VLLAZNIA - KASTRIOTI
-
- Mysafir i Rrespektum
sapo pash kroniken te albaniasoccer e goli i pare i sinanit me ka pelqy, shyqyr!
desha me thon dicka, nje dukuri qe ndodh dhe ke tirona, amon ca i kishin bo fanelles se vllaznise njashtu se mqau zemna mu jo mo juve besoj... si fanellen e tirones qe e kon shemtu po njisoj mo se shumti.
dit mo t'mira kon me ardh ishalla.
desha me thon dicka, nje dukuri qe ndodh dhe ke tirona, amon ca i kishin bo fanelles se vllaznise njashtu se mqau zemna mu jo mo juve besoj... si fanellen e tirones qe e kon shemtu po njisoj mo se shumti.
Se Tirones Deri Me Sot Vec Tironsi 24Karat i Ka Dal Zot!!!!
-
- Antar
per the best "COACH" .
Besoj se jane te gjithe te kenaqur me trajnerin, punetor e fjalepak te vllaznise.
Askush nuk mund te vere ne dyshim rolin e nje tekniku si M. JOSA.
Aftesite e tij per te motivuar gjithe ekipin te jape maksimumin per te perballuar sfiden e nje gare futbolli.
Aftesite e tij per te motivuar gjithe ekipin te jape maksimumin per te perballuar sfiden e nje gare futbolli.
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
- gdr
- Tifoz nderi
Re: per the best "COACH" .
Po pergatitja fizike e ekipit asht per toke e ketu ka faj kryesor Josa, per te tjerat jam dakord edhe Shkodra ja ka diftu tan respektin qe ka per temahindra wrote:Besoj se jane te gjithe te kenaqur me trajnerin, punetor e fjalepak te vllaznise.
vllaznia veç me shkodran
-
- Moderator
tironsi_tr wrote:sapo pash kroniken te albaniasoccer e goli i pare i sinanit me ka pelqy, shyqyr!
tironsi kisha dasht me te pyte dicka:
Ti je shume i sjellshem dhe i uron gjithmone fat Vllaznise, por un nuk mund ta kuptoj kyt gja. Tirana dhe Vllaznia jan dy rivale te vjetra dhe un pervedi nuk mund ti uroj Tiranes asihere fat, dhe kjo nuk ka lidhje se kam zili tiranen por te urosh/shpresosh se kundershtari/rivali humb eshte nji dukuri normale ne sport.
-
- ANTI TIRANSI
-
- Webmaster
-
- Tifoz nderi
E kam thane edhe ma perpara, kja fanela e simjetshme si me ken shtup nevitoresh. Aja e parvjetshmja ka ken e bukur, me vija vija kuq e blu te hapet, kurse kja e kuqja e tashme si me ken vishnje. Hiq e lezetshme, nuk me duket si Vllaznia, por si Burreli a naj tjeter.tironsi_tr wrote:
-
- Mysafir i Rrespektum
Man in Redblue wrote:tironsi_tr wrote:sapo pash kroniken te albaniasoccer e goli i pare i sinanit me ka pelqy, shyqyr!
Ti je shume i sjellshem dhe i uron gjithmone fat Vllaznise, por un nuk mund ta kuptoj kyt gja. Tirana dhe Vllaznia jan dy rivale te vjetra dhe un pervedi nuk mund ti uroj Tiranes asihere fat, dhe kjo nuk ka lidhje se kam zili tiranen por te urosh/shpresosh se kundershtari/rivali humb eshte nji dukuri normale ne sport.
