Teuta - Vllaznia

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Post Reply
Ujku
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Re: Teuta - Vllaznia

Post by Ujku » Sun, 19 Apr 2009 , 23:12

Lizard_King wrote: Ujku jemi duke fol per FUTBOLL! Nuk jepet penallti kur faulli osht jashte zone...
penalltia pra ne futboll jepet o mik po ai ishte lojtari fundit edhe mund te jepej penallti
masanej mos perdor ironizem se ne ket rast nuk te shkon me me kallxu se per cfar poflasim
mos u shit shum i zgjuar, se nuk je.

Lizard_King
I perjashtuar
I perjashtuar

Post by Lizard_King » Sun, 19 Apr 2009 , 23:29

Ujku ti doje edhe penallti, mjafton kjo per te treguar sa i paanshem qe je, ose me ben te kuptoj qe nuk merr vesh nga futbolli. Si mund te kerkosh penallti kur faulli osht jashte zones? Une mbase nuk jam aq i zgjuar, ket nuk mund ta them as une, e as ti, po ne futboll di te them qe nuk jepet penalltine ate rast pse ishte lojtar i fundit.

Une gjithashtu sfidoj edhe personin me syrin me te mire ne bote te shofi nga videot qe ka postuar Edmondi qe nji pixel osht nji kuadrat sa cereku monitorit per te kuptuar a ka faull apo jo. Ujku une nuk kam pse te pranoj qe osht faull kur mendoj te kunderten, madje po te jap si shembull mendimin e nje-ish albitri si Uvil Zajmi qe ishte simulim. Pastaj per ty aq i paster eshte imazhi, sa drita e diellit, qe duhet edhe penallti. :shock: :shock: :shock:

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Sun, 19 Apr 2009 , 23:50

Arbitri nuk pat kurajo me qit te kuqen. Megjithate do t'kishte gabu se nuk u duk faull nderhymja e Nallbanit.

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Sun, 19 Apr 2009 , 23:57

Lizard_King wrote:
shv13 wrote:Ama arbitri aty o jep karton t verdhe per ngjelen ose nqs mendon per faul nallbanit i jep t kuqen :evil:
shv13, Ke te drejte... Nese ishte nderhyrje ndaj lojtarit as diskutohet qe duhet te dilte me te kuqe dhe jo te verdhe. Sipas albitrit i eshte dhene e verdhe Nallbanit pasi nuk ishte rast goli dhe nuk ishte lojtar i fundit. Kjo deklarate osht e kote edhe do te mbuloj gabimin e tij. Nese pe faull jep te kuqe direkt, jo te verdhe pasi nuk je i sigurte a ishte faull apo simulim edhe nuk di si te veprosh.
me falni nese me lejohet se nuk ja vlen me fol ma per keto gjana se ka kalu ajo histori dhe mua personalish nuk me pelqen me fol per te shkuaren.

ne moviolat e Stacioneve shqiptare ,ate qe kan filmu nuk dijn qe ta bajne ma te qart. ne punimin tem shikohet shum ma qajt se te tyren edhe une kur e pash ne TV mu kujtua si ishte stemolim por ne video qe kam pergadit une shikohet qe ka pas kontakt. kaq kisha
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Post by fpjalmi » Mon, 20 Apr 2009 , 01:11

lizart king shkruan

Kurse ti Fpjalmi je teper i njeanshem, mo shume se cdo anetar tjeter i ktij forumit, kshuqe osht e kote te replikoj. As diskutohet qe per ty ajo ishte faull, megjithese ne moviola e thane qarte qe ishte simulim. Pastaj edhe sikur te ishte faull, e te dilte me te kuqe portieri jone nuk i dihej si do shkonte ndeshja. Por Fpjalmi edhe kur humb Vllaznia ti e gjen fajin ke Tirona. Edhe kur del barazim Vllaznia me Tironen 3 here rresht fajin ta ka gjithmone albitri. Pastaj si mund te replikoj une me ty kur thua qe ato 7 pike Vllaznia i ka humb si merite e albitrit apo halilit qe ka ble ndeshjet? Do doja te dija nese me verte edhe tifozet e tjere te ktij forumi mendojne se ky osht realiteti sic thua ti meqe osht kaq e qarte?

