aS ME E PROVU NUK E KAN PROVU.Skodrinon wrote:iku prap pra se nuk e la ekipi i vetGOLDIAN wrote:ky a u kthy iher ne merkaton e dimrit
MA MIRE ASHT SEMINA SE PLANTIC E BASHIQI QE KA BA GABIMI FOSHNIAKE TAN SEZONIN
Moderators: GOLDIAN, Miri, vllaznia1919
aS ME E PROVU NUK E KAN PROVU.Skodrinon wrote:iku prap pra se nuk e la ekipi i vetGOLDIAN wrote:ky a u kthy iher ne merkaton e dimrit
PO PSE NUK PRANON NAQE.\\vllaznia1919 wrote:Hafizi nuk pranon me ardhe te Vllaznia sepse..........!E dini vet.
GOLDIAN wrote:sdi ca mendoni ju po tham skishte ken keq
katershja e elbasanit vrapi-fagu hallaci e pema
te sport ekspres ishte. a shkrun kel naraci aty a?Miri wrote:Kyt lajmin e Klodianit kush e ka shkru?mos e ka shkru aj Kel Naraci se si gazetar sja kam besen se vetem rrena shkrun.
Miri wrote:Kyt lajmin e Klodianit kush e ka shkru?mos e ka shkru aj Kel Naraci se si gazetar sja kam besen se vetem rrena shkrun.
na spjegoni edhe ne se nuk po kuptojme gja.Man in Redblue wrote:Miri wrote:Kyt lajmin e Klodianit kush e ka shkru?mos e ka shkru aj Kel Naraci se si gazetar sja kam besen se vetem rrena shkrun.
a dite kjo pune, se do te filloje rivaliteti ne kryesi, diktatort e kan te tan kyt cilesi, qi me eliminu bashkpuntoret e tyne...une e kam ndergjegjen e qete, qi kam paralajmeru
ahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMiri wrote:Kyt lajmin e Klodianit kush e ka shkru?mos e ka shkru aj Kel Naraci se si gazetar sja kam besen se vetem rrena shkrun.
Jo jo nuk eshte atySkodrinon wrote:te sport ekspres ishte. a shkrun kel naraci aty a?Miri wrote:Kyt lajmin e Klodianit kush e ka shkru?mos e ka shkru aj Kel Naraci se si gazetar sja kam besen se vetem rrena shkrun.
Ti nuk je fare i politikes naqe se po te ishe nuk do kishe bere kete postimMan in Redblue wrote:Miri wrote:Kyt lajmin e Klodianit kush e ka shkru?mos e ka shkru aj Kel Naraci se si gazetar sja kam besen se vetem rrena shkrun.
a dite kjo pune, se do te filloje rivaliteti ne kryesi, diktatort e kan te tan kyt cilesi, qi me eliminu bashkpuntoret e tyne...une e kam ndergjegjen e qete, qi kam paralajmeru
Pse mar cfar mendon per forumin ton ti se asht nej da ca do aaa?Skodrinon wrote:na spjegoni edhe ne se nuk po kuptojme gja.Man in Redblue wrote:Miri wrote:Kyt lajmin e Klodianit kush e ka shkru?mos e ka shkru aj Kel Naraci se si gazetar sja kam besen se vetem rrena shkrun.
a asht antar i forumit a?
m'duket se e di kush asht
GOLDIAN wrote:ahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMiri wrote:Kyt lajmin e Klodianit kush e ka shkru?mos e ka shkru aj Kel Naraci se si gazetar sja kam besen se vetem rrena shkrun.
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
une e kam idhull ma
Skam than kurre qi jam i politikes mor vlla, une jam aktivist per mrojtjen e te drejtave te njeriut ,Miri wrote:Ti nuk je fare i politikes naqe se po te ishe nuk do kishe bere kete postimMan in Redblue wrote:Miri wrote:Kyt lajmin e Klodianit kush e ka shkru?mos e ka shkru aj Kel Naraci se si gazetar sja kam besen se vetem rrena shkrun.
Lexoje pak ate nenin 276 se do kuptosh shume gjera
te shofim me ke po i zevendeonfpjalmi wrote:nese keta lojtare ikun vllaznia maron.
nuk mund te zevendesohen keta lojtare me asnji lojtare tjeter.
un nuk po e kuptoj,fushaj a don vllaznine kampione apo me fut lek ne gjep