Mir se ju gjej
Moderator: GOLDIAN
-
- Antar
-
- Moderator
E di mire kyt pune un se amerika e evropa skan ndryshime tmdhaja e kam me e pa edhe un b..... e mics sa tkryjn shkolla ne fund tqeshorit se mandej mduhet me punu,sportist_shkodran wrote:Tallu tallu ti pa ktu me te pyt ,qa asht sot nuk e din se te duken tana dit njesoj ska ndryshim e dilja me t'hanen.E n'qoft se ka me shku naj fije mas pulave ska me i met gja ne xhep.
Sa per pula, meca di un kuqebluja merret ma shum me gjueti rosash tegra(ia kam harru si e kan at emrin) nbune
-
- ANTI TIRANSI
-
- Antar
-
- Kuqeblu Perjete
si more e kishin ba sportin shqiptar me u lexu me pare online. O keta jane maskarej. Me te thane mendja se po lexon ndonji shkrim profesional that niri po i paguj njata pare, por keta gazetare as dijne me shkru e as me analizu . te cojne neveri kur fillojne e shkrujne se sa lek e ka rrogen njeni e sa ka marre shperblim tjetri, e per ma teper ta cojne mishin kokerr kur raportojne muhabete kafeneshe.
Kur do ta shohim Vllaznine kampion
-
- Tifoz nderi
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
Me thanë të drejtën kujtova se nuk je shkodran dhe po mundoheshe me imitu gjuhën e folur.Kjo më ndodhte mua kur isha i vogël,sa herë që vija në Tiranë apo Durrës për pushimet e verës tek kushurinjtë e mij,fillonin duke më ngacmu dhe flisnin si Shkodranë por përdornin shumë shkronjën«C»: Hë mar Shkodran!!,djal i kec ca thojn mor ta marrsha t'kecen!.dejan wrote:Forrri e ju vllaznit tjere ...em falni se perdori shkronjen 'c' por me asht djeg butoni i asaj tjeters per te mallin zot. Edhe nje her faleminers per mikrpritjen tanve. Percafime
Kujtova se po bëje edhe ti të njëjtën gjë prandaj.
Në qoftë se të nevojitet me përdor shkronjë sekondare mund të përdorësh më mirë shkronjën«ç»= alt+135 ose «Ç»= alt+128.
Respekte!
Para VLLAZNIA!
-
- Moderator
karabullakt i njof un (lojtart e tirans jan ) po nbune ka edhe nji lloj tjeter shpendesh, ia kam harru emrin po kur kam ken i vogel kam hanger vec pacamur me lang mishit te ktyne "rosash" po thona. nqs si bjen kuj nmend ta po pys shpine netelefon,dejan wrote:paaaaaa ca te shkon menja edhe ty mar vlla ahahahaa. e kam primen perzoten a i din karabullakt mar? ato kafsht e zeza si flututojn gati njit me uj te buns e zhysin krytin shpejt me kap peshk ????
tesh me mfal se ka ardh Putin nVjene e po dal me e prit, per hater Dejanit kuptohet
-
- ANTI TIRANSI
-
- Moderator
-
- Tifoz nderi
-
- Moderator
Pershndetje Partizono , un me thane te drejten si kam aspak nqejf asnjenen prej skuadrave kryeqytetase, megjithate na si tifoza mund tia kalojm mire, e ti mundesh noshta kaiher me repliku me nji- dy tifoza te tiranes qi futen kai her ktu te na se mshkurmunen, isshalla ia din ti taktiken, se edhe rrini bashk ntiranePARTIZANI wrote:PERSHENDETJE!!!sic shifet dhe nga emri une jam tifoz i PARTIZANIT por vllaznia eshte ekip simpatik.urrej tiranen dhe shkumbinin.urime per sitin.
p.s vllaznia 1919 jam Forever Red i sitit te PARTIZANIT
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
Peshendetje Partizani, te uroj mireseardhjen dhe shpresoj t'ia kalosh sa ma mire ne Forumin e Tifozave Shkodran, te falenderoj edhe per urimet.PARTIZANI wrote:PERSHENDETJE!!!sic shifet dhe nga emri une jam tifoz i PARTIZANIT por vllaznia eshte ekip simpatik.urrej tiranen dhe shkumbinin.urime per sitin.
p.s vllaznia 1919 jam Forever Red i sitit te PARTIZANIT
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz nderi
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz nderi