JAVA E 22__ BESA____VLLAZNIA
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
para vllaznia shikoni.te tan tifozat e vllaznise jane qu ne kam per me pa vllaznine dhe kan tre shkronja ne tabele qe shkurt jane P S G kurse gjate do te thote PARA SPORTKLUB GARIPI : : :psg
dhe keta jane tifozat e vllaznise ne stadiumin loro boriqi qe asht mush plot e per plot. D :wink PARA VLLAZNIA
dhe keta jane tifozat e vllaznise ne stadiumin loro boriqi qe asht mush plot e per plot. D :wink PARA VLLAZNIA
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
-
- ANTI TIRANSI
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
vllazen kete ndehsje dhe une ma pesimisti e kam marre me optimizem
po mos harrojme se dy ndeshjet e fundit ne transferte kena marre 5 gola nga dy ekipe te 6-shes se fundit.pra them se sdo jete aspak e lehte dhe pse une vete du me e marr me optimizem
asht mundesia e fundit me na lan me shpresu pak dhe pse per mu shpresat kane marre fund pas hupjes ne kruje
prap jam optimist per kete ndeshje dhe du ta mendoj fitoren
po mos harrojme se dy ndeshjet e fundit ne transferte kena marre 5 gola nga dy ekipe te 6-shes se fundit.pra them se sdo jete aspak e lehte dhe pse une vete du me e marr me optimizem
asht mundesia e fundit me na lan me shpresu pak dhe pse per mu shpresat kane marre fund pas hupjes ne kruje
prap jam optimist per kete ndeshje dhe du ta mendoj fitoren
i perjashtuar
-
- Tifoz nderi
ke te drejte GOLDIAN .asht e vertete cdo gja.une jam optimist se vllaznia ka me fitu sepse edhe fazen e dimrit me tiranen e fitume dhe e mbyllem me nder ,pra nese vllaznia do qe tifozat e saj ta mbushin stadiumin ashtu si me tiranen duhet te fitojne ne kavaje dhe ta blyllin fazen e dyte sa me afer kreut kur mundesine jane deri ne kater pike me Dinamon e vendit te pare.shkumbini mund te fitoje ne stadiumiun e dinamos sepse dinamo eshte ne krize dhe ka nje mbrojtje shume ma te keqe se te tonen qe e ndihmon vetem portieri i tyne,pra shkurt vllaznia asht ne te njejten rruge si barcelona ,dhe pa dyshim qe mund te themi o vllaznia barcelona se fitorja asht e jona para vllaznia
-
- I lindur KuqeBlu
-
- Tifoz nderi
-Vllaznia: Perve[ kampionatit rendesi maksimale edhe kupes
Kjo eshte mese e natyrshme sepse kemi te bejme me nje skuader e cila eshte ndertuar per te fituar. Duke qene keshtu, eshte krejt normale qe pretendimet te jene ne te dy frontet. Vllaznia pergjithesisht eshte treguar nje skuader stabel ne rezultatet e saj dhe me perjashtim te ndonje “shkarjeje”, nuk kemi patur asnjehere krize. Pikerisht ky eshte argumenti kryesor qe tregon se ky ansambel mund te pretendoje te dy trofete. Drejtuesit me te larte te kuqebluve qe ne fillim te sezonit kane deklaruar se synojne fitimin e Kupes se Shqiperise ne kete sezon si dhe te zene nje vend sa me komod ne kampionat, duke nenkuptuar nje vend te trete apo te dyte. Por ne kushtet e tanishme, e sidomos rezultatet e javes se 21-te te kampionatit qe sapo lame pas, ku Vllaznia ndodhet vetem shtate pike larg vendit te pare, duket se eshte nje shans qe mund te shfrytezohet, pavaresisht se per momentin ndodhen ne vendin e trete. Por kuptohet qe objektivi i Vllaznise mbetet fillimisht vendi i dyte ne kampionat dhe dalja ne finale te kupes se Shqiperise. Pak dite me pare presidenti i kuqebluve pati deklaruar se Vllaznia do te luftoje deri ne fund te sezonit do te luftohet per te zene vendin e dyte ne kampionat dhe fitimin e kupes se Shqiperise. Nje deklarim i tille vinte atehere ku diferenca me vendin e pare ne kampionat ishte me shume se 10 pike, ndersa vete shkodranet ndodhen ne vendin e katert dhe ne ato çaste kishin shanse te pakta per te arritur kaq shpejt ne vendin e trete, e aq me teper qe te jene me nje diference kaq te vogel me dy vendet e para ne kampionat. Nderkohe pavarsisht se kane fituar takimin e para dy javeve ne Lezhe, ndaj Beselidhjes, minimalisht 1:0, duket se nga ana e kuqeblute as per takimin e kthimit nuk do te kete asnje lloj nenvleresimi. Ndonese mund te konsiderohet i sigurte kualifikimi per kuqeblute per ne turin e trete te kupes se Shqiperise, duke pasur parasysh fitimin e ndeshjes se pare, e vlefshme per turin e dyte, por edhe situaten aspak pozitive te kundershtareve lezhjane ne kampionat, perseri Vllaznia nuk deshiron te beje shaka apo te rrezikoje me ndonje nenvleresim