Lajme nga Liga Superiore

Diskutoni rreth ecurise , rezultateve , etj. të Kampionatit Shqiptar

Moderators: GOLDIAN, vllaznia1919

Post Reply
Ujku
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Re: Lajme nga Liga Superiore

Post by Ujku » Thu, 28 Jan 2010 , 11:13

REINIS wrote:
Ujku wrote:Ne cdo derbi ka gjaknxehtesi ka nerva, ka edhe gabime apo njianshmeri gjykimi
ka edhe perplasje tifozash por ne shkallet e stadiumit, kurse ktu u rrasen edhe tifozat ne fush
ky asht kulmi kur tifozat hyjn e bajn terror ne fush ky asht pordhunim i futbollit, ne fush ka ven vetem per 22 lojtaret e dy skuadrave e per 3 arbitrat, kur tifozat hyjn ne fush futboll s'ka ma e ket e banen ata qe rrin tu shit pordh si tifoza me kultur,ata s'mund ti quajm as vandal se vandalet bajn rromuj ne shkalla apo ne ambjentet perreth stadiumit
ata jan thjesht injorant.
turpi e marrja i shoqroft gjith jeten kto dy ekipe mafioze qe kurr s'kan fitu me merit.
Po, ktu ke te drejte.
Ne cdo ndeshje futbolli ka gabime albitrimi, po GABIME. Kurse te honen u nuk mu duken ashu. Mo shume ishte si nje direksion i dhone nga dikush lart qe Dinamo te fitonte me te gjitha kushtet.
Ose edhe ne qofte se ishin gabime, nuk te duken pak si me shumice mrena te njejtes neshje?????

Per sa i perket tifozve e thash ene mo siper se hyjne gjithsej rreth 10-15 vete dhe as lojtar, as albiter e as polic nuk u sha e jo mo te prekej. Te dy e dime sec nodh kur tifozet futen ne fushe. Vriten edhe njerez... si puna e atij tifozit francez ne Serbi, apo sulmet huligane ne Angli.
Por prap se prap une vazhdoj te them FATKEQSISHT nuk nodhi ajo gjo. Duhet te boheshin shembuj nja dy ***** si puna e Bakajt e Kulit.

Rreth policise nuk di car te them. Ishte me verte e cuditshme se sa pak ishin ate dite. As qoft edhe nji furgon nuk ishte i pranishem.

P.s. Do te te lutesha qe mos te perdorje fjale te tilla si injorant e mafioz sepse te vetmit tifoz te TIRONES ktu jemi une dhe Ledi dhe keto shprehje duket sikur jan ne adrese ton. :wink:

Reinis me sinqeritet ta tham se un se kisha per tifozat e tr por per ata qe hynen ne fush
perdora at shprehje (injorant) biles te siguroj qe kur e kam shkrujt se kam dit se ishin tif e tirans biles kam
men duar
se ishin te dy palve per kyt te betohem.
Sa per ty e per Ledin kam respekt vyrtyal se jeni te vetmit forumnista tifoza te nji ekipi tjeter
qe diskutojm ktu bashk dhe per mu kjo esht knaqesi, sikurse bashk ktu debatojm per futboll
bashk duhet te demaskojm edhe xhestet e shemtuara qe ndodhin ne futbollin shqiptar pavarsisht
se ku apo kujt i ndodhin.
te jesh i bindur se nuk ka qen tendenc e imja kunder kerkujt as kunder tirans
vetem jam ndi keq kur kam pa tifozat tuj kalu rrethin e tu hy ne fush.

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Post by fpjalmi » Thu, 28 Jan 2010 , 11:23

Tirana: Nuk njohim ndeshkimet

Presidenti Halili ka kerkuar nga drejtuesit e sportit te klubeve te futbollit qe ne asamblene zgjedhore te FSHF-se qe t’i bashkohen atij per te hequr Duken nga froni si shkaktari kryesor i degjenerimit te futbollit shqiptar.

http://top-channel.tv/artikull.php?id=173986

a dihet gja kur bahen zgjedhjet e fifes

Ujku
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Ujku » Thu, 28 Jan 2010 , 12:37

Mir ishte ken me e hek Duken pa se besoj se realizohet
se klubet jan te percarame njena me tjetren
Duka e zagart qe ka mrapa kan perdor at fornulen percaj e sundo.

