Luftetari - VLLAZNIA
-
- Kuqeblu Perjete
se pari urime per kete fitore si ne biren e gjilpanes. Me ju thane te drejten nuk ndihem entuziast per te per faktin se edhe goli qe asht shenu nga Lici ka kene ma teper gomarllek i portierit te Luftetarit sesa merite e madhe e Licit. Masandej, Ku jane sulmuesit qe nuk duken? Kena 3-4 sulmues qe luajne rregullisht ne ekip dhe nuk shenojne. Kam frike se mos po kethehet edhe njihere periudha e pushimit letargjik per ta. Kam pa ndeshjen e Partizanit dhe m'u duken shume te fresket, agresive dhe kerkuese. Me shtien friken Teuta qe ka rrah Kastriotin. As Valteri s'e din se ca i ka ba vedit me ate humbje me Shkumbinin dhe sot e kishte pase Tiranen vetem 6 pike larg, kur jane edhe 24 pike te tjera ne loje.
Kur do ta shohim Vllaznine kampion
-
- Moderator
edhe un nuk asht se jam shum optimist mas ksaj fitoret tmarume qi na ka fale gjirokastra, po nj gja do ti thosha atyne qi kritikojn vllaznin mas humjes me shkumbinin:
Bani i her llogarit se sa pik ka mledh Josa qysh se asht ne krye te vllaznis, tkishte fillu kampionati qysh me josen kishim ken ne vend te par sot; humja me shkumbinin ka ken shum zhgenjyse po kshi gjanash i lejohen seciles skuader mqs vllaznia pervec kunder tirans asiher ska hum.
Bani i her llogarit se sa pik ka mledh Josa qysh se asht ne krye te vllaznis, tkishte fillu kampionati qysh me josen kishim ken ne vend te par sot; humja me shkumbinin ka ken shum zhgenjyse po kshi gjanash i lejohen seciles skuader mqs vllaznia pervec kunder tirans asiher ska hum.
- Ultras Kuqeblu
- Tifoz nderi
Urime per fitoren e sotme shyqyr qe paskan fitua sot se mos me pa fitua edhe sot moszot ma keq.Po kjo fitore sme gezon fort se e kane ba (vec me marre rrogen me duket),sakne faj ata po presidenti qe u jep premio tash e pare.Marre me pase se mos te kishim humbe me shkumbinin e kishim enderrua titullin sa do pak me qe sot tirana humbi, 6 pike mor zot si sbajne i fije ma shume kta lojtaret tone.
PARA VLLAZNIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
-
- Tifoz nderi
E kuku per ta. A paskan ba nji gol shyqyr a?? Mire boll se pa i marrin rrogat (je se nuk i kishin marre pa hajt).
Po ky Shkumbini ma , itash i ka ra n'mend me mbledh pike a?? A Shkumbin Shkumbin, hala m'del n'anderr!!!!
Prap Teuta paska fitu. Kam frike se ma nuk e lshon vendin e dyte, vec ne i rrashim direkt prap. Tirana paska hup sot. E maj Vllazni, si s'xune mend iher!!
Kja asht aja qe me ban me plas. Qe topi asht i rrumullaket, Tirana hupi sot, kishin ken 6 pike lerg. Si dihet noshta hup prap Tirana. Itash asht halli me ec perpara, nuk ka ma gabime, se kena ba boll tan kampionatin, e tu than "kthese" "hakmarrje" e pordhikali, pse u doka me u hakmarr, e me ke me Fierin e Peqinin. Kja asht pra aja qe tham un qe na kena skuader pa stabilitet, iher let mire e iher beterr. Mezi kena fitu edhe me Luftetarin.
Nejse un prap jam optimist per Vllaznine, se e di qe mren ka djem qe jane serioza dhe lujne me zemer, edhe tranjerin e kena fantastik, presidentin po ashtu e kena As . Por duhet ma shume impenjim, e mas me nenvletsu asnje skuader.
Po ky Shkumbini ma , itash i ka ra n'mend me mbledh pike a?? A Shkumbin Shkumbin, hala m'del n'anderr!!!!