te momentin per kete ndeshje. Keshtu Vllaznia nuk deshiron qe te ofroje supriza te pakendshme per veten e saj apo te beje shaka me te tilla gjera. Prandaj Beselidhja edhe kesaj radhe do te jete e vleresuar nga kuqeblute njelloj si çdo takim tjeter i rendesishem i kampionatit dhe Kupes, pasi te tilla jane objektivat e tyre per kete kompeticion futbollistik. Krahas kupes Vllaznia vlereson njelloj edhe kampionatin, madje duke menduar paralelisht per te dy kompeticionet njeheresh. Nuk diskutohet se ne radhe te pare kuqeblute duan te kalojne Beselidhjen per kupe ne mesjave, por menjehere i pret ndeshja shume e veshtire per kampionat, ajo ndaj Beses se Kavajes. Madje menjehere pas perfundimit te takimit me Skenderbeun, te shtunen e kaluar ne “Loro Boriçi”, ku kuqeblute fituan 2:0, me nje loje jo shume bindese, mendja u ka shkuar te ndeshja e javes se 22-te ndaj kavajasve, duke e kapercyer ne nje fare menyre ndeshjen e kupes. Por duke pare edhe rendesine shume te madhe qe ka takimi i kesaj jave ne Kavaje, kurrsesi shkodranet nuk mund ta largojne lehte nga mendja perballjen e radhes.
Gjergj KOLA
Kjo eshte mese e natyrshme sepse kemi te bejme me nje skuader e cila eshte ndertuar per te fituar. Duke qene keshtu, eshte krejt normale qe pretendimet te jene ne te dy frontet. Vllaznia pergjithesisht eshte treguar nje skuader stabel ne rezultatet e saj dhe me perjashtim te ndonje “shkarjeje”, nuk kemi patur asnjehere krize. Pikerisht ky eshte argumenti kryesor qe tregon se ky ansambel mund te pretendoje te dy trofete. Drejtuesit me te larte te kuqebluve qe ne fillim te sezonit kane deklaruar se synojne fitimin e Kupes se Shqiperise ne kete sezon si dhe te zene nje vend sa me komod ne kampionat, duke nenkuptuar nje vend te trete apo te dyte. Por ne kushtet e tanishme, e sidomos rezultatet e javes se 21-te te kampionatit qe sapo lame pas, ku Vllaznia ndodhet vetem shtate pike larg vendit te pare, duket se eshte nje shans qe mund te shfrytezohet, pavaresisht se per momentin ndodhen ne vendin e trete. Por kuptohet qe objektivi i Vllaznise mbetet fillimisht vendi i dyte ne kampionat dhe dalja ne finale te kupes se Shqiperise. Pak dite me pare presidenti i kuqebluve pati deklaruar se Vllaznia do te luftoje deri ne fund te sezonit do te luftohet per te zene vendin e dyte ne kampionat dhe fitimin e kupes se Shqiperise. Nje deklarim i tille vinte atehere ku diferenca me vendin e pare ne kampionat ishte me shume se 10 pike, ndersa vete shkodranet ndodhen ne vendin e katert dhe ne ato çaste kishin shanse te pakta per te arritur kaq shpejt ne vendin e trete, e aq me teper qe te jene me nje diference kaq te vogel me dy vendet e para ne kampionat. Nderkohe pavarsisht se kane fituar takimin e para dy javeve ne Lezhe, ndaj Beselidhjes, minimalisht 1:0, duket se nga ana e kuqeblute as per takimin e kthimit nuk do te kete asnje lloj nenvleresimi. Ndonese mund te konsiderohet i sigurte kualifikimi per kuqeblute per ne turin e trete te kupes se Shqiperise, duke pasur parasysh fitimin e ndeshjes se pare, e vlefshme per turin e dyte, por edhe situaten aspak pozitive te kundershtareve lezhjane ne kampionat, perseri Vllaznia nuk deshiron te beje shaka apo te rrezikoje me ndonje nenvleresim te momentin per kete ndeshje. Keshtu Vllaznia nuk deshiron qe te ofroje supriza te pakendshme per veten e saj apo te beje shaka me te tilla gjera. Prandaj Beselidhja edhe kesaj radhe do te jete e vleresuar nga kuqeblute njelloj si çdo takim tjeter i rendesishem i kampionatit dhe Kupes, pasi te tilla jane objektivat e tyre per kete kompeticion futbollistik. Krahas kupes Vllaznia vlereson njelloj edhe kampionatin, madje duke menduar paralelisht per te dy kompeticionet njeheresh. Nuk diskutohet se ne radhe te pare kuqeblute duan te kalojne Beselidhjen per kupe ne mesjave, por menjehere i pret ndeshja shume e veshtire per kampionat, ajo ndaj Beses se Kavajes. Madje menjehere pas perfundimit te takimit me Skenderbeun, te shtunen e kaluar ne “Loro Boriçi”, ku kuqeblute fituan 2:0, me nje loje jo shume bindese, mendja u ka shkuar te ndeshja e javes se 22-te ndaj kavajasve, duke e kapercyer ne nje fare menyre ndeshjen e kupes. Por duke pare edhe rendesine shume te madhe qe ka takimi i kesaj jave ne Kavaje, kurrsesi shkodranet nuk mund ta largojne lehte nga mendja perballjen e radhes.
