SHKUMBINI - VLLAZNIA

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Post Reply
GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Re: SHKUMBINI - VLLAZNIA

Post by GOLDIAN » Sun, 03 May 2009 , 11:51

tan shqipnia e din se peqini e durrsi jane aleat te tiranes
sikurse na kena marredhenie te mira me elbasanin
kjo ska nevoje per komente
po ketu kam inatin une kur teuta na rrasi ne e mandej u hap shalesh ne tirane
erdhen e shkrune se teuta me demek i paska vu ne veshtiresi ata
une sdi ku jane tironsit e vertete qe postojne ifije ma te zhveshun nga emocionet e teperta te ketij fund kampionati
po une skam ca e zgjas ma perderisa akuzohet besa PSE I MORI BARAZIMIN TIRANES
ATEHERE CDO KOMENT A I TEPERT

mandej ne peqin barazoi vlona duke i mohu kualifikimin historik peqinit ne finale te kupes ketu su cudit asnji tirons po ne fitoren tone ne fushe asnjeanese cuditen tan
mandej albani sport te shkrujne iher per teatrin e durrsit
super ku*** e mutit
le te shofin fdorumin tone e te na hajne karin ato gazetar shkerdhata qe vec shajne vllaznine edhe kur se meriton
E DI SE JAM BA GATI PER NJE DENIM TJETER po se permbaj vedin hic

peqin ban kujdes mos merr pike ne tirane se te ka hanger dreqi mandej se kavaj luftoj per kampionat ne ndeshjen kunder tiranes kurse ju luftoni per superkampionat :D
i perjashtuar

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Sun, 03 May 2009 , 12:12

paska kene shkrim i panoramasport i gazetarit a.nezha...se di a shkrun edhe per albaniasport apo kta kane marre thjesht prej gazetes.Me sa di une puna e gazetarit asht informacioni me fakte e jo me hamendje ose tifozllek.Tjeter asht me kene gazete e nji qytetit(si psh tuttoporti i torinos qe shkrun ca ti cohet po dijne tane se mban anen e juve ose toros) e tjeter kur gazeta ka shperndamje n tane territorin.
permbaju goldian djali e s ja vlen,simas tyne bahet ndeshje taman vec kur gjuhen me gure tifozat,i thehen kamet lojtareve ne fushe e vipat vijne me pistoleta ne brez ne stadium...

ps: hala se marr vesh ca kane dashte lushjnaret ne stadium dje...
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Sun, 03 May 2009 , 12:30

shum dakort me goldin e shv13. pavarsisht se une nuk lodhem ma me lexu shkrimet e tyre.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

Ujku
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Ujku » Sun, 03 May 2009 , 12:57

Un habitem pse na ktu ne forumin ton s'na lejohet me kundershtu miqt ton rival ose sa fillojm me i kunershtu
neshum raste na gjehet nji gabim i vogel dhe ose na thon mos delni jasht teme,kurse me shku me pa te forumi i tirans s'ka problem ca ata flasin per ne.
Po na bajn fajtor se kena fitu me Peqinin
po na akuzojn se e paskena ble ndeshjen
po thon se llani na paska hap porten
po thon tifozet dolen nga stadiumi tuj u perqafu e medet per ta sa te trash tregohen
o zot po sishte faj i jon se tirana s'fiton me nji ekip te shkatrrum e me 10 lojtar ne fush
sa te mir bahen kur ne kena naj disfat, e prep ne naduhet me i respektu detyrimisht
i thash kto jo se nuk du me rrespektu miqt, por kur lexove te forumi i tyne u trishtova
vetem ne duhet te respektojmtjeret ,e se ne s'na respektojn s'ka problem.

