Teuta - Vllaznia
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
Re: Teuta - Vllaznia
Goldian ske pse merzitesh vlla thjesht mas u merr me cdo legen qe futet edhe ofendon ktu,te njohim shume mire se kush je ti dhe kush jane kta legena qe ofendojne ketu.
-
- I perjashtuar
Miri apo akaliptos per mu je shume i respektum per mendimet e tuja pasi je nder te paktit qe flet me argumente, por e ke shume gabim qe thu qe osht patriot i imi. Madje te jemi te sakte po osht patriot i imi sac osht i joti sepse fundja fundit osht shqiptar. Tifozet e Teutes dhe Vllaznise gjithmone nuk kane pas raporte te mira. Por dje gabimi nuk osht vetem i paradurresint por edhe i Goldian sepse fillun tu sha njoni tjetrin me none e me moter. Ju boni ca te doni se ktu nuk jom ne shpine time po per nji moderator qe i pergjigjet nji fmije me te njejten gjuhe osht akoma me e turpshme pasi ulet ne nivelin e tij. Ktu e mbyll se nuk du me gjyku asnjeri, e jeni te gjithe ne moshe madhore per te kuptu a jeni gabim apo jo.Miri wrote:Patriot i yti eshte thjesht po lot rrolin e durrsakut.Lizard_King wrote:Ej ska lezet me u sha kshu sepse nuk njifeni as me njoni tjetrin. Doja me lon i koment te timin por po e shof qe tema paska degjeneru ne sharje te kota. Paradurresi je mysafir e nuk ke pse te ngucesh te zotet e shpise sepse fundja ktu ata jane zoter e mund te thone ca te duan. Naten e mire te gjitheve.
Une doja me lon i postim te timin per loroboricin edhe po e lej tani. Do doja qe edhe ti te flasesh me argumenta e jo me thashetheme. Nuk ka nevoje as te me vendosesh epitete. Une nuk jam as zog gomari, as zog ku*** e nuk jom as mo i qute se ty, thjesht di me mbrojt ate qe shkruj pasi flas me fakte. Kampionati nuk fitohet me llafe sic bojn shumica nga ju, qe para se te flasin per skuadren e tyre te zemres interesohen per Tironen. Loroborici po te ishit te zote ju e kishit mbajt ate 7piksh diference (ashtu sic e ka mbajt Interi ne Itali per te te dhene nji shembull) po se humbni me Dinamon mrena ne shkoder, e humbni me Teuten nuk osht faji i Tirones. Teuta lu per veten e vet, madje edhe ne na ka rraf mrena ne Tirone. Nese per ju skuadrat qe lujn fort kunder Vllaznise jane satelite tonet, ca duhet me thon ne atehere per Partizonin qe me ju ishin thjesht turista, per te te marr thjesht nji shembull tjeter. JO UNE NUK I BESOJ KTYRE PALLAVRAVE! Futbolli luhet ne fushe jo me llafe. Nuk luhet me llafe pasi besoj e ke pare qe ajo e kuqja qe kerkoje per Nallbanin ishte nji simulim i lojtarit te Partizonit. Apo kur thu per favorizim te Tirones duhet te kesh parasysh qe nuk kemi marre nji penallti per te dhene nji shembull tjeter. Kurse ju vetem ANKOHENI, ANKOHENI, QANI, ULERINI deri edhe ke drejtusit e Elbasonit qe lujn per Tironen. Para se te flasesh me mire dokumentohu. Edhe ne ndeshjen me Teuten, une akoma nuk arrij te besoj si keni humbur ju ne Durres dje prape duke pa qe keni dominu lojen. KTO JANE GABIME TE VLLAZNISE TE PAFALSHME TANI QE PO I VJEN FUNDI KAMPIONATIT e nuk ju a ka fajin Tirona.
