Blerim Xhemaili:FSHF me kerkoi 5000 euro
-
- ANTI TIRANSI
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
vllazen per kete gercaliun jam interesu dhe kam pyet ish futbollista te komtares qe jane pak me ne dijeni se ne ne lidhje me deklaraten e tij dhe me kan than qe asht nje genjeshter sepse ai e ka mohu me kohe shqiperine dhe plus saj brigeli nuk ka pase nej interes te vecante per te
nuk du me mrojt duken se e dime sa i korruptum asht por dhe fanellen kuqezi sasht mire me e poshtnu cdo futbollist
nuk du me mrojt duken se e dime sa i korruptum asht por dhe fanellen kuqezi sasht mire me e poshtnu cdo futbollist
i perjashtuar
-
- Moderator
Besnik Çela: “Me dëmtuan imazhin, gati padinë”
Përgjegjësi i Sektorit të Ekipeve Kombëtare në Federatën Shqiptare të Futbollit, Besnik Çela sapo është kthyer nga një vizitë pune në Sofie të Bullgarisë, ku është marrë nga pala shqiptare me të gjitha detajet e organizimit të takimit ndërkombëtar Bullgari-Shqipëri (28 mars 2007).
Albania-sport kontaktoi me të në ambientet e rezidencës së Kombëtare shqiptare në Hotel “Adriatik”, në kohën që Çela ishte së bashku me Blerim Rrrustemin, kandidatit e ri të ekipit Kombëtar, i cili është në pritje të marrjes së pasaportës shqiptare.
“Disa faqe interneti synuan prishjen e imazhit tim, dhe padashur në këtë lojë u përfshinë disa nga gazetat shqiptare. Jam i ndërgjegjshëm se e kryej me devotshmëri punën time. Kam bërë gati padinë ndaj tyre, pasi nuk mund të toleroj këto sulme, cilado të jenë qëllimet e tyre, thotë ekskluzivisht për Albania-sport.com, Çela, pranë të cilit nuk mund të rrinte pa u afruar sulmuesi i Hamburgut, Besart Berisha.
Marre nga Albania-Sport
-
- ANTI TIRANSI
-
- Moderator
kur ka debutu gercalliu me komtaren e te rritunve tAustrise, e kam pa ndshjen e para se me fillu ndeshja, e pyti nji gazetar austriak gercalliun se pse ka zgjedh austrin e ai tha se ka lujt me komtarene moshave te austris dhe ska pas asiher dyshim qi me zgjedh austrin, gjate intervist u mundote me fole bile edhe ne dialekt qi me u duk se asht i austriakizum.GOLDIAN wrote:vllazen per kete gercaliun jam interesu dhe kam pyet ish futbollista te komtares qe jane pak me ne dijeni se ne ne lidhje me deklaraten e tij dhe me kan than qe asht nje genjeshter sepse ai e ka mohu me kohe shqiperine dhe plus saj brigeli nuk ka pase nej interes te vecante per te
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
po pra naqe njat thashe dhe uneMan in Redblue wrote:kur ka debutu gercalliu me komtaren e te rritunve tAustrise, e kam pa ndshjen e para se me fillu ndeshja, e pyti nji gazetar austriak gercalliun se pse ka zgjedh austrin e ai tha se ka lujt me komtarene moshave te austris dhe ska pas asiher dyshim qe me zgjedh austrin, gjate intervist u mundote me fole bile edhe ne dialekt qe me u duk se asht i austriakizum.GOLDIAN wrote:vllazen per kete gercaliun jam interesu dhe kam pyet ish futbollista te komtares qe jane pak me ne dijeni se ne ne lidhje me deklaraten e tij dhe me kan than qe asht nje genjeshter sepse ai e ka mohu me kohe shqiperine dhe plus saj brigeli nuk ka pase nej interes te vecante per te
qe gercaliu kurre ska permend shqiprinen e ndonje interviste e jo ma me ken i interesum
i perjashtuar
-
- ANTI TIRANSI