Java e 16-te : Elbasani - Vllaznia

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
kuqeblu4ever
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kuqeblu4ever » Sat, 16 Dec 2006 , 22:18

Para Vllaznia! U gezova shume sapo e mora vesh qe paskena fitu, hajde urime, kjo skuader ma ka rrit optimizmin, qe me ardhjen e Joses punet po shkojne per mire, une mendoj se kena potencial me pretendu per kampionat sic tha edhe Fatjoni edhe une mendoj se bashke me Tiranen do jene pretendentet kryesore per titull, kemi tregu qe nuk kena diference me Tiranen ne perballje direkte me te. Ne 2001 kemi dal kampion kur ishim edhe 9 pike mrapa Tiranes prandaj une kam besim prap, ishalla nuk kemi luhatje ne vazhsim te kampionatit por mbajme kete ritem, dhe me ndonje perforcim ne Janar shpresojme.

Ju uroj gjithashtu gezuar Festat tanve shokeve ketu ne forum.

Vllaznia-Perendia ta ka friken tan Shqipnia[/b]
VLLAZNIA, BAYERN MÜNCHEN, BARCELONA

BLEDI
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by BLEDI » Sun, 17 Dec 2006 , 01:30

pershendetje

hallall skuadres po ne rralle te pare trajnerit me kyt fitore na jep kurajo per me ken pretendente edhe tham po vazhdume kshtu kena per me hec mir se nuk nenvletsohet kundershtari kushdo qe t'jete po ishalla edhe nji tre piksh me kastriotin edhe me dasht zoti me hum teuta neser jena ne vend te dyte javen tjeter :wink:

GEZUAR KRISHTLINDJET E VITIN E RI :)

edhe ishalla 2007en me nji Vllazni Kampione :wink:

para Vllazniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kuqeblu perjete!!!!

sportist_shkodran
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by sportist_shkodran » Sun, 17 Dec 2006 , 01:30

pash zoten kush e ka nigju ndeshjen ne radio? si ju duk ajo shprehja e ati legenit, Ahmet Shqarri? qe thote asht surpriz fitorja vllaznis ne elbasan. a thu se asht vllaznia butrindi!! cfare mendimit keni per ket? SUKSESE NE TE ARDHMEN KUQ E BLUVE
Moj Vllazni,Vllaznia jone
ti gjithmone do jesh kampjon
vec per hire te spektatorit
Shkodra jone djepi futbollit OLEEEEE

BLEDI
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by BLEDI » Sun, 17 Dec 2006 , 01:44

Po Shqarri ne rralle t'par asht IDIOT une se kam nigju po megjithate edhe nuk ka faj perzoten se m'duket asht fitorja e dyta qe kena marr jasht po aj shke#@!t nuk ka drejt me fol ashtu taman zagar :twisted: po te fitojme na se qa thot ai nuk na plasi trapi si thojne te jugut :lol:
Kuqeblu perjete!!!!

tigri_verdheblu
Antar
Antar

hi

Post by tigri_verdheblu » Sun, 17 Dec 2006 , 05:44

Urime per fitoren!

Ne e pranojme humbjen.

Ne fund tifozet elbasanas kane duartrokitur Vllaznin per fitoren dhe kane kontestuar fuqishem skuadren e tyre per lojen e dobet.

Une doja qe te kuptonin keta gazetar ose tifoz te tjere, qe mendojne se ne Elbasan nuk merret fitore. Varet si e merr dhe nese e mer me merite ne duartrokasim sic ndodhi sot.

Kalofshi mire dhe suksese.

Ps. Bejzaden mos e shani se ta keni per nder qe keni nje lojtar si ai ne skuader, gjithashtu doja te thoja se ne fund Bejzade me Osjen jane "Per-ulur" me doren ne zemer perpara ultrasve verdheblu, te cilet ishin duke i brohoritur ne kor.

Respkte Vllaznia :roll:
Njerzit me kulture veprojne keshtu>>>Image

gdr
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by gdr » Sun, 17 Dec 2006 , 14:03

kam ken te 1 shok i jemi per dark, tuj hanger tav elbasanit kur mora vesht rezultatin........ a ka kruja nej specialitet qi ta porosis per javen tjeter
vllaznia veç me shkodran

gdr
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by gdr » Sun, 17 Dec 2006 , 14:14

shok mos i prishni nervat me idiota si shqarri se nuk ja vlen, kurse tigrit deshta me i than se kur ka ken puna me e mrojt Bejzaden e kena mrojt po nuk mund te thojm shum fjal t'mira per te dy (Dabullen) kur del ne pah se nuk jan te lidhun me fanelen qe veshin. Nuk mund te sillen ne kyt menyr, ne gjys te sezonit me kerku me nderru skuader d.m.th. qe nuk te intereson aspak ecuria e skuadres qe luan aktualisht.
vllaznia veç me shkodran

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Sun, 17 Dec 2006 , 14:17

gdr wrote:kam ken te 1 shok i jemi per dark, tuj hanger tav elbasanit kur mora vesht rezultatin........ a ka kruja nej specialitet qe ta porosis per javen tjeter
hahahahahahahhahahahah naqe i madh je
i perjashtuar

sportist_shkodran
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by sportist_shkodran » Sun, 17 Dec 2006 , 20:38

Tjeta juj vllazen shkodra, pash zoten a dini gja si jan da ndeshjet tjera?

rrespekte sportisti_shkodran

Per Shum Vjet Krishtlindjet dhe Vitin E Ri!