Me mafiozt e Tirones kane lujt edhe shume shkodrane, e po te permend vetem dy dekadat e fundit me lojtare si Miloti, Lici, Salihi e Sinani... Te gjithe kane fitu tituj e te gjithe kane respektin maksimal per Tironen. Mjafto te lexosh deklaratat e Hamdi Salihit. Ndersa lojtare tonet duke fillu me Ali Memen qe ka lujt edhe per Vllaznine, Fatmir Frasheri, Tit Dibra e te gjithe ata qe nuk po i permen qe kane lujt per skuadrat kundershtare tonat, si Dinamo e Partizani e kane deklaru qe kto skuadra ne kohe te komunizmit kane qene te perkedhelurat ne arbitrime, prandaj edhe sot e kesaj dite urrehen nga tifoezet e Tirones, dhe jo vetem pse per te kriju kto skuadra jane vjedh me force lojtare tonet.
Per ta mbyll... JEPINI CEZARIT ATE QE OSHT E CEZARIT. Ne vitet e fundit, ose me sakte ne dy dekadat mbas renies se komunizmit Vllaznia nuk ka pas rol te rendesishem e nuk ka qene konstante. Te jesh pretendente 3 here nder 20 vite osht shume pak, e te fitosh dy kampionate e te jesh pretendent ne ket vitin e fundit per ju osht arritje shume e modhe pasi jo gjithmone kur je pretendent fiton.
-
- Tifoz nderi
Goldjan mos ta njijn hic naqe se je ne rregull tis'ke gabu kurrgja se je provoku
prej nji pisi me dhemb te palame,kshtu qe ne mos na kerko falje hic bile ne duhet me te falenderu se ai pleh na ka sha te tanve,un mendoj ktyne tipave s'duhet me ju pergjigj hic e ikun vet po tham per me rujt etiken e forumit
s'e kuptoj kuj ithot Cezar ky qe ka shkru ma nelt, ndoshta tirans qe e bani Partizani dje zhele .
edhe i her po te tham je ne rregull.
prej nji pisi me dhemb te palame,kshtu qe ne mos na kerko falje hic bile ne duhet me te falenderu se ai pleh na ka sha te tanve,un mendoj ktyne tipave s'duhet me ju pergjigj hic e ikun vet po tham per me rujt etiken e forumit
s'e kuptoj kuj ithot Cezar ky qe ka shkru ma nelt, ndoshta tirans qe e bani Partizani dje zhele .
edhe i her po te tham je ne rregull.
-
- Tifoz nderi
Pjesen tjeter te shkrimit se lexova por sesi me shkuan syte ne fund te postimit. Ketu po ja fut pak si pas qefit Lizard_King sepse Vllaznia ka fitu kampionatin 3 here ne 1992, 9997-1998, 2000-2001. Si dhe kemi dale ne vend te dyte pra kemi qene pretendent kryesor dhe morem pjese ne kupa uefa ku kemi lujt psh me Dundee United, Napoli dhe jemi pretendent sivjet ne sezonin 2008-2009 pa diskutu qe patjeter kam harru ndonje sezon tjeter se para 20 vjetesh qe thu ti kam ken 4 vjec edhe nuk i mbaj mend te gjitha. Ti the 3 here ka ken pretendent ne keto 20 vjet ku ka fitu 2 kampionate. Ne fakt kemi fitu 3 kampionate pra 3 here pretendent ku dhe jemi kurorezu, pretendent sivjet, si dhe dy here pretendent ku kemi dal ne vend te dyte qe kemi marre pjese ne kupe uefa qe me kujtohet mu. Nuk po e fus ne llogaritje intertoton se ajo asht pak larg si pozicion megjithese prap kemi qene pretendent. Pra ne total minimumi 6 here pretendent me aq sa me kujtohet mu por patjeter qe jane mbi 6 kampionate pretendent sepse nuk i mbaj mend te gjithe. Vllaznia sa asht historia e futbollit ne Shqiperi ka qene e ka me mbet ekip pretendent, minimumi mund te kete oshilacione ndonji sezon, por kur nuk fitojme kampionatin ne te shumten e rasteve jemi nenkampione ose ne vend te 3-4. Nqs nuk asht Vllaznia pretendente atehere mos asht Durresi, apo Peqini, se Partizani qysh me ramjen e komunizmit ka maru, kurse per Dinamon asht ma ndryshe, tjeter ekip nuk me vjen ne mend. Mund te na shpejgosh ti kush kan ken pretendentetLizard_King wrote: Ne vitet e fundit, ose me sakte ne dy dekadat mbas renies se komunizmit Vllaznia nuk ka pas rol te rendesishem e nuk ka qene konstante. Te jesh pretendente 3 here nder 20 vite osht shume pak, e te fitosh dy kampionate e te jesh pretendent ne ket vitin e fundit per ju osht arritje shume e modhe pasi jo gjithmone kur je pretendent fiton.