Ledi1920
Fanatics
Fanatics
Skuadra: Tirona,Bayern

Post by Ledi1920 » Thu, 28 Jan 2010 , 13:26

Ujku wrote:Mir ishte ken me e hek Duken pa se besoj se realizohet
se klubet jan te percarame njena me tjetren
Duka e zagart qe ka mrapa kan perdor at fornulen percaj e sundo.

Ujku dje kam marr vesh qe Duka me ca tendera ka bo ca i ka dash qejfi edhe me fonde te ardhura nga Ueffa.Dje mora vesh qe Tirona ska marr akoma te gjitha parate e titullit kampion dhe te ndeshjes me Stabaekun.Konflikti Duka-Halili ka kohe qe ka nisur por vetem kohet e fundit eshte shpallur dhe ne media si e mirqene. Nejse a ishte albitrimi kundrejt halilit apo jo smund te flas akoma pasi prokuroria e verteton ket fakt edhe jo akuzat ne media.

Shikojeni emisionin OPINION tek TV KLAN
Emisioni opinion i parmromshem: http://tvklan.tv/emisioni.php?id=1238

Sul Starova qe ka qene dhe sekretar ne fshf ne debat me Duken. Une nga kjo kuptoj qe federata jone le shume me deshiruar.
Image

Ledi1920
Fanatics
Fanatics

Post by Ledi1920 » Thu, 28 Jan 2010 , 13:30

Deri tani presidentet qe jane kundra Dukes eshte ai i skenderbeut dhe i Tirones. Po nuk mjaftojne.
Image

Ledi1920
Fanatics
Fanatics

Post by Ledi1920 » Thu, 28 Jan 2010 , 13:35

Halili, akuza Dukës: Por unë nuk kandidoj për president
29 Janar Tirana ka mbledhur dje pasdite asamblen e jashtëzakonshme për të reaguar mbi derbin e të hënës, Tirana-Dinamo. Pas kanë mbledhur një ditë më parë kryesinë e klubit, kanë mbledhur dje në orën 18:00, asamblen e jashtëzakonshme, në një nga sallat e konferencave në hotel “Tirana”. Të pranishëm në sallë kanë qenë drejtusit e skuadrës, presidenti Halili, kryesia e klubit, të gjithë lojtarët e skuadrës, ish lojtar, figura që kanë kontribuar ndër vite por dhe një numër i konsiderueshëm tifozësh. Fjalën hyrëse të asambles e ka mbajtur shefi i klubit Dimraj e pas tij ka folur presidenti i Tiranës, Refik Halili. Në asamblenë që ka zgjatur përreth dy orë është folur për një sërë temash që shqetësojnë drejtuesit, skuadrën dhe të gjithë klubin e Tiranës. Është komentuar ndeshja derbi me Dinamon, gjykimi në ktë takim, masat drastike të marra nga komisioni i disiplinës dhe hapat që do të ndërmerren për të apeluar këto vendime. Të pranishëm në asamble, kanë qenë dhe njerëz të politikës. Zëvëndës ministri Ekrem Spahia, drejtori i sporteve Vasil Bici, këshilltari i ministrit të MTKRS Indrit Fortuzi dhe prefekti i Tiranës, Keltis Kruja. Në këtë asamble, fjalën e kanë marrë jo vetëm drejtuesit e kryesisë së klubit, por dhe trajneri Tafaj, Indrit Fortuzi, zëvëndës ministry Spahia por dhe ish figura të Tiranës ndër vite apo dhe tifoz të pranishëm që kanë folur e komentuar për shqetësimet e tyre në lidhje me klubin apo dhe derbin me Dinamon.