Pergjithmon fitore!
Moj Vllazni,Vllaznia jone
ti gjithmone do jesh kampjon
vec per hire te spektatorit
Shkodra jone djepi futbollit OLEEEEE

kristiani
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kristiani » Mon, 18 Dec 2006 , 10:58

paaaaaaaa sa mir mka ardh per fitoren bile e kam parashiku kyt rezultat se e kam shkru perpara ne forum, urime te gjith ekipit dhe te gjith antarve te forumit per kyt fitore se eshte nje fitore shum e rendesishme per konfiancen e ekipit. qfar pritjet kishte ba grima hallall i kjoft, mirupashim te gjithve dhe FORZAAAAAAAAAA VLLAZNIAAAAAAAAAA
FORZA VLLAZNIA

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet
Skuadra: Ça pyetje?!!!!!

Re: hi

Post by forri » Mon, 18 Dec 2006 , 14:24

tigri_verdheblu wrote:Urime per fitoren!

Ne e pranojme humbjen.

Ne fund tifozet elbasanas kane duartrokitur Vllaznin per fitoren dhe kane kontestuar fuqishem skuadren e tyre per lojen e dobet.
Kalofshi mire dhe suksese.
"Ruzhdi Bizhuta" është një stadium"i nxehtë",dhe,të marrësh duartrokitje nga ky stadium është një kënaqsi e vërtetë dhe jam i sigurtë që do të priteni me të njëjtën mënyrë edhe në Shkodër.
Hajt suksese edhe juve dhe mos u mërzisni se kampionati është i gjatë dhe do keni kohë për përmirësim. :)

Ps. Bejzaden mos e shani se ta keni per nder qe keni nje lojtar si ai ne skuader, gjithashtu doja te thoja se ne fund Bejzade me Osjen jane "Per-ulur" me doren ne zemer perpara ultrasve verdheblu, te cilet ishin duke i brohoritur ne kor.
Bejzaden nuk e shan njeri sepse para se të vinte tek Elbasani ai ka luajtur me ne dhe ka qënë gjithmonë i vlerësuar.
Unë dhe shumë të tjerë mendojmë se,Ai,është jashtë forme dhe nuk e ka më atë grintën e mëparshme.Dhe për më tepër,kur është akoma gjysma e kampionatit,janë hapur fjalë se ai do të largohet.Pra ne ndjehemi të ofenduar nga ideja se ai nuk e vlerëson besimin tonë.
Respekte!
Para VLLAZNIA!

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet
Skuadra: Ça pyetje?!!!!!

Post by forri » Mon, 18 Dec 2006 , 14:31

Fatjoni wrote:Urime per fitoren e Vllaznis!
Me lojrat qe ka lujt Vllaznia e meritonte vendin me lart ne tabele.Mendimi im esht se ekipi kuqeblu se bashku me Tironen jane ekipet me ne forme per momentin ene te vetmet qe mund te luftojn per titullin.Ne fund te fazes 2 Vllaznia do kapi vendin e dyt,me pas do jete nji duel i forte mes Tirones e Vllaznis ku uroj qe kampjon te dali me i miri!
Suksese ne ndeshjen e fundvitit ndaj Kastriotit dhe:
Gezuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2007! :D
Faleminderit për urimin :) vetëm se kisha nji vrejtje:
A keni ndër mënd t'a lini ndonjëherë Partizanin e shkretë të fitojë ndonjëherë apo jo? :D I nxitë fare or burr i dheut ,ka rrezik që në ndeshjet e ardhshme me ju të mos vishen më me uniforma të kuqe por të zeza.
Shtiruni të paktën sikur fitoni me zor. :lol:

Gezuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2007 gjithashtu!
Para VLLAZNIA!

Fatjoni
Tifoz
Tifoz

Post by Fatjoni » Mon, 18 Dec 2006 , 15:37

forri wrote: Faleminderit për urimin :) vetëm se kisha nji vrejtje:
A keni ndër mënd t'a lini ndonjëherë Partizanin e shkretë të fitojë ndonjëherë apo jo? :D I nxitë fare or burr i dheut ,ka rrezik që në ndeshjet e ardhshme me ju të mos vishen më me uniforma të kuqe por të zeza.
Shtiruni të paktën sikur fitoni me zor. :lol:

Gezuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2007 gjithashtu!
:lol: :lol: :oops: :oops:

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Mon, 18 Dec 2006 , 19:52

Hallall Vllaznise per fitoren si edhe atyne tifozave qe e kane ndjek ekipin ne Elbasan, gjithashtu respekte Elbasanllinjve per rrespektin.
Vllaznit Ultras

Image

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Mon, 18 Dec 2006 , 19:56

gdr wrote:kam ken te 1 shok i jemi per dark, tuj hanger tav elbasanit kur mora vesht rezultatin........ a ka kruja nej specialitet qe ta porosis per javen tjeter

Hhahahah naqe,

Kurse une per dreke kam pas te ftum nje shok temin prej Elbasanit :lol: :lol:
Biles ne momentin e penalltise une isha ka dhoma tjeter kur me thet ky shoku hajde mor se Elbasani penallti....., kur sa vij si per sherr nuk punoj radioja, edhe e shaf ma vone qe Vllaznia kishte FITU :P
Mu desht me shtru edhe i darke tjeter masandej :lol: :lol: :lol:
Vllaznit Ultras

Image

tigri_verdheblu
Antar
Antar

hihi

Post by tigri_verdheblu » Tue, 19 Dec 2006 , 05:35

Ne radh te pare faleminderit per mikpritjen!

DHe doja t'iu thoja se keni nje artikull ne faqen e pare aspak te vertet.

Pse, u kontestuar Dalipi?

Ky artikull eshte nje mashtrim, pasi 5 veta do te shajne ne stadium qofte edhe mbreti te jesh, por nuk e ka shajtur njeri ne kor, nje tifozeri nuk mban pergjegjesi per disa individe te papergjegjshem qe mundet te kene inate personale me Dalipin.

Respekte.

Ps. E fortw tavu e dheut!

Admin
Webmaster
Webmaster

Re: hihi

Post by Admin » Tue, 19 Dec 2006 , 23:20

tigri_verdheblu wrote:Ne radh te pare faleminderit per mikpritjen!

DHe doja t'iu thoja se keni nje artikull ne faqen e pare aspak te vertet.

Pse, u kontestuar Dalipi?

Ky artikull eshte nje mashtrim, pasi 5 veta do te shajne ne stadium qofte edhe mbreti te jesh, por nuk e ka shajtur njeri ne kor, nje tifozeri nuk mban pergjegjesi per disa individe te papergjegjshem qe mundet te kene inate personale me Dalipin.

Respekte.

Ps. E fortw tavu e dheut!

Mrama naqe,

Artikulli qe asht ne faqe te pare eshte ba nga Pirro Kita dhe faqja jone nuk mban pergjegjesi per shkrimin. Une duke pare qe eshte nje artikull ne lidhje me nje lojtar te Vllaznise e publikova ne faqe, gjithmone duke shkruar autorin e shkrimit.
Nqs Dalipi nuk eshte kontestu ne kor atehere edhe ma mire.
Ne nje ndeshje futbolli gjithmone ka kontestime, dhe kja asht pjese e cdo tifozerie.
Vllaznit Ultras

Image

tigri_verdheblu
Antar
Antar

hi

Post by tigri_verdheblu » Wed, 20 Dec 2006 , 02:16

Pirro Kita mcmcmcmcmccmcmcmcmcmcmccmcmcmcmcmcmc

Duke pasur parasysh psikologjine tek Elbasanit tani, asnje nuk do te prononcohet dhe keta gazetar gjejne dicka dhe e sajojne.

Respekte dhe per ju Naqet.

:lol:

Admin
Webmaster
Webmaster

Re: hi

Post by Admin » Thu, 21 Dec 2006 , 01:44

tigri_verdheblu wrote:Pirro Kita mcmcmcmcmccmcmcmcmcmcmccmcmcmcmcmcmc

Duke pasur parasysh psikologjine tek Elbasanit tani, asnje nuk do te prononcohet dhe keta gazetar gjejne dicka dhe e sajojne.

Respekte dhe per ju Naqet.

:lol:
Pershendetje Lale :lol:

Edhe me mire nqs nuk ka prononcime pasi kjo do te nxiste debatet dhe do te arrihej synimi i gazetarit ne fjale !!! :wink:

Tana te mirat e suksese tifozave te Elbasanit.
Vllaznit Ultras

Image

gdr
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Re: hihi

Post by gdr » Fri, 22 Dec 2006 , 15:33

tigri_verdheblu wrote:Ps. E fortw tavu e dheut!
Grup, tava e dheut asht tav tiranse, kurse tava e elbasanit asht tava e kosit (mos me ban me nerva se ti shkruj edhe recetat). Se mos t'jesh spiun-zgjebe e na ban demek si elbasanlli ti ou..........
vllaznia veç me shkodran

Post Reply