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
VLLAZNIA, BAYERN MÜNCHEN, BARCELONA
-
- Tifoz nderi
Neqoftese asht keshtu si thu ti qe perpara shikohen ndeshjet direkte pastaj golavarazhi atehere do ishte mire sepse ne ne ndeshjen e fundit na duhet qe ta fitojme patjeter sepse sma merr mendja ne gabime te Tiranes megjithese gjithcka mund te ndodhi. Na kane ba lamsh me rregulloren sepse dikund sikur kam lexu qe sipas rregullores se re shikohet golavarazhi por mesa duket paskam kalu ndonje paragraf. Flm per sqarimin. Mendoj se kemi ma shume shanse ne kete rast.Sukubina wrote:per kuqeblu4ever,
nese ne fitojme ndeshjenm e fundit me Tiranen dhe kiemi pike te barabarte ne jemi kampion pasi ne ndeshjet ne mes vet (me Tiranen) ne kemi 4 pike e ato 1.
Por kjo eshte e fundit, dhe ishalla kjo ndodh.
VLLAZNIA, BAYERN MÜNCHEN, BARCELONA
-
- Moderator
[quote="kuqeblu4ever"][quote="Lizard_King"] Ne vitet e fundit, ose me sakte ne dy dekadat mbas renies se komunizmit Vllaznia nuk ka pas rol te rendesishem e nuk ka qene konstante. Te jesh pretendente 3 here nder 20 vite osht shume pak, e te fitosh dy kampionate e te jesh pretendent ne ket vitin e fundit per ju osht arritje shume e modhe pasi jo gjithmone kur je pretendent fiton.[/quote]
Pjesen tjeter te shkrimit se lexova por sesi me shkuan syte ne fund te postimit. Ketu po ja fut pak si pas qefit Lizard_King sepse Vllaznia ka fitu kampionatin 3 here ne 1992, 9997-1998, 2000-2001. Si dhe kemi dale ne vend te dyte pra kemi qene pretendent kryesor dhe morem pjese ne kupa uefa ku kemi lujt psh me Dundee United, Napoli dhe jemi pretendent sivjet ne sezonin 2008-2009 pa diskutu qe patjeter kam harru ndonje sezon tjeter se para 20 vjetesh qe thu ti kam ken 4 vjec edhe nuk i mbaj mend te gjitha. Ti the 3 here ka ken pretendent ne keto 20 vjet ku ka fitu 2 kampionate. Ne fakt kemi fitu 3 kampionate pra 3 here pretendent ku dhe jemi kurorezu, pretendent sivjet, si dhe dy here pretendent ku kemi dal ne vend te dyte qe kemi marre pjese ne kupe uefa qe me kujtohet mu. Nuk po e fus ne llogaritje intertoton se ajo asht pak larg si pozicion megjithese prap kemi qene pretendent. Pra ne total minimumi 6 here pretendent me aq sa me kujtohet mu por patjeter qe jane mbi 6 kampionate pretendent sepse nuk i mbaj mend te gjithe. Vllaznia sa asht historia e futbollit ne Shqiperi ka qene e ka me mbet ekip pretendent, minimumi mund te kete oshilacione ndonji sezon, por kur nuk fitojme kampionatin ne te shumten e rasteve jemi nenkampione ose ne vend te 3-4. Nqs nuk asht Vllaznia pretendente atehere mos asht Durresi, apo Peqini, se Partizani qysh me ramjen e komunizmit ka maru, kurse per Dinamon asht ma ndryshe, tjeter ekip nuk me vjen ne mend. Mund te na shpejgosh ti kush kan ken pretendentet
[/quote]
1-ti ka shpjegu mire boll lizard kuqeblu4ever tana.Pra 3 te fitum,me sa di une 3 vende te dyta,pretendente deri ne fund ne 96/97 kur u ba faza e dyte vec n tirane prej trazinave e perfundume te tretit (tuj ju mujte mbrende ne tirane me gol te armando cungut prej 45m,si sot m kujtohet),plus edhe kyt kampionat qe po bahet tesh bahen 8.Kto jane vec me memorje se s po rri me ju fute statistikave.Ne 18 vjet 8-9 here pretendente pra nji ne 2 kampionate nuk m duket pak tuj pase parasysh se fuqia ekonomike ka kene e ka me kene gjithmone inferiore ne krahasim me tiranen.
