Vllaznia -----------Tirana

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Post Reply
Skodrinon
Administrator
Administrator

Re: Vllaznia -----------Tirana

Post by Skodrinon » Sat, 31 Oct 2009 , 15:41

Man in Redblue wrote:o skodrinon te tjeret xjerrin kujin me ne, se ne na rrasi tri petlla Laci, na rrahi kastrioti.

Une ndeshjen nuk e kam pa, per per mendimin tem, ma mire me humb tash, e ne dimer me i thirr mendjes, me marr do lojtar persmarit e nji Tranier, qi e ushtorn kyt zanat...se ndryshe kam frike shume se do bijm nga kategoria
un po flas per kyt ndeshje, e theksova edha ma siper.
tash se na jena keq duhet edhe mos me na dhane penalltite a? un e thashe siper, nuk asht faji i arbitrave qi ndodhena ne kto pozita, por per humbjen e mbramshme nji pjese te mire te fajit e ka arbitri.

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Sat, 31 Oct 2009 , 20:28

Ledi1920 wrote:
shv13 wrote:ktu s ka pune kunjit njashtu si na rrahi lai ne njashtu rrahi luzi tiranen e ka me ja permende per jete te jeteve.Cdo ndeshje asht histori n vedi.Ne loro borici tirana ka fitu edhe here tjera e bile edhe asht duartrokite kur e ka meritu...cfare t keqet ka me thane qe dje na u vodh ndeshja?
une s jam tu thane se s kena gabu edhe na po nqs gjysen e ndeshjes e hupme na,gjysen tjeter na e hupi arbitri...
Per ke penallti e ke fjalen?
Tek rasti qe mori Sinani te verdhe? Mos ta bejm balet futbollin sidomos ne ket ndeshje ku u leju loja e forte...
Nuk mund te jepet penallti,kur lojatri eshte ne fundore,me shpine nga porta dhe me lojtar mbrapa...duke thone qe devolli e ka shty,po ka pas kontakt por jo aq shume qe te thuash penallti,me shume ka simulu per mu...

Per penalltine e dyte te padhonme se di per ke rast e ke llafin...

Rastet i kishe,lojen e dominove,mos ja veni albitrit fajin e humbjes...nuk qe noj interes me vjdeh neshjen se tirona si kishte pike per me dal kampione...
ledi ti e din qe kur na keni mujte dhe e keni meritu e kam pranu pa problem.Futbolli nuk asht balet po devolli nuk shef topin kerkund se sinani e mbron me trup.Shkon direkt me brryl n shpine ne vrap e siper...
Penalltia e dyte asht ne pjese te dyte kur ne nji godtije denimit nga e djathta shtupina pengohet ne kcim e siper tuj e mbajte prej fanelet...
sa per statistike penalltia e fundit kunder tiranesna asht dhane ne 2001!!
gjithsesi asht marre qe dy ekipet qe vjet lujten per titull me kene ne kyt gjendje...
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI
Skuadra: Vllaznia

Post by Miri » Sat, 31 Oct 2009 , 23:17

Vllaznia lujti shum ma mire se tirana por tirana mori rrezultatin,arbitri si gjithmon bani punen e vet gjithesesi pak ranci ka se nuk pritet me fitu lojen me 1 apo 2 penallti po te kithin beth le te kishin ba gol kur dolen vetem nejse.
1 gja deshta me than per tifozerin e Tiranes qe ishin ne loro borici mos tju rrin hatri cunave qe kena ne stadium por per mu ka tregu qe jan tifozeria ma e digjenerume per ball nesh,4 jav bajn protesta ndersa ne shkoder vim me fishekzjarre e daulle,Pse? me 1 fitore kunder Vllaznis u ba prep pretendente? javen e kalume fitoj 2-0 ne tiran por nuk hellen fishekzjarre por kthynen shpinen,C`far erdhen me na tregu leksion tifozlleku ne Shkoder?per mu ky ishte gjesti me i poshter nga tifozeria e tyre ndersa ne internete edhe kafe kan "RRESPEKT"per Vllaznin.Tyrp te kene........

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Sun, 01 Nov 2009 , 01:21

o vllazen a thoni ju asht dhan leje sonte me festu hallowenin futbollistave kuqeblu se gjynah nje here ne vjet asht kjo feste
duhet festu me birra e raki
mu masku skan nevoje hic
i perjashtuar

Ledi1920
Fanatics
Fanatics
Skuadra: Tirona,Bayern

Post by Ledi1920 » Sun, 01 Nov 2009 , 13:31

Miri wrote:Vllaznia lujti shum ma mire se tirana por tirana mori rrezultatin,arbitri si gjithmon bani punen e vet gjithesesi pak ranci ka se nuk pritet me fitu lojen me 1 apo 2 penallti po te kithin beth le te kishin ba gol kur dolen vetem nejse.
1 gja deshta me than per tifozerin e Tiranes qe ishin ne loro borici mos tju rrin hatri cunave qe kena ne stadium por per mu ka tregu qe jan tifozeria ma e digjenerume per ball nesh,4 jav bajn protesta ndersa ne shkoder vim me fishekzjarre e daulle,Pse? me 1 fitore kunder Vllaznis u ba prep pretendente? javen e kalume fitoj 2-0 ne tiran por nuk hellen fishekzjarre por kthynen shpinen,C`far erdhen me na tregu leksion tifozlleku ne Shkoder?per mu ky ishte gjesti me i poshter nga tifozeria e tyre ndersa ne internete edhe kafe kan "RRESPEKT"per Vllaznin.Tyrp te kene........