lizart king.7 pike qe ishim me tiranen asht shum e qarte qe albitri asht ai qe ka ba cdo gja.

pastaj me tuuten dhe vlonen ,ti duhet ta kuptosh si fitut.
un nuk po flas per partizanin qe ka shit ndeshjen ,sepse partizani po e tregon vedin qe asht skuadra e vetme qe nuk manipulon gja ,sepse asht edhe ne fund te renditjes tu dal jasht apo ja ,por a mund te me shpjegosh ,pse 50% e albitrave qe kan eksperience u larguan nga fshf dhe erdhen albitra te rij pa pervoje qe dolen demek nga shkolla e tiranes?

pra un nuk jam i njeanshem por ti vazhdon e thu qe nuk ishte as faull,kur vete gazetat qe dihet qe i shkruajn edhe gazetart e tiranes thone se ishte karton i kuq i vdekun.

mandej kur ka lujt vllaznia ne tirane qe u ndame 1 me 1 ,thashe qe albitri e ka mbajt lojen ne rregull.

dhe ishte vetem faza e dyte pa u nderruar albitrat.

sa u nderruan albitrat fiton tirana.

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Mon, 20 Apr 2009 , 05:10

Pershendetje te tanve,

Me ma ba hallall pa nuk kam pas mundsi me hi ne forum per me i "tregu rrugen" ktyne pseudo-durrsakve............

Lexova disa shkrime ktu, qe jane ndez sa gati tu shku ne fymje personale, JU isha LUT qe mas me e ul VEDIN e me u mundi me debatu tamam.

Per lizard e ndonji tjeter qe Vllaznine nuk e konsideron pretendete po ju bi renditjen e ktyne skuadrave qe nga 90 deri ne sezonin e vjetshem:

kampionati 90-91

1.Flamurtari 54
2.Partizani 48
3.Vllaznia 45
4.Tirana 44

91-91

1.Vllaznia 44
2.Partizani 38
3.Teuta 33
...........
8. Tirana 28

92-93

1.Partizani 43
2.Teuta 38
3. Vllaznia 37
4. Besa 37
............
11. Tirana 27

93-94

1. Teuta 37
2. Tirana 33
3. Flamurtari 30
4. Vllaznia 28

94-95

1. Tirana 44
2. Teuta 32
3. Partizani 32
................
11. Vllaznia 29

95-96

1. Tirana 55
2. Teuta 54
3. Partizani 46
................
10. Vllaznia 32

96-97

Deri sa kampionati ishte i rregullt e nuk u nderpre ka ken kjo renditje:

1.Flamurtari 37
2. Tirana 34
3. Vllaznia 33

Mbasi u vendos qe te rifillonte kampionati, u ndanen ne 3 grupe ku ndeshjet jane zhvillu ne Tirane Grupi 1 -qe ishte grupi i 6 ekipeve te para,ne Kavaje e Durres grupi 2, 6 ekipet e dyta, dhe ne Elbasan grupi 3 , ku ishin 6 ekipet e fundit.

Renditja perfundimtare mbas penalizimeve e shume polemikave ishte:

1.Tirana 46
2. Vllaznia 43

3. Flamurtari 41

97-98

1.Vllaznia 72
2.Tirana 65
3. Partizani 64

98-99

1. Tirana 61
2.Vllaznia 60

3. Bylis 59

99-2000

1. Tirana 52
2. Tomorri 52
3. Teuta 49
4. Vllaznia 37

P.S. Tirana kampion mbas ndeshjes shtese me Beratin, 5-4 me penallti

2000-01

1.Vllaznia 56
2. Tirana 54

3. Dinamo 52

2001-02

1.Dinamo 63
2.Tirana 62
.............
5. Vllaznia 40

P.S. Vllaznia ka lujt ndeshjet ne Lezhe e Elbasan.