2-a mundesh me mi numru sa lojtare qe kane lujte dje me tiranen kane dale prej skuadrave te moshave?Shkolles shkodrane si afrohet kerkush,partizani ka punu mire kto vitet e fundit me te rinjte po prape s krahasohet.Prit dhe nja 2 vjet sa te rriten ata zjermat e U-17 te vllaznise e ishalla kena presidence te forte me i mbajte afer ekipit.Asht kollaj me i sha pares e me ble poshte e perpjete lojtare,a je i zoti me punu me te rinjte e me i prodhu talentet mbrende ne ekip?
3-meqe paske qejf me marre shembull interin qe se po e marr shembull edhe une meqe jam tifoz n itali me ta.Deri para calciopolit i tallshin tane se vec u ankojshin per arbitrat.Shife se ca doli nen te,pra edhe pak te drejte kishin pase.Lutju zotit qe t mos bahet ndoj hetim SERIOZ ne superlige shqiptare se kam frike se e bani ndoj derbi me dajtin...
Pjesen tjeter te shkrimit se lexova por sesi me shkuan syte ne fund te postimit. Ketu po ja fut pak si pas qefit Lizard_King sepse Vllaznia ka fitu kampionatin 3 here ne 1992, 9997-1998, 2000-2001. Si dhe kemi dale ne vend te dyte pra kemi qene pretendent kryesor dhe morem pjese ne kupa uefa ku kemi lujt psh me Dundee United, Napoli dhe jemi pretendent sivjet ne sezonin 2008-2009 pa diskutu qe patjeter kam harru ndonje sezon tjeter se para 20 vjetesh qe thu ti kam ken 4 vjec edhe nuk i mbaj mend te gjitha. Ti the 3 here ka ken pretendent ne keto 20 vjet ku ka fitu 2 kampionate. Ne fakt kemi fitu 3 kampionate pra 3 here pretendent ku dhe jemi kurorezu, pretendent sivjet, si dhe dy here pretendent ku kemi dal ne vend te dyte qe kemi marre pjese ne kupe uefa qe me kujtohet mu. Nuk po e fus ne llogaritje intertoton se ajo asht pak larg si pozicion megjithese prap kemi qene pretendent. Pra ne total minimumi 6 here pretendent me aq sa me kujtohet mu por patjeter qe jane mbi 6 kampionate pretendent sepse nuk i mbaj mend te gjithe. Vllaznia sa asht historia e futbollit ne Shqiperi ka qene e ka me mbet ekip pretendent, minimumi mund te kete oshilacione ndonji sezon, por kur nuk fitojme kampionatin ne te shumten e rasteve jemi nenkampione ose ne vend te 3-4. Nqs nuk asht Vllaznia pretendente atehere mos asht Durresi, apo Peqini, se Partizani qysh me ramjen e komunizmit ka maru, kurse per Dinamon asht ma ndryshe, tjeter ekip nuk me vjen ne mend. Mund te na shpejgosh ti kush kan ken pretendentet
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
1-ti ka shpjegu mire boll lizard kuqeblu4ever tana.Pra 3 te fitum,me sa di une 3 vende te dyta,pretendente deri ne fund ne 96/97 kur u ba faza e dyte vec n tirane prej trazinave e perfundume te tretit (tuj ju mujte mbrende ne tirane me gol te armando cungut prej 45m,si sot m kujtohet),plus edhe kyt kampionat qe po bahet tesh bahen 8.Kto jane vec me memorje se s po rri me ju fute statistikave.Ne 18 vjet 8-9 here pretendente pra nji ne 2 kampionate nuk m duket pak tuj pase parasysh se fuqia ekonomike ka kene e ka me kene gjithmone inferiore ne krahasim me tiranen.