Ceshte mer ky muhabet????ktu ke dhe deklaraten qe e paraqitem dhe neper gazete,se shume vete na keqkuptun. Se si sillemi ne me ekipin na takon neve si tifoza te saj dhe jo ju te na gjykoni se ca duhet me bo.

Ne, pjesëtarët e tifo-grupit të parë dhe të vetëm të organizuar në Shqipëri, “Tirona Fanatics”, gjatë ndeshjes së javës së kaluar Tirana-Teuta ndërmorëm një protestë. Nga shumë media të shkruara dhe elektronike protesta u paraqit si e motivuar nga rezultatet e dobëta të arritura nga ekipi ynë në këtë sezon. Për të sqaruar arsyet e vërteta të kësaj proteste, si edhe të pakënaqësisë, detyrohemi të nxjerrim sot këtë deklaratë, në mënyrë që të sqarohet cdo paqartësi.
Tifo-grupi Tirona Fanatics ka në parimet e veta mbështetjen e pakushtëzuar të ekipit në cdo vend dhe në cdo situatë. Kush na ka ndjekur nëpër stadiumet e gjithë Shqipërisë, ka vënë re se mbështetja jonë ka qenë edhe me e fuqishme kur ekipi pëson gol. Kështu që nuk është as e ndershme dhe as e saktë të pretendosh se Fanatics i kthejnë shpinën ekipit në mungesë rezultatesh. Per ata qe ndoshta nuk kane kuptuar , por sidomos per ata qe bejne sikur nuk kuptojne sqarojme arsyet e protestes tone:
Ne rradhë të parë menaxhimi dhe administrimi amatoresk i klubit tonë në kto vitet e fundit. Trainerë që ndërrohen nga e pakta 3 në cdo vit, edhe kur dalin kampionë.
Lojtarë që bëjnë ligjin në vënd të trainerëve, kontrata njevjecare amatore, tjetersim i tradites dhe historisë bardheblu me rekrutimin e pafund të lojtarëve pikërisht nga “armiku” ynë nr një, sikur të mos kishte lojtarë të tjere e gjithë Shqiperia.
Së dyti: Kultivimi i Tradites dhe Shpirtit Bardh & Blu
Jo vetëm që nuk po kërkohen të njihen kampionatet e fituara në fushë të viteve 1939, 1942, jo vetëm që nuk kontestohet kampionati i akorduar nga rregjimi i atëhershëm më 1967 (I pakataloguar nga UEFA), por nga ana tjetër nuk bëjnë asgjë për të tërhequr njerezit në stadium, nuk bëjnë asgjë për të evokuar historinë dhe traditën futbollistike por edhe të tifozllikut bardheblu.
Dhe se fundi ajo që mund të themi Quo Vadis Tirona? Ku po e cojnë Tironën e modhe këta njerëz? Bashki dhe klub, drejtues dhe administratorë, me gjithë stafet e tyre “ligjore” dhe “këshilluese”.
Bëjmë vetëm një konstatim. Kur drejtuesit e rinj morën Tironen, premtuan Tironën europiane. Atëherë Tirona ishte një penallti dhe një shtyllë larg turit te 3-të të Kupës së Kampionëve. Gjëndja tani nuk ka nevoje për koment. Fatkeqsisht edhe e ardhmja nuk duket se do te ndryshojë shumë.
Për këto arsye, për gjërat e bëra gabim dhe për shumë të tjera të pabëra fare, protestojnë Tirona-Fanatics. Dhe kemi besimin se shprehim mendimet e masës dërmuese të popullit bardheblu. Duke mbyllur këtë sqarim saktësojmë se “Tirona Fanatics” do të jenë gjithmone pranë ekipit, në ditët e mira dhe sidomos ato të vështira. Duke vazhduar që sot në Shkodër, sepse TIRONA NUK DISKUTOHET, DASHUROHET!

