Bosnje - Shqipni
Moderator: GOLDIAN
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
Re: Bosnje - Shqipni
ku asht kjo shqipnia sulmuse qe u premtu
apo jam tu pa nej ndeshje tjeter une
apo jam tu pa nej ndeshje tjeter une
i perjashtuar
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
-
- Webmaster
-
- Kuqeblu Perjete
une prap po ju pys
ku bazohena na qe leshojme deklarata fryrese kot
mthoni nje lojtar qe ban dallimin sot???? une spo gjej asnji
mos harrojme se kjo bosnje asht teper e lodhur dhe do kishte ken momenti ma i mire mi rrah
me te tilla lojna pretendeojme na vendin e dyte
une e kam than me vite qe me vjen gjynah se spo krijojme kurr nji ekip persembarit
si tan bota e trete po vazhdojme kot me lujt me duro skela e lala
ishalla i kena dhe per eleminatoret qe vine
biles te marrin dhe taren hasin e kolen
ku bazohena na qe leshojme deklarata fryrese kot
mthoni nje lojtar qe ban dallimin sot???? une spo gjej asnji
mos harrojme se kjo bosnje asht teper e lodhur dhe do kishte ken momenti ma i mire mi rrah
me te tilla lojna pretendeojme na vendin e dyte
une e kam than me vite qe me vjen gjynah se spo krijojme kurr nji ekip persembarit
si tan bota e trete po vazhdojme kot me lujt me duro skela e lala
ishalla i kena dhe per eleminatoret qe vine
biles te marrin dhe taren hasin e kolen
i perjashtuar
-
- Webmaster
ncncncnc (edhe se ndeshja ka maru tesh) ky karton i kuq ishte krejt kot!!! vl
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
quhet i sakt Admin se asht nderhymje e rrezikshme .Admin wrote:ncncncnc (edhe se ndeshja ka maru tesh) ky karton i kuq ishte krejt kot!!! vl
Ne shqipni nuk njifet fort kurse jasht ndershkohet rrept
-
- Webmaster
Maroj ndeshja 2-0 per Bosnjen e cila e ka meritu plotsisht ket fitore.
Ka sulmu tane ndeshjen.
Shqipnia ska tregu asigja ne ket ndeshje, nji aksion persmarit te shqipnise se kam pa.....
@Miri flm per lidhjen e ndeshjes
Ka sulmu tane ndeshjen.
Shqipnia ska tregu asigja ne ket ndeshje, nji aksion persmarit te shqipnise se kam pa.....
@Miri flm per lidhjen e ndeshjes
-
- Tifoz nderi
U shu shpresa si gjithmone duke e tregu edhe 1 here qe tranierat e huaj nuk vlejn ma
-
- Kuqeblu Perjete
-
- Fanatics
- Skuadra: Tirona,Bayern
Si gjithmone fluturojm me pras ne ***** kta tanet...
Nuk e di po ekipi jone kombetar eshte nga ato ekipe qe nji ndeshje te mire ne vit nxjerrin...kur eshte momenti me bo diferencen ngelim ne ate amatorizmin qe na ka mberthy prej vitesh. Bosnja e meritoi dhe pike...
Nga kombetarja ka shume elemente qe nuk duhen me u aktivizu mo.
Nuk e di po ekipi jone kombetar eshte nga ato ekipe qe nji ndeshje te mire ne vit nxjerrin...kur eshte momenti me bo diferencen ngelim ne ate amatorizmin qe na ka mberthy prej vitesh. Bosnja e meritoi dhe pike...
Nga kombetarja ka shume elemente qe nuk duhen me u aktivizu mo.
-
- Fanatics
Sipas PanoramesGOLDIAN wrote:jam kurioz me lexu intervistat e toneve a thu jane cfry nej fije
Bogdani: Traineri gaboi me mua. "Po ndodhi serish, do rishikoj pozicionin tim ne kombetare"
Ky sikur me qene Ibrahimovic. A thu se me Kombetaren ka thy cdo rekord...
Curri: "Skuadra nuk funksionoi gjate pjeses se dyte"
Kur kena funksionu ne mer Debatik????