Halili – Presidenti i Tiranës Refik Halili ka komentuar fillimisht derbin dhe atë çfarë ka ndodhur gjatë ndeshjes me gjykimin, e më pas është hedhur në akuza direkte ndaj presidentit të Federatës Shqiptare të Futbollit, Armando Duka. “Shkaku i gjithë asaj skene të shëmtuar që pamë të hënën në mbrëmje është arbitrimi. Gjithccka e pati rrjedhën nga vendimet e gjyqtarit të takimit. E gjithë kjo është menaxhuar nga federata, pasi është FSHF-ja ajo që organizon ata të cilët caktojnë gjyqtarët e takimeve. Kjo është një federatë që e ka marrë situatën në dorë. Por ne do të reagojmë. Atë që nuk e arriti ta realizonte MTKRS-ja dy vjet më parë, kur kërkoi të auditonte financat e Fshf-s nuk u lejua. Ne si anëtar të FSHF-së do të kërkojë të bëhet auditi. Do të caktojmë dy ekonomistë dhe dy jurista për të kontrolluar financat e federatës të cilat i vjedh i babëzituri Duka. Nëse nuk do të pranojnë një lëvizje që e parashikon ligji, do ti drejtohemi prokurorisë dhe ajo më pas të marrë masat për një shkeljë të ligjit. Për sa i përket të drejtës televizive të ndeshjeve, vetë Duka është aksioner i kompanisë UFA, e cila u mor me këtë. Në të gjithë botën tre janë palët që marrin pjesë në një kontratë për të drejtat televizive është klubi, kompania dhe televizioni që merr të drejtën për të transmetuar. Ndërsa ne na u dha në dorë një kontratë një faqe e gjysëm format ku ishin të përfshira të gjitha klubet e kategorisë superiore. Nuk kam pranuar të jem pjesë e kësaj pakete televizive pasi nuk bëhej fjalë për një kontratë serioze. Ekipi i Tiranës duhet të marrë 330 mijë euro nga UEFA nëpërmjet federatës, këto janë për titullin kampion dhe ndeshjen e zhvilluar në Ligën e Kampionëve. Ndërsa Duka deklaron se keni për të marrë rreth 140 mijë euro 2 mijë më shumë, 2 mijë pak, nuk ka rëndësi. Kjo ëshë një shkelje e rëndë nga presidentii i cili do të përfitojë për të futur në xhepin e tij pjesën që i takon ekipit të Tiranës. Por këtë nuk ka për ta bërë dot pasi unë kam shkresën zyrtare të ardhur nga UEFA për këtë ccështje. “Për sa i përket tenderit të ndriccimit të stadiumeve dje ka bërë një denoncim kompania “Philips” për tenderin e zhvilluar për këtë ccështje. Në rast se është zhvilluar tenderi Duka duhet të japë llogari se si është zhvilluar në të kundërt duhet të dorëzojë paratë që ka marrë për këtë punë. Presidenti i federatës së futbollit u ka kërkuar lekë bashkive të 6 rretheve të cilat ishin planifikuar për tu pajisur me ndriccim stadiumet. Ky është presidenti i FSHF-së i cili nuk pranon të përballet drejtpërdrejt, por bën akuza në media për të kaluarën time si elektricist për të cilën jam mjaft krenar. Por dua t’i kujtoj Dukës që në vitin 1990 ia ka pas shitur qofte me fërnellë vajguri”, është shprehur presidenti i Tiranës, Refik Halili. Më pas, Halili është ndalur dhe në akuza direkte për presidentin e FSHF-së. Armando Duka ka thënë për mua që jam një elektricist me shkollë të mesme dhe për këtë unë jam krenar. Ndërsa atij, në emisionin televiziv në Klan, Starova i tha publikisht që ai i kishte thënë dikur që në universitet nuk kishte marrë dot vetë as notën pesë. Dua ti them Dukës, që unë nëse do kisha dashur, universitete të tilla mund të kisha marrë shtatë të këtij lloji. Dua të them edhe diçka tjetër. Nuk kam ndërmend të kantidoj për president federate, por jam i sigurtë dhe këtë e them përpara jush që nëse do ta bëja garën e kisha të fituar. Nuk kam ndërmend të largohem kurrë nga Tirana dhe do vazhdoj të jem president i këtij klubi për aq kohë sa do të kem miratimin tuaj.

Dimraj – Shefi i klubit të Tiranës, Rauf Dimraj, është shprehur i indinjuar për masat drastike që ka marrë komisioni i disiplinës duke u shprehur që Tirana do të apelojë këto vendime. “Ne si klub do të apelojmë vendimet që ka marrë komisioni i disiplinës por fillimisht na duhet të presim sa komisioni i apelit të formohet pasi siç e keni marrë vesh ai është shkarkuar. Ne gjithashtu jemi të indinjuar për marrjen e vendimit që të luajmë për katër ndeshjet e ardhshme pa tifoz. Ne si klub kemi firmosur një kontratë me policinë e cila duhet të sigurohet për mbarëvajtjen e takimit. Nesër, do të nxjerrim një rezolutë me të gjitha vendimet që u morën sot nga kjo asamble dhe do t’ja bëjmë publike medias”, është shprehur shefi i klubit të Tiranës, Rauf Dimraj.