2-a mundesh me mi numru sa lojtare qe kane lujte dje me tiranen kane dale prej skuadrave te moshave?Shkolles shkodrane si afrohet kerkush,partizani ka punu mire kto vitet e fundit me te rinjte po prape s krahasohet.Prit dhe nja 2 vjet sa te rriten ata zjermat e U-17 te vllaznise e ishalla kena presidence te forte me i mbajte afer ekipit.Asht kollaj me i sha pares e me ble poshte e perpjete lojtare,a je i zoti me punu me te rinjte e me i prodhu talentet mbrende ne ekip?
3-meqe paske qejf me marre shembull interin qe se po e marr shembull edhe une meqe jam tifoz n itali me ta.Deri para calciopolit i tallshin tane se vec u ankojshin per arbitrat.Shife se ca doli nen te,pra edhe pak te drejte kishin pase.Lutju zotit qe t mos bahet ndoj hetim SERIOZ ne superlige shqiptare se kam frike se e bani ndoj derbi me dajtin...
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...
tane tjereve diftonja,
-
- ANTI TIRANSI
Besoj qe e din shume mire se i kemi te gjitha mundesit per ta shikuar se kush eshte nga shkruan etj etj thjeshte nuk dua me hap polemika me teper edhe i bera ban edhe ne ip adres.Lizard_King wrote:Miri apo akaliptos per mu je shume i respektum per mendimet e tuja pasi je nder te paktit qe flet me argumente, por e ke shume gabim qe thu qe osht patriot i imi. Madje te jemi te sakte po osht patriot i imi sac osht i joti sepse fundja fundit osht shqiptar. .Miri wrote:Patriot i yti eshte thjesht po lot rrolin e durrsakut.Lizard_King wrote:Ej ska lezet me u sha kshu sepse nuk njifeni as me njoni tjetrin. Doja me lon i koment te timin por po e shof qe tema paska degjeneru ne sharje te kota. Paradurresi je mysafir e nuk ke pse te ngucesh te zotet e shpise sepse fundja ktu ata jane zoter e mund te thone ca te duan. Naten e mire te gjitheve.
-
- ANTI TIRANSI
Jo nuk eshte keshtu rregullorja nese ne fund te kampionatit dalim me pike te barabarta edhe sikur ta mundim Tiranen cdo gje behet ne baze te golevarazhit dhe shpallet kampioni nese ne keto 5 ndeshje arrijme te kalojme tiranen ne golevarazh ateher dalim ne kampion.kuqeblu4ever wrote:Neqoftese asht keshtu si thu ti qe perpara shikohen ndeshjet direkte pastaj golavarazhi atehere do ishte mire sepse ne ne ndeshjen e fundit na duhet qe ta fitojme patjeter sepse sma merr mendja ne gabime te Tiranes megjithese gjithcka mund te ndodhi. Na kane ba lamsh me rregulloren sepse dikund sikur kam lexu qe sipas rregullores se re shikohet golavarazhi por mesa duket paskam kalu ndonje paragraf. Flm per sqarimin. Mendoj se kemi ma shume shanse ne kete rast.Sukubina wrote:per kuqeblu4ever,
nese ne fitojme ndeshjenm e fundit me Tiranen dhe kiemi pike te barabarte ne jemi kampion pasi ne ndeshjet ne mes vet (me Tiranen) ne kemi 4 pike e ato 1.
Por kjo eshte e fundit, dhe ishalla kjo ndodh.
-
- ANTI TIRANSI
E ka sjell edhe Mondi por po e sjell edhe une kroniken me shit mend
http://www.youtube.com/watch?v=C8GxM4f1Hxo
Me vone tesh po sjell edhe nje pjes te bisedes ne Alsat qe flet per Vllaznin
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=C8GxM4f1Hxo
Me vone tesh po sjell edhe nje pjes te bisedes ne Alsat qe flet per Vllaznin
-
- I perjashtuar
Per mu Vllazni pretendente ka qene ajo e Myftar Celes. Ajo kishte vazhdimesi ne loje dhe jo me hope. Gjithsesi ky osht mendimi im. Per mu nuk do te thote te jesh pretendent te dalesh i dyti apo i treti kur Tirona e ka siguru kampionatin qe ne mes te kampionatit. Ke quan pretendente kampionatin 2002-03 kur dolet ne vend te dyte mbas Tirones me -11pike? Ky osht kampionat i bukur, jemi aty aty, e parakalojme njoni tjetrin.shv13 wrote:1-ti ka shpjegu mire boll lizard kuqeblu4ever tana.Pra 3 te fitum,me sa di une 3 vende te dyta,pretendente deri ne fund ne 96/97 kur u ba faza e dyte vec n tirane prej trazinave e perfundume te tretit (tuj ju mujte mbrende ne tirane me gol te armando cungut prej 45m,si sot m kujtohet),plus edhe kyt kampionat qe po bahet tesh bahen 8.Kto jane vec me memorje se s po rri me ju fute statistikave.Ne 18 vjet 8-9 here pretendente pra nji ne 2 kampionate nuk m duket pak tuj pase parasysh se fuqia ekonomike ka kene e ka me kene gjithmone inferiore ne krahasim me tiranen.