Me i dal kundra zerave qe e percollen protesten tone ne menyren qe ke kuptuar dhe ti,por pate durim me e lexu e kupton qe porstimi jot per mu eshte pa lidhje...
Image

Ujku
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Ujku » Sun, 01 Nov 2009 , 14:20

Si loj Tirana mu duk ma ne kriz se Vllaznia pavarsisht se fitoj me nji gol
qe mrojtja jon bani i gabim trashanik ne rreshtim, por te marrim parasysh edhe penalltin
qe u mohu prej arbitrit apo rastin e Sinanit qe u tregu egoist e nuk pasoj topin per balen
del se asht nji humje me te ardh keq
ne pjes te dyt lujtme me nji port pra neshja ishte e jonase sikur Vllaznia mos te ishte ne kto pozita ne klasifikim
edhe pse humme ne do ishim te knaqun me lojen.
Pra tif i Tirans ne Loro Borici banen si te knaqun
Ather i pys te knaqun pe cfar, se at dit qe fitut 2 0 ishit kritik bile edhe me bandarolakuner lojtarve e stafit tuj
per ket tham se miri ka te drejt.

Ledi1920
Fanatics
Fanatics

Post by Ledi1920 » Sun, 01 Nov 2009 , 15:45

Une e thashe qe Vllaznia e dominoi lojen,mu loja e tirones nuk me pelqeu pervec tre piket e mara.Jo gjithmone piket meren me loje te bukur.
Ju po tfitonit me ne, sdo ishit te knaqur?

meqe Miri tregoi respektin neper internet dhe kafe ,une po i them qe ne grupimin tone ne facebook,Tirona-fanatics ka pas ofendime dhe kercenime nga me te ndryshmet. Kshuqe mos na gjykoni se si duhet te sillemi ne stadium.Une jam tifoz ne fund te fundit...

Ju ardhjet ne tirone i keni shume e shume me keq se ne.nqs ju thoni turp se ne bejme leksione tifozlliku cfare duhet te them une kur ne tirone thuhen makina????
Image

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Sun, 01 Nov 2009 , 16:48

Ledi
Nuk ka asgja t'keqe ne ate qi kan ba Fanatics te premten, gjithkush e din vete se kure ban tifozllek e kur proteston. Problemi asht se ju neper forume keni nji jave qi thoni (e po e perserit ti edhe ktu) qi keni me ardhe ne Shkoder me dhane leksion tifozllekut. Duhet me e pranu qi jeni nr1 sot si tifozeri (mjere tifozerite e tjera, kur nji grup me 20 vete asht nr1), por ne nuk mundeni me na dhane leksion se nivelet qi ka arrite tifozeria shkodrane ne vitet 90 e fillimi i viteve 2000 ju i andrroni. Jo per gja por ultrasit kishin edhe nja 15.000 vete mrapa qi mushnin stadiumin, gja qi n'Tirane nuk ndodh as ne ndeshje finale si ajo e vjetshmja. N'ate kohe jo vtem qi ju nuk keni egzistu, por nuk mbaj mend as grupe te tjera t'kene ardhe ndoihere ne L.Boriçi (perveç disa peqinasve). Pra, as ajo qi keni shkru ne komunikate, qi qenkeni grupi i pare n'shqipni nuk asht e vertete. Sot jeni ju, na nuk egzistojme, hallall ju qofte se jeni tu ba pune t'mire, por boll me leksionet. Munden me na dhane leksion tifozat e Napolit e Rapidit po jo kush tjeter n'shqipni

Sa per makinat e thyme, boll i permendet se i mbajme mend tane ktu se si u pritshin autobuzat e furgonat me tifozat e Vllaznise n'Laprake e te Zogu i zi dikur. Juve n'Shkoder nuk iu preket nji qime flokut, kurse ne qytete te tjera shkulni stlolat edhe i veni n'kry si mburoje, e formoni "la testugine" romake per mos me ju ra breshnia e gurve. Ket e kam pa vet ne foto e nuk mundesh me e mohu.

Ne facebook nuk futem shpesh e nuk i kam lexu ça kan shkru, por fakti qi nuk ju ndodhi gja n'Shkoder flet vete.
Meqi ra fjala te facebook, u pata fute para ndeshjes se fundit qi lujtme vjet te faqja juj. Kishte shkru njeni prej jush: "Shkodrane po ju presim". Nji vajze, qi shkrun edhe te forumi juj, shkrujti "Mos deshte me thane maloke po ju presim?"
Ej, si nuk doli makare nji me e kundershtu, por vetem persona qi e pergzoshin per ket "perle", tipike e injorantave, qi tha?
Nejse, kena pa edhe ma keq. Kena pa prej atyne qi shprehshin rrespekt per shkodranet te forumi jone, e n'fakt nuk lenin gja pa thane per ne forumet e tjera.

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Sun, 01 Nov 2009 , 20:31

Kjo puna e te vetqujtunit tifogrupi i pare ne shqipni prej fanaticsave asht si puna e stemes te elbasanit me 1913.Pa ju mohu meritat qe kane sot per sot meqe jane grupi ma i organizum e ma me mundsi financiare, nuk mund te thohet se jane te paret.
Grupi i tutit me shoke ka mbi 15 vjet qe asht kriju pamvaresisht se tesh nuk jane tu ba gja.Ne periudhen 1997-2001 sidomos kane shetite tane shqipnine si sot fanaticsat.Ama s kane pretendu me i dhane leksion kujt.Kur bahet tifozlleku bahet vec per skuadren e jo me i diftu kujt sa mire dijme me ba tifozllek.

