Teuta - Vllaznia
-
- Tifoz nderi
Re: Teuta - Vllaznia
Po Tirana ekip rrenash esht, pushtetaresh hajdutash mandej ka edhe naj tifoz qe mundohet
me ja rujt horlleqet eposhtersit qi bajn jan msu me dal kampion vec me padrejtesi
e vin ktu e bajn shkrime ka i km gjat me na mush mendjen leni mar pollavrat po ktheni
SHqipris titujt e vjellun manej hyni e diskutoni me tjeret.
me ja rujt horlleqet eposhtersit qi bajn jan msu me dal kampion vec me padrejtesi
e vin ktu e bajn shkrime ka i km gjat me na mush mendjen leni mar pollavrat po ktheni
SHqipris titujt e vjellun manej hyni e diskutoni me tjeret.
-
- Moderator
[/quote]paradurresi wrote:forca tirana durresi eshte me ju
per mendimin tem, duhet qysh me kyt postim me e i ba BAN, ska nevoje me prit derisa degjeneron situata me shamje: Forca tirana ne forumin e Vllaznise nuk ka kuptim....
-
- Moderator
Lexova replikat mes shv13 e Lizardit e mpelqeu shume kultura e diskutimit, precizimi i fakteve etj, fatkeqesihst ne shume postime te tjera nuk diskutohet me fakte, por me hamendje...
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: vllaznia
Jam tu u mbrotj se me qujti se ke jam mshef, e spaskam burrni me ju pergjigj. Tash ti me ka je or te past baca?! Po te vjen keq per tirancin aaa? Je tuj me cudit besa...Se nuk ban vaki ke forumi i Tiranc, me sulmue nj tifoz te tyne, e me ju hedh shoji shojit...Kshu qi je tuj fol gabim. Nuk ke pse me i vue drynin tems, pse njani i tiranc vjen me provokue. Kshu qi me fol me ma shum men ne kry...shv13 wrote:loroborici pergjigju pa fymje mundsisht se s ka lezet.Mos ta hajne dreqi edhe kyt teme e ti vejne drynin admini.
Vllaznia ne zemer
![Image](http://www.lowbird.com/data/images/2010/06/114f3788c4.gif)
-
- I perjashtuar
Une nuk di me bo debat??? Pikat kryesore ne nji debat jane te mos fysh tjetrin per cfaredolloj arsye dhe e dyta te perdoresh sa mo shume fakte, ate qe nuk di te bosh ti kur permend "mafiozet e tirans". Kjo tregon qe nuk di ti bosh ball debatit e mcifesh mbas sharjeve e thashethemeve. Gjithsesi ti tregon thjesht kulturen tate. Mu me duhet me u terheq se nuk jam ktu per te ndjell sherr e respektoj te zotin e shpise, ashtu sic duhet te bosh ti me mysafiret qofte ky tiranas apo shkodran. Vecse te keshilloj miqesisht qe here tjeter nese diskuton me dike tjeter te jesh me i permbajtur dhe i arsyetuar se ndryshe kane per te thene: "hapi rruge".loroborici wrote:Ti keke nje trung mishi, qe as gjanat me te kjarta nuk do me i pranue...Me thu mue pralla? Besa na e ke mush menjen, aaaaaa??? Ik mer zog gomarit, se rob pa kry si ty, nuk din asme bo debat. Une jam tut fola me gjana qi jane reale, e ti me ban filozofina. kta gjana qi kam difute ma nalt jan gjana qe bajn MU. Nuk jeni ekip qe doni me fitue me djer te ballit, por doni me fitue me tana munsite: arbitra, FSHF, bashki, para te nyta, e cka asht e munme tuj shtue edhe presidentine republikes qe shkon ne stadium tuj ba presion arbitrave...Jeni ekip qe vidhni kampionate e keni ba ekipe vec me pare te nyta, e me gjthllo hilesh. Kjo asht e verteta, don a zdon ti me e pranue...
Gjithe te mirat.
-
- Moderator
mbroju nqs te duket se te ka provoku po nuk asht burrni me i thane tjetrit zog gamarit.
Dhe e dyta s ke nevoje me i dhane tjereve mend tu i thane fol me ma mend n kry.Nqs nuk je dakord kundershto ose ma mire mos u pergjigj hic.
Kjo asht replika jeme e fundit me ty se ktij muhabetit si dalim deri nadje.Ia kalofsh mire.
Dhe e dyta s ke nevoje me i dhane tjereve mend tu i thane fol me ma mend n kry.Nqs nuk je dakord kundershto ose ma mire mos u pergjigj hic.
Kjo asht replika jeme e fundit me ty se ktij muhabetit si dalim deri nadje.Ia kalofsh mire.
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...
tane tjereve diftonja,
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: vllaznia
Faktet ti dhash, por zotnia jote nuk don me perdor syte qi ke mbu kry. Don me ba filozofina. Ta dhashe shembull per dje. Te thash se portieri juj duhej me dal prel lojet e me marr karton te kuq, sic e ka than edhe rregullorja. Se po ish portieri jon tu ba nje veprim te tilla, kish me dal prinjihere prej lojet. A nuk asht fakt ky??? A nuk ash superfavorizim ky qi ju bahet vec ju??? Lshu pra kena bash te drejt me than se jeni tuj fitue neshjet me hile e nytsina. Manej po tju kish dale portieri me te kuqe, tash qi prej pjeses se pare, Partizani kish me ju shkri te gjalle...Ja kta jan fakte se zdu ma me u zgjad...Jam burre e skma gja zakon me ju fshef...e te ban me tuj lut mos ban filozofina..se na cave kryt...TungLizard_King wrote:[quote="Une nuk di me bo debat??? Pikat kryesore ne nji debat jane te mos fysh tjetrin per cfaredolloj arsye dhe e dyta te perdoresh sa mo shume fakte,
Gjithe te mirat.
Vllaznia ne zemer
-
- Tifoz
Miri,
me sa e kam percjell une kete fare rregullore (e kam percjell nje avokat te ekipit te Tirnaes gjate nje emisioni televiziv, ne baze te ciles rregullore edhe Tiran u shpall kampione pas dy fazave) renditja e ekipeve ne fund te kampionatit eshte apo behet sipar ketyre kriteriumeve dhe ne kete renditje:
1. sipas pikeve te grumbullauara (nese kane pike te barabarta, ath kalohet ne kriteriumin e dyte, lexo me poshte)
2.ne baze te ndeshjeve direkte (ketu u kap Vllaznia ne fund te dy pjeseve te para te kampionatit, por meqe te dyja kishin pike te barabarta ne ndeshjet ne mes veti, si dhe golavarazhi ishte i njejte, normalisht, ath u kalu ne piken e trete e qe eshte, lexo me poshte)
3.ne baze te golavarazhit total
Te pika e trete, ne rastin nese ne e fitojme Tiranen ne ndeshjen e fundit nuk shkohet fare, pasi e rregullon kete pika e dyte.Nuk di sa kam qene i qarte,por keshtu e kam kuptu une, por me duket se keshtu edhe eshte, pasi edhe ketu ne Male te Zi eshte e njejta gje (Buduqnost- Mogren, dhe ne nje emision tv rregulloren e kishin te njejte.)
Shnet
me sa e kam percjell une kete fare rregullore (e kam percjell nje avokat te ekipit te Tirnaes gjate nje emisioni televiziv, ne baze te ciles rregullore edhe Tiran u shpall kampione pas dy fazave) renditja e ekipeve ne fund te kampionatit eshte apo behet sipar ketyre kriteriumeve dhe ne kete renditje:
1. sipas pikeve te grumbullauara (nese kane pike te barabarta, ath kalohet ne kriteriumin e dyte, lexo me poshte)
2.ne baze te ndeshjeve direkte (ketu u kap Vllaznia ne fund te dy pjeseve te para te kampionatit, por meqe te dyja kishin pike te barabarta ne ndeshjet ne mes veti, si dhe golavarazhi ishte i njejte, normalisht, ath u kalu ne piken e trete e qe eshte, lexo me poshte)
Te pika e trete, ne rastin nese ne e fitojme Tiranen ne ndeshjen e fundit nuk shkohet fare, pasi e rregullon kete pika e dyte.Nuk di sa kam qene i qarte,por keshtu e kam kuptu une, por me duket se keshtu edhe eshte, pasi edhe ketu ne Male te Zi eshte e njejta gje (Buduqnost- Mogren, dhe ne nje emision tv rregulloren e kishin te njejte.)
