Velipoja
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Vllaznia, Bayern
flm.Une jam kthy para 1javet,ja kam kalu super,kam taku edhe kuqeblu4ever ne velipoje per cdo vit bukur e ma bukur asht tu u ba.ai kompleksi i Fishtes ihere ka dale super edhe rruga e velipojes tani ne fund te gushtit u perfundu krejt se deri para se me fillu 15ditshi i gushtit ka kene e shtrume deri aty ku fillojne plepat kurse tesh e kane kry krejt.
:::::::::::FORZA VLLAZNIA :::::::::::FORZA SHQIPERIA::::::::
-
- Tifoz nderi
Tjeta jote futbollist,
Une ka nja 2 jave qe jam kthy, ja kalova shume mire, papapa ca i bashe Havana Club ne Velipoje
Velipoja, ma mire se ka ken asht tu u ba, po thojne qe do bahet edhe ma mire, bahet fjale per vazhdimin e 6 Kullave te Fishtes, do ndertohen edhe nja 24 kulla te tjera si vazhdim i tyre po pak arkitekture ma ndryshe flitet dhe do kete edhe nji Shoping Center shume moderne duke u spostu ma nga qendra + shetitoren mes ketyre kullave, tan kjo nuk do vonoje shume por deri ne 2008 do jete e perfundume ..
Shpresojme te realizohet se vetem infrastruktura eshte ajo ca i mungon Velipojes se te tjerat ja ka fal zoti
Para Vllaznia, Para Velipoja
Une ka nja 2 jave qe jam kthy, ja kalova shume mire, papapa ca i bashe Havana Club ne Velipoje
Velipoja, ma mire se ka ken asht tu u ba, po thojne qe do bahet edhe ma mire, bahet fjale per vazhdimin e 6 Kullave te Fishtes, do ndertohen edhe nja 24 kulla te tjera si vazhdim i tyre po pak arkitekture ma ndryshe flitet dhe do kete edhe nji Shoping Center shume moderne duke u spostu ma nga qendra + shetitoren mes ketyre kullave, tan kjo nuk do vonoje shume por deri ne 2008 do jete e perfundume ..
Shpresojme te realizohet se vetem infrastruktura eshte ajo ca i mungon Velipojes se te tjerat ja ka fal zoti
Para Vllaznia, Para Velipoja
VLLAZNIA, BAYERN MÜNCHEN, BARCELONA
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Vllaznia, Bayern
-
- ANTI TIRANSI
-
- Kryetifoze
-
- ANTI TIRANSI
-
- Moderator
Amani mor mas ma permeni Velipojen se m'asht cu zemra pesh, se kam qysh n'ver t'2004-shit pas shku, e kismet ne u basha vers tjeter me ja pa bojen, pas s'ma merr menja, se kam me kry ikyt shkoll e me ardh n'Amerik me jetu.
A dihet gja a ka nryshu najfije? A kan rregullu naj gja? A bahet ma kallabllek per 15 korrik - 15 gusht, si asht pa ba iher e i koh?
A dihet gja a ka nryshu najfije? A kan rregullu naj gja? A bahet ma kallabllek per 15 korrik - 15 gusht, si asht pa ba iher e i koh?
Futbollist, mas ma hek trunin ty fol per disko e vene qefit, se po na ik truni knej n'Amerik neper pun e gjygje. M'ka marr malli shum me dal naten neper Velipoj, maj men "Birrari Ada" ka ken ven i lezetshem, edhe i disko tjeter aty ku shiten zarzavatet (ku ka ken kopshti i fmive para shum vjetsh) midis bajave edhe asaj piceris t'malle (ja kam harru emrin), noshta asht ikja RedBull qi thu ti.futbollist wrote:(...) Ndiva qe ka viluni se ca kishte ba firma Rrozafa nji tip anijet me diskoteke mrenda edhe ne plazh ishin ba nja 2-3 tjera plus Havanen qe ka kene vjet.Per mu Redbulli mbetet nr.1 si vend (...)
-
- Tifoz nderi
Kuqeblu per terezi e paske punen,mas nja 10 vjetesh me shku ne shkoder,kur te shkash ti ske me njoft gja ne shkoder,banja mar qefin vedit se nji jet kena,se kur t'vin ment si han as qent.
SHnet e te mira vlla.
SHnet e te mira vlla.
Moj Vllazni,Vllaznia jone
ti gjithmone do jesh kampjon
vec per hire te spektatorit
Shkodra jone djepi futbollit OLEEEEE
ti gjithmone do jesh kampjon
vec per hire te spektatorit
Shkodra jone djepi futbollit OLEEEEE
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
-
- Tifoz nderi
-
- ANTI TIRANSI
-
- I lindur KuqeBlu
hahaha vetem njanes a!? ishalla i gje mire te tan naqe.akaliptos wrote:sportist_shkodran:
me 15 gusht do jem ne shkoder pamvarsisht qe nuk kam dokumenta dhe me ka ardhur letra per ushtar por nuk rri ma..
mas 6 vjetesh pa shku ne shkoder do tja kpus zemren ndonjeres
edhe une deshta me shku kyt ver po jam ken pa pune se nuk kam pas letra. tash i kan letrat edhe sa kam gjeta punen. me duhet me grombullu da lek kshtu qe po e la per veren tjetur dhe do shkoj te pakten per 3 muj.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
-
- I lindur KuqeBlu
haha edhe biciklerta e merr dy njerz n'te naqe.akaliptos wrote:edmond-cela:
flm shume naqe gjithashtu dhe ti..
ej prit te gjejm najnjenen i her se masanej shohim e baj
a e din si na ruj neve qe kthehemi nga kurbeti
por mu me shohin kot se veten nje biciklet kabriole kam .
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI