na a ba sadrijaj si sali berisha e fatos nano
shv13 me ka than se e kerkoka dhe roma ne itali e sunderland me west bromwich ne angli.me fal shv13 qe po i baj publike pa te marr leje
te pres ne forum te na japesh info ma te zgjerume ne lidhje me merkaten sadriaj
Portogali-Shqiperi
Moderator: GOLDIAN
-
- Moderator
goldi pervec romes e ka kerku edhe kievo me ba nji dyshe te papame shqiptaresh bogdani - sadriaj e me ja pase frike tane italia tu fillu prej interit..
sadriaj n dac ta marrin n dac mos ta marrin s ma ndin hic per te,mu m vjen inat qe s fut titullar salihin e nuk merr liken e sukajn qe kane dhane prova deri tesh...ky itesh asht kthy prej demtimit,kot me u marre me te,ti lajne ifije kohe me kene konstant e nqs xen vend si titullar ta thrrasin...per rezerva me klubet kena boll..
sadriaj n dac ta marrin n dac mos ta marrin s ma ndin hic per te,mu m vjen inat qe s fut titullar salihin e nuk merr liken e sukajn qe kane dhane prova deri tesh...ky itesh asht kthy prej demtimit,kot me u marre me te,ti lajne ifije kohe me kene konstant e nqs xen vend si titullar ta thrrasin...per rezerva me klubet kena boll..
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...
-
- Moderator
E pabesueshme! Pa dite gjermanisht, pa ja pas haberin ne bote se per ca flet, mundohet burri me fol vec ne tym, vec e vec mos me pranu se ka fol gabim.
Pjalmi deshte statistikat, ti pruna, sdi ca don ma.
Une di vec me thane se kjo shprehja e jote a maposhtme,
"SADRIAJ ASHT NDER FUTBOLLISTAT MA TITULLAR TE DORTMUNDIT"
asht skandal me ndigju kush, e ti mundesh te shkrush romane te tana me Sinanin e damtimin etj, por te verteten e din gjithkush.
Pjalmi deshte statistikat, ti pruna, sdi ca don ma.
Une di vec me thane se kjo shprehja e jote a maposhtme,
"SADRIAJ ASHT NDER FUTBOLLISTAT MA TITULLAR TE DORTMUNDIT"
asht skandal me ndigju kush, e ti mundesh te shkrush romane te tana me Sinanin e damtimin etj, por te verteten e din gjithkush.
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
man in read blu.
un te kam than qysh ne fillim qe ky lojtare ka ken 9 muaj i vram e kam than para se me u vra ka ken gjithmon titullar ,e sidomos me ate skuadren qe ka lujt para dortmundit ka ba edhe shum gola prandaj e ka marr dortmundi.
un e hapa per here te pare ne kete teme ,lojtarin qe po flasim e thash ka lujt titullar ne cdo ndeshjje para se u vra e te skuadra qe ka lujt ma pare ,e nuk te kam than qe lot tash ,e ta kam than nja 100 here e lexoji vete,e nuk asht nevoja me shkru 2 faqe me kundershtime .
sa per linqe qe ke shkru ti kishe marr para se ai lojtare me u vra .
ta kam than 100 here qe nji lojtare qe vritet 9 muaj asht shum zor me e marr vedin .te bana shembujt e sinanit qe kishtye 3 muaj ,dhe po te jap edhe shembujt e van bastenit,por ti nuk po me kupton ,ose me kupton e don me ba sikur nuk me kupton.
e thash edhe ma perpara.
lene kete teme te swhkojn se u bane 3 faqe tu fol per kete lojtare.
\
un te kam than qysh ne fillim qe ky lojtare ka ken 9 muaj i vram e kam than para se me u vra ka ken gjithmon titullar ,e sidomos me ate skuadren qe ka lujt para dortmundit ka ba edhe shum gola prandaj e ka marr dortmundi.
un e hapa per here te pare ne kete teme ,lojtarin qe po flasim e thash ka lujt titullar ne cdo ndeshjje para se u vra e te skuadra qe ka lujt ma pare ,e nuk te kam than qe lot tash ,e ta kam than nja 100 here e lexoji vete,e nuk asht nevoja me shkru 2 faqe me kundershtime .
sa per linqe qe ke shkru ti kishe marr para se ai lojtare me u vra .
ta kam than 100 here qe nji lojtare qe vritet 9 muaj asht shum zor me e marr vedin .te bana shembujt e sinanit qe kishtye 3 muaj ,dhe po te jap edhe shembujt e van bastenit,por ti nuk po me kupton ,ose me kupton e don me ba sikur nuk me kupton.
e thash edhe ma perpara.
lene kete teme te swhkojn se u bane 3 faqe tu fol per kete lojtare.
\