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Sun, 03 May 2009 , 13:06

DJEPI FUTBOLLIT ASHT VLLAZNIA
KETE E DIN E TAN SHQIPNIA
i perjashtuar

Ujku
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Ujku » Sun, 03 May 2009 , 13:12

Ne at djep te bukur tunen taletet
rriten a kan me u rrit sa te jet jeta

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Sun, 03 May 2009 , 13:19

Ujku wrote:Ne at djep te bukur tunen taletet
bashke me talentat rriten dhe ato qe na kane inat :lol:
i perjashtuar

Lizard_King
I perjashtuar
I perjashtuar

Post by Lizard_King » Sun, 03 May 2009 , 13:30

GOLDIAN wrote:tan shqipnia e din se peqini e durrsi jane aleat te tiranes
Goldian nuk je koherent me shkrimet e tuja kur flet per aleanca e dallavere. Tek tema Vllaznia - Besa ishe shume i sigurte qe edhe Besa ishte aleat i joni. Madje kto dy skuadra ishin superku**** e shqiperise. Besa do te hapej shalesh e ne do te fitonim apo jo? Mos ndodhi e kunderta e asaj qe parashikove? Po Shkumbini nuk ishte aleat i joni?

Gjithsesi aleanca apo jo, dallavere apo jo, mu per vete s'me rruhet hic se aleanca e dallavere bohen ne cdo vend e jo vetem ke ne. Po qene te zote kto tonet le ti fitojne te gjitha ndeshjet qe kane mbet e te dalin kampion ne ndeshjen finale.

Urime per fitoren dhe vendin e pare. Fituesi nuk gjykohet!

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Sun, 03 May 2009 , 13:30

LLANI nje tirans po i leka gol vllaznise
tash tu pa kroniken
si nuk e duartrokiti kush llanin per ato pritjet spektakolare qe paska ba
po tan i kane syt te goli
,e kujton ndeshjen e para disa sezoneve JUVENTUS-BREMEN mendoj shume nga ju e kane parasysh pritjet spektakolare te tiwm wiese ku ne fund peson nje gol shume qesharak dhe eleminohet verderi
NEJSE UNE PASH KRONIKEN se bisedat sme interesojne se vllaznia paska fat me peqinin
kurse tirana qe fitoi me kavajen para disa javesh kur ne shkoder moren tre kartela lojtaret ma kryesore dhe nuk lujten kunder tiranes sfoli kerkush
nejse pergatitena per dinamon
lushnjaret mos ti qajne hallin tiranes po te shohin te fitojne ne cerrik e velipoje vitin tjeter
mos harrojne se do losin ne shkoder edhe dhuratat kthehen mrapsht
mos ta harrojne tifozet shkodrane mbeshtetejtn e lushnjareve per tiranen
i perjashtuar

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Sun, 03 May 2009 , 13:38

Lizard_King wrote:
GOLDIAN wrote:tan shqipnia e din se peqini e durrsi jane aleat te tiranes
Goldian nuk je koherent me shkrimet e tuja kur flet per aleanca e dallavere. Tek tema Vllaznia - Besa ishe shume i sigurte qe edhe Besa ishte aleat i joni. Madje kto dy skuadra ishin superku**** e shqiperise. Besa do te hapej shalesh e ne do te fitonim apo jo? Mos ndodhi e kunderta e asaj qe parashikove? Po Shkumbini nuk ishte aleat i joni?

Gjithsesi aleanca apo jo, dallavere apo jo, mu per vete s'me rruhet hic se aleanca e dallavere bohen ne cdo vend e jo vetem ke ne. Po qene te zote kto tonet le ti fitojne te gjitha ndeshjet qe kane mbet e te dalin kampion ne ndeshjen finale.

Urime per fitoren dhe vendin e pare. Fituesi nuk gjykohet!
po e pranoj qe isha i sigurte sikurse ju qe ne do fitonim ne elbasan para disa javesh por qe per fat te keq etem barazuam
SHKUMBINI ESHTE DHE MBETET ALEAT I JUJI PSE MENDON SE U BA I JONI VEC PER NJE NDESHJE
ALEAT MUND TE JESH POR JO GJITHMONE JE I AFTE TE MBESHTESES ALEATIN APO JO
SI PSH SHKUMBINI DJE NORMAL DO I KETE ARDH KEQ RIZVANOLLIT QE NUK NDALOI VLLAZNINE PER TIRANEN E TIJ.

tashti te flasim normal
ne kena nje ndeshje te veshtire me dinamon e di vete ti CIM MUCA ME HALILIN nejse do thush e shpiku goldiani
ju e keni disi m te lehte me peqinin
cdo gje mund te ndodhi edhe mund te permyset tabela prap
nje gja te them ndeshja e fundit ndoshta mund te mos jete dhe percaktuesja.
gjithsesi jane jave percaktuese qe do na bejne lemsh te gjithve
LIZARD SIC KE QEJF TI DHE FANATICSAT ME PA PARTIZANIN E ELBASANIN NJE KATEGORI ME POSHTE ASHTU KAM QEJF TI SHOH DHE UNE BESEN E TEUTEN
MOS VALL KA PROBLEM KETU
respekte githsesi edhe pse do debatojme deri ne fund te kampionatit
njeri do fitoje tjetri do ngushellohet
per kupe triumfuat ju hallall ju qofte
per kampionat jemi nje pike para kur jane dhe 9 pike ne loje hallall na qofte
besoj jam ne rregull apo jo
i perjashtuar

Ujku
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Ujku » Sun, 03 May 2009 , 13:47

GOLDIAN wrote:
Ja u shtoft zoti inatin

PLACIN ishalla.

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Sun, 03 May 2009 , 14:20

Ujku wrote:
GOLDIAN wrote:
Ja u shtoft zoti inatin

PLACIN ishalla.
i kapt semundja derrit thuaj mar burr
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

kristiani
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kristiani » Sun, 03 May 2009 , 14:42

O zot sa jam gzu dje kur hina prej punet e kisha ndjek rrezultatin deri ne 2 me 1 per vllaznine dhe mandej shkova me punu pak i qete edhe kur mbarova punen u futa direkt me pa si ka shku ndeshja edhe pava qe ishim ne vend te pare qa kam bertit megjith baben kur e mora vesh lol tesh e kena na vet n dor kampjonatin edhe mas u merrni hiq me kundershtart se nuk na interresojne hiq se qa thojne, galdian a te thash se besa ka me ba diqa kunder tiranes...
Ishalla don zoti e i fitojm 3 ndeshjet e fundit
FORCA VLLAZNIAAAAAAAAAA
VLLAZNIA KAMPJON
FORZA VLLAZNIA

Lizard_King
I perjashtuar
I perjashtuar

Post by Lizard_King » Sun, 03 May 2009 , 14:50

GOLDIAN wrote:LIZARD SIC KE QEJF TI DHE FANATICSAT ME PA PARTIZANIN E ELBASANIN NJE KATEGORI ME POSHTE ASHTU KAM QEJF TI SHOH DHE UNE BESEN E TEUTEN
MOS VALL KA PROBLEM KETU
Ka nji problem po... ne vend te Elbasanit do doja Dinamon. :lol:

Te kthehemi ne teme. Une jam dakort me ty kur thua qe kto jave do na corodisin te gjitheve. Por nuk jam dakort per me ja nis prape polemikave duke thon e di vete ti, Muca - Halili... une di qe Cim Muca osht edhe baxhanaku i njerit prej donatoreve te Tirones qe osht kunder Halilit. Muca u hoq edhe si shef klubi per ket konflikt e ka punu ne klub kunder interesave te Halilit. Pastaj nese do te hamendesosh per cdo aspekt sportiv, s'ka nevoje ta devijosh ceshtjen ke Cim Muca kur mjafton te kapesh presidentin e Muces dhe krushqine e nji viti me pare, apo jo?

P.S: Gjithashtu Shkumbini nuk osht hera e pare qe bohet aleat i juaji kur vjen momenti per titullin kampion. Kujtohu Goldian! :wink:

Fatjoni
Tifoz
Tifoz

Post by Fatjoni » Sun, 03 May 2009 , 15:25

Ateher po e nis ket koment qe do jete pak i gjate,por menoj se ja vlen.
Nji shprehje popullore thot: kush ka sy le te shofi!
Fillimisht me vjen vertet keq per Goldianin,Mirin,etj qe kam pas(ene kom) konsiderata shum miqsore,por dje ene sot kane kalu nga tifoza rrealista ne tifoza te semure.E perseris,me vjen vertet keq ene dicka e tille ishte shum surpriz negative,jo vetem per mu por ene fansa bardheblu qe i njofin.Nuk e di nese Keli,Jetmiri apo te tjer do i mbeshtesin apo jo(sepse hala skan komentu)por nese kjo ndodh ateher nuk ngelet mo njeri me diskutu per sport te paster.
Nji shprehje popullore thot: kush ka sy le te shofi!
Nuk besoj qe ka shkodron ne Shqiperi qe te krenohet me ate fitore qe mori Vllaznia dje kunder Peqinit.Gjysma e gazetave kryefjal te pare kane shprehjen"teater"sepse e till ishte kjo neshje.
Ana tjeter e gjonave,paradoksi rradhes.Kavaja kerkon te afirmohet kunder Tirones duke lujt fort.Deri ktu ska asgjo te keqe sepse ne e pelqejm futbollin e paster.Por cila kavaj,ajo qe luajti miqsoren ne loro borici apo kavaja e vertet?Tjetra,Shkumbini kerkon vendin e 4 me interesin se Vllaznia fiton kampjonatin ene leshon ne lushnje,por keshtu humb ene vendin e 4 ene ia dhuron ate durrsit,kur ska asnji garanci se Vllaznia fiton kampjonatin?!
Absurditeti i radhes!
Tashi le te kthehemi pak mbrapa,Partizoni.Luan neshjen me te dobet ne shkoder e humbet 1-2(e pranon dhe Shpetim Duro)por luan si i barabart ene kerkon te afirmohet kunder Tirones.Ene ktu ska asnjo te keqe se luhet futboll i paster plus neshje derbi osht,por cili Partizon po luan,ai i humburi i loro boricit(kur i duheshin se sbo piket se osht duke ron nga superiorja!) apo nji ekip qe ka luajt me zemer cdo neshje?
Pra Vllaznia nuk mund te fitoje kreun pa aleate!
Gjo qe me se fundi e arriti me ndihmen e 3 ekipeve aleate:Partizoni,Peqini,Kavaja,biles peqinin e ka aleat ene neshjen tjeter qe luan kunder Tirones!
Por ju sduhet te harroni dicka: sidoqe te shkojn gjonat neshjes finale Vllaznia nuk i shmanget dot.Aty do e tregoje se sa i vlen lekura,sa i vlejn shitje-blerjet e neshjeve apo aleateve nga kryedallaveraxhiu VALTER FUSHAJ!
Por ka ene nji fakt:Vllaznia e ka provu se cfar dmth te luaje ne qemal stafa kunder Tirones ene ka mesu se ku osht krahasu me nivelin e Tirones,afermendsh nuk pret njeri qe ky ekip te shnderrohet brenda nji neshje masi osht provu qe nuk mund te krahasohet me nivelin bardheblu,te pakten JO ket sezon.Ju tifozat shkodron ishit deshmitare te asaj qe pate ne qemal stafa:gjithsej 1 rast ideal patet,kunder 2 shtyllave ene te pakten 5 rasteve te Tirones.Vetem nji mrekulli do e bente ket sezon ket Vllaznia kampione,vetem nji mrekulli do e bente ket Vllazni te mos humbi ne qemal stafa.Por nese kjo ndodh ene te gjith jan gabuar ne parashikimet e tyre,perfshi ktu ene mu,do jem nga te paret fansa kundershtare qe do le nji koment urimi ene do ju jap doren.
Miri me te drejt me shkruan nji koment ku kujton fitoret e Tirones me Peqinin,Dinamon,por ai harron se ato neshje jan lujt ne fazen 1 apo 2.Por i nderuar Miri,dallaveret fillojn pikerisht ne fundin e kampjonatit!
Se fundi,pres vetem OBJEKTIVITET ene SINQERITET,jo njianshmeri nga tifozat e ktij forumi.Nese kjo nuk ndodh do me vinte vertet keq per ju.Kush ka sy le te shofi!

vllazni76
Tifoz
Tifoz

Post by vllazni76 » Sun, 03 May 2009 , 15:39

Fatjon-

Jeni duke lane nam. Ti bashke me ata katundaret e tjere te forumit tuaj qe nuk po lane gja pa thane aty ne ate hale forumit qe keni ndertu. Nuk ju urren tane Shqipnia sepse jeni skuader e mire edhe fitoni kampionate por sepse jeni fodulla edhe arrogante. Jeni duke ba nje pune te mrekullueshme per te demonstru pse katundari i tiranes asht gjaja ma injorante qe mund te te bie per hise. Ndoshta kjo eshte aresyeja qe keni vetem 100 tifoza gjithsej edhe ashtu sic tha Hamdi Salihi "Titulli te vije ne Shkoder se vetem 1,000 tiransa e rrujne se ca ban SK Tirana". Jeni skuader mercenaresh edhe ne fund te fundit nuk ju do askush.

Ma mire me cof me grip derrit sesa me ra ne goje te pezakut dhe lapraksit.
Last edited by vllazni76 on Sun, 03 May 2009 , 15:43, edited 1 time in total.

Ujku
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Ujku » Sun, 03 May 2009 , 15:41

Nuk ka asnji tifoz te keti forumi qe i ka faj tiranes qe s'mund te
rraf Besen me 10 lojtar ne fush.
kush ka sy te shikoj
kush ka vesh te degjoj.

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Sun, 03 May 2009 , 16:01

fatjon je lodhe me shkru kot tane at koment.Une vec nji pytje kisha...a do ta kishe shkru sikur tirana te fitonte dje ne kavaje??
te ishte lujte ndeshja ne peqin zor se fitoshim,fati jone me u lujte ndeshja ne lushnje e peqini diftoi se asht ekip tipik provincial,nep maksimumin ne fushe te vet po sa del jashte humb cdo vlere.Ta po shifni ndeshjen tjeter sa vlera ka shkumbini jashte fushes se vet.
mandej sa e akuzove vllaznine per dallavere te kundershtunen edhe antare te forumit tand prandaj diftoju edhe ti vete ma pak tifoz e ma shume objektiv.Kur na hupme ne durres e teuta erdhi ne tr per turizem a nuk duhej thane e njejta gja?komentet mbas ndeshjes mund t jene te teprume po fajin kryesor e patme na vete qe me 10 raste s bame asnji...ti hala mbas 24 oreve te ndeshjes e kerkon arsyen te vllaznia,peqini ,fushaj a ku di une...
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...

Lizard_King
I perjashtuar
I perjashtuar

Post by Lizard_King » Sun, 03 May 2009 , 16:03

vllazni76 wrote:Jeni duke ba nje pune te mrekullueshme per te demonstru pse katundari i tiranes asht gjaja ma injorante qe mund te te bie per hise.
Shyqyr qe te kemi ty si perfaqesus te denje te djepit te kultures.

Fatjoni
Tifoz
Tifoz

Post by Fatjoni » Sun, 03 May 2009 , 16:32

shv13 wrote:fatjon je lodhe me shkru kot tane at koment.Une vec nji pytje kisha...a do ta kishe shkru sikur tirana te fitonte dje ne kavaje??...
shv13 ket koment NUK do ta kisha shkrujt nqs NUK do luhej teater.Fitorja,barazimi apo humbja skan te bejn fare ne ket mes.Tirona mund dhe te fitonte,humbte apo barazonte me nji futboll te paster,por Vllaznia nuk mund te fitonte kaq lehte me nji futboll te paster...
shv13 wrote:...Kur na hupme ne durres e teuta erdhi ne tr per turizem a nuk duhej thane e njejta gja?komentet mbas ndeshjes mund t jene te teprume po fajin kryesor e patme na vete qe me 10 raste s bame asnji...ti hala mbas 24 oreve te ndeshjes e kerkon arsyen te vllaznia,peqini ,fushaj a ku di une...
Me fal po a e ke pare kroniken e neshjes se Teutes ne Tirone?Hudhi nji sy,osht lujt futboll i vertet me kartona ene shqelma.Ndersa ne lushnje dje vetem lulet mungojshin...

Post Reply