Te premten tiransit qe kane ardhe me ba tifozllek kane ba punen e tyne,ne s na duhet gja a protestojne apo jo e kur e tek.Ajo qe s ka lezet asht ajo puna e leksionit ose episodi i shkrimit ne murin e loro boricit (provokimi ma i ulet qe kane mujte me ba).Se duket sikur po bajne tifozllek per inat te tjereve e jo se e ndijne taman.
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Post by fpjalmi » Sun, 01 Nov 2009 , 21:06

kena lujt mire me tiranen,por nuk kishim fat .2 penalltite qe na jan mohu jane komplet te rregullta ,dhe rastet qe kena humb ne sulm jane te pafalshme qe tregon qe sulmi nuk kombinon

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sun, 01 Nov 2009 , 21:11

Tifozët në protestë: Duam… Vllazninë
2 Nentor Në Shkodër, fansat janë acaruar pas humbjes me Tiranën: “Kjo nuk është skuadra që njohim”

Ka ditë që janë shumë të mërzitur, ose më saktë, pas oshilacioneve të javëve të para, reagimin më të madh e patën lëshuar menjëherë pas humbjes në Laç një javë më parë. Jo vetëm ata që ishin prezent në stadiumin e Laçit, por edhe shumë e shumë të tjerë që e kanë ndjekur ndeshjen drejtpërdrejt përmes transmetimit të Supersport, duke qënë jashtë mase të zhgënjyer nga paraqitja e dobët e skuadrës së tyre kishin deklaruar se asnjë tifoz shkodran nuk do të futet në stadiumin “Loro Boriçi” për ndeshjen e radhës me Tiranën. Fansat kuqeblu duket se kanë dashur të kopjojnë homologët e tyre të bardhebluve, të cilët i bënë një sfidë skuadrës së tyre një javë më parë në “Qemal Stafa”. Por, që prej ditës së ndeshjes me Laçin dhe deri në përballjen e së premtes së pardjeshme me Tiranën, situata ka ndryshuar në radhët e tifozërisë kuqeblu. Rëndësia që kishte ndeshja, mundësitë e një kthese si pretendentë nëse do të arrihej të fitohej ndeshja dhe në mënyrë të veçantë deklaratat mediatike të përfaqësuesve të klubit kuqeblu dhe në mënyrë të veçantë e trajnerit Luçi, të cilët kërkonin edhe mbështetjen e tifozërisë për ta kaluar me sa më sukses këtë ndeshje, bëri që pas disa takimeve të grupeve organizuese të shoqatës së tifozëve, ata të riktheheshin sërish në shkallët e stadiumit “Loro Boriçi”, me shpresë që Vllaznia do të arrinte të merrte një rezultat pozitiv në këtë ndeshje dhe më pas të ecte përpara në rrugën e ngjitjes. Por me humbjen e pësuar ndaj Tiranës, e cila është e gjashta në këto nëntë javë kampionat, situata është përkeqësuar së tepërmi. Kjo është parë qartë nga pakënaqësia që turmat e tifozëve kuqeblu shprehnin, tek boshatisnin stadiumin “Loro Boriçi” pas ndeshjes më bardheblutë. Madje, një grup ultrasish kanë shkuar më tej, duke demonstruar edhe më hapur shqetësimin e tyrë në protestë publike, ndaj kampit kuqeblu në përgjithësi. Reagimet e tyre ishin për ndryshimin e gjendjes së krijuar tek Vllaznia, e cila ka zënë vend në fund të tabelës së klasifikimit dhe nuk po gjen mënyrën për të kthyer. “Duam Vllazninë e vertetë”, kanë përsëritur shpesh herë kërkesën ultrasit kuqeblu, menjëherë pas ndeshjes, protestë të cilën nuk kanë nguruar ta shprehin edhe më hapur një ditë pas ndeshjes. Përfaqësues të shoqatës së tifozëve të Vllaznisë kanë kërkuar të bëjnë një takim me presidentin Fushaj, për t’i përcjellë shqetësimet e tyre dhe për të kërkuar ndryshimin sa më shpejt të situatës në fjalë, ndërkohë që nëse gjendja nuk ndryshon në një kohë sa më të shkurtër, ata kanë paralajmëruar organizimin e protestave të tyre pranë klubit Vllaznia. Situata në fjalë nuk ka nevojë për koment. Vllaznia është në udhëkryq, ndaj kërkohet në mënyrën më të shpejtë një ndërhyrje vendimtare, për ta nxjerrë atë nga situata ku është mpleksur.