Sot futbolli i dashur shv13 osht bo biznes. Une qe nuk e pelqej ket futboll jam gati me lujt me lojtare te formuar nga shkolla e futbollit Tirona qe ka nxjerre breza te arte por qe tashi kto mut drejtusish qe kemi, e kane lene mbas dore. Doja me te theksu se ai qe na dha barazimin dje ishte Ansi Agolli, produkt bardheblu. Jam shume dakort me ty e me vjen keq qe me duhet te them kemi pasur ne loje vetem dy lojtare te dale nga shkolla bardheblu: Agollin dhe Sefen si zevendesus. Ne pankine kemi lojtare si Kuka, Metani, Sorra, Tafaj, Ferra qe per mendimin tim jane edhe mo te mire sesa disa nga titullaret tone.2-a mundesh me mi numru sa lojtare qe kane lujte dje me tiranen kane dale prej skuadrave te moshave?Shkolles shkodrane si afrohet kerkush,partizani ka punu mire kto vitet e fundit me te rinjte po prape s krahasohet.Prit dhe nja 2 vjet sa te rriten ata zjermat e U-17 te vllaznise e ishalla kena presidence te forte me i mbajte afer ekipit.Asht kollaj me i sha pares e me ble poshte e perpjete lojtare,a je i zoti me punu me te rinjte e me i prodhu talentet mbrende ne ekip?
Megjithate kam fillu tu ndjek me vemendje edhe kampionatin e te rinjve e Vllaznia osht per tu pergezuar pasi ne mos gaboj osht viti i dyte me rradhe qe del kampione... jo me kot kto vitet e fundit kane dale lojtare me te ardhme, pa permend Sukaj e Liken, kam qef ne vecanti Bishanin qe per mu osht shume here me i mire se Grima, apo Thanen, Raboshten, e Shtupinen. Ky i fundit duhet ti vej me shume vemendje fizikut dhe pergatitjes atletike per tu bo nji lojtar i madh.
Nese hapet nji proces gjyqesor ne Shqiperi te jesh i sigurte qe te gjithe i kane duart e felliqme. Nuk dua te boj engjellin e te them qe Tirona osht e paster pasi te gjithe skuadrat pa perjashtim kane bo e do te bojn pislliqe, mirepo pervec pislliqeve ke ne luhet edhe me leke te pista. Shume nga ju ktu i dine fort mire presidentet e implikum. E keqja osht qe tifozet e Vllaznise shofin ca bon Tirona, e tifozet e Tirones shofin ca bon Vllaznia... e ktu fus edhe veten time qe di mo mire pislliqet e Vllaznise sesa te Tirones. Po prandaj jemi tifoze.3-meqe paske qejf me marre shembull interin qe se po e marr shembull edhe une meqe jam tifoz n itali me ta.Deri para calciopolit i tallshin tane se vec u ankojshin per arbitrat.Shife se ca doli nen te,pra edhe pak te drejte kishin pase.Lutju zotit qe t mos bahet ndoj hetim SERIOZ ne superlige shqiptare se kam frike se e bani ndoj derbi me dajtin...