Shnet
Miri wrote:Jo nuk eshte keshtu rregullorja nese ne fund te kampionatit dalim me pike te barabarta edhe sikur ta mundim Tiranen cdo gje behet ne baze te golevarazhit dhe shpallet kampioni nese ne keto 5 ndeshje arrijme te kalojme tiranen ne golevarazh ateher dalim ne kampion.kuqeblu4ever wrote:Neqoftese asht keshtu si thu ti qe perpara shikohen ndeshjet direkte pastaj golavarazhi atehere do ishte mire sepse ne ne ndeshjen e fundit na duhet qe ta fitojme patjeter sepse sma merr mendja ne gabime te Tiranes megjithese gjithcka mund te ndodhi. Na kane ba lamsh me rregulloren sepse dikund sikur kam lexu qe sipas rregullores se re shikohet golavarazhi por mesa duket paskam kalu ndonje paragraf. Flm per sqarimin. Mendoj se kemi ma shume shanse ne kete rast.Sukubina wrote:per kuqeblu4ever,
nese ne fitojme ndeshjenm e fundit me Tiranen dhe kiemi pike te barabarte ne jemi kampion pasi ne ndeshjet ne mes vet (me Tiranen) ne kemi 4 pike e ato 1.
Por kjo eshte e fundit, dhe ishalla kjo ndodh.
-
- I perjashtuar
Loroborici, per nji gje te kuptoj mire, te kuptoj qe je tifoz i flakte por kur akuzon skuadren kundershtare prit edhe repliken. S'ka nevoje te fyesh. Diskutimi duhet te jete ne konizat e miresjelljes se perndryshe nuk quhej forum...
Pse duhej te dilte me te kuqe portieri jone kur as nuk e ka prekur fare lojtarin e Partizanit. Madje te kam shkruajtur edhe disa komente mo siper por qe me siguri nuk i ke lexuar, por po e riperseris qe ne moviolen e rubrikes sportive osht quajtur simulim i lojtarit te Partizanit. Te pakten ne ket rast, pastaj ka raste te tjera sa te duash qe Tirona osht favorizuar por edhe ndeshkuar (jane shume gola qe na kan anullu, nuk kemi shenuar nji gol me penallti gjate gjithe sezonit), ashtu sic osht favorizuar apo ndeshkuar Vllaznia (nuk po ti permend rastet se i di vete me mire) apo Dinamo etj.loroborici wrote:Faktet ti dhash, por zotnia jote nuk don me perdor syte qi ke mbu kry. Don me ba filozofina. Ta dhashe shembull per dje. Te thash se portieri juj duhej me dal prel lojet e me marr karton te kuq, sic e ka than edhe rregullorja. Se po ish portieri jon tu ba nje veprim te tilla, kish me dal prinjihere prej lojet. A nuk asht fakt ky??? A nuk ash superfavorizim ky qi ju bahet vec ju???
Nuk ta ka fajin Tirona qe Vllaznia nuk diti te ruante distancen me 7 pike. Te humbesh mrena ne Shkoder me nji rival direkt si Dinamo nuk osht pak. Te humbesh dy ndeshje ne Durres dhe njeren me rezultat 4-0 do te thote qe ke ekipi i Vllaznise ka dicka qe nuk shkon. E megjithate prape kjo osht e bukura e ktij kampionati qe jemi afer dhe do luftohet deri ne fund. Sa per hile e pislliqe as e diskutoj qe do ti bojn si drejtuesit e Tirones ashtu edhe ata te Vllaznise, por duke qene se ndeshja e kupes do te jete e drejteperdrejte keto pislliqe do jene ne minimum. Prandaj jam i bindur qe ndeshja e fundit do te vendosi titullin, gjithmone nese ndonjera nga kto skuadra nuk do lej pike te tjera kot, si Tirona me Partizonin apo Vllaznia me Teuten.Lshu pra kena bash te drejt me than se jeni tuj fitue neshjet me hile e nytsina. Manej po tju kish dale portieri me te kuqe, tash qi prej pjeses se pare, Partizani kish me ju shkri te gjalle...Ja kta jan fakte se zdu ma me u zgjad
Me fal qe te cava kryt e gjithe te mirat....Jam burre e skma gja zakon me ju fshef...e te ban me tuj lut mos ban filozofina..se na cave kryt...Tung
-
- I perjashtuar
Sukubina po te pergjigjem une... nese Vllaznia fiton ne Tirane dhe jane me pike te barabarta, shifet pika e dyte dhe kampione del Vllaznia duke pasur nji fitore dhe dy barazime... Gjithmone nese fitonSukubina wrote:Miri,
Shnet
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Gjithe te mirat.
-
- I lindur KuqeBlu
shikojeni edhe nje here at rast une nuk di si te tham http://www.youtube.com/watch?v=n0lj2WnnDwg
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
![Image](http://i229.photobucket.com/albums/ee250/edmond-cela/anigif.gif)
[/color]
[/color]
-
- Moderator
As une s jam n gjendje.Kamba e nallbanit leviz drejt ngjeles po ramja e lojtarit m duket pak jonatyrale.S mundem me e percaktu a ka kontakt a jo.
Ama arbitri aty o jep karton t verdhe per ngjelen ose nqs mendon per faul nallbanit i jep t kuqen![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Ama arbitri aty o jep karton t verdhe per ngjelen ose nqs mendon per faul nallbanit i jep t kuqen
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
kuq e blu asht flamuri,
tane tjereve diftonja,
tane tjereve diftonja,
-
- I lindur KuqeBlu
ja nje tjetyr kjo duket ma qart dhe ma bush mendjen qe asht shikone me kujdes kamben e portjerit http://www.youtube.com/watch?v=1_QgjMw8D7w
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
njaja ishte dasht me ken karton i kuq nji copet.
mu me duket qudi si lizart kingu kundershton .
tirana asht dasht me e humb ndeshjen qysh aty ,por albitri i ka than jo per hir te presidentit ,bashkise dhe halilit qe blen ndeshjet para se me i lujt .
jam plotesisht dakord me loro boriqin ,qe ishte karton i kuq nji copet dhe tirana asht dasht me e humb ndeshjen qysh aty.
un e kam than ma perpara.
shum albitra u hoqen pa te drejte kete faze duke pru albitra qe po favorizojn tiranen,dhe po shkaterrojn vllaznine.
lizart,7 pike ishte vllaznia por nuk ishte merita e tiranes qe vllaznia ra ,por ishte merita e albitrit dhe e da skuadrave qe halili iu ka ble ndeshjen pa fillu ajo dhe ky asht realiteti ,qe mu me duket shum i qarte.
me qa pashe un partizani jo vetem qe e ka mujt tiranen me loje ,por ne vend te tiranes asht dasht me ken partizani aty .
ky asht mendiji jem ,edhe pse shum te tjere sidomos tiranes te ketij forumi nuk e kan ket mendim
mu me duket qudi si lizart kingu kundershton .
tirana asht dasht me e humb ndeshjen qysh aty ,por albitri i ka than jo per hir te presidentit ,bashkise dhe halilit qe blen ndeshjet para se me i lujt .
jam plotesisht dakord me loro boriqin ,qe ishte karton i kuq nji copet dhe tirana asht dasht me e humb ndeshjen qysh aty.
un e kam than ma perpara.
shum albitra u hoqen pa te drejte kete faze duke pru albitra qe po favorizojn tiranen,dhe po shkaterrojn vllaznine.
lizart,7 pike ishte vllaznia por nuk ishte merita e tiranes qe vllaznia ra ,por ishte merita e albitrit dhe e da skuadrave qe halili iu ka ble ndeshjen pa fillu ajo dhe ky asht realiteti ,qe mu me duket shum i qarte.
me qa pashe un partizani jo vetem qe e ka mujt tiranen me loje ,por ne vend te tiranes asht dasht me ken partizani aty .
ky asht mendiji jem ,edhe pse shum te tjere sidomos tiranes te ketij forumi nuk e kan ket mendim
-
- Tifoz nderi
kja asht per lizart kingun qe e ka shkru panorama sport dhe te gjitha gazetat.
ME RREGULLORE, DUHEJ KARTON I KUQ PËR PORTIERIN
Gjyqtari Lorenc Jemini e drejtoi mirë derbin në vija të
përgjithshme, por nuk mund të kalojnë pa u vënë re dy
gabime disi të "rënda". Në minutat e para të takimit,
Nallbani e hodhi topin drejt anësorit në shenjë protestë,
pasi ky i fundit akordoi një goditje nga këndi. Një
veprim që duhej të ishte ndëshkuar me kartonin e
verdhë, por gjyqtari Jemini vendosi ta falte portierin
veteran të Tiranës, edhe pse me rregullore qëndronte
ndëshkimi. Në minutën e 24-t, Nallbani ndërhyn në
mënyrë të parregullt ndaj Ngjelës, duke qenë njeriu i
fundit, por gjyqtari i nxori vetëm karton të verdhë. Siç
u duk, Jemini e interpretoi vendimin, duke treguar se Nallbani nuk ishte
lojtari i fundit dhe se ishte në vijë të drejtë me mbrojtësit e Tiranës.
Mirëpo, moviola tregoi se Nallbani ishte i fundit dhe se mbrojtësit e
Tiranës ishin larg aksionit. Të paktën, Jemini mund të ishte konsultuar
me anësorin, që ishte në një pozicion shumë më
të favorshëm për të parë më mirë episodin në
fjalë, por kjo nuk ndodhi dhe Jemini mori përsipër
të vendoste vetë. Në bazë të rregullores, Nallbani
duhet të ishte ndëshkuar direkt me karton të kuq
në momentin që akordoi faull. Kjo është e përcaktuar
fare. Nëse nuk do ta kishte falur në episodin
e parë, ku në bazë të rregullores duhet të kishte
marrë karton, përsëri Nallbani do të kishte marrë
kartonin e dytë të verdhë dhe të kuqin automatikisht.
Një vendim që mund të kishte ndikuar në ecurinë
e ndeshjes. Mbase edhe me 10 vetë mund
të kishte fituar Tirana, nuk i dihet kurrë, por gjyqtari thjesht duhet të kishte
zbatuar rregulloren. Gjë që nuk e bëri, duke u dhënë shkas të kuqve për
të kërkuar të drejtën e tyre. Vendime, të cilat i prishin bukurinë kampionatit
dhe është për të ardhur keq që po ndodhin çdo javë.
Gafa e gjyqtarit e fali Nallbanin
ME RREGULLORE, DUHEJ KARTON I KUQ PËR PORTIERIN
Gjyqtari Lorenc Jemini e drejtoi mirë derbin në vija të
përgjithshme, por nuk mund të kalojnë pa u vënë re dy
gabime disi të "rënda". Në minutat e para të takimit,
Nallbani e hodhi topin drejt anësorit në shenjë protestë,
pasi ky i fundit akordoi një goditje nga këndi. Një
veprim që duhej të ishte ndëshkuar me kartonin e
verdhë, por gjyqtari Jemini vendosi ta falte portierin
veteran të Tiranës, edhe pse me rregullore qëndronte
ndëshkimi. Në minutën e 24-t, Nallbani ndërhyn në
mënyrë të parregullt ndaj Ngjelës, duke qenë njeriu i
fundit, por gjyqtari i nxori vetëm karton të verdhë. Siç
u duk, Jemini e interpretoi vendimin, duke treguar se Nallbani nuk ishte
lojtari i fundit dhe se ishte në vijë të drejtë me mbrojtësit e Tiranës.
Mirëpo, moviola tregoi se Nallbani ishte i fundit dhe se mbrojtësit e
Tiranës ishin larg aksionit. Të paktën, Jemini mund të ishte konsultuar
me anësorin, që ishte në një pozicion shumë më
të favorshëm për të parë më mirë episodin në
fjalë, por kjo nuk ndodhi dhe Jemini mori përsipër
të vendoste vetë. Në bazë të rregullores, Nallbani
duhet të ishte ndëshkuar direkt me karton të kuq
në momentin që akordoi faull. Kjo është e përcaktuar
fare. Nëse nuk do ta kishte falur në episodin
e parë, ku në bazë të rregullores duhet të kishte
marrë karton, përsëri Nallbani do të kishte marrë
kartonin e dytë të verdhë dhe të kuqin automatikisht.
Një vendim që mund të kishte ndikuar në ecurinë
e ndeshjes. Mbase edhe me 10 vetë mund
të kishte fituar Tirana, nuk i dihet kurrë, por gjyqtari thjesht duhet të kishte
zbatuar rregulloren. Gjë që nuk e bëri, duke u dhënë shkas të kuqve për
të kërkuar të drejtën e tyre. Vendime, të cilat i prishin bukurinë kampionatit
dhe është për të ardhur keq që po ndodhin çdo javë.
Gafa e gjyqtarit e fali Nallbanin
-
- Tifoz nderi
pra lizart kingu.
nuk duhet me kundershtu naqe dhe kur e kuqja asht e kuqe nuk mund ta bash te kuqen e bardhe ,sepse mandej e shkaterron tjetrin nervash ,dhe kalon ne nje shkalle qe sduhet te shkojn mandej.
nuk te kushtote gja me than ishte e vertete ,karton i kuq ,dhe nuk ke nevoje me mbrojt tiranen me zori ,sepse kur shkodrani te thote dicka do te thote qe asht realitet sepse nuk flasim kot sepse jena shkoder dhe jo ndonje qytet tjeter
nuk duhet me kundershtu naqe dhe kur e kuqja asht e kuqe nuk mund ta bash te kuqen e bardhe ,sepse mandej e shkaterron tjetrin nervash ,dhe kalon ne nje shkalle qe sduhet te shkojn mandej.
