Europa Lige: Fc Thun - Vllaznia
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
Re: Europa Lige: Fc Thun - Vllaznia
ahhh kuku .
me ken 1 me 0 deri ne minuten e 89 e me hanger 2 gola asht skandal .
a tu me lan zemra
me ken 1 me 0 deri ne minuten e 89 e me hanger 2 gola asht skandal .
a tu me lan zemra
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
miri te lutem sa ma shpejt ne bjer ne forum intervisten e tij mas ndeshjes
se spo me pelqen ky rezultat
ma mire t hupshin si tirana se keshtu
i perjashtuar
-
- Tifoz nderi
paskena lujt me 10 lojtare prej minutes se 89 me duket .
rajoviq me te kuqe
rajoviq me te kuqe
-
- Moderator
edhe une jam pa fjale, sa tu fol me Goldin ne telefon i thash, kyt rradh kam ken shume i qet, isha i bindun se e kalojme me sukses, gola ne fund ndodhin shpesh, por shume e cuditshme me duket kjo kur kryeson tan ndeshjen 1-0 e per 3 minuta ne fund han 2 gola...nuk e di a asht mentaliteti humbesit qi kena apo pazare por sidoqi te jete une di me than se na (Vllaznia, skuadrat shqiptare, komtarja) kurre kurre kurre skena me ba hajr, kane me kalu 20, 30, 40 vjet, ishalla jena te tan shndosh por na kurre skena me perjetu me ekipet tona suksese te verteta- kjo asht shume demoralizuese por sduhet me majt shpresa kot.
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
O Goldi kena lujt shum mire kena domino per 89 minuta por 3 min shtes fati nuk ishte me ne tani do bejme nderhyrje ne merkato dhe ti shtrohemi punes per kampionat ku besoj qe nese luhet me korrektesi sigurisht qe do jemi kampionet e shqiperis megjithese ne ndeshjen e sotme fajet i ka Hasan Lika qe na ka shkatrru skuadren ku po vujam gabimet e tija.GOLDIAN wrote:miri te lutem sa ma shpejt ne bjer ne forum intervisten e tij mas ndeshjes
si te duket Goldi?
-
- Tifoz
Per me shpresu suksese ne futboll duhet me pase precedente suksesesh ne fusha te tjera. Nuk ka. Asht popull "loser" = "humbes". Asht talle bota me ne gjithe historine.
-
- Kuqeblu Perjete
ti me bjen ne humorMiri wrote:O Goldi kena lujt shum mire kena domino per 89 minuta por 3 min shtes fati nuk ishte me ne tani do bejme nderhyrje ne merkato dhe ti shtrohemi punes per kampionat ku besoj qe nese luhet me korrektesi sigurisht qe do jemi kampionet e shqiperis megjithese ne ndeshjen e sotme fajet i ka Hasan Lika qe na ka shkatrru skuadren ku po vujam gabimet e tija.GOLDIAN wrote:miri te lutem sa ma shpejt ne bjer ne forum intervisten e tij mas ndeshjes
si te duket Goldi?
o vllazen a ka kazino zvicra a bordele se e ken te nevojshme relaksin sonte
i perjashtuar
-
- Webmaster
Tjeta juj djema
Gjynah per skualifikimin .....
Dje bashke me disa shoke kena kene ne stadium me pa Vllaznine, ku kena gjet shume shkodran e jena ba rreth 200 veta ne stadium.
Me ju than te drejten nuk mu duk se ndeshja ka kene e shitun sepse Vllaznia asht mundu deri ne fund me majt rezultatin!!!
Duhet me pranu se hala ekipet shqiptare nuk e kane ate pervoje qe me luftu deri ne fund.
Ekipi i Thun na ka sulmu ne tane pjesen e dyte e ne pjesen e pare kane pasi disa raste per shenim.
Une pergezoj ekipin e Vllaznise per emocionet qe na ka dhane per fat te keq jena hala ekip i vogel per me kalu ture ne Europe!!!
Pergezoj ne menyre te vecante portierin Vujadinovic qe pervec se ka ba nji paraqitje shume te mire erdhi edhe pershendeti prej afer tifozat qe ishin ne stadium.
Sa i takon tifos grupi jone per fat te keq ka shku me vonese (600 km vetem me shku e 2 ore ne trafik) ne stadium (kena hup 30 min e para) edhe kena hap nji banderole te shkrujtme Vllaznit ultras si edhe jena mundu me bertit gjate tane ndeshjes.
Qe edhe video e ndeshjes:
Gjynah per skualifikimin .....
Dje bashke me disa shoke kena kene ne stadium me pa Vllaznine, ku kena gjet shume shkodran e jena ba rreth 200 veta ne stadium.