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: vllaznia
kuqeblu4ever wrote: Pra ne total minimumi 6 here pretendent me aq sa me kujtohet mu por patjeter qe jane mbi 6 kampionate pretendent sepse nuk i mbaj mend te gjithe. Vllaznia sa asht historia e futbollit ne Shqiperi ka qene e ka me mbet ekip pretendent, minimumi mund te kete oshilacione ndonji sezon, por kur nuk fitojme kampionatin ne te shumten e rasteve jemi nenkampione ose ne vend te 3-4. Nqs nuk asht Vllaznia pretendente atehere mos asht Durresi, apo Peqini, se Partizani qysh me ramjen e komunizmit ka maru, kurse per Dinamon asht ma ndryshe, tjeter ekip nuk me vjen ne mend. Mund te na shpejgosh ti kush kan ken pretendentet
Nuk munem me ken dakord, pasi gjanat jan krejt ndryshe. para nantdhjets ishim te vorfen por i fije drejtise ne sport e kishe besa. Cka po shofim ne kta vitet e post komunizmit, jena tu pa nji kampionat ku tana gurt luhen me dal Tirana kampion, hiq vec vitin e kalue, kur Dinamo e Partizani kane ba nje kampionat bash me rivalitet tuj ja shtyp kryt mafiozve te Tiranc. E manej do vit tjeter, tana gurt kane lviz me e mar Tirana. Po besa. Tash NA, Elbasani a Durrsi a naj ekip tjeten qi ka pas munsi me mar kampionatin( kujtoni pra vtitn 2000 kur ja kan heq prej dursh Beratit), kena mar minimumin e mninimumit, cka kina marr kur kan dal me na aln. Mu me asht mush menja bash se Tirana nuk te len me marr kampionat. Kta kan urzupue tuj fillu me FSHF, me bashki me ministri me te tana besa. Kshu qi une nuk kam shpresa hiq me menue se kena mujt me fitue. Nuk te lan me fitue. Dje kam njek derbin eTiranc dhe jam bind bash plotsisht se kot e jina tuj lodh kryt.
Vllaznia ne zemer
![Image](http://www.lowbird.com/data/images/2010/06/114f3788c4.gif)
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
loroborici wrote:kuqeblu4ever wrote: Pra ne total minimumi 6 here pretendent me aq sa me kujtohet mu por patjeter qe jane mbi 6 kampionate pretendent sepse nuk i mbaj mend te gjithe. Vllaznia sa asht historia e futbollit ne Shqiperi ka qene e ka me mbet ekip pretendent, minimumi mund te kete oshilacione ndonji sezon, por kur nuk fitojme kampionatin ne te shumten e rasteve jemi nenkampione ose ne vend te 3-4. Nqs nuk asht Vllaznia pretendente atehere mos asht Durresi, apo Peqini, se Partizani qysh me ramjen e komunizmit ka maru, kurse per Dinamon asht ma ndryshe, tjeter ekip nuk me vjen ne mend. Mund te na shpejgosh ti kush kan ken pretendentet
Nuk munem me ken dakord, pasi gjanat jan krejt ndryshe. para nantdhjets ishim te vorfen por i fije drejtise ne sport e kishe besa. Cka po shofim ne kta vitet e post komunizmit, jena tu pa nji kampionat ku tana gurt luhen me dal Tirana kampion, hiq vec vitin e kalue, kur Dinamo e Partizani kane ba nje kampionat bash me rivalitet tuj ja shtyp kryt mafiozve te Tiranc. E manej do vit tjeter, tana gurt kane lviz me e mar Tirana. Po besa. Tash NA, Elbasani a Durrsi a naj ekip tjeten qi ka pas munsi me mar kampionatin( kujtoni pra vtitn 2000 kur ja kan heq prej dursh Beratit), kena mar minimumin e mninimumit, cka kina marr kur kan dal me na lan. Mu me asht mush menja bash se Tirana nuk te len me marr kampionat( dje kina pa nje gja tan te skandaloze kur dek portierit ne mes te fushs tuj pengue lojtarin e Partizanit e nuk i nxjerri te kuqe?!). Kta kan urzupue tuj fillu me FSHF, me bashki me ministri me te tana besa. Kshu qi une nuk kam shpresa hiq me menue se kena mujt me fitue. Nuk te lan me fitue. Dje kam njek derbin eTiranc dhe jam bind bash plotsisht se kot e jina tuj lodh kryt.
Vllaznia ne zemer
-
- ANTI TIRANSI
Goldi je krejt ne rregull naqe.Mas ta kishe ba ti e kisha sha un edhe ma keq.
P.S. Per lizardin:pikrisht pse nuk na njef nuk duhet me hi ktu vetem per me provoku,ai pseudo dorecaku!
P.S. Per lizardin:pikrisht pse nuk na njef nuk duhet me hi ktu vetem per me provoku,ai pseudo dorecaku!
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!
![Image](http://i302.photobucket.com/albums/nn89/vllaznia1919/shkR2.jpg)
-
- ANTI TIRANSI
Un e shof shum te fshtire kyt titull.Jo pse jena nji pike mrapa se ne ndeshjen direkt mundena me fitu e me marr titull por per gjendjen qe pashe ekipin dje.
-
- I perjashtuar
Shume dakort me ty, ne fakt nese lexon disa komente mo siper, ku pashe gjithate batardi me sharje nuk munda as me shkrujt i mendim timin, por i kam thon te ruj qetesine se fundja fundit ktu jemi mysafir e nuk ka pse me u zi, pikerisht pse nuk njifemi. Por nuk duhet as me u mor me kalamojt. Ban direkt edhe hajt shnet.vllaznia1919 wrote: P.S. Per lizardin:pikrisht pse nuk na njef nuk duhet me hi ktu vetem per me provoku,ai pseudo dorecaku!
-
- ANTI TIRANSI
Ashtu u vepru.Me ate lepur qe skishte as kurajo te firmosej ashtu si asht e jo tjeter per tjeter.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
-
- I perjashtuar
Ke shume te drejte, sepse ndryshe nga ti, Tirona ka mentalitetin e KAMPIONIT! Kur vjen puna per te fituar lujm me seder e te bojm te dhjesesh gjak ne fushe.loroborici wrote:Mu me asht mush menja bash se Tirana nuk te len me marr kampionat.
Gjoja mo e bukur osht te shof nji tifoz kundershtar si puna jote qe S'KA GJAK dhe qe dorezohet para fundit.Kta kan urzupue tuj fillu me FSHF, me bashki me ministri me te tana besa. Kshu qi une nuk kam shpresa hiq me menue se kena mujt me fitue. Nuk te lan me fitue. Dje kam njek derbin eTiranc dhe jam bind bash plotsisht se kot e jina tuj lodh kryt.
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
P.S.: Komenti im osht vetem per loroboricin dhe per asnji tifoz tjeter ktu qe kam respektin maksimal.
P.S.2: Here tjeter Loroborici lexoji komentet kur te adresohen ty, sidomos kur akuzon palen kundershtare. Mos u fshef, po boji balle debatit e mos u merr me thashetheme.
-
- Tifoz nderi
Ti keke nje trung mishi, qe as gjanat me te kjarta nuk do me i pranue...Me thu mue pralla? Besa na e ke mush menjen, aaaaaa??? Ik mer zog gomarit, se rob pa kry si ty, nuk din asme bo debat. Une jam tut fola me gjana qi jane reale, e ti me ban filozofina. kta gjana qi kam difute ma nalt jan gjana qe bajn MU. Nuk jeni ekip qe doni me fitue me djer te ballit, por doni me fitue me tana munsite: arbitra, FSHF, bashki, para te nyta, e cka asht e munme tuj shtue edhe presidentine republikes qe shkon ne stadium tuj ba presion arbitrave...Jeni ekip qe vidhni kampionate e keni ba ekipe vec me pare te nyta, e me gjthllo hilesh. Kjo asht e verteta, don a zdon ti me e pranue...Lizard_King wrote: P.S.: Komenti im osht vetem per loroboricin dhe per asnji tifoz tjeter ktu qe kam respektin maksimal.
P.S.2: Here tjeter Loroborici lexoji komentet kur te adresohen ty, sidomos kur akuzon palen kundershtare. Mos u fshef, po boji balle debatit e mos u merr me thashetheme.
Vllaznia ne zemer
-
- Moderator
loroborici pergjigju pa fymje mundsisht se s ka lezet.Mos ta hajne dreqi edhe kyt teme e ti vejne drynin admini.
kuq e blu asht flamuri,
tane tjereve diftonja,
tane tjereve diftonja,