI.
I PARI QE KA ME PERDOR FJALOR TE PA HIJSHEM ME NEKEN TE FORUMIT KA MU ZHDUK JASHTE E SKA ME HI MA.KUSH DON ME KUPTU TE KUPTOJNE.
GOLDI MAS BAN GABIM ME IK PREJ KTU!KY ASHT URDHEN E JO KERKES.TI NUK KE BASTARDHU KURGJA,PERKUNDRAZI.
Jena shkodran edhe e kena per nder,
-
- I lindur KuqeBlu
-
- Tifoz nderi
Ca je tuj than ma Goldi,a je i marr a,dan me djg jerganin per hater te pleshtit,ja mar AP ja,ti ke mendimin tand,aj tjetri t'vedin,pa kush na pjerdh ne per punt e komit.
shnet naqe e mir u takoshim ne forum.
shnet naqe e mir u takoshim ne forum.
Moj Vllazni,Vllaznia jone
ti gjithmone do jesh kampjon
vec per hire te spektatorit
Shkodra jone djepi futbollit OLEEEEE
ti gjithmone do jesh kampjon
vec per hire te spektatorit
Shkodra jone djepi futbollit OLEEEEE
-
- Tifoz nderi
Meqe kja puna e fymjes asht ba pak si e shpeshte, une i kerkoj Adminit dhe V1919 qe edhe njeher me ndodh diqa e tille, me e perjashtu direkt e mas me prit deri sa te bajne reply , por me e hek dhe me ja fshi mesazhin direkt. Ma bani hallall administratora, por duhet me ken pak ma te rrepte ne menyre qe mos te bastardhohet forumi, se ishtu tash pa e lajme tane, sepse nuk kena hy ktu me sha rob e me na sha e me ba si t'dijshem.
Secili ka mendimin e vet dhe s'ka nevoje me ba si t'forte tu ofendu tjeret. Ky asht forum dhe nuk bahen dy mendje isaj, mas na vijne kush ktu tu na tregu prralla n'beze tuj ba si t'dijshem e tu fy tjeret. Ne paqin naj mendim, ta postojne dhe mos t'mendojne se tash pa ja mbeshtesin tan. Me pas ken kaq nacionalista disa ktu, nuk kishin lan Shqipnine vetem per nji pashaporte ose per da lek, por kishte nejt njatu edhe i varfen me ken, sic pa rrijne t'shpise tone, se nji cop buke e han gjithkush. Mos me thane se kan marre me i than naj femnes se jam shqiptar, se ka frike se nuk ja len. Leni kta muhabete se i dina shume mire nacionalizmin tuj. Apa tu shku e tu rrejt neper Ministrina te Evropes se jena kosovar e na kane vra nane e babe, si e si me qendru n'Europe. Epo te gjithe i kena ba ita gjana, pra mas bani si t'rendsishem fort, por jepni mendimin tuj e mas impononi ken. Se sa e sa shqiptar jane vra ne Kosove e Maqedoni, e ju keni ken tu vjel rrush qelek nder shpija tuja e se keni qa me neren, vetem fjale.
Goldi, mas e qaj kryt naqe se nuk ja merr kush per trimni e zgjuarsi, po vetem per injorance.
Secili ka mendimin e vet dhe s'ka nevoje me ba si t'forte tu ofendu tjeret. Ky asht forum dhe nuk bahen dy mendje isaj, mas na vijne kush ktu tu na tregu prralla n'beze tuj ba si t'dijshem e tu fy tjeret. Ne paqin naj mendim, ta postojne dhe mos t'mendojne se tash pa ja mbeshtesin tan. Me pas ken kaq nacionalista disa ktu, nuk kishin lan Shqipnine vetem per nji pashaporte ose per da lek, por kishte nejt njatu edhe i varfen me ken, sic pa rrijne t'shpise tone, se nji cop buke e han gjithkush. Mos me thane se kan marre me i than naj femnes se jam shqiptar, se ka frike se nuk ja len. Leni kta muhabete se i dina shume mire nacionalizmin tuj. Apa tu shku e tu rrejt neper Ministrina te Evropes se jena kosovar e na kane vra nane e babe, si e si me qendru n'Europe. Epo te gjithe i kena ba ita gjana, pra mas bani si t'rendsishem fort, por jepni mendimin tuj e mas impononi ken. Se sa e sa shqiptar jane vra ne Kosove e Maqedoni, e ju keni ken tu vjel rrush qelek nder shpija tuja e se keni qa me neren, vetem fjale.
Goldi, mas e qaj kryt naqe se nuk ja merr kush per trimni e zgjuarsi, po vetem per injorance.
-
- I lindur KuqeBlu
-
- Tifoz nderi
-
- Webmaster
Pppapapa ca jane mor kta muhabete ??!!!
Ne skena hi ktu me ba fjal me njeni tjetrin, por kena hi me fol per futboll e per Vllaznine !!!
Kena hi me i ndrru 2 pare muhabet te tan bashke e ja me i dhan mend njeni tjetrit e as me i ba trimni njeni tjetrit !!!!
Goldi hajde n'forum naqe edhe i lajm polemikat e kalume.
Sic ka shkru V1919 postimet qe jane fyese kan me u fshi pa paralajmrim!!!
P.S. Sh81, Ke fol fjal tamam naqe ( e ka pas fjalen Mondi)
Ne skena hi ktu me ba fjal me njeni tjetrin, por kena hi me fol per futboll e per Vllaznine !!!
Kena hi me i ndrru 2 pare muhabet te tan bashke e ja me i dhan mend njeni tjetrit e as me i ba trimni njeni tjetrit !!!!
Goldi hajde n'forum naqe edhe i lajm polemikat e kalume.
Sic ka shkru V1919 postimet qe jane fyese kan me u fshi pa paralajmrim!!!
P.S. Sh81, Ke fol fjal tamam naqe ( e ka pas fjalen Mondi)
-
- I lindur KuqeBlu