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sun, 01 Nov 2009 , 21:18

Vllaznia, lojtarët humbin 30 % të kontratave
» Dërguar më: 01/11/2009 - 12:38

Klubi i Vllaznisë ka marrë masat e para në adresë të futbollistëve pas paraqitjeve të dobta të këtij fillim sezoni. Kështu, dje është mësuar se atyre do t’u mbahen 30 % e vlerës financiare të kontratave, si gjobë për mosarritje objektivash. Vendimi ka ardhur vetëm një ditë pas humbjes 1-0 me Tiranën, që e la skuadrën shkodrane në vend të fundit në renditjen e Superligës, pozicion aspak i zakontë për këtë ekip. Megjithatë, mbajtja e 30 % të kontratave nuk është masa e vetme, pasi kësaj jave priten disa pezullime në skuadër. Drejtuesit e klubit kanë paralajmëruar se ndëshkimet mund të jenë të forta, duke qenë se kontigjenti i ekipit nuk është për këto rezultate. Pas një sezoni ku luftoi deri në javën e fundit për titullin kampion, Vllaznia e këtij viti duket në krizë të vërtetë. Shkodranët regjistrojnë vetëm 2 fitore, 1 barazim dhe 6 humbje në 9 javët e para. Sfida e radhës për këtë ekip është në Korçë ndaj Skënderbeut.

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sun, 01 Nov 2009 , 21:19

nuk kan faj futbollistat o fushaj .

ti ke shit skuadren e vjetshme o zagar e ke ba nji merkato qe ske hedh gja prej gjepit

Ledi1920
Fanatics
Fanatics

Post by Ledi1920 » Mon, 02 Nov 2009 , 09:45

Mos me keqkuptoni, une e di shume mire kush eshte tifozeria shkodrane soshte nevoja me e permne.Mjafton me pa sa vini ne Tirone. Thjesht ju pergjigja Mirit.
Image

Ledi1920
Fanatics
Fanatics

Post by Ledi1920 » Mon, 02 Nov 2009 , 09:54

shv13 wrote:Kjo puna e te vetqujtunit tifogrupi i pare ne shqipni prej fanaticsave asht si puna e stemes te elbasanit me 1913.Pa ju mohu meritat qe kane sot per sot meqe jane grupi ma i organizum e ma me mundsi financiare, nuk mund te thohet se jane te paret.
Grupi i tutit me shoke ka mbi 15 vjet qe asht kriju pamvaresisht se tesh nuk jane tu ba gja.Ne periudhen 1997-2001 sidomos kane shetite tane shqipnine si sot fanaticsat.Ama s kane pretendu me i dhane leksion kujt.Kur bahet tifozlleku bahet vec per skuadren e jo me i diftu kujt sa mire dijme me ba tifozllek.

Te premten tiransit qe kane ardhe me ba tifozllek kane ba punen e tyne,ne s na duhet gja a protestojne apo jo e kur e tek.Ajo qe s ka lezet asht ajo puna e leksionit ose episodi i shkrimit ne murin e loro boricit (provokimi ma i ulet qe kane mujte me ba).Se duket sikur po bajne tifozllek per inat te tjereve e jo se e ndijne taman.

Plako mos u merrni i pari ,i dyti , i treti , zene jena te funit...Cdo njeri nuk bo tifozllik me dal i pari por me mbeshtet ekipin.Nuk e solla ate deklarate me tregu cilet jemi por qe tkuptonte miri ate qe doja te thoja dhe une.Ne bojm ate gjo qe kena me pasion, me qejf,por jo per gare.
Ultrasit Bardh e Blu tek ne kane mo shume se 10 vjet kshuqe normalisht sjena te paret por ne sitilin e tifogrupeve moderne ne jena te paret..., ne shume stadiume nuk kendohet por vetem shahet...kjo nuk eshte tifozllik.Gjithsesi tifozllikun shkodran e di,jeni i qytet qe jetoni me futboll dhe natyriisht keni shume tifoza,mo teper se ne per shume arsye...gjithsesi nuk me intereson kjo pjese e debatit...
Image

Ledi1920
Fanatics
Fanatics

Post by Ledi1920 » Mon, 02 Nov 2009 , 10:12

Skodrinon wrote: Sa per makinat e thyme, boll i permendet se i mbajme mend tane ktu se si u pritshin autobuzat e furgonat me tifozat e Vllaznise n'Laprake e te Zogu i zi dikur. Juve n'Shkoder nuk iu preket nji qime flokut, kurse ne qytete te tjera shkulni stlolat edhe i veni n'kry si mburoje, e formoni "la testugine" romake per mos me ju ra breshnia e gurve. Ket e kam pa vet ne foto e nuk mundesh me e mohu.
Tifozllikun nuk e bon sasia por cilesia. Shembull
Nqs jane 5000 mije vete,njoni sha,tjetri ha fara,njoni rri ul etj etj smund te jene isoj me 100 vete qe vetem knojn per 90 min. Gjithsesi ju kto gjona i dini. Se kte 20 vete e kom nigju shpesh. 20, sot 200 neser kshu ecin gjonat aq me teper qe futbollit shqiptar po i largohen tifozet nga stadiumttet ne tpakten po mundohena qe ti sjellim ne stadium.
Mgj ska rondesi desha me tdhone pergjigje per ate lart.