2002-03

1. Tirana 60
2. Vllaznia 49
3. Partizani 46

2003-04

1.Tirana 80
2.Dinamo 71
3. Vllaznia 68

2004-05

1.Tirana 84

2. Elbasani 79
3. Dinamo 62
4. Vllaznia 61

2005-06

1. Elbasani 73
2. Tirana 62
3.Dinamo 61
..............
6. Vllaznia 45

2006-07

1. Tirana 72
2. Teuta 67
3. Vllaznia 63

2007-08

1. Dinamo 70
2. Partizani 65
..................
6. Tirana 49
7. Vllaznia 45
Vllaznit Ultras

Image

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Mon, 20 Apr 2009 , 05:30

Po baj edhe nji permbledhje te shkurt te ktyne kampionateve

qe nga 90 deri ne 94, Vllaznia ka fitu 1 kampionat dhe me sa shifet prej renditjes ka kene pretendente,mas te harrojme se kampionati ka kene me 2 pike fitorja dhe 1 pike barazimi. Ne kto kampionate Tirana nuk asht pretendente.

Nga 94-97 Tirana ka dominu e ka fitu 3 kampionate edhe se kampionati i 3 (96-97),sic e kam shkru edhe heret e tjera, nuk ishte dasht me u caktu..... ne ket kampionat Vllaznia del nen-kampione.

Nga 97-2001 Vllaznia 2 here kampion po aq sa edhe Tirana. Te dyja skuadrat pretendente.

Nga 2002-05 Vllaznia del nen-kampion, ndersa Tirana fiton 2 tituj.

Nga 2005-07, vllaznia pretendente deri ne fund.
Sezoni 2008, ne kampionat Tirana e Vllaznia zhgenjejne, Vllaznia fiton Kupen e Republikes.

Mu personalisht nuk me duket se Vllaznia nuk ka kene pretendente per fitimin, njashtu sic Vllaznia u quajka skuader "me hope", kshu duhet te quhet edhe Tirana ne fillim te viteve 90, apo ne disa kampionate te vecanta.......
Vllaznit Ultras

Image

Ujku
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Ujku » Mon, 20 Apr 2009 , 08:08

Lizard_King wrote:Ujku ti doje edhe penallti, mjafton kjo per te treguar sa i paanshem qe je, ose me ben te kuptoj qe nuk merr vesh nga futbolli. Si mund te kerkosh penallti kur faulli osht jashte zones? Une mbase nuk jam aq i zgjuar, ket nuk mund ta them as une, e as ti, po ne futboll di te them qe nuk jepet penalltine ate rast pse ishte lojtar i fundit.

Une gjithashtu sfidoj edhe personin me syrin me te mire ne bote te shofi nga videot qe ka postuar Edmondi qe nji pixel osht nji kuadrat sa cereku monitorit per te kuptuar a ka faull apo jo. Ujku une nuk kam pse te pranoj qe osht faull kur mendoj te kunderten, madje po te jap si shembull mendimin e nje-ish albitri si Uvil Zajmi qe ishte simulim. Pastaj per ty aq i paster eshte imazhi, sa drita e diellit, qe duhet edhe penallti. :shock: :shock: :shock:
Lizard king ne qoft se lojtari sulmues esht i vetem para lojtarit te fundit ne ket rast para portierit
dhe sulmusi shmang edhe lojtarin e fundit sikur lojtari i partizanit shmangu Nallbanin mund te jepet penallti
se pse lojtari esht duke shku ne port bosh,mirpo ne ket rast lojtori nuk qe ball per ball me
porten por ishte i spostuar ne krahun e majt dhe ktu arbitri mund te jap penallti po te kuqe
po s'lla as njeren as tjetren mu s'po me intereson fort vec habitem pse kembgul kur at e kemi pa tegjith
Mandej sa kuptoj un ne futboll e sa kupton ti s'ka rendesi por rosti i kartonit te kuq shifet qart.
Kur un kam lujt futboll ti i ke ra maces me lug mos te han persheshat
ose i ke pas buzet me qumsht.

