Ledi1920 wrote:
Pse se iku tek Tirona duhet me e pas inot????Tirona per te ishte trampoline per me ik me lujt ne Europe...tek Tirona fitoi trofe,para dhe kishte mundesi me lujt dhe ne europe.Po tja jepte dhe Vllaznia keto qe thashe me lart tek Vllaznia do qendronte...Ne futbollin profesionist nuk ka mo kshu gjonash.I bohet yzmet lekut dhe karrieres...ai me futbollin ha buke kshuqe mos e gjykoni vetem me tifozllik por shifeni dhe si njeri ne rradhe te pare...
Po Sinanin e ke inot se dhe ai ka lujt me Tironen?
Lexoje mire ta marrsha ma nelt se pse nuk e simpatizoj, thashe sepse ka ik me puq nga Vllaznia.
Sinani mbaroi kontraten me ne dhe erdhi tek ju dhe e ka deklaru tek shkodranet qe ta kisha dite se do nderrohet presidenti (ne ate kohe ka ken Agron Qela) nuk do kisha leviz prej Vllazniet, dhe e tregoj kete, erdhi vitin tjeter direkt.
Ndersa Salihi ka ken ne kontrate me ne, dhe kuptohet se kontrata nuk ndalon shitjen jashte shtetit, keshtu qe ai iku ne Greqi, ndeji 1 muj dhe pastaj mbeti lojtar i lire qe ta blinte Tirana. Ishtu me kan than ne Shkoder se ka shku, dhe me ka dal qejfit, nuk tham se nuk du me e pa me sy te ballit, dhe as thashe e kam inot, por thjesht thashe se me ka dal qejfit, sepse une as se njof si njeri, ai mund te jete ma i mire se tan ne, une thjesht thashe nuk e simpatizoj ngaqe ky gjest me ka mbet fiksim.
Tjetra, pse merrka fame ne Tirane dhe nuk merrka me Vllaznine. Pse qa na e bane Tiranen ti , Barcelone a, qe i jepka fame lojtareve aq shume sa me ra ne sy ne Evrope??!! Mas ja bani qejfin vedin ma shume se jeni ma ta marrsha.
Sinanit kush ja dha famen, a mos ja dha Tirana?!
Salihi edhe ne Shkoder ka dal kampion.
Jam dakort se lojtari profesionist ka te drejte te shkoje kudo sipas interesit personal, por mos thuj se ne Tirane merrka fame qe nuk e merrka ne Shkoder.
Edhe ne pergjithsi, nuk tham se kam te drejte, ama une si shkodran, shume veshtire kishte ken per mu me shku me ba gola per Tiranen kunder Vllaznise, per ndonje ekip tjeter ndoshta, por per Tiranen jo, thjesht ngaqe rivaliteti Vllazni-Tirane ka ken ne vite dhe nuk di si me duket. Thashe jam gabim, ama keshtu e ndiej une si tifoz, dhe te ikesh si ka ik Salihi, kjo edhe ma shume me vret, megjithate nuk duhet harruar se brenda klubit te Vllaznise ka shume pislleqe , gje qe ben lojtaret te largohen megjithse nuk mund ta ken qejf, ama une shof nga jashte, nuk di gja brenda, dhe nuk me pelqen. Thjesht kaq.