Vllaznia-Lushnja

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Post Reply
Ujku
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Re: Vllaznia-Lushnja

Post by Ujku » Tue, 03 Mar 2009 , 19:00

Admin wrote:Nuk e di se ca ka noll e se ku asht "PREK" kaq shume Tiransi_tr qe ka arrit me fshi postimet e faktikisht kja gja nuk asht e lejume ne kete forum por per fat te keq kur asht ba kalimi i sistemeve nga ai i vjetri (ku nuk mund te modifikoshe postimet) tek i riu opsioni i modifikimeve nuk asht vendos sic duhet!!!!

Sdq fshimja e postimeve nuk asht zgjidhja e duhen si edhe nje zgjidhje komplet jo e llogjikshme!!!
Admin ai Tiransi tr dote me kundershtu gjithken e mos me e kundershtu kerkush
sapo goldifilloj me kundershtu naj gja me ca kam lexu ktu ai e bani ket, mu spo me intereson ca ka ba ai
vec deshta me te kujtu se kur un e ai patem disa keqkuptime disa vllazen ne nji far menyre ishin kunr meje
jo me shum te drejt megjithat gjithkush ka mendimin e vet dhe ne nji debat merr anen e dikujt tjeter
por e drejta dikur e nxjerr kryt.
ne at koh qe un pata repliku me te dikush ktu pati shkru se at e kena mysafir nderi
e un pata met si i lli.. e un ju pata pergjegj e pac me ner.
e tesh ku na la neren ne ket forum.

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Tue, 03 Mar 2009 , 19:02

Per mendimin tem asht mire qe ekziston mundsia me shi ose editu shkrimin tan, sepse naiher ndodh qe njeriu shkrun dicka ne gjakzehtesi a pershpejt e ma vone mund ta shijne

ky rasti i masiperm asht i paprecedent, dhe mendoj se do te ishte korrekte nga ana e tiransit-tr. te na tregonte arsyen e fshimjes se mesazheve- mendoj i kaq asht deytre per nji person qe ka titullin "mysafir i respektum"

Ujku
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Ujku » Tue, 03 Mar 2009 , 19:08

Man in Redblue wrote:Per mendimin tem asht mire qe ekziston mundsia me shi ose editu shkrimin tan, sepse naiher ndodh qe njeriu shkrun dicka ne gjakzehtesi a pershpejt e ma vone mund ta shijne

ky rasti i masiperm asht i paprecedent, dhe mendoj se do te ishte korrekte nga ana e tiransit-tr. te na tregonte arsyen e fshimjes se mesazheve- mendoj i kaq asht deytre per nji person qe ka titullin "mysafir i respektum"
Jam dakort me ty man in redblue se titulli mysafir nderi shperblehet me nder
pra ne ikje me nji sqarim apo nji pershendetje, por edhe kur dikj ti jepet nji titull nderi duhet ti njifen vlerat e nderit pa ja llan titullin.
P SH MU MA KAN VU HULIGAN QE NUK E MERITOJ .

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Tue, 03 Mar 2009 , 19:29

Man in Redblue wrote:Per mendimin tem asht mire qe ekziston mundsia me shi ose editu shkrimin tan, sepse naiher ndodh qe njeriu shkrun dicka ne gjakzehtesi a pershpejt e ma vone mund ta shijne

Modifikimi mund te bahet mrenda 5 minutave, masandej mund ti baj une modifikimet, ku nqs ke shkru ndoj gja jo te sakte mjafton me me dergu nji mesazh privat !!

Sdq sa i takon largimeve apa afrimeve gjithkush ka menden e vet e asht i lire me ba si ja merr mendja, fshirja e postimeve nuk asht e lejume pasi humb filli i diskutimeve ne forum!!
Vllaznit Ultras

Image

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Tue, 03 Mar 2009 , 20:15

tironsit_tr i ka mbet hatri kur i kundershtume at videon qe kishte ba ne youtube "çudirat e superlges", ku si "çudi" kishte vu golin e dyte te vllaznise me lushnjen qi ishte shum i rregullt, dhe golin e memellit me elbasanin qi ishte i parregullt. nuk e di a e ka vu ket jave off-sidin e lushnjes me tiranen qe ishte te pakten 5 metra i rregullt. delshin 3 lushnjar vetem me portierin mos ti nalte ansori idiot. me sa pashe kishte vu prap nji gol te parregullt te memellit ne lushnje..... nejse, e din vete. ktu asht sjelle si ata fmit e vegjel qi kur ngatrrohen me shokt thojne bjere topin se asht i jemi e ikin. edhe ky ishtu ka ba me postimet.
ktu nuk maj end se e ka fy kush e nuk e pritsha prej tij kyt gjest se nuk u dukte prej atyne njerzve.

admin, a nuk jane pak 5 minuta a? kaiher njiri e shef me vonese se ka ba nej gabim e e korgjon.