Fortuzi- Ish futbollisti i Tiranës, sot në postin e këshilltarit të ministrit por dhe në atë të antarit të kryesisë së asamblesë së Tiranës, ka folur për atë çfarë ministria ka vendosur të bëjë në të ardhmen në lidhje me sportin. Fortuzi gjithashtu ka analizuar dhe debatin në emisionin Opinion, në tv Klan para dy netësh. “Ministria do të kërkojë që klubet e futbollit të shkojnë shumë drejt privatizimit. Doja të sqaroja edhe diçka tjetër, përsa i përket panelit në emisionin opinion në mbrëmjen e të martës. Unë aty isha i ftuar si këshilltar i ministrit. Ministri vendosi që të shkoja unë. Në atë panel unë e dija që presidenti i klubit Refik Halili do të ishte i ftuar por nuk ndodhi kështu. Tirana normalisht që duhet të kishte një përfaqësues në atë panel”, është shprehur Indrit Fortuzi.

Marre nga sport ekspres.
Image

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Thu, 28 Jan 2010 , 14:04

kyt duken vetem plumbi e hek(me vjen keq qe po flas keshtu) per tjeter gja lodhna kot
i perjashtuar

REINIS
Fanatics
Fanatics

Post by REINIS » Thu, 28 Jan 2010 , 17:39

fpjalmi wrote:
REINIS wrote:
fpjalmi wrote:O zot sa denime te vogla .

tafaj asht dasht me iu hek licenza e tranierit per gjithmone .

muka asht denu mire por u dote edhe ma shum.

po me vjen qudi se si tiranen nuk e kan denu ma shum se 4 ndeshje per ate terror qe ka ba .

presidentin halili e kan denu me 5 milion te vjetra sepse ka fol kunder fshf ,(kja asht koha e enverit sepse njerezit kan te drejten e fjales )

po me vjen shum qudi se si nuk ia kan dhan beses 3 pikeshin ne tavoline .

po albitri a nuk asht denu a!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

deshta ma dit meqe vllaznia do lozin ne tirane dhe tifozat tiranas nuk munden me hi per 4 ndeshje ,a kan te drejte tifozat shkodran me hi ne stadium apo denimi asht mos me pass tifoza hiq ne stadium

nese ndokush ka nej informacion i lutem qe ta shkruajn
Jo po ta pushkatojn Tafajin se i ra me grusht Bakajt. :mrgreen: :mrgreen: Se cia fut kot ene ti ka i here.

4 neshjet e tjera te TIRONES do bohen me porta te myllme qe dmth as i tifoz nuk mun te futet mrena. I kujdo skuadre qoft ai. Kur e kena bashk ne?

renis ,po shkodrant cfare fajit kan qe nuk futen ne stadium.

mos jena te denume edhe ne :lol: :lol:
I rruge e dy pune me at rast Pjalmo. Po sikur te futen tifozet e TIRONES te maskum anej... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
NUK KA MO KAMPIONATE
AS KUPA REPUBLIKE
HIKU, HIKU KOHA E BYROS POLITIKE
(per dinamon, partizonin)

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Thu, 28 Jan 2010 , 22:23

Ledi1920 wrote:Deri tani presidentet qe jane kundra Dukes eshte ai i skenderbeut dhe i Tirones. Po nuk mjaftojne.

nuk kena hala se si me u bashku me ju ,sepse nese kena shprese mos me dal prej superiores ,atehere shpresen na e kek duka :lol: :lol:
GOLDIAN wrote:kyt duken vetem plumbi e hek(me vjen keq qe po flas keshtu) per tjeter gja lodhna kot

kur nuk e heku sala ,kam frike se as plumbi nuk e hek :lol: :lol:

aja gja asht shum e thjeshte renis

kot nuk i ka ba sala kartat e identitetit

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Fri, 29 Jan 2010 , 00:16

Gabim teknik, ndeshja Flamurtari-Besa do të riluhet

http://www.sportishqiptar.com.al/gabim- ... e-riluhet/

per mendimin tem ky asht nji vendim shum i drejte

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Fri, 29 Jan 2010 , 02:44

Nuk asht vedim i drejt, Ndeshja i takon Beses padyshim ne tavoline, Gjika duhet te largohet perfundimisht nga sporti.