Prap Teuta paska fitu. Kam frike se ma nuk e lshon vendin e dyte, vec ne i rrashim direkt prap. Tirana paska hup sot. E maj Vllazni, si s'xune mend iher!!
Naqe, ne s'kena gja me Josen mar burr, se nuk diskutohet se edhe humbje ndodhin, dhe Josja ka ba nje pune te shkelqyme deri tash, por un jam ba me nerva me lojtaret , tu e dit mireboll se qa hoqme me e xan vendin e dyte, hupin ndeshje me Shkumbinin nat fare n'mnyret?! Kja a marre mar burr. Me pas hup me naj Partizan a Teute a Bese, hajt se s'pa jena ma t'mire ja, pa me Shkumbinin mren n'Shkoder?!!Man in Redblu wrote:edhe un nuk asht se jam shum optimist mas ksaj fitoret tmarume qe na ka fale gjirokastra, po nj gja do ti thosha atyne qe kritikojn vllaznin mas humjes me shkumbinin:
Kja asht aja qe me ban me plas. Qe topi asht i rrumullaket, Tirana hupi sot, kishin ken 6 pike lerg. Si dihet noshta hup prap Tirana. Itash asht halli me ec perpara, nuk ka ma gabime, se kena ba boll tan kampionatin, e tu than "kthese" "hakmarrje" e pordhikali, pse u doka me u hakmarr, e me ke me Fierin e Peqinin. Kja asht pra aja qe tham un qe na kena skuader pa stabilitet, iher let mire e iher beterr. Mezi kena fitu edhe me Luftetarin.
Nejse un prap jam optimist per Vllaznine, se e di qe mren ka djem qe jane serioza dhe lujne me zemer, edhe tranjerin e kena fantastik, presidentin po ashtu e kena As . Por duhet ma shume impenjim, e mas me nenvletsu asnje skuader.
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Vllaznia, Bayern
randsi kane piket mandej golat jave vetem plus.Shpresoj qe te fitojne dhe ndeshjen e ardhshme.E rendesishme eshte qe te vazhdojme me fitore e te shohim punen tone.Partizani pret Elbasanin javen qe vjen dhe shpresojme qe do ndodhi ndonje barazim ose humbje per Partizanin ne menyre qe ti largohena ifije,sa per Teuten e shoh te veshtire me gabu me nji skuader si Flamurtari ne shpine e vet.Asht mire qe te fitojme kto takimet e ''lehta'' qe kena tesh ne fillim ne menyre qe me ba sa ma shum distance me vendet e 3-4 para se me ardhe takimet e veshtira.
:::::::::::FORZA VLLAZNIA :::::::::::FORZA SHQIPERIA::::::::
-
- Kuqeblu Perjete
Vllezen. Ne jena para nji realiteti te hidhur per ne: Teuta e Partizani jane tu kene ma ne forme se sa ne.. Ne kena tre ndeshje rresht qe i nxjerrim te dobeta. Kena tre ndeshje rresht qe sulmuesat nuk shenojne.. Fakti qe nje mbrojtes asht goleshenuesi ma i mire i ekipit asht shume domethenes. Kam nje parandjenje se nga mezi i fazes se trete kena me u largu nga lufta per vendin e dyte dhe kena per ta pa Vllaznine ne kupen UEFA vetem ne anderr, se ne realitet nuk ka me u ba gja. Kjo ne saje te Valterit qe na jep mundesine me e pa Vllaznine edhe ne anderr. Vitin tjeter objektivi asht qe Vllaznine me e pa ne anderr ne Champions League. Lum ne per Vllaznine e sotme, Ekipin e Andrrave.
Kur do ta shohim Vllaznine kampion
-
- Moderator
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
-
- Moderator
Njashtu shkrute gazeta demek, po ata t'ken beth t'na mujn neve, mos t'lehin kot.forri wrote:Ej!!Po ça nigjova unë?!! Ishin tërbu krejt,tifozat e Luftëtarit.Kishin fillu tuj i sha lojtart tonë,se gjoja i lame ndeshjen Shkumbinit kurse me Luftëtarin po lushin fort,gjoja.