Une ne Shkoder eshte transferte qe vij me qejf ashtu dhe cunatDo ishim mo shuem por shume nuk erdhen pasi kishin pune,orar ters.Une po tvija do kisha me qejf me taku na nji nga cunat ktu qe rri ne shkoder.Sic vini dhe ju ne Tirane do kisha qejf ta pija i birre me seclin nga ju. Respekti tregohet me sjellje dhe jo me fjale interneti. (kjo eshte pergjigje per Mirin)Probleme keni pas vetem ne 1999.Kam qene vet ne stadium dhe rrugeve atere dhe e kam pa por skena pas probleme te modhja, pervec gjonave qe ndodhin mes tifozerive...Gjithsesi une per shkodront kom respket kot nuk jam ktu dhe aktiv madje.

Gjithsesi te dalim tek fotot qe ke pa.E di ku i ke pa dhe cfare transferta ka qene. Vjet ne Elbason kur fitum per kupe 2-0. Plako ne tpakten 20,30,40 vete shkojm ne elbason dhe e dim ca na pret. Vijn gurat bresher dhe ske cbo. Se ka nga fmijet pese vjec e deri ne burra nga 50 vjec qe leshojn gure.Kjo eshte turp.ne me gura spresim njeri. Shif lajmet tani kto dite.Cdo neshje qe ka elbasoni ndeshje ka probleme me tifozat se ashtu jon msu...

Do te them dhe kte.Ne Tirone u be kohe qe nuk vijn. Pse? Se kan shume gjynofe me la...Sic te presin do priten dhe ato dhe ket e din shume mire. Ta provojn i here te vijn 20 tifoz elbasoni knej(nqs jane 20)...por sduken...Ne kena qene atje biles per muhabet te them qe eshte knu dhe konga JU jeni DYLBERA...natyrisht me gur sic e kane zakon.
Por tani ne aktegorine e pare nuk i lejn se nqs ti gju i gure te vijn 100 dhe po e shofim qe po i vijn hakut.Zoti vonon por nuk harron.
Image

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI
Skuadra: Vllaznia

Post by Miri » Mon, 02 Nov 2009 , 13:19

Ledi1920 wrote:
Miri wrote:Vllaznia lujti shum ma mire se tirana por tirana mori rrezultatin,arbitri si gjithmon bani punen e vet gjithesesi pak ranci ka se nuk pritet me fitu lojen me 1 apo 2 penallti po te kithin beth le te kishin ba gol kur dolen vetem nejse.

Ceshte mer ky muhabet????ktu ke dhe deklaraten qe e paraqitem dhe neper gazete,se shume vete na keqkuptun. Se si sillemi ne me ekipin na takon neve si tifoza te saj dhe jo ju te na gjykoni se ca duhet me bo.

Ne, pjesëtarët e tifo-grupit të parë dhe të vetëm të organizuar në Shqipëri, “Tirona Fanatics”, gjatë ndeshjes së javës së kaluar Tirana-Teuta ndërmorëm një protestë. Nga shumë media të shkruara dhe elektronike protesta u paraqit si e motivuar nga rezultatet e dobëta të arritura nga ekipi ynë në këtë sezon. Për të sqaruar arsyet e vërteta të kësaj proteste, si edhe të pakënaqësisë, detyrohemi të nxjerrim sot këtë deklaratë, në mënyrë që të sqarohet cdo paqartësi.
Tifo-grupi Tirona Fanatics ka në parimet e veta mbështetjen e pakushtëzuar të ekipit në cdo vend dhe në cdo situatë. Kush na ka ndjekur nëpër stadiumet e gjithë Shqipërisë, ka vënë re se mbështetja jonë ka qenë edhe me e fuqishme kur ekipi pëson gol. Kështu që nuk është as e ndershme dhe as e saktë të pretendosh se Fanatics i kthejnë shpinën ekipit në mungesë rezultatesh. Per ata qe ndoshta nuk kane kuptuar , por sidomos per ata qe bejne sikur nuk kuptojne sqarojme arsyet e protestes tone:
Ne rradhë të parë menaxhimi dhe administrimi amatoresk i klubit tonë në kto vitet e fundit. Trainerë që ndërrohen nga e pakta 3 në cdo vit, edhe kur dalin kampionë.
Lojtarë që bëjnë ligjin në vënd të trainerëve, kontrata njevjecare amatore, tjetersim i tradites dhe historisë bardheblu me rekrutimin e pafund të lojtarëve pikërisht nga “armiku” ynë nr një, sikur të mos kishte lojtarë të tjere e gjithë Shqiperia.
Së dyti: Kultivimi i Tradites dhe Shpirtit Bardh & Blu
Jo vetëm që nuk po kërkohen të njihen kampionatet e fituara në fushë të viteve 1939, 1942, jo vetëm që nuk kontestohet kampionati i akorduar nga rregjimi i atëhershëm më 1967 (I pakataloguar nga UEFA), por nga ana tjetër nuk bëjnë asgjë për të tërhequr njerezit në stadium, nuk bëjnë asgjë për të evokuar historinë dhe traditën futbollistike por edhe të tifozllikut bardheblu.
Dhe se fundi ajo që mund të themi Quo Vadis Tirona? Ku po e cojnë Tironën e modhe këta njerëz? Bashki dhe klub, drejtues dhe administratorë, me gjithë stafet e tyre “ligjore” dhe “këshilluese”.
Bëjmë vetëm një konstatim. Kur drejtuesit e rinj morën Tironen, premtuan Tironën europiane. Atëherë Tirona ishte një penallti dhe një shtyllë larg turit te 3-të të Kupës së Kampionëve. Gjëndja tani nuk ka nevoje për koment. Fatkeqsisht edhe e ardhmja nuk duket se do te ndryshojë shumë.
Për këto arsye, për gjërat e bëra gabim dhe për shumë të tjera të pabëra fare, protestojnë Tirona-Fanatics. Dhe kemi besimin se shprehim mendimet e masës dërmuese të popullit bardheblu. Duke mbyllur këtë sqarim saktësojmë se “Tirona Fanatics” do të jenë gjithmone pranë ekipit, në ditët e mira dhe sidomos ato të vështira. Duke vazhduar që sot në Shkodër, sepse TIRONA NUK DISKUTOHET, DASHUROHET!