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Mon, 20 Apr 2009 , 08:12

Ujku jo naqe nuk eshte e vertete,nje gje e tille ndodhe vetem nese eshte brenda ne zone jo jasht zonet qe ishte rasti i lojtarit te Partizanit.

Ujku
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Ujku » Mon, 20 Apr 2009 , 08:18

po mir ma burr po faull ishte kjo asht e sigurt
se kam ne men me shku ma gjat jo ma miri se po te kuptoj
po i tham vec me ken ma realist se per mu te shkrujn ca te dojn.

Lizard_King
I perjashtuar
I perjashtuar

Post by Lizard_King » Mon, 20 Apr 2009 , 08:25

Admin ne ndonje rast fjalet ne forum edhe keqkuptohen sepse nuk flitet drejteperdrejte por nepermjet kompjutrit. Ajo qe kam thene per Vllaznine jo konstante, me duhet te precizoj qe ka qene Vllaznia post Myftar Cela. Nga 2001 deri me sot, bere shume mire qe prune statistikat, me duket se nuk keni lujt nji rol te dores se pare, madje nuk osht as ashtu sic thua ti qe nga 2005-07 paskeni qene pretendent. Ne fakt ne shqiptaret qujme kemi qujt perhere pretendente edhe kombetaren. Gjithsesi ky debat u hap per dy-tre anetare qe humbjen me Durresin ja faturojne Tirones. Arrijne deri aty sa edhe per ato 7 pike diference qe Vllaznia duhet ti kishte menaxhuar me mire, osht faji i Tirones. Apo edhe kur nuk osht pretendente Vllaznia osht faji i Tirones. Nuk e di me ca pjese te trupit llogjikojne, po me duken absurde komente te tilla qe edhe kur deshton Vllaznia tentohet te gjehet nji alibi thjesht per te genjy veten.

Fpjalmi meqe je shume me i informuar se une per arbitrat, atehere duhet te dish edhe qe kto dy vitet e fundit jane terhequr dy apo tre albitra me pervoje per shkak se kane mbushur moshen. Dhe mos u qaj per ata albitrat e rinj qe jane shkollu ne Tirane, se te dhane penalltine ne ndeshjen me Flamurtarin. Mos me trego mua Partizonin se edhe ata nuk lujn pa leke jo, kane gjet edhe ata nji menyre per te fitu ca leke, mjafton te te kujtoj neshjen me Teuten. Ndersa gazetari qe ka shkruar ate artikull qe ke pru ti mbulon lajmet e Partizonit, nuk osht Adriatik Balla qe mbulon lajmet e Tirones. Te pruna edhe rastin e movioles ne TV. etj etj. Edhe moviola qe ka pru Edmondi prape osht e paqarte. E megjithate une prape pyes veten: Po te fitonit ne Durres, do merreshit me faullin e Tirones apo do ti gezoheshit vendit te pare?

Lizard_King
I perjashtuar
I perjashtuar

Post by Lizard_King » Mon, 20 Apr 2009 , 08:35

Megjithate une po e mbyll se nuk du me e fut debatin ne rruge pa fund, pasi kur thuhet per te disaten here qe:
nuk ishte merita e tiranes qe vllaznia ra ,por ishte merita e albitrit dhe e da skuadrave qe halili iu ka ble ndeshjen pa fillu ajo dhe ky asht realiteti ,qe mu me duket shum i qarte.
atehere kuptohet qe osht e kote te vazhdosh te debatosh e s'ka mo nevoje per koment. :oops:

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Mon, 20 Apr 2009 , 12:43

Admin wrote:
95-96

1. Tirana 55
2. Teuta 54
3. Partizani 46
................
10. Vllaznia 32

96-97

Deri sa kampionati ishte i rregullt e nuk u nderpre ka ken kjo renditje:

1.Flamurtari 37
2. Tirana 34
3. Vllaznia 33

Mbasi u vendos qe te rifillonte kampionati, u ndanen ne 3 grupe ku ndeshjet jane zhvillu ne Tirane Grupi 1 -qe ishte grupi i 6 ekipeve te para,ne Kavaje e Durres grupi 2, 6 ekipet e dyta, dhe ne Elbasan grupi 3 , ku ishin 6 ekipet e fundit.