Me Shkumbinin hupi edhe Tirana. O jan ty i lan neshje Shkumbinit tan ekipet, o asht ba Shkumbini si Barcelona, nji n'dy asht...
-
- Moderator
Ka pas bajagi kontestime, me sa pash te kronika (http://albaniasoccer.com/video/Luf-Vll2.ram), biles na kan gjujt edhe me shishe e objekte ma t'forta.
Turp per nji qytet me kultur si Gjirokastra, se po bahen si Peqini i dyt...
Duke u kthy te neshja, shifet qart n'kronik se Gjinokastra na ka myt me loj, kan rrah dy shtylla, kan hup nji penallti dhe i kan anullu nji gol. Kurse ne kena fitu me nji goditje denimit, qi ka ken e vetmja gjujtje n'port, edhe ate bile na e ka lan portjeri, se asht dasht me e prit.
Se ku asht ty shku ishtu njikja Vllazni, veq zoti e baft mir, e ishalla po e kapim njat kup UEFA simjet, mgjs s'kena me ba gja as n'UEFA...
Turp per nji qytet me kultur si Gjirokastra, se po bahen si Peqini i dyt...
Duke u kthy te neshja, shifet qart n'kronik se Gjinokastra na ka myt me loj, kan rrah dy shtylla, kan hup nji penallti dhe i kan anullu nji gol. Kurse ne kena fitu me nji goditje denimit, qi ka ken e vetmja gjujtje n'port, edhe ate bile na e ka lan portjeri, se asht dasht me e prit.
Se ku asht ty shku ishtu njikja Vllazni, veq zoti e baft mir, e ishalla po e kapim njat kup UEFA simjet, mgjs s'kena me ba gja as n'UEFA...
-
- ANTI TIRANSI
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
une du me fitu vllaznia titullin kampion se jam shume optimist se valteri ne champions lig ka me ba blemje te bujshme dhe kena me ec perpara shume
cdo vit ne ndhesjet ne grupe ka surpriza jo nje ekip austriakjo nje ekip sllovak kete vit me duket na ka ardh rradhe ne shqiptareve me vllaznine
cdo vit ne ndhesjet ne grupe ka surpriza jo nje ekip austriakjo nje ekip sllovak kete vit me duket na ka ardh rradhe ne shqiptareve me vllaznine
i perjashtuar
-
- Moderator
Naqe a e ke perimend a je tu u tall, se ske vu noi tqeshun kund,GOLDIAN wrote:une du me fitu vllaznia titullin kampion se jam shume optimist se valteri ne champions lig ka me ba blemje te bujshme dhe kena me ec perpara shume
nejse si do qi tjet, me pa pas mend kto presidentat ton nuk asht aq e pamundun sa duket, me hy ne fazen me gruppe te kupes uefa.
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Vllaznia, Bayern
A din si asht nji pune more une e kam thane edhe njihere tjeter ,une hala nuk e marr vesht pse luftojne skuadrat ne shqipni per me lujt ne kupa te europes per vete faktin se cdo vere ndodh e njejta gja...luftojne me fitu titull per me hy ne kupa europet e kur vjen puna me lujt ndeshjet ne kupa largohen lojtaret me skuadra tjera e detyrimisht humb skuadra mandej.Si nuk ndodhi nji vit ndryshe me u impenju 100% e mos me u largu asnjeni por cdo e njejta se e njejta gja ndodh une pernjate skuptoj asigja per ca luftojme kur e dina shum mire qe 30-40% e lojtareve cilesor largohen ne vere para se me lujt ndeshjet,ktij i thojne muhabet kot.
:::::::::::FORZA VLLAZNIA :::::::::::FORZA SHQIPERIA::::::::
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
nur ein witzMan in Redblue wrote:Naqe a e ke perimend a je tu u tall, se ske vu noi tqeshun kund,GOLDIAN wrote:une du me fitu vllaznia titullin kampion se jam shume optimist se valteri ne champions lig ka me ba blemje te bujshme dhe kena me ec perpara shume
nejse si do qe tjet, me pa pas mend kto presidentat ton nuk asht aq e pamundun sa duket, me hy ne fazen me gruppe te kupes uefa.
i perjashtuar
-
- ANTI TIRANSI