Partizani-Vllaznia
-
- ANTI TIRANSI
Partizani-Vllaznia
Pjesa pare maroi 1-0 per ata.Pergjithesisht Vllaznia nuk po lun keq.Goli i Partizanit ishte shum i dyshimt,per mendimin tem edhe sipas protestave te lojtarve tone ishte hapsajt.
Ishalla nej mrekulli ne pjesen e dyte.
Ishalla nej mrekulli ne pjesen e dyte.
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
"Deklarojnë pas ndeshjes"
Sulejman Mema, trajner i Partizanit. "Duke parë se si shkoi loja, mund të them se në pjesën e parë hasëm në vështirësi, ndërsa në të dytën e kontrolluam plotësisht atë. E shoh që skuadra ka bërë përparime, por ka mundësi për më mirë. Partizani po ngjit shkallët e renditjes dhe kjo është mjaft pozitive. Sigurisht që tri pikët janë ato që na ngrohin më shumë dhe na japin krahë për ndeshjet e ardhshme. Goli i dytë, i shënuar nga Hallaçi, ishte model. Gola të tillë dua të shoh edhe në të ardhmen. Unë jam për lojën e bukur, por në këto raste pikët janë më të rëndësishme."
Hysen Dedja, trajner i Vllaznisë: "Jam pjesërisht i kënaqur me lojën e zhvilluar nga futbollistët e mi në pjesën e parë të takimit. Pas ndërrimeve të detyrueshme, për shkak të dëmtimeve, mesfusha u dobësua shumë, gjë që solli kontrollimin e këtij reparti nga kundërshtarët. Ndërsa pjesa e dytë ishte kthim prapa, në lojërat e dobëta të ndeshjeve të kaluara. E shoh që Vllaznia nuk ka lojtarë mesfushorë për të përballuar një 90 minutësh intensiv. Përgatitja fizike e tyre lë për të dëshiruar. Duhet të dalim nga kjo situatë që në ndeshjen e mesjavës për kupë me Besën."
Sulejman Mema, trajner i Partizanit. "Duke parë se si shkoi loja, mund të them se në pjesën e parë hasëm në vështirësi, ndërsa në të dytën e kontrolluam plotësisht atë. E shoh që skuadra ka bërë përparime, por ka mundësi për më mirë. Partizani po ngjit shkallët e renditjes dhe kjo është mjaft pozitive. Sigurisht që tri pikët janë ato që na ngrohin më shumë dhe na japin krahë për ndeshjet e ardhshme. Goli i dytë, i shënuar nga Hallaçi, ishte model. Gola të tillë dua të shoh edhe në të ardhmen. Unë jam për lojën e bukur, por në këto raste pikët janë më të rëndësishme."
Hysen Dedja, trajner i Vllaznisë: "Jam pjesërisht i kënaqur me lojën e zhvilluar nga futbollistët e mi në pjesën e parë të takimit. Pas ndërrimeve të detyrueshme, për shkak të dëmtimeve, mesfusha u dobësua shumë, gjë që solli kontrollimin e këtij reparti nga kundërshtarët. Ndërsa pjesa e dytë ishte kthim prapa, në lojërat e dobëta të ndeshjeve të kaluara. E shoh që Vllaznia nuk ka lojtarë mesfushorë për të përballuar një 90 minutësh intensiv. Përgatitja fizike e tyre lë për të dëshiruar. Duhet të dalim nga kjo situatë që në ndeshjen e mesjavës për kupë me Besën."
-
- ANTI TIRANSI
"Të veçanta"
- Karder nuk është aktivizuar ndaj Vllaznisë, pasi Komisioni i Disiplinës e ka dënuar dje paradite me 2 javë pezullim dhe 500 mijë lekë të vjetra gjobë për sherrin në Krujë.
- Në tribunën "vip" ndodheshin presidenti i Partizanit, Albert Xhani, Pirro Angjeli dhe tre donatorët e Vllaznisë.
- Edhe në këtë ndeshje nuk ka munguar Andis Harasani, ish-drejtor i KESH-it.
- Portieri tjetër i Vllaznisë, Armir Grima, e ka ndjekur ndeshjen në tribunë me tifozët, pasi nuk ishte i përfshirë në formacion.
- Interesimi i tifozëve për këtë ndeshje nuk ka qenë shumë i madh, për faktin se Vllaznia nuk po kalon një formë të mirë.
- Nuk kanë munguar çastet e humorit, kur tifozët shkodranë i kanë kërkuar Bylykbashit të mos futej në lojë.
- Karder nuk është aktivizuar ndaj Vllaznisë, pasi Komisioni i Disiplinës e ka dënuar dje paradite me 2 javë pezullim dhe 500 mijë lekë të vjetra gjobë për sherrin në Krujë.
- Në tribunën "vip" ndodheshin presidenti i Partizanit, Albert Xhani, Pirro Angjeli dhe tre donatorët e Vllaznisë.
- Edhe në këtë ndeshje nuk ka munguar Andis Harasani, ish-drejtor i KESH-it.
- Portieri tjetër i Vllaznisë, Armir Grima, e ka ndjekur ndeshjen në tribunë me tifozët, pasi nuk ishte i përfshirë në formacion.
- Interesimi i tifozëve për këtë ndeshje nuk ka qenë shumë i madh, për faktin se Vllaznia nuk po kalon një formë të mirë.
- Nuk kanë munguar çastet e humorit, kur tifozët shkodranë i kanë kërkuar Bylykbashit të mos futej në lojë.
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
Ç'ka je tuj than he burr?!!!! mos e dhëntë Zoti!!!!....Ne n'kategori të dytë?!!!..... Ne nuk jena Partizani.Vërtet e kena fillu keq këtë kampionat,por mos harro se ne e dimë mirë notin,dhe s'mbytemi kollaj sepse kemi emër shumë të madh mbi shpin:VLLAZNIAvllaznia1919 wrote:Djema ishalla nuk bijme prej kategorijet,se per i kyt ekip qe kena edhe aja mund te ndodhin.Sulmi ishte zero,mbrojtja skandaloze ne rastin e golit te dyte,mesfusha nuk e krijoj nji aksion persmarit.I vetmi qe tentoj me ba diqka ishte Sulejmani(por pak)!
Thjeshte,kena ekip BLOZE!!!!!!!!!!!!!!!
Para VLLAZNIA!
-
- ANTI TIRANSI
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
- GoL
- Tifoz
ke te drejte naqe, une nuk di ca jena tuj, ta kishim ba nje ekip prej forumit e skishim lujt aq dobt, me shku vetem i her te porta kjo nuk a pa najher, ishalla e marrim vetinvllaznia1919 wrote:Djema ishalla nuk bijme prej kategorijet,se per i kyt ekip qe kena edhe aja mund te ndodhin.Sulmi ishte zero,mbrojtja skandaloze ne rastin e golit te dyte,mesfusha nuk e krijoj nji aksion persmarit.I vetmi qe tentoj me ba diqka ishte Sulejmani(por pak)!
Thjeshte,kena ekip BLOZE!!!!!!!!!!!!!!!
-
- ANTI TIRANSI
-
- Kuqeblu Perjet
E mira fare,do të ishte që të kishim mundësi të jepnim kontributin personal për ekipin tonë,por fatkeqësisht në pamundësi të kësaj,mundohemi thjesht të japim mendimet tona,me sa mund,të llogjikshme.Po përfitoj,të jap një mendim të tillë.Thuhet se Hamdiu shkoi te sk Tir..... sepse oferta financiare ishte më e lartë.Prishja e kontratës me "rrapatushin"shtoi në arkën tonë,mbi70.000 dollarë.Atëhere përse nuk përdoren këto pare,për kthimin e Salihit tek ne,por marrin lojtarë që duhet kohë me i provu aftësitë e tyre,dhe shpenzimet janë,gati të njëjta?!!vllaznia1919 wrote:Ta kishim ba ekipin prej forumit tesh kishim kene te pakten ne vend te dyte!!!!
Para VLLAZNIA!
-
- ANTI TIRANSI
-
- Kuqeblu Perjet
-
- ANTI TIRANSI