kjo ndeshje nuk ka naj randesi me duket ashte vetem prag pergatitje per bresin boterore gjysem te randSkodrinon wrote:mondi per cilen kategori asht titulli? wbo?
Boks
-
- I lindur KuqeBlu
Re: Boks
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
hahahahahah te ura vjeter ka pak ran edhe asht vendi me i pershtatshemSkodrinon wrote:n'zall t'kiritMiri wrote:o Mondi thuj Qatos ka qejf Miri me ba 1 ndeshje me ty por pa doreza me grusht oregjinal
Tifozeria mund ta shofin ndeshjen prej majet te ures se mesit
-
- ANTI TIRANSI
Kam 10 vite me lopat ne dore fut buk ne furre nxirr buk nga fura,ba me pas fat me te ra me kyt krahun e djathte asht njisoj si me shkrep vetima si me te ra uneUjku wrote:Ky do te ishte dueli i shekullit ne boks MiriMiri wrote:o Mondi thuj Qatos ka qejf Miri me ba 1 ndeshje me ty por pa doreza me grusht oregjinal
dhe e ke te sigurt fitoren se na jena 1sha ne grusht te that vec pa arbiter e .
-
- Administrator
Seferi nënshkruan për Arena Box?Promotion
Boksieri shqiptar Nuri Seferi ka nënshkruar kontratën e menaxhimit me një prej promotorëve më të mëdhenj në Gjermani, klubin Arena Box?Promotion, ku menaxher i tij është po një emër i njohur i këtij klubi, Ahmet Öner.
Nuri Seferi është aktualisht numri 17 i rang-listës europiane EBU. “Jam shumë i lumtur për këtë mundësi që më është dhënë,” - u shpreh Seferi menjëherë pas nënshkrimit të kontratës me klubin ku aderon dhe boksieri kosovar Luan Krasniqi.
Aida Tuci Sporti Shiptar
Boksieri shqiptar Nuri Seferi ka nënshkruar kontratën e menaxhimit me një prej promotorëve më të mëdhenj në Gjermani, klubin Arena Box?Promotion, ku menaxher i tij është po një emër i njohur i këtij klubi, Ahmet Öner.
Nuri Seferi është aktualisht numri 17 i rang-listës europiane EBU. “Jam shumë i lumtur për këtë mundësi që më është dhënë,” - u shpreh Seferi menjëherë pas nënshkrimit të kontratës me klubin ku aderon dhe boksieri kosovar Luan Krasniqi.
Aida Tuci Sporti Shiptar
-
- I lindur KuqeBlu
keshtu e ka pas edhe kreshniku qe te perfaqsoj anglin se ai ka nenshtetsin dhe kguja tije kan nenshtetsin ne kyt vend pile kan ba edhe femi ketu, por ka pranduar jeten e veshtir qe te punoj ketu dhe te perfaqsoj shqiperin nenjesisht pa as nje fitim nga shteti shqiptar. pra qe te ndihesh veten shqiptar ban te pa mundren te perfaqsosh shtetin tand.
me pa luaj ai me anglin nuk kishte mujt me ka luar rruges pa e fotografuar njerzit, por ka pranuar te luaj pe shqiperin dhe te vuaj edhe tuj ponuar me maj gruan e tije dhe djalin e vogel
me pa luaj ai me anglin nuk kishte mujt me ka luar rruges pa e fotografuar njerzit, por ka pranuar te luaj pe shqiperin dhe te vuaj edhe tuj ponuar me maj gruan e tije dhe djalin e vogel
[/color]
[/color]
-
- I lindur KuqeBlu
kreshniku e fitoj duelin e mramshmem e filloj shum mire ndeshjen me nje kundershtar jo te nivelin e tije. 3 raundet e pare i dominoj qato 3 roundet e tjera ne marazim 2 te fundit i dominoj kundershtari i tije ne fund e fiton kreshniku vetem me nje pik qe tham une qe anbitrat ja kan dhan kreshnikut nga q nuk asht ken ndeshje e rendesishme dhe qe salla ishte e gjitha kuq e zi, dhe nje atmosfere shum shum e bukur edhe qe ndeshja nuk kishte asnje randesi.
fo foto edhe pse jo te pastrta
po ja filloj me foton teme
te kreshnikut
cilesija nuk asht e mire qe me asht desht me ndejt krejt ne fund tek shoket
fo foto edhe pse jo te pastrta
po ja filloj me foton teme
te kreshnikut
cilesija nuk asht e mire qe me asht desht me ndejt krejt ne fund tek shoket
[/color]
[/color]
-
- ANTI TIRANSI
Urime Nikut!Ska gja se vetem per nji pike kryesorja asht fitorja.Pse keni pase dyshim qe Mondi asht alamet djalit a?
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
une e disha ma te vogel mavllaznia1919 wrote:Urime Nikut!Ska gja se vetem per nji pike kryesorja asht fitorja.Pse keni pase dyshim qe Mondi asht alamet djalit a?
i perjashtuar
-
- ANTI TIRANSI
Jane ka ja nderpresin ndihmen sociale me e kalu ne pencionGOLDIAN wrote:une e disha ma te vogel mavllaznia1919 wrote:Urime Nikut!Ska gja se vetem per nji pike kryesorja asht fitorja.Pse keni pase dyshim qe Mondi asht alamet djalit a?
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
a ingjet daja nej fije maMiri wrote:Jane ka ja nderpresin ndihmen sociale me e kalu ne pencionGOLDIAN wrote:une e disha ma te vogel mavllaznia1919 wrote:Urime Nikut!Ska gja se vetem per nji pike kryesorja asht fitorja.Pse keni pase dyshim qe Mondi asht alamet djalit a?
i perjashtuar
-
- I lindur KuqeBlu
ca thu ti ma me i ngja dajs ma mire me hup prej ketij vendi
[/color]
[/color]