vallaj po si urova fat vllaznise kujt t'i uroj elbasonit?? varet si e kupton rivalitetin lal. une me shkodranet kom qen gjithmone shoke, si kur isha ne tirone edhe knej ne emigrim, mas tironsave e ndonje durrsaku me shkodranet shkoj me s'miri. prej ktij faktit qe gjithmone kom pas shok shkodran kom simpati per ekipin, por dhe per qytetin e per njerzillikun e qytetarllikun e shkodres. osht e vertete qe midis tirones e vllaznise egzisto rivaliteti mo i vjeter ne shqipni, po osht nji rivalitet jo me te shame, as me te bastardume, as me te ulme poshte, sic mund ta kena per nji elbason a per nji flamurtar. me ju rivaliteti (te pakten nga ana jone) osht gjithmone me respekt, te vjetrit na kon msu me e dasht shkodren, shkodranet dhe reciproke prej ksaj vllaznine. ne ekipet e tjera si tifozeri i thrrasim me kurrfar emrash jo qelb-asoni, jo patllixhoni, jo hafijet (dinamo) etj, kurse vllaznia osht vllazni perhere. e prej ksaj edukate qe na e kon lon trashigimi te vjetrit ne qe jena tironas ne shpirt/ zemer/ gjak 24karatash e dum shkodren e popullaten e saj, si dhe tifozerin e zjarrt e te rrespektume. sic nuk ka kampionat italion pa juve/inter/milan s'ka as pa tiron e shkoder ne mentalitetin tone, se pa morrat ne hafijet ene boj...
bo bo u zgjata si perhere.
Se Tirones Deri Me Sot Vec Tironsi 24Karat i Ka Dal Zot!!!!
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
-
- Antar
The coach.
Besoj shume te menyrat me te mira dhe bashkekohore qe perdor trajneri Josa per te stervitur dhe ç'ndryshkur kaviljet e futbollisteve te Vllaznise.
Eshte e lehte te japesh opinione pa patur informacion.
M. Josa qe ben dhe jep maksimumin per te angazhuar cdo dite ne stervitje gjithe ekipin.
Studius dhe intuitiv ne ate qe jep dhe kerkon. Traineri qe sjell te rejat e fundit ne futboll.
Nuk i ka munguar mbeshtetja e shkodraneve, kjo dihet.Po nuk mund te themi qe eshte per faj te tij paraqitja e futbollisteve.
Eshte e lehte te japesh opinione pa patur informacion.
M. Josa qe ben dhe jep maksimumin per te angazhuar cdo dite ne stervitje gjithe ekipin.
Studius dhe intuitiv ne ate qe jep dhe kerkon. Traineri qe sjell te rejat e fundit ne futboll.
Nuk i ka munguar mbeshtetja e shkodraneve, kjo dihet.Po nuk mund te themi qe eshte per faj te tij paraqitja e futbollisteve.
-
- Antar
nga mahindra
nuk po di hiç se kujt po i shkruj.Po te jesh antitiransi ,me mire akoma,edhe pse une jam tiranse, bej tifozllik per vllaznine.
Ekipi "snob" i tiranes eshte vetem per tu duk bukur rrugve te qytetit me x5 e ku di une se çfare.Nuk e ka kuptu sa shume pune e lodhje duhet me i arrit rezultatet.
Tifo per vllaznine dhe per shkodranet.Jeni ylla bote.
Ekipi "snob" i tiranes eshte vetem per tu duk bukur rrugve te qytetit me x5 e ku di une se çfare.Nuk e ka kuptu sa shume pune e lodhje duhet me i arrit rezultatet.
-
- Antar
bezdi
Me bezdis shume ideja e te berit mit atij qe shenon.Nuk dua te mohoj meritat e atij qe ben gol.Por fitorja, loja rezultati jane puna ne ekip, ne skuader e te gjithve,.....
Perballimi i stervitjes ,ditet me shi, fushat peribret, kushtet skandaloze, presionet mediatike ,presionet sponsorizuese te tipit po nuk fitove ike fluturove.
Kush e do sportin i mer gjerat me sportivitet.Di qe nuk ka vetem fitore.Po citoj nje thenie te rendesishme dhe per futbollin. ne italisht: "Agire per vincere, considerando il fallimento."
Perballimi i stervitjes ,ditet me shi, fushat peribret, kushtet skandaloze, presionet mediatike ,presionet sponsorizuese te tipit po nuk fitove ike fluturove.
Kush e do sportin i mer gjerat me sportivitet.Di qe nuk ka vetem fitore.Po citoj nje thenie te rendesishme dhe per futbollin. ne italisht: "Agire per vincