fazen e dyte ka lujt ne kosove dhe nuk ka ken titullar ka fundi,nji futbollist qe ne karriren e tij vec deshtim mas dershtimit ka njoft nuk do ta qusha garancivllaznia1919 wrote:Fazene pare vjet ka lujt me Alkin ne Qipro bashke me Hidin.
Merkato
Moderators: GOLDIAN, Miri, vllaznia1919
-
- Moderator
Re: Merkato
-
- Moderator
Sa erdha prej stadiumit, ky Leandro na ka kanq ne pjesen e dyte, kishte shume teknike e perdorim tmire topit, po ktyne si dihet, noshta mas dy neshjesh bjen ose "ka nanen e smure e niset pre brazil#Skodrinon wrote:cili leandro? ai qi kena pase iher a?
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
po rezultatin pse sna e theMan in Redblue wrote:Sa erdha prej stadiumit, ky Leandro na ka kanq ne pjesen e dyte, kishte shume teknike e perdorim tmire topit, po ktyne si dihet, noshta mas dy neshjesh bjen ose "ka nanen e smure e niset pre brazil#Skodrinon wrote:cili leandro? ai qi kena pase iher a?
i perjashtuar
-
- Tifoz
Rizvanolli me Rrustemin per vllaznin jan blerje fantastike
se kompletojne mbrojten me mesfushen
tesh ishalla ky Leandro Teofilo asht gja
mapa futboll vitin tjeter !!!
se kompletojne mbrojten me mesfushen
tesh ishalla ky Leandro Teofilo asht gja
mapa futboll vitin tjeter !!!
-
- Tifoz
kto jan 2 video per leandro tofilio!!!
them vetem ishalla po e merr vllaznia!!!
http://www.youtube.com/watch?v=HWRrcc8tOcI
http://www.youtube.com/watch?v=5D3t2DOB ... re=related
them vetem ishalla po e merr vllaznia!!!
http://www.youtube.com/watch?v=HWRrcc8tOcI
http://www.youtube.com/watch?v=5D3t2DOB ... re=related
-
- Administrator
Lika jep “ok”-in për Rustemin dhe Leandron
Trajneri i Vllaznisë, Hasan Lika, nuk ka ngelur plotësisht i kënaqur me paraqitjen e ekipit të tij, pas përfundimit të takimit miqësor me Partizanin, edhe pse ka vlerësuar dy lojtarët e ardhur së fundmi, Rustemi e Leandro. Gjithsesi, kuqeblutë përsëri nuk kanë treguar atë që Lika dhe të gjithë në Shkodër presin. Për më tepër kanë harruar të fitojnë, sepse edhe me të kuqtë nuk shkuan më shumë se barazimi 3-3. “Në pjesën e parë kemi qenë më mirë dhe pikërisht aty ku ne kërkojmë në këtë fillim kampionati. Por nuk është se ishte më e mira, pasi ne kishim edhe defekte. E kjo si arsye e thjeshtë e lëvizjeve që u kryen edhe gjatë kësaj pjese loje. Në këtë takim arritëm të shënonim, pavarësisht se nuk fituam. Kishim disa mundësi, por mungesa e eksperiencës e disa prej lojtarë tanë ndikoi tek mosarritja e rezultatit. Ata po luajnë mirë, markojnë mirë, por nuk po arrijnë të finalizojnë. E kjo mund të kishte sjellë edhe fitoren e parë pas tri takimeve që ne zhvilluam”, - është shprehur trajneri Lika pas miqësores me Partizanin. Për të ardhurit – Numrit një të pankinës shkodrane i është dashur të testojë lojtarët me Partizanin, pikërisht ata që kanë firmosur, por edhe ata që kanë mbërritur për provë së fundmi. Pranë kquebluve dje është provuar Blerim Rustemi dhe Leandro Teofilo, e gjithashtu në këtë miqësore, trajneri Lika ka parë edhe gjendjen e blerjes së fundit, sulmuesit Erion Rizvanolli. “Në përgjithësi mund të them se lojtarët e provuar, sidomos të dy të ardhurit së fundmi, Rustemi dhe Leandro, për mua kanë një notë kaluese. U paraqitën mirë, pavarësisht se është herët për të folur, sepse kanë vetëm dy ditë që i janë bashkuar grupit. Ne nuk duhet të kënaqemi me kaq pak, pasi kërkojmë shumë më tepër”, - ka thënë kreu i pankinës shkodrane.
panorama
Trajneri i Vllaznisë, Hasan Lika, nuk ka ngelur plotësisht i kënaqur me paraqitjen e ekipit të tij, pas përfundimit të takimit miqësor me Partizanin, edhe pse ka vlerësuar dy lojtarët e ardhur së fundmi, Rustemi e Leandro. Gjithsesi, kuqeblutë përsëri nuk kanë treguar atë që Lika dhe të gjithë në Shkodër presin. Për më tepër kanë harruar të fitojnë, sepse edhe me të kuqtë nuk shkuan më shumë se barazimi 3-3. “Në pjesën e parë kemi qenë më mirë dhe pikërisht aty ku ne kërkojmë në këtë fillim kampionati. Por nuk është se ishte më e mira, pasi ne kishim edhe defekte. E kjo si arsye e thjeshtë e lëvizjeve që u kryen edhe gjatë kësaj pjese loje. Në këtë takim arritëm të shënonim, pavarësisht se nuk fituam. Kishim disa mundësi, por mungesa e eksperiencës e disa prej lojtarë tanë ndikoi tek mosarritja e rezultatit. Ata po luajnë mirë, markojnë mirë, por nuk po arrijnë të finalizojnë. E kjo mund të kishte sjellë edhe fitoren e parë pas tri takimeve që ne zhvilluam”, - është shprehur trajneri Lika pas miqësores me Partizanin. Për të ardhurit – Numrit një të pankinës shkodrane i është dashur të testojë lojtarët me Partizanin, pikërisht ata që kanë firmosur, por edhe ata që kanë mbërritur për provë së fundmi. Pranë kquebluve dje është provuar Blerim Rustemi dhe Leandro Teofilo, e gjithashtu në këtë miqësore, trajneri Lika ka parë edhe gjendjen e blerjes së fundit, sulmuesit Erion Rizvanolli. “Në përgjithësi mund të them se lojtarët e provuar, sidomos të dy të ardhurit së fundmi, Rustemi dhe Leandro, për mua kanë një notë kaluese. U paraqitën mirë, pavarësisht se është herët për të folur, sepse kanë vetëm dy ditë që i janë bashkuar grupit. Ne nuk duhet të kënaqemi me kaq pak, pasi kërkojmë shumë më tepër”, - ka thënë kreu i pankinës shkodrane.
panorama
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
-
- ANTI TIRANSI
VLLAZNIA PARTIZANI 3 3
GOLAT:Bala 3’, Kasapi 28’, Nika 31’ / Pashaj 8’, Asllani 42’, Sheta 57’
VLLAZNIA: Grima, Smajli, Rajoviç, Mrvaljeviç, Osja, Nika, Nallbani,
Shtubina, Rustemi, Kasapi, Bala. (U aktivizuan: Bishani, Vojushi,
Raboshta, Leandro, Rizvanolli, Sykja, Boçi, Rexha). Trajner: H.Lika
PARTIZANI: Çullhaj, Pashaj, Sheta, Pinari, Bakalli, A.Beqiri, Çeka,
Ishka, Asllani, Dashi, Mërtiri. (U aktivizuan: Gjika, Shkëmbi, Karapici,
Lleshi, V.Beqiri). Trajner: E.Zhupa
GJYQTARET
A.Kastrati, M.Qeseri, Gj.Bori (Shkodër)
GOLAT:Bala 3’, Kasapi 28’, Nika 31’ / Pashaj 8’, Asllani 42’, Sheta 57’
VLLAZNIA: Grima, Smajli, Rajoviç, Mrvaljeviç, Osja, Nika, Nallbani,
Shtubina, Rustemi, Kasapi, Bala. (U aktivizuan: Bishani, Vojushi,
Raboshta, Leandro, Rizvanolli, Sykja, Boçi, Rexha). Trajner: H.Lika
PARTIZANI: Çullhaj, Pashaj, Sheta, Pinari, Bakalli, A.Beqiri, Çeka,
Ishka, Asllani, Dashi, Mërtiri. (U aktivizuan: Gjika, Shkëmbi, Karapici,
Lleshi, V.Beqiri). Trajner: E.Zhupa
GJYQTARET
A.Kastrati, M.Qeseri, Gj.Bori (Shkodër)
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
Admin wrote:Hajt ishalla po del i hajrit ky braziliani.
a kta brazilianet qe blen fushaj
-
- Tifoz
Per menimin tem
Blerim Rrustemi dhe Leandro tofilio
jan shum te mire per vllaznin
Rrustemi ne shqiperi eshte ner mbrojtesat me te mire
leandro eshte nje mesfushor me tipare sulmuese
per menimin tem
po nuk erdhen dmth qe nuk ja vu dakord ekonimikisht !
per ket jam i sigurt !
GRIMA
RAJOVIC BEQIRI RRUSTEMI MRVALJEVIC
SHTUBINA ALIKAJ NALLBANI LEANDRO
SINANI RIZVANOLLI
Blerim Rrustemi dhe Leandro tofilio
jan shum te mire per vllaznin
Rrustemi ne shqiperi eshte ner mbrojtesat me te mire
leandro eshte nje mesfushor me tipare sulmuese
per menimin tem
po nuk erdhen dmth qe nuk ja vu dakord ekonimikisht !
per ket jam i sigurt !
GRIMA
RAJOVIC BEQIRI RRUSTEMI MRVALJEVIC
SHTUBINA ALIKAJ NALLBANI LEANDRO
SINANI RIZVANOLLI
-
- Tifoz
Firmos për një vit braziliani Leandro Teofilo
Paraditen e djeshme është bërë realitet një tjetër blerje për Vllazninë. Braziliani Leandro Teofilo nuk ka pasur më nevojë për testim, por ka firmosur menjëherë kontratën e ofruar nga presidenti i kuqebluve, Valter Fushaj. Marrëveshja e arritur është njëvjeçare, me të drejtë rinovimi nëse palët mbeten të kënaqura me njëra tjetrën. Duke qenë kështu, 28-vjeçari brazilian, që luan si mesfushor qendre, tani e tutje zyrtarisht është pjesë e skuadrës shkodrane. Ai madje pritet të jetë i gatshëm për ndeshjen e nesërme me Besën. Për këtë arsye, sekretari i klubit, Agim Medja, e ka përfshirë në listën e federimit që do të paraqesë në FSHF. Leandro Teofilo vjen nga kampionati armen, ku ka luajtur sezonin e kaluar në radhët e ekipit Gandzasar. Eshtë i datëlindjes 3.5.1981 dhe më parë gjatë karrierës së tij ka luajtur në Brazil me ekipin Portuguesa, ka kaluar në Gjermani tek ekipi i dytë i Borusias së Dortmundit, për të vazhduar pastaj me disa ekipe të tjera. Përveç cilësive të tij teknike (është brazilian dhe kjo nuk është risi), Leandro dallohet edhe për pasin e saktë dhe luftën për topin e parë. Pikërisht duke parë këto cilësi, drejtuesit e Vllaznisë nuk kanë ngurruar t i ofrojnë kontratën e re, që tashmë është firmosur nga dy palët. Madje braziliani pritet të jetë në formacion që në ndeshjen e nesërme në Kavajë, teksa trajneri Lika mund t i besojë mesin e fushës së bashku me kosovarin Nallbani.
ishalla firmos edhe rrustemi
mane jena favoritperkampionat !!
Paraditen e djeshme është bërë realitet një tjetër blerje për Vllazninë. Braziliani Leandro Teofilo nuk ka pasur më nevojë për testim, por ka firmosur menjëherë kontratën e ofruar nga presidenti i kuqebluve, Valter Fushaj. Marrëveshja e arritur është njëvjeçare, me të drejtë rinovimi nëse palët mbeten të kënaqura me njëra tjetrën. Duke qenë kështu, 28-vjeçari brazilian, që luan si mesfushor qendre, tani e tutje zyrtarisht është pjesë e skuadrës shkodrane. Ai madje pritet të jetë i gatshëm për ndeshjen e nesërme me Besën. Për këtë arsye, sekretari i klubit, Agim Medja, e ka përfshirë në listën e federimit që do të paraqesë në FSHF. Leandro Teofilo vjen nga kampionati armen, ku ka luajtur sezonin e kaluar në radhët e ekipit Gandzasar. Eshtë i datëlindjes 3.5.1981 dhe më parë gjatë karrierës së tij ka luajtur në Brazil me ekipin Portuguesa, ka kaluar në Gjermani tek ekipi i dytë i Borusias së Dortmundit, për të vazhduar pastaj me disa ekipe të tjera. Përveç cilësive të tij teknike (është brazilian dhe kjo nuk është risi), Leandro dallohet edhe për pasin e saktë dhe luftën për topin e parë. Pikërisht duke parë këto cilësi, drejtuesit e Vllaznisë nuk kanë ngurruar t i ofrojnë kontratën e re, që tashmë është firmosur nga dy palët. Madje braziliani pritet të jetë në formacion që në ndeshjen e nesërme në Kavajë, teksa trajneri Lika mund t i besojë mesin e fushës së bashku me kosovarin Nallbani.
-
- I lindur KuqeBlu
ishalla na del i hajritClirim wrote:Firmos për një vit braziliani Leandro Teofilo
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- Administrator
nji gja nuk kuptoj une
perdersa i kan ba kontrate don me thane se i ka pelqy, po nqs asht lojtar i mire pse nuk i ban nji kontrate 3-vjeçare?
perdersa i kan ba kontrate don me thane se i ka pelqy, po nqs asht lojtar i mire pse nuk i ban nji kontrate 3-vjeçare?
-
- Administrator
Nigeriani Ghana largohet pa ardhur mirë
Pritej të ishte në stërvitje me ekipin, por nuk ka ndodhur kështu. Nigeriani 19-vjeçar Ghana Ombaya ka mbërritur në Shkodër të mërkurën pasdite, teksa ka parë nga shkallët e stadiumit edhe miqësoren Vllaznia Partizani. Pas ndeshjes. njerëzit që e kanë shoqëruar janë takuar me presidentin Fushaj, teksa kanë biseduar për provën që lojtari do të zhvillonte me skuadrën. Kur pritej që sulmuesi të ishte në stërvitje ditën e enjte, kjo nuk ka ndodhur. Në këtë mënyrë ai i ka dhënë fund aventurës me kuqeblutë ende pa e nisur. Ardhja e Rizvanollit mund të ketë ndikuar në këtë mes, sepse reparti i sulmit është plotësuar me të.
s.shqiptar
Pritej të ishte në stërvitje me ekipin, por nuk ka ndodhur kështu. Nigeriani 19-vjeçar Ghana Ombaya ka mbërritur në Shkodër të mërkurën pasdite, teksa ka parë nga shkallët e stadiumit edhe miqësoren Vllaznia Partizani. Pas ndeshjes. njerëzit që e kanë shoqëruar janë takuar me presidentin Fushaj, teksa kanë biseduar për provën që lojtari do të zhvillonte me skuadrën. Kur pritej që sulmuesi të ishte në stërvitje ditën e enjte, kjo nuk ka ndodhur. Në këtë mënyrë ai i ka dhënë fund aventurës me kuqeblutë ende pa e nisur. Ardhja e Rizvanollit mund të ketë ndikuar në këtë mes, sepse reparti i sulmit është plotësuar me të.
s.shqiptar
-
- Administrator
Kuqeblutë dorëzohen, heqin dorë nga Boadu
E prisnin që të vinte dhe akordi gati u arrit, por në fund duket se drejtuesit e Vllaznisë kanë ndërruar mendje. Ganezi James Boadu nuk pritet të vijë në Shkodër për sezonin e ri. Kishte ditë që tratativat mes palëve kishin nisur dhe fillimisht lojtari ngurronte, pasi kërkonte shumë nga ana financiare. Akordi u duk se u arrit, por me firmosjen e brazilianit Leandro, të Rizvanollit dhe me shumë mundësi edhe të kosovarit Rrustemi, reparti i mesfushës dhe i sulmit duket i plotësuar, kështu që Vllaznia nuk do ketë më nevojë për Boadun.
s.shqiptar
E prisnin që të vinte dhe akordi gati u arrit, por në fund duket se drejtuesit e Vllaznisë kanë ndërruar mendje. Ganezi James Boadu nuk pritet të vijë në Shkodër për sezonin e ri. Kishte ditë që tratativat mes palëve kishin nisur dhe fillimisht lojtari ngurronte, pasi kërkonte shumë nga ana financiare. Akordi u duk se u arrit, por me firmosjen e brazilianit Leandro, të Rizvanollit dhe me shumë mundësi edhe të kosovarit Rrustemi, reparti i mesfushës dhe i sulmit duket i plotësuar, kështu që Vllaznia nuk do ketë më nevojë për Boadun.
s.shqiptar
-
- Tifoz
3-vjecare te vllaznia skan munci me i ba kontratat se duhen lek
vetem partizani ne shqiperi arrin me ba kontrata 3-4 vjeçare
dhe shif kuperfundoi
dhe shif kuperfundoi
-
- Administrator
ça don me thane duhen lek? nuk ke me ia dhane tana preiher.Clirim wrote:3-vjecare te vllaznia skan munci me i ba kontratat se duhen lek
dhe shif kuperfundoi
-
- ANTI TIRANSI
Mu prep sma mushin menjen me kta lojtar qe kena.Ishalla gabohem.
Jena shkodran edhe e kena per nder,
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
Une kisha dasht edhe Boadu ne skuader,per mendimin tem asht lojtar njish.
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
si kan me ta mush mendjen kur kampionati ka fillu e skuadra hala sa formuvllaznia1919 wrote:Mu prep sma mushin menjen me kta lojtar qe kena.Ishalla gabohem.
e njejta histori cdo vit
na e shpifen
i perjashtuar