Vetem nji gja me ban pershtypje: Sado i neveritshem qe a ba Gjika, fundja ai interesohet per ekipin e Flamurtait qe perfaqson Vloren, Po kryebashkiakun e Shkodres, kur po e shohim qe hidhet ne fushe per ekipin e Vllaznise, qe asht njisoj si Flamurtari i rrezikum per ranie nga kategoria ????

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Fri, 29 Jan 2010 , 11:35

man i ke pershkru bukur gjanat
edhe une tham per tre pikshin ne tavoline beses me ja dhan
ku i mori vlora 45 mije euro per memellin?????
ledi e reinis a thoni jane shifra te sakta ?
i perjashtuar

Ledi1920
Fanatics
Fanatics

Post by Ledi1920 » Fri, 29 Jan 2010 , 12:02

GOLDIAN wrote:man i ke pershkru bukur gjanat

Goldi nuk e di shifren e sakte.Por besoj se tek Tirana Memelli merrte mjaftueshem.KShuqe tek Vlora vetem per leke ka shku.Kshuqe normalisht shifra me e kenoq Memellin domosdo do jete me e modhe sec i jepte Tirona.
Image

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Fri, 29 Jan 2010 , 12:15

Ledi1920 wrote:

Goldi nuk e di shifren e sakte.Por besoj se tek Tirana Memelli merrte mjaftueshem.KShuqe tek Vlora vetem per leke ka shku.Kshuqe normalisht shifra me e kenoq Memellin domosdo do jete me e modhe sec i jepte Tirona.
jam dakord se te ju merrte shume po me cudit fakti qe per 4 muaj mi dhan vlora kaq shume
??
nejse shqiperi hesapi

kam besim kete vit shqiperia do perfaqesohe denjesisht ne kupat e europes
i perjashtuar

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Fri, 29 Jan 2010 , 17:26

GOLDIAN wrote:
Ledi1920 wrote:

jam dakord se te ju merrte shume po me cudit fakti qe per 4 muaj mi dhan vlora kaq shume
??
nejse shqiperi hesapi

kam besim kete vit shqiperia do perfaqesohe denjesisht ne kupat e europes
gold .duke pa qe memellit i ka maru kontrata ,presidentit te vlones i ka ra spata ne mjalt sepse nuk e ka ble se ka ken lojtare i lire ,dhe e ka pagu ma shum ,kja asht arsyja

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Fri, 29 Jan 2010 , 17:52

tafajn thojn qe nuk do ta hekun

do ta drejtojn tiranen prej stadiumit edhe pse asht i pezullum.

ledi dhe renis ,cfare mendimit keni per kete gja.

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Fri, 29 Jan 2010 , 19:47

Memelli merrte te Tirana mjaftueshem por Halili, nji nder donatorte ma "kursimtar" te Tiranes do te ket kerku me ia ul rrogen ndjeshem, ose se ka dasht eme majt ma ne ekip hic, tu pas parasysh Trendin te presidentave tone "Bjeri ti bijm, kur nuk i bjen nmend kujt per futboll"

Tu pas parasysh se pervec Dinamos nuk ka ekip tjeter qe pagun ne Shqiperi, pra ne cdo ekip tjeter nuk e ke rrogen te sigurt, Memelli edhe mund te ket shku per nji shum jo aq te madhe te Vlora, nqs ata ja kan pagu lekt ndor- Teoria jeme kjo.

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Fri, 29 Jan 2010 , 19:53

Ledi1920 wrote:Deri tani presidentet qe jane kundra Dukes eshte ai i skenderbeut dhe i Tirones. Po nuk mjaftojne.

O Ledi po kta jan pleha njeni ma shume se tjetri me gjith Duken bashk, Po Presidenti i Skenderbeut kur u ba kaq Anti- Dukist i flakt, apo se federata i dha te drejte tre futbollistave te Skenderbeut te largoheshin nga ekipi, sepse skishin marr kokerr lekut,
kta kan lujt mendsh krejt, kujtojn se man ekip me lojtar gratis...eh mor Xhan ca na bane ?? :evil: qysh se e nxorri Xhani kyt gja ne mode, mos me pagu kokerr lekut tan ekipit ...i kan ra hiles edhe presidentat e tjer

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Sat, 30 Jan 2010 , 14:50

tirana e fitoi pjesen e pare 1-0 me gol te plakut
i perjashtuar

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete