Ky muhabeti juj rredh ULTRA'-ve po m'terhek shum, dhe mgjs m'duket se edhe te tema e shallave e kam shtru pytjen, po ves prep: A ka naj munci qi me u kriju grupi i tifozave t'Vllaznis, grup i organizumqe shkojn ne stadium bashk, me stema, logo dhe emer te grupit, siq ndosh n'tan boten? Biles edhe n'Shqipni ke rastet e Tirana Fanatics apo edhe Tigrave Verdheblu, pa permen Kosoven dhe Iliriden, ku shquhen Torcida Trepqa, Plisat Prishtin, Shvercerat Shkup, Arpagjikt Prizren, etj etj etj etj, se ka shum.
Do t'ishte diqka fantastike sikur edhe ne t'kishim grupin ton, se ma merr menja qi ke sa te dush tifoza t'Vllaznis qi dojn me u dallu, si me than me perba nji identitet. Pa permen ktu udhtimet ne neshjet jasht, qi sa ma shum veta te organizum te shkojn bashk, aq ma bukur bahet, e jo me shku 4 shok me nji makin e 4 tjer me nji makin tjeter, pa i fol as njeni-tjetrit n'stadium.
Ktu ne shkoll kam nji nga themelusat e Fanatics, dhe m'bahet qefi shum kur e shof duke marr e nis e-maile prej Bullgariet per ide te reja banderolash, stemash, koreografish, etj. Nuk mund t'them qi jan aq te mir sa grupet n'Kosov, po prep, sado pak, diqka e kan realizu, dhe mgjs jan hala grup i vogel ne numer.
RedBlueBoys, nuk e di sa e realizushme asht, po do t'kishte ken nji mrekulli sikur tu merrshe me krijimin e nji grup-tifo t'Vllaznis. Nuk e di per tjert, po un per vedi do t'mshtetja prej ktu tan kohen me logo, ide banderolash, tekste himnesh apo kangesh; me nji fjal qfardolloj elementesh qi i nevojiten nji grupit Ultras per me u cilsu si i till. Ba me ken se realizohet kjo ide, un kismet zotit per nji vit e kryj shkollen, e ma merr menja qi kam me punu n'Tiran, kshuqi kam me ken ma afer grupit e kam me mujt me dhan nihmen teme drejtperdrejt.
Njesha mir per ju, e ishalla kjo deshir e jemja po bahet realitet, se metamam "m'skhan goja lang" kur i shof grupet e mirorganizume te tifozllekut n'Kosov.
------------------------Ktu fillon editimi-------------------------------------------
Tesh sa e lexova ate temen "Si do te quhen grup tifozat e vllaznis", dhe e shof qi paskeni ba da hapa perpara drejt formimit t'grupit. Tashi e marr vesht edhe pse RedBluBoysi i paska ba shallat e banderolat me emrin Vllaznit Ultra', simas ides se Forrit, e cila m'duket shum origjinale. Shpresoj qi ti fillohet sa ma shpejt punes per krijimin e grupit, dhe s'ma merr menja qi ka me ken vshtir me i gjet t'pakten 100 veta, qi asht e dekun qi shkojn per cdo neshje, me hell themelet e grupit.
Masi grupi t'fillojn fuksionimin e plot, pra perfaqsimit ne jo vetem ne neshjet mren, por edhe jasht fushes me flamuj, banderola, e kange te nryshme, shum te tjer kan me i terhek ideja e grupit dhe kan me u bashku.
Kush nuk knon, kush nuk kcen e KUSH NUK LUN
Ca k**** lyp n'STADIUM???