Me i dal kundra zerave qe e percollen protesten tone ne menyren qe ke kuptuar dhe ti,por pate durim me e lexu e kupton qe porstimi jot per mu eshte pa lidhje...
Ledi naqe une thash njata qe pash me sy ne TV dhe them qe nuk asht nevoja me degju mediat apo gazetat jemi ne gjendje te kuptojme disa gjera dhe nga vetvetja jone,me pak fjal tu fillu tesh 4-5 jave ne stadium si dhe ne NET po protestoni kunder lojes se keqe qe Tirana po ben duke marrur parasysh edhe ndeshjen e fundit te Tiranes qe fitoj 2-0 ndaj Teutes ju perseri protestuat per lojen e keqe ndersa ne ndeshjen e Loro Boricit perseri Tirana tregoj nje paraqitje amatore por ama tifo grupi juaj nuk protestoj per kundrazi fishekzjarret filluan si ne Gerdec atehere ku shkuan gjithe ato parulla qe mbajtet disa jav me pare apo kesaj rradhe ishte perball Vllaznia?.
Nuk po zgjatem me shume se nuk ja vlen thjesjt po e mbylli edhe me nji pergjigjie qe ke shkru ne fillim te postimit,keni shume te drejte ju e dini se kur duhet me e mbeshtet skuadren tuaj dhe nuk pytni njeri por ama mos u shtini me deklarata qe vllaznin e duam apo Vk nejse Mbyllet ky muhabet me kaq se per mendimin tem nuk ja vlen me diskutu per nje gja pa vlere.

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Mon, 02 Nov 2009 , 13:29

Ledi1920 wrote:
Skodrinon wrote: Sa per makinat e thyme, boll i permendet se i mbajme mend tane ktu se si u pritshin autobuzat e furgonat me tifozat e Vllaznise n'Laprake e te Zogu i zi dikur. Juve n'Shkoder nuk iu preket nji qime flokut, kurse ne qytete te tjera shkulni stlolat edhe i veni n'kry si mburoje, e formoni "la testugine" romake per mos me ju ra breshnia e gurve. Ket e kam pa vet ne foto e nuk mundesh me e mohu.
Tifozllikun nuk e bon sasia por cilesia. Shembull
Nqs jane 5000 mije vete,njoni sha,tjetri ha fara,njoni rri ul etj etj smund te jene isoj me 100 vete qe vetem knojn per 90 min. Gjithsesi ju kto gjona i dini. Se kte 20 vete e kom nigju shpesh. 20, sot 200 neser kshu ecin gjonat aq me teper qe futbollit shqiptar po i largohen tifozet nga stadiumttet ne tpakten po mundohena qe ti sjellim ne stadium.
Mgj ska rondesi desha me tdhone pergjigje per ate lart.
Un thashe qi perveç grupeve ultra ishin edhe 10-15 mije vete te tjere ne stadium. Pra ne ate kohe i kena pase edhe cilsine edhe sasine. Ju sot keni vetem cilsine, megjithse nuk asht faji juj(TF) qi nuk vine ne stadium tifozat e tjere.
Une ne Shkoder eshte transferte qe vij me qejf ashtu dhe cunatDo ishim mo shuem por shume nuk erdhen pasi kishin pune,orar ters.Une po tvija do kisha me qejf me taku na nji nga cunat ktu qe rri ne shkoder.Sic vini dhe ju ne Tirane do kisha qejf ta pija i birre me seclin nga ju. Respekti tregohet me sjellje dhe jo me fjale interneti. (kjo eshte pergjigje per Mirin)Probleme keni pas vetem ne 1999.Kam qene vet ne stadium dhe rrugeve atere dhe e kam pa por skena pas probleme te modhja, pervec gjonave qe ndodhin mes tifozerive...Gjithsesi une per shkodront kom respket kot nuk jam ktu dhe aktiv madje.