Renditja perfundimtare mbas penalizimeve e shume polemikave ishte:

1.Tirana 46
2. Vllaznia 43

3. Flamurtari 41

98-99

1. Tirana 61
2.Vllaznia 60

3. Bylis 59

99-2000

1. Tirana 52
2. Tomorri 52
3. Teuta 49
4. Vllaznia 37

P.S. Tirana kampion mbas ndeshjes shtese me Beratin, 5-4 me penallti
Kampionatet ma skandaloze qi kam pa

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Mon, 20 Apr 2009 , 12:55

Tre gjana Lird_King
Askush nuk i ven fajin Tirnes per humbjen me Teuten. Faji asht i joni qi nk konkretizume rastet. Sjellja e tifozave durrsake nuk ishte fort e hijshme. Teuta shpresojme te lozin edhe me ju me ate grinte.

Penalltia qe na dhane me Flamurtarin erdhi mbas dy golave qe na u anullun pdrejtsisht, dhe mbasi nuk i kishte dhane karton te kuq vlonjatit per faullin qi bani si lojtar i fundit.

Per sa i perket 7 pikeve qe nuk rujtem, e njejta gja vlen edhe per ju. Para nesh ishit ju qe ishit shkepute 7 pike, apo jo?

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Mon, 20 Apr 2009 , 22:51

Lizard gjithmone asht thane prej DREJTUSVE TANE si edhe prej SHUMICES TE TIFOZAVE SHKODRANE qe Vllaznia e ka ne dore vete fitimin e titullit !!!

Nuk besoj se ktu po diskutojme fajin e Tiranes per humbjen e Vllaznise. Nuk asht hera e pare qe Vllaznia ka humb me Teuten,shpeshhere kena pas probleme ne Durres.....
Diskutimet po ndizen per koret pro Tiranes nga tifozat durrsak, qe personalisht me duket pak absurde, (ktu ska faj Tirana), e ma shume keto kore i bajne ma shume dem vete tifozerise Durrsake.

Disa durrsakeve du ti kujtoj rivalitetin me Tiranen ne vitet 94 e 95, ku shpesh here dy tifozerite durrsake dhe tiranese jane konfrontu..... (kujtoj finalen e Kupes, te fitume prej Tiranes !!).
Pra tifozat durrsak me kto kore jane tregu hipokrita ......

Sa i takon favorizimeve, dicka qe me ban pershtypje shume asht edhe viktimizimi i disa tifozave tiranes e sidomos i pjeses ma te madhe te drejtusave te tiranes ne lidhje me arbitrimet!!!
Une s'du te sjell (edhe sepse disa nuk i kam) ktu rastet e "favorizimeve" apo "gabimeve" qe i jane ba skuadrave tona Vllaznia e Tirana, por sic e shkruva ma nelt me ban shume pershtypje ky "Viktimizim" ndaj arbitrimeve qe shfaqin disa Tiranas.....

Ne rastin konkret mbi ndeshjen Partizani-Tirana, arbitri ishte dasht me dhane karton te kuq per Nallbanin qe ishte lojtar i fundit.
Duket qarte qe sulmusi i Partizanit pengohet prej Nallbanit, sdq une se kuptoj se pse lojtari i Partizanit duhet te simuloje kur po ik drejt portes bosh......

Vllaznia ka pas problemet e veta mbas nji periudhe te shkelqyer 97-2001, dhe mbas humbjes te nje njeriu te madh qe ka kontribu shume per Vllaznine, normale qe sic c'do gja tjeter ne jete, jep pasojat e veta, dhe Vllaznise ju deshten 2-3 vite per te kriju forcen e gjithmonshme, por sdq Vllaznia pak shume per cdo vit ka dhan kontributin e vet per nji kampionat sa ma te bukur e sa ma grintoz !!!
Po kshu si Vllaznia ne kto vite edhe Tirana ka pas problemet e veta ne vitet 90-93.

