Lizard gjithmone asht thane prej DREJTUSVE TANE si edhe prej SHUMICES TE TIFOZAVE SHKODRANE qe Vllaznia e ka ne dore vete fitimin e titullit !!!
Nuk besoj se ktu po diskutojme fajin e Tiranes per humbjen e Vllaznise. Nuk asht hera e pare qe Vllaznia ka humb me Teuten,shpeshhere kena pas probleme ne Durres.....
Diskutimet po ndizen per koret pro Tiranes nga tifozat durrsak, qe personalisht me duket pak absurde, (ktu ska faj Tirana), e ma shume keto kore i bajne ma shume dem vete tifozerise Durrsake.
Disa durrsakeve du ti kujtoj rivalitetin me Tiranen ne vitet 94 e 95, ku shpesh here dy tifozerite durrsake dhe tiranese jane konfrontu..... (kujtoj finalen e Kupes, te fitume prej Tiranes !!).
Pra tifozat durrsak me kto kore jane tregu hipokrita ......
Sa i takon favorizimeve, dicka qe me ban pershtypje shume asht edhe viktimizimi i disa tifozave tiranes e sidomos i pjeses ma te madhe te drejtusave te tiranes ne lidhje me arbitrimet!!!
Une s'du te sjell (edhe sepse disa nuk i kam) ktu rastet e "favorizimeve" apo "gabimeve" qe i jane ba skuadrave tona Vllaznia e Tirana, por sic e shkruva ma nelt me ban shume pershtypje ky "Viktimizim" ndaj arbitrimeve qe shfaqin disa Tiranas.....
Ne rastin konkret mbi ndeshjen Partizani-Tirana, arbitri ishte dasht me dhane karton te kuq per Nallbanin qe ishte lojtar i fundit.
Duket qarte qe sulmusi i Partizanit pengohet prej Nallbanit, sdq une se kuptoj se pse lojtari i Partizanit duhet te simuloje kur po ik drejt portes bosh......
Vllaznia ka pas problemet e veta mbas nji periudhe te shkelqyer 97-2001, dhe mbas humbjes te nje njeriu te madh qe ka kontribu shume per Vllaznine, normale qe sic c'do gja tjeter ne jete, jep pasojat e veta, dhe Vllaznise ju deshten 2-3 vite per te kriju forcen e gjithmonshme, por sdq Vllaznia pak shume per cdo vit ka dhan kontributin e vet per nji kampionat sa ma te bukur e sa ma grintoz !!!
Po kshu si Vllaznia ne kto vite edhe Tirana ka pas problemet e veta ne vitet 90-93.
Ne 18 vite kampionate mbas diktatures, Vllaznia ka marre 5 trofe, ka ken 3 here nen-kampione e disa here finaliste e Kupes, pervec ksaj ka kalu disa here turet e para te kupave Europiane.
Une personalisht do te kisha nenshkru qe per 18 vite te tjera te marrim 3 kampionate, 2 kupa, 1 superkupe , duke fillu qe nga ky kampionat
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
:D
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)