Gjergj KOLA
-
- I Sapoardhur
-
- Tifoz nderi
PSG PARA SPORTKLUB GARIPI :psg: :psg: :psg: :psg:
MOJ VLLAZNI VLLAZNIA JONE
KETE VIT DUHET ME DAL KAMPION
KETE RRADHE E KENA NE KAVAJE
DHE FITOREN DUHET ME MARR
TAN QYTETI ASHT ME TY
DHE FITO NESE DON ME I GZU
FAZEN E DYTE MBAROJE ME FITORE
SE VALTER FUSHAJ IU BLEN TE TANVE KA NJI AKOLLORE
KETE VIT DUHET ME DAL KAMPION
KETE RRADHE E KENA NE KAVAJE
DHE FITOREN DUHET ME MARR
TAN QYTETI ASHT ME TY
DHE FITO NESE DON ME I GZU
FAZEN E DYTE MBAROJE ME FITORE
SE VALTER FUSHAJ IU BLEN TE TANVE KA NJI AKOLLORE
- rai
- I Perjetshem
nuk e dijsha qe do lushim kunder Beses edhe per kupe, ja kam frigen shume nej pazari mes Valos e Xhatit. Kisha dasht qe loja te luhej me pasterti dhe te fitonte Vllaznia....por vertet kam frike te pazaret. Sidoqofte koha do ta tregoje....jam shume pesimist
VLLAZNIA - mei unus, verus, precipuus ferveo
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
edhe une e kam frike boll kete punerai wrote:nuk e dijsha qe do lushim kunder Beses edhe per kupe, ja kam frigen shume nej pazari mes Valos e Xhatit. Kisha dasht qe loja te luhej me pasterti dhe te fitonte Vllaznia....por vertet kam frike te pazaret. Sidoqofte koha do ta tregoje....jam shume pesimist
i perjashtuar
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
- rai
- I Perjetshem
i madh je naqe....hajt ishalla bahet si thu tifpjalmi wrote:ndeshjen me besen do ta fitojme se sban .kam nji parandienje se do fitojme 1 me 2.golin e pare do ta bajm ne,golin e dyte do ta bajn ata me nji penallti qwe nuk ishte ,kurse golin e fitores do ta bajm ne fund te ndeshjes,me kundersulm. para vllaznia
VLLAZNIA - mei unus, verus, precipuus ferveo
-
- Webmaster
-
- Tifoz nderi
O ADMIN.ME BA GOLIN MA PERPARA NUK KA LEZET MOR BURRE SE NE RRADHE TE PARE DUHET ME KORREPTU ALBITRN ,SE ME 1000000 LEKE TE VJETRA CASH ME I DHEN ALBITRIT TA JEP NJI PENALLTI SE NJAQ TE MARRIN ALBITRAT PER NJI PENALLTI E KAM FRIKE SE EDHE ME JA PAGU ALBITRIT NUK E BAJM NE KURSE PER ME KORREPTU ALBITRIN E ME I ANULLU SKUADRES KUNDRSHTARE GOLIN TE MARRIN 2000000 MILION TE VJETRA CASH,KESHTU QE MA MIRE TA BAJM GOLIN NE FUND SE EDHE AMELSINA HAHET GJITHMONE NE FUND SE VETEM NE KETE MENYRE NUK KA QA ME NA BA GJA BESA ,A ME KUPTON APO JA,
-
- Tifoz nderi
ADMIN ,,,,ME KETE GJA DESHTA ME TE THANE SE BESA KA PAGU ALBITRIN 1000000 MILION TE VJETRA ME DHAN NJI PENALLTI PER TA E ME NA ANULLU NJI GOL NEVE QE BAN 2000000 MILION LEK TE VJETRA PER HAK PUNET PER ALBITRIN DHE GJITHSEIT KANE PAGU 3000000 MILION PER NJI PENALLTI PER TA E ME NA ANULLU NJI GOL NEVE DHE REZULTATI DO TE ISHTE 3 ME 0 PER NE POR GOLI I ANULLUME I JONI DHE PENALLTIA E TYNE QE NUK ISHTE I THOJN QE REzULTATI TE JETE 1 ME 2 PER NE.
-
- Webmaster