Me ju than te drejten nuk mu duk se ndeshja ka kene e shitun sepse Vllaznia asht mundu deri ne fund me majt rezultatin!!!
Duhet me pranu se hala ekipet shqiptare nuk e kane ate pervoje qe me luftu deri ne fund.
Ekipi i Thun na ka sulmu ne tane pjesen e dyte e ne pjesen e pare kane pasi disa raste per shenim.
Une pergezoj ekipin e Vllaznise per emocionet qe na ka dhane per fat te keq jena hala ekip i vogel per me kalu ture ne Europe!!!
Pergezoj ne menyre te vecante portierin Vujadinovic qe pervec se ka ba nji paraqitje shume te mire erdhi edhe pershendeti prej afer tifozat qe ishin ne stadium.
Sa i takon tifos grupi jone per fat te keq ka shku me vonese (600 km vetem me shku e 2 ore ne trafik) ne stadium (kena hup 30 min e para) edhe kena hap nji banderole te shkrujtme Vllaznit ultras si edhe jena mundu me bertit gjate tane ndeshjes.
Qe edhe video e ndeshjes:
-
- Kuqeblu Perjete
po nuk hahen ato gola ashtu ma admin
flm per videon plasa tu pa rastin e dy golave qe kena hanger
sdi pse po ma mire no coment
mire qe u eleminume
flm per videon plasa tu pa rastin e dy golave qe kena hanger
sdi pse po ma mire no coment
mire qe u eleminume
i perjashtuar
-
- Webmaster
Sdi ca me te than mor Gold por me duket e pamujtun qe me u shit ndeshja ne min e 90 !!!
Pervec ksaj ne pjese te pare Thun i ka pas disa raste per me ba gola, reagimi i lojtarve ne fushe smu duk si ndeshje e lanun .....
Masandej mas te harrojme se kalimi i turit do te thote bajagi euro si edhe perbadhja me Palermon kishte me pru ne arkat e klubi tek minimumi 300 mije euro si e drejte televizive !!!!
Duke pa ndeshjen si edhe deshperimin e lojtareve ne fund te takimit sma merr mendja se asht ba ndoj pisllek.
Pervec ksaj ne pjese te pare Thun i ka pas disa raste per me ba gola, reagimi i lojtarve ne fushe smu duk si ndeshje e lanun .....
Masandej mas te harrojme se kalimi i turit do te thote bajagi euro si edhe perbadhja me Palermon kishte me pru ne arkat e klubi tek minimumi 300 mije euro si e drejte televizive !!!!
Duke pa ndeshjen si edhe deshperimin e lojtareve ne fund te takimit sma merr mendja se asht ba ndoj pisllek.
-
- Kuqeblu Perjete
i kena ba da llogarina me manin mram e mendoj kur te kete kohe ta po i shphegon ai ma mire
se keto 300 mije eurot qe thu ti jane shume pak shume shume pak ne krahasim me ate qe mund te jete fitu mram
se keto 300 mije eurot qe thu ti jane shume pak shume shume pak ne krahasim me ate qe mund te jete fitu mram
i perjashtuar
-
- Webmaster
Se di mor Gold une kam ken ne stadium e me aq sa pashe me duket e pabesushme ....
Sa do qe ti bash llogarite ma shume se sa 70 koeficientin se ka pas .... qe pa ven 100 mije euro e fiton 700 mije max 1 milion euro, aj prej UEFA i merr rreth 200 mije euro e plus e drejta televizive qe minimumi asht 300 mije euro bahen 500 mije euro. Pervec ksaj e ksihte lujt me gola 2 ndeshjen kunder Palermos edhe kishte shku tek rreth 700 mije euro prap si prep pa rreziku asigja !!!
Sa do qe ti bash llogarite ma shume se sa 70 koeficientin se ka pas .... qe pa ven 100 mije euro e fiton 700 mije max 1 milion euro, aj prej UEFA i merr rreth 200 mije euro e plus e drejta televizive qe minimumi asht 300 mije euro bahen 500 mije euro. Pervec ksaj e ksihte lujt me gola 2 ndeshjen kunder Palermos edhe kishte shku tek rreth 700 mije euro prap si prep pa rreziku asigja !!!
-
- Moderator
Luhet tan ai lek, normalisht qi ata qi perfitojn i kurdisin punet deri ne perfeksion.
Sidoqi te jete, e manipulume apo jo, Une di se asht shume demoralizuese qi na shqiptaret kurre ne jet tone skena me perjetu naiher nji sukses persmarit, kurre skena me mujt me u hell si te cmedunit prej gzimit si hedhen tifozat kur perjetojn nji sukses te madh.