nuk te kushtote gja me than ishte e vertete ,karton i kuq ,dhe nuk ke nevoje me mbrojt tiranen me zori ,sepse kur shkodrani te thote dicka do te thote qe asht realitet sepse nuk flasim kot sepse jena shkoder dhe jo ndonje qytet tjeter
-
- Tifoz nderi
ajo shifet qart si drita e diellit qe portieri ka pas kontakt me lojtarin
jo vec me kam por edhe eka majt me dor, me pa ken kushdo ekip tjeter pervec tirans
portieri kishte marr te kuqen bile edhe penallti se ishte lojtari i funit un nuk habitem pse kunershtojn tif e Trans
por habitem pse naj SHkodran ktu u man krahin kur ata e kan gabim
jo vec me kam por edhe eka majt me dor, me pa ken kushdo ekip tjeter pervec tirans
portieri kishte marr te kuqen bile edhe penallti se ishte lojtari i funit un nuk habitem pse kunershtojn tif e Trans
-
- I perjashtuar
shv13, Ke te drejte... Nese ishte nderhyrje ndaj lojtarit as diskutohet qe duhet te dilte me te kuqe dhe jo te verdhe. Sipas albitrit i eshte dhene e verdhe Nallbanit pasi nuk ishte rast goli dhe nuk ishte lojtar i fundit. Kjo deklarate osht e kote edhe do te mbuloj gabimin e tij. Nese pe faull jep te kuqe direkt, jo te verdhe pasi nuk je i sigurte a ishte faull apo simulim edhe nuk di si te veprosh.shv13 wrote:Ama arbitri aty o jep karton t verdhe per ngjelen ose nqs mendon per faul nallbanit i jep t kuqen
Kurse ti Fpjalmi je teper i njeanshem, mo shume se cdo anetar tjeter i ktij forumit, kshuqe osht e kote te replikoj. As diskutohet qe per ty ajo ishte faull, megjithese ne moviola e thane qarte qe ishte simulim. Pastaj edhe sikur te ishte faull, e te dilte me te kuqe portieri jone nuk i dihej si do shkonte ndeshja. Por Fpjalmi edhe kur humb Vllaznia ti e gjen fajin ke Tirona. Edhe kur del barazim Vllaznia me Tironen 3 here rresht fajin ta ka gjithmone albitri. Pastaj si mund te replikoj une me ty kur thua qe ato 7 pike Vllaznia i ka humb si merite e albitrit apo halilit qe ka ble ndeshjet? Do doja te dija nese me verte edhe tifozet e tjere te ktij forumi mendojne se ky osht realiteti sic thua ti meqe osht kaq e qarte?
Po edhe sikur Halili ti bleje skuadrat e tjera, kush jane kto skuadra? Paskemi blere Teuten qe t'ju rrafi juve. Po ca do ti qe t'ju presin me lule ne Durres. Nji skuader per te dale kampione duhet ti fitoje ndeshjet. PO SIKUR TE FITONIT NE DURRES DO RRINIT AKOMA TE MERRESHIT ME NJI FAULL, APO DO GEZONIT VENIDIN E PARE?
-
- I perjashtuar
Ujku jemi duke fol per FUTBOLL! Nuk jepet penallti kur faulli osht jashte zone...Ujku wrote:ajo shifet qart si drita e diellit qe portieri ka pas kontakt me lojtarin
-
- Tifoz nderi
lizard king per rastin ne fjal Tata ka ba faul keshtu qe
duhej te dilte me k te kuq shoku ather si shkonte ndeshja
nuk i dihet ndoshta mund te fitonte edhe tirana,ndoshta edhe mund te humbiste
tjerat qe shkrun ti pun respekti etjera jan gjana pa vlerse ktu s'mund te pajtohemi te gjith per nji mendim tanin timin apo te dikujt tjeter
pra pranoje si tif i paster rasti ishte per te kuqe.
duhej te dilte me k te kuq shoku ather si shkonte ndeshja
nuk i dihet ndoshta mund te fitonte edhe tirana,ndoshta edhe mund te humbiste
tjerat qe shkrun ti pun respekti etjera jan gjana pa vlerse ktu s'mund te pajtohemi te gjith per nji mendim tanin timin apo te dikujt tjeter
pra pranoje si tif i paster rasti ishte per te kuqe.