Ne 18 vite kampionate mbas diktatures, Vllaznia ka marre 5 trofe, ka ken 3 here nen-kampione e disa here finaliste e Kupes, pervec ksaj ka kalu disa here turet e para te kupave Europiane.
Une personalisht do te kisha nenshkru qe per 18 vite te tjera te marrim 3 kampionate, 2 kupa, 1 superkupe , duke fillu qe nga ky kampionat :D:D :wink: :lol:
Vllaznit Ultras

Image

Lizard_King
I perjashtuar
I perjashtuar

Post by Lizard_King » Mon, 20 Apr 2009 , 23:42

Admin ke te drejte e nuk mund te heq i presje ty, skodrinon, shv13 etj me te cilen kam folur kto ditet e fundit. Bashke kemi debatu edhe me perpara gjithmone nen kornizat sportive e te miresjelljes nese mban mend. Jam terheq pasi disa sharjeve te pakuptimta ne adrese te tifozerise tironase, dhe sidomos ne adrese timen. Megjithate e shkuara nuk ka nevoje te permendet.

Durrsaket me shkodrant dihet qe nuk kane maredhenie te mira. Edhe me tifozet e Tirones ne vitet e rivalitetit nuk kemi shkuar fort mire. Po kjo ndodh me gjithe tifozerite. Ne Elbasan kemi fitu titullin kampion e kemi festu me gjithe elbasonllijte ne stadium me koret Tirona kampion, i kemi fal dy here neshjet per te qendru ne superlige etj.. sot gjonat kane ndryshu 180 grade dhe ata brohorisnin per Vllaznine e tifozat e Vllaznise me ato te Elbasonit na adresun kore. Gjithsesi nuk osht problem i madh ky, une dua te theksoj qe sivjet jemi rivale, dhe kuptoj viktimizmin si te tifozave te Tirones per arbitrimin, ashtu edhe tifozave te Vllaznise, apo te drejtuesve te ktyre ekipeve per te ushtruar presion ke albitri.

Jemi tifoze dhe i shofim me vemendje gabimet ndaj skuadrave tona, dhe favorizimet qe i bohen skuadrave kundershtare... po nuk shofim favorizimet qe i bohen skuadrave tona, dhe nuk na interesojne kur demtohen skuadrat kundershtare, madje jemi te gezuar. Kjo osht tipike e tifozit dhe ktu fus edhe veten time. Besoj ktu je dakort me mua? Mjafton te permendim qe jemi duke fol akoma per faullin e Nallbanit e nuk po bime dakord.

Por nuk mund te jem dakort me disa qe gjejne shfajesimin e deshtimit te skuadres ke TIrona. Vllaznia i ka kualitetet per te fituar titullin kampion, ashtu sic i ka edhe Tirona. Duke lene menjane pislliqet qe as diskutohet qe do bohen nga te dyja palet, te dyja kto skuadra po te jene te zota dhe te fuqishme le ti mundin te gjitha skuadrat deri ne fund te kampionatit. Edhe ndeshja finale qe ka per tu lujt ne Tirone, dhe jam i bindur qe ka per te qene ajo ndeshja finale ka per te treguar kush osht skuadra mo e mire.

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Tue, 21 Apr 2009 , 01:13

Viktimizimi i disa tifozave te Tiranes mu me duket shume shume i egzagjerum, sa i takon tifozave te Vllaznise tashme jemi msu me "padrejtesira" e nuk na bajne ma pershtypje ........ Vjet Tiranes nuk i kane bere ndonje padrejtesi, as kete vit raporti nuk asht aspak negativ,biles mos qoft teper pozitiv.
E shkruva vjet pasi nuk e di se ku e lexova ne forum qe jeni anku per padrejtesi sezonin e shkuar....