Sidoqi te jete, e manipulume apo jo, Une di se asht shume demoralizuese qi na shqiptaret kurre ne jet tone skena me perjetu naiher nji sukses persmarit, kurre skena me mujt me u hell si te cmedunit prej gzimit si hedhen tifozat kur perjetojn nji sukses te madh.
-
- Tifoz nderi
Admin wrote:
njat deshta me than edhe un Admin ,shum e vertete .
Ndeshja nuk ka ken e shitun ja vetem se lojtaret kan kja ,por do kishte dal ne histori per here te pare qe nje skuader shqiptare kalon dy turre
-
- Webmaster
Edhe Flamurtari ka kalu 2 ture e ka lujt ne turin e 3-te.
Sa i takon ndeshjes, sma merr mendja qe asht shit,asht gati e pamujtun qe me u shit ne ket menyre ne minutat shtese.
Sdq nqs kane dasht me e shit e kishin plot mundsi se si me e kurdis, faull per penallti,gabime ne pasime ne mbrojtje etj etj. Kto gjana nuk kane ndodh ne kete ndeshje.
Permendimin tem Vllaznia u terhek ma shume se sa c'duhet si edhe merite duhet me i dhan edhe Thun se kane kerku golin deri ne fund ......
Une kam pak dyshim tek goli i pare se mu duk hapsajt, kurse tek goli i dyte edhe mund te ishte faull ndaj Rajovic por jo aq e dukshme sa te jepej faull.
Sa i takon ndeshjes, sma merr mendja qe asht shit,asht gati e pamujtun qe me u shit ne ket menyre ne minutat shtese.
Sdq nqs kane dasht me e shit e kishin plot mundsi se si me e kurdis, faull per penallti,gabime ne pasime ne mbrojtje etj etj. Kto gjana nuk kane ndodh ne kete ndeshje.
Permendimin tem Vllaznia u terhek ma shume se sa c'duhet si edhe merite duhet me i dhan edhe Thun se kane kerku golin deri ne fund ......
Une kam pak dyshim tek goli i pare se mu duk hapsajt, kurse tek goli i dyte edhe mund te ishte faull ndaj Rajovic por jo aq e dukshme sa te jepej faull.
-
- Tifoz nderi
A me duket ka ken per kup tjeter aja qe asht kualifiku flamurtari me 1 skuader gjermane dhe me partizanin e beograditAdmin wrote:Edhe Flamurtari ka kalu 2 ture e ka lujt ne turin e 3-te.
.
-
- Kuqeblu Perjete
edhe lushnja e mario kempesit ka kalu dy turne admin
i perjashtuar
-
- Webmaster
Lushnja ska marr pjese ne kupat e Europes.
Mario Kempes ka ndej vetem nji gjys sezoni me Lushnjen e ska pas se si me marr pjese se ne kupat e europes
Mario Kempes ka ndej vetem nji gjys sezoni me Lushnjen e ska pas se si me marr pjese se ne kupat e europes
-
- Tifoz nderi
Vajushi : Shitje ndeshje? S’pritet minuta e tretë shtesë!
“Më vjen shumë keq për tifozët për skualifikimin tonë, por dhe ne akoma nuk e kemi marrë veten nga ky ndëshkim që na është bërë. Më vjen të çmendem kur dëgjoj lëshime e ndonjë koment tjetër në Shkodër. Si mund të bëhet lëshimi në minutat shtesë? Ne na shkatërroi gjyqtari i ndeshjes, i cili i dha kualifikimin e skuadrës zviceriane”, ka thënë Vajushi.
Shumë tifozë, sidomos për shkak të pamundësisë për të ndjekur takimin në ndonjë stadicion televiziv, kanë spekuluar me idenë e shitjes së ndeshjes. Këta përplasen me të tjerë që kundërshtojnë idenë dhe i vënë fajin gjyqtarit dhe fatit.
http://sportekspres.com/contenti.aspx?i ... 710&id=542
“Më vjen shumë keq për tifozët për skualifikimin tonë, por dhe ne akoma nuk e kemi marrë veten nga ky ndëshkim që na është bërë. Më vjen të çmendem kur dëgjoj lëshime e ndonjë koment tjetër në Shkodër. Si mund të bëhet lëshimi në minutat shtesë? Ne na shkatërroi gjyqtari i ndeshjes, i cili i dha kualifikimin e skuadrës zviceriane”, ka thënë Vajushi.
Shumë tifozë, sidomos për shkak të pamundësisë për të ndjekur takimin në ndonjë stadicion televiziv, kanë spekuluar me idenë e shitjes së ndeshjes. Këta përplasen me të tjerë që kundërshtojnë idenë dhe i vënë fajin gjyqtarit dhe fatit.
http://sportekspres.com/contenti.aspx?i ... 710&id=542