Gjithsesi te dalim tek fotot qe ke pa.E di ku i ke pa dhe cfare transferta ka qene. Vjet ne Elbason kur fitum per kupe 2-0. Plako ne tpakten 20,30,40 vete shkojm ne elbason dhe e dim ca na pret. Vijn gurat bresher dhe ske cbo. Se ka nga fmijet pese vjec e deri ne burra nga 50 vjec qe leshojn gure.Kjo eshte turp.ne me gura spresim njeri. Shif lajmet tani kto dite.Cdo neshje qe ka elbasoni ndeshje ka probleme me tifozat se ashtu jon msu...

Do te them dhe kte.Ne Tirone u be kohe qe nuk vijn. Pse? Se kan shume gjynofe me la...Sic te presin do priten dhe ato dhe ket e din shume mire. Ta provojn i here te vijn 20 tifoz elbasoni knej(nqs jane 20)...por sduken...Ne kena qene atje biles per muhabet te them qe eshte knu dhe konga JU jeni DYLBERA...natyrisht me gur sic e kane zakon.
Por tani ne aktegorine e pare nuk i lejn se nqs ti gju i gure te vijn 100 dhe po e shofim qe po i vijn hakut.Zoti vonon por nuk harron.
Per ket po them qi asht gjynah me u anku ju per tifozerine shkodrane. Se me ndejt me pa rastet sporadike, jo nji fmi gjujti me gure, jo pati dy kore me sharje, nuk del asnji tifozeri pa gja. E jo vetem n'Shqipni po n'tan boten

Ledi1920
Fanatics
Fanatics

Post by Ledi1920 » Mon, 02 Nov 2009 , 14:11

Nuk kena gjo me ju ,po them qe si per lojtaret si per tifozet transferta ne Shkoder eshte e bukur per shume arsye,qe nga stadiumi,historia,futbolli i hapur qe beni etj etj.Kshuqe vetem dy tre raste ne tere historine kena pas probleme qe jane gjera qe ndodhin mes tifozerive.

Tirona-vllaznia eshte derbi i klasikes ne Shiqperi dhe do sdo sado keq qe te jene te dy ekipet neve gezohemi per fitoren ashtu sic do benit dhe ju.

@ Miri protesta nuk u vazhdu per arsye se: mesazhin e moren,shume na keqkuptuan(dhe sna mbeshteten saqe ne ndeshjen me teuten nga tribuna pati kontestime karshi nesh),edhe ne si TF e diskutum dhe thame qe ne transferte do bejm tifozllik ,brenda do bejm tifozllik por dhe kontestime per kupolen bardh e blu. Gjtihsesi jane gjona qe sju interesojn kshuqe e lejm si muhabet.

Tani te flas per Vllaznine.Me lojen qe beri karshi Tiranes jam i habitur pse nuk ju vijn piket? Dua te them dhe ket qe piket duhet te merren me ekipet e lehta pastaj me te mdhajat por une am besimin se Vllaznia do shkoje aty ku i takon.
Image

Ledi1920
Fanatics
Fanatics

Post by Ledi1920 » Mon, 02 Nov 2009 , 14:20

Miro se me duket sme ke kuptu,nuk po kontestojme lojen e ekipit se me ato lojatr aq japin dhe ate futboll bojn.Me teuten kemi kontestu manaxhimin dmth drejtusat.Sic e keni dhe ju me Fushaj tani.
Tirona nuk ka ardh ne ket pike nga lojtaret por nga manaxhimi dhe drejtimi i klubit dhe ne ato protestuam pavarsisht se u kuptu ndryshe, se lojtaret aq dine aq japin,ca do presim ne nga patushi,Sina etj etj.

Po jap dhe une mendimin tim presonal edhe sikur i vit me vazhdu proteste ktu se ve njeri ujin ne zjarr.Nuk do me dit njeri ktu per tifoza se po te donin me pyt tifozat sdo ishin ekipet ne ket gjendje tani dhe me ket far amatorizmi qe ka kap kampionatin shqiptar por kur je tifoz(i smun) nuk pyt.Sa here kom thon nuk shkoj mo ne stadium kur vje dita neshjes me cojn komet vet...

Turp per drejtusat qe kena qe tallen me ne.

Gjithe te mirat qe te gjitheve.
Image

Post Reply