Sdq Vllaznia nuk asht tu gjejt alibi per diferencen e 1 pike me Tiranen, Vllaznia e ka ne dore marrjen e titullit apa ja.
Te shpresojme qe lufta e forte dhe e ndershme sportive te jete deri ne fund !!!
Vllaznit Ultras

Image

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Tue, 21 Apr 2009 , 02:26

lazart shkruan

nuk ishte merita e tiranes qe vllaznia ra ,por ishte merita e albitrit dhe e da skuadrave qe halili iu ka ble ndeshjen pa fillu ajo dhe ky asht realiteti ,qe mu me duket shum i qarte.

lazart.

shihye qa shkruan panorama

Goli i
Tiranës
Goli i parë i Tiranës, i realizuar
nga Xhafaj në të 49’, të kuqtë
betohen se erdhi në pozicion të
parregullt. Për këtë, mbrojtësit e
Partizanit janë ankuar gjatë edhe
te gjyqtari anësor (po ai që u
godit nga Nallbani me top), por sipas tij gjithçka ka qenë rregullt.
Ndërkohë, tifozët e ndodhur në anën e tribunës kryesore të
stadiumit kanë thënë se Xhafaj ishte në pozicion të parregullt.

e dyta

Karton
i kuq
Sërish protagonist Nallbani, i cili
në të 24’ kreu një ndërhyrje të
parregullt kundrejt Ngjelës, që
nga imazhet televizive është
konfirmuar se ishte lojtar i fundit.
Kjo, sipas drejtuesve të kuq
dhe rregullores, duhet të sillte masë ekstreme për portierin e Tiranës.
Por ai është ndëshkuar vetëm me të verdhë, që nëse do të ishte
bashkuar edhe me të verdhën e episodit 1, shndërrohej në të kuq.

_____________________________________________________________________-

a nuk te duket se partizani jo vetem do ta kishte fitu lojen me 2 gola siper ?

pra a nuk asht ky albitri qe po e ndihmon tiranen.

te mops japesh nje karton te kuq dhe te japesh nje gol apsoit ,mu me duket normale qe albitri asht dora qe i jep tiranes.

vetem kartoni i kuq qe ishte dhe albitri nuk e dha ,do te thote qe ia fali lojes tiranes,duke mos harruar edhe golin e pare te xhafes hapsoit.

shikoje, i ke te panorama sport.

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Tue, 21 Apr 2009 , 02:29

Kritika për
sulmin
Tifozët shkodranë, të cilët
e kanë ndjekur takimin në
Durrës, por edhe ata që
kanë ndjekur përmes
televizionit dhe radios, e
kanë kritikuar shumë lojën
e repartit të sulmit. Edhe në
përballjen me Tiranën ata
kanë aluduar shumë se në
këtë repart diçka nuk shkon
siç duhet. Dyshja e sulmuesve
Sinani e Sukaj, të
cilët njihen për klasin që
kanë, sipas tifozëve shkodranë,
nuk shkon ashtu siç
duhet. Sipas, tyre lojtarët në
fjalë nuk kanë mirëkuptim
mes tyre në fushë, çka ka
sjellë edhe mungesën e golave
në dy takimet e fundit.
Gjithmonë sipas tyre, lëvizjet
e “Dedës”, në takimin me
Teutën bënë që shkodranët
të kenë më shumë mundësi
për të qenë më afër golit.
Pavarësisht, se edhe në
këto raste protagonist të
rasteve për gol kanë qenë
lojtarët e tjerë të skuadrës.
Ndoshta këtu sipas fansave
duhet të ndërhyjë tekniku
malazez, në mënyrë që në
takimet e ardhshme ekipi të
ketë rendimentin e duhur.

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Tue, 21 Apr 2009 , 02:33

asht e njejta gja qe thashe une.

sukaj pordhcak me ma gola vete dhe sinani pordhac me ba gola vete dhe asnjeni nuk ban.

as maradona dhe as krojfi qe i kane triblu te gjithe ,nuk kan nejt pa pasu te te tjeret.

kurse sukaj me sinanin dojn te bajn cdo gja bashke.

edhe un jam me mendimin e gazetes.

sa iku sukaj ,sulmi u7 forcu ma shum ,por u dote me u hek edhe sinani qe keto kohet e fundit po i prish vllaznise pune jo vetem ne sulm por edhe ne formacion.

un do te isha qe asnjeni te mos lozin me besen ,ose njeni ne pjese te pare ,njeni ne pjese te dyte.

Post Reply