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Tue, 03 Mar 2009 , 20:30

Me qa kam kuptu un hatri i ka met per shum gjana.Por e fundit ka ken qe nje prej antarve tone i asht pergjigje qe tiransit me shkodrant jane armiq kur ai thote qe dikur kan pase miqsi(tifozat) se nuk flasim personalisht.Ne kjofte se e kam gabim tiransi mundet me mkundeshtu.
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

Image

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Tue, 03 Mar 2009 , 20:56

Edhe mu po me duken 5 minuta pak, me ka qellu shpeshher qi me modifiku shkrimin mas disa oresh, megjitahte edhe une jam per ate qi: shkrimet qi bahen ktu jan pasuri e forumit, pra nuk ban te merren mrapsht.

jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Vllaznia

Post by jeti » Tue, 03 Mar 2009 , 21:01

vllaznia1919 wrote:Me qa kam kuptu un hatri i ka met per shum gjana.Por e fundit ka ken qe nje prej antarve tone i asht pergjigje qe tiransit me shkodrant jane armiq kur ai thote qe dikur kan pase miqsi(tifozat) se nuk flasim personalisht.Ne kjofte se e kam gabim tiransi mundet me mkundeshtu.
Une jam pergjigj qe Tifozat nuk kan pas ndonje afrimitet, edhe kjo asht e vertet, se vet niveli e pretendimet e 2 skuadrave eshte i atille qe nuk te len vend per miqsina.
Atij edhe nuk mund ti peljen ky fakt por, Realitteti asht i ky.
O Vllaznia 1919 ndoshta e ka me nenshkrin tend ANTI-TIRANSI.... :wink:
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

hatboy
Huligan
Huligan

Post by hatboy » Wed, 04 Mar 2009 , 02:30

jeti wrote:
vllaznia1919 wrote: Une jam pergjigj qe Tifozat nuk kan pas ndonje afrimitet, edhe kjo asht e vertet, se vet niveli e pretendimet e 2 skuadrave eshte i atille qe nuk te len vend per miqsina.
Atij edhe nuk mund ti peljen ky fakt por, Realitteti asht i ky.
normal ke shum te drejt ,ne jemi rival te fort dhe sidomos kte vit. Pastaj miqsia dhe urrejtja varet nga individet. Ne pergjithesi tifozerit kan shku mir sepse nuk ka pas ne i her perplasje te forta, ka te shajtme ne menyra te ndryshme ka dhe duartrokitje per kundershtarin, qe kto bejn pjes ne rivalitet.
Secili mund te japi fakte qe ka dhe miqsi , perderisa un njof dhe kam pa tifoz shkodron qe kan bo tifozllik per tironen ne kupa. Dhe e kunderta tifoz te tirones qe kan ardh per vllaznin ,dmth ktu futet respekti e miqsia ,sepse per ekipe te tjera ose tifozeri te tjera ndoshta nuk do shkonin.

Ndersa kur vje puna per perballje direkte, dhe rivalizim per kampionat ,kjo miqsi harrohet derisa te kaloj kjo koh. :aja: :wink:

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Wed, 04 Mar 2009 , 20:13

Normale keni te drejt te dy.Por me kalu ne urrejtje asht teper.Rivaliteti ka me egzistu gjithmone por pa eksese.
Nenshkrimin tem e din mire tiransi-tr pse e kam vu. :wink: :wink: :wink: :wink:

Image

REINIS
Fanatics
Fanatics

Post by REINIS » Wed, 04 Mar 2009 , 20:37

vllaznia1919 wrote:Normale keni te drejt te dy.Por me kalu ne urrejtje asht teper.Rivaliteti ka me egzistu gjithmone por pa eksese.
Po sikur ta dim ene ne t tjeret bohet gjo?? :wink: :D
NUK KA MO KAMPIONATE
AS KUPA REPUBLIKE
HIKU, HIKU KOHA E BYROS POLITIKE
(per dinamon, partizonin)

Ledi1920
Fanatics
Fanatics
Skuadra: Tirona,Bayern

Post by Ledi1920 » Thu, 05 Mar 2009 , 10:25

REINIS wrote:
vllaznia1919 wrote:Normale keni te drejt te dy.Por me kalu ne urrejtje asht teper.Rivaliteti ka me egzistu gjithmone por pa eksese.
Po sikur ta dim ene ne t tjeret bohet gjo?? :wink: :D
Ta them une po mos i thuj njeriut ,ka pas nje goc tironse ....por e la ajo kur e pa qe shkote bote tifo per vllaznin...shaka lale mos ma mer per ters...
Edhe ne tifoza te Tirones jena kshyqe edhe mund na e tregosh.

Gjithsesi ai nenshkrimi jot nuk na pelqe shume por ktu jena ne shpine tate edhe skena cbojm :D :D ...ste kena bo gjo mo plako... 8) 8) :D
thjesht nja 10-15 tituj me shume se ju kena...
Image

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Thu, 05 Mar 2009 , 22:42

Pytni Tiransin-tr se jua tregon ai.Skan lidhje titujt qe keni ma shum ja. :lol: :lol: :lol: :lol:

Image

Ledi1920
Fanatics
Fanatics
Skuadra: Tirona,Bayern

Post by Ledi1920 » Fri, 06 Mar 2009 , 11:34

vllaznia1919 wrote:Pytni Tiransin-tr se jua tregon ai.Skan lidhje titujt qe keni ma shum ja. :lol: :lol: :lol: :lol:
te ishim tifgozat e dinamos do pysnim lart e poshte :D :D :D
Image

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Sat, 07 Mar 2009 , 16:24

Nuk ke nevoj me shku nelt e poshte boll me pyt shokun tuj e keni afer shum. :lol: :lol: :lol: :lol:

Image

Post Reply