Dallku: " Gabimi yne kthimi ne mbrojtje"
Kte do e thras Dani Alves qe sot e tutje. Po kur kena lujt ne sulm nojhere ne me dallkaut. Mos te duket vetje se po lu me Brazilin. Apo ke ne ekip Durinho,Skelinho,Lalinho
Lila: "Nuk e preka boshnjakun, ishte nderhyrja ime e pare,albitri e teproi"
Ky e ka menjen tek kartoni. A thu ti se albitri nuk na dha nja 3 penallti dhe na mohoi gola te rregullt.
Kuzhe:Gabova me zevendesimet
Ske faj ti jo. Fajin e kon ca qe jane bo senator ne kombetare.
P.S. me ngjyre te kuqe deklaratat e lojtareve, me shkrim te zi opinioni sportiv i imi.
-
- Tifoz nderi
po fshf qa tha ledLedi1920 wrote:
Sipas Panorames
Bogdani: Traineri gaboi me mua. "Po ndodhi serish, do rishikoj pozicionin tim ne kombetare"
Kte do e thras Dani Alves qe sot e tutje. Po kur kena lujt ne sulm nojhere ne me dallkaut. Mos te duket vetje se po lu me Brazilin. Apo ke ne ekip Durinho,Skelinho,Lalinho
Ky e ka menjen tek kartoni. A thu ti se albitri nuk na dha nja 3 penallti dhe na mohoi gola te rregullt.
P.S. me ngjyre te kuqe deklaratat e lojtareve, me shkrim te zi opinioni sportiv i imi.
-
- Moderator
Bosnja ishte ne nji dite te keqe, pak me ba presion shqipnia ata u ngaterroshin me pasat e humshin topin, mirepo "strategu" jone Kuzhe ndoqi nji taktike tjeter, ate te kthimit mrapa- gabim fatal- sepse ishte e vetmja mnyre loje qe i pershtatej boshnjakeve qe dihet qe sulmin e kan piken ma te forte.
Per mendimin tem Bosnja nuk e meritoi fitoren kurrssi, se normalisht ne fush te vet duhet te sulmosh me shume, por do ishte e padrejte gjithashtu nqs shqipnia do dilte prap me pike nga nje ndeshje per te cilen pak dha ne fushe.
Kuzhe ka pas fatin e madh/luksin qe lojtaret tone ne keto eleminatore ato pak raste qe kan pas i kan realizu, mirepo mund te buzeqeshin fati 1 her, 2 her, qe te marrish barazimin ne rumani duke shku vetem nji here ne porte te kundershtarit, por jo gjithmone.
Per mendimin tem Kuzhe gaboi me formacionin:
Bogdani ishte i levizshem, nuk duhej largohej, aq ma pak te zevendesohej me Duron. Nuk ishte faji i sulmit qe nga mbrotja nuk vinin topa.
Ne mesfushe duhej te aktivizohej Muzaka apo i terhekun Bakaj. Te fusish Duron qe nuk aktizohet hic tek skuadra qe ra nga kategoria ne Austri asht gabim, qe edhe u vertetu ne fushe. Agolli ishte dobet, duhej zevendesu ma pare me Lilen, qe per mendimin tem ne ndeshjet e fundit me komtaren ka lujt energjik, mrame nuk mund te jap nji gjykim per aq kohe sa lujti, por ai kartoni i kuq ishte per mendimin tem skandal, nuk ishte kurre ai per te kuq, bile edhe i verdhi mund te jepet, mund te mos jepet. Ishte edhe kunder logjikes se lojes, nuk ishte ndonji atmosfere e ndezun, faulla te rand, qe arbitrit iu desh te nderhynte ne menyre preventive. Ia futi kot aty krejt psikopati hollandez.
Lala, sidomos Skela ishin dobet, faji i Kuzhes qe i fut ne loje deri kur ta lajn futbollin krejt.
Vangjeli ishte lojtari ma i dobet i ndeshjes per mendimin tem. Ndoshta mund te kishte fut Telin ne qender dhe Currin ta kishte spostu anash apo Lilen ne mbrojtje per ca te bash kur ke nji tranjer qe nuk asht ne gjendje te bajn asnji qarkullim lojtaresh. Jam i sigurte se per vec asaj qe shef ne stervitje dhe qa mund ti diftojne ndihmesi i tij, as nuk do ta marrin mundimin me vezhgu ndeshje te lojtareve shqiptare neper klubet e tyne qe me evidentu mangesite dhe pikat e forta.
Per mendimin tem Bosnja nuk e meritoi fitoren kurrssi, se normalisht ne fush te vet duhet te sulmosh me shume, por do ishte e padrejte gjithashtu nqs shqipnia do dilte prap me pike nga nje ndeshje per te cilen pak dha ne fushe.
Kuzhe ka pas fatin e madh/luksin qe lojtaret tone ne keto eleminatore ato pak raste qe kan pas i kan realizu, mirepo mund te buzeqeshin fati 1 her, 2 her, qe te marrish barazimin ne rumani duke shku vetem nji here ne porte te kundershtarit, por jo gjithmone.
Per mendimin tem Kuzhe gaboi me formacionin:
Bogdani ishte i levizshem, nuk duhej largohej, aq ma pak te zevendesohej me Duron. Nuk ishte faji i sulmit qe nga mbrotja nuk vinin topa.
Ne mesfushe duhej te aktivizohej Muzaka apo i terhekun Bakaj. Te fusish Duron qe nuk aktizohet hic tek skuadra qe ra nga kategoria ne Austri asht gabim, qe edhe u vertetu ne fushe. Agolli ishte dobet, duhej zevendesu ma pare me Lilen, qe per mendimin tem ne ndeshjet e fundit me komtaren ka lujt energjik, mrame nuk mund te jap nji gjykim per aq kohe sa lujti, por ai kartoni i kuq ishte per mendimin tem skandal, nuk ishte kurre ai per te kuq, bile edhe i verdhi mund te jepet, mund te mos jepet. Ishte edhe kunder logjikes se lojes, nuk ishte ndonji atmosfere e ndezun, faulla te rand, qe arbitrit iu desh te nderhynte ne menyre preventive. Ia futi kot aty krejt psikopati hollandez.
Lala, sidomos Skela ishin dobet, faji i Kuzhes qe i fut ne loje deri kur ta lajn futbollin krejt.
Vangjeli ishte lojtari ma i dobet i ndeshjes per mendimin tem. Ndoshta mund te kishte fut Telin ne qender dhe Currin ta kishte spostu anash apo Lilen ne mbrojtje per ca te bash kur ke nji tranjer qe nuk asht ne gjendje te bajn asnji qarkullim lojtaresh. Jam i sigurte se per vec asaj qe shef ne stervitje dhe qa mund ti diftojne ndihmesi i tij, as nuk do ta marrin mundimin me vezhgu ndeshje te lojtareve shqiptare neper klubet e tyne qe me evidentu mangesite dhe pikat e forta.
-
- I lindur KuqeBlu
te lumt dora miri.
jam i mendimit me man in redblue, kjo ishte ndeshja jet e vdekje,. se kuptoj se per ca luajtme. edhe si ta marshim barazimin ku do shkoshim prap njaty ku jena,. nejse ka kaluar kjo, vetem se me met pishman se ky ishte momenti ma i mire qe ne te marshim nje rezultat pozitiv jasht fushet,.
thash po i shikoj nje here ne france si skuader pretendente por tashi me duket se po me shkon rruga per turizem.
jam i mendimit me man in redblue, kjo ishte ndeshja jet e vdekje,. se kuptoj se per ca luajtme. edhe si ta marshim barazimin ku do shkoshim prap njaty ku jena,. nejse ka kaluar kjo, vetem se me met pishman se ky ishte momenti ma i mire qe ne te marshim nje rezultat pozitiv jasht fushet,.
thash po i shikoj nje here ne france si skuader pretendente por tashi me duket se po me shkon rruga per turizem.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- ANTI TIRANSI
hahahahahaha sa shpet u derzot mor burra deri para ndeshjes kishit shpresa shum te medhaja
Une habitem me ju ku e dime shum mire se sa fuqi kena pse me shpresu kot.
hajt hajt se keni shpres prep ala ska maru cdo gja
Une habitem me ju ku e dime shum mire se sa fuqi kena pse me shpresu kot.
hajt hajt se keni shpres prep ala ska maru cdo gja
-
- Fanatics
fpjalmi wrote:po fshf qa tha ledLedi1920 wrote:
Sipas Panorames
Fshf e kishte lujt X-1
-
- Tifoz nderi
haahaaLedi1920 wrote:fpjalmi wrote:po fshf qa tha ledLedi1920 wrote:
Sipas Panorames
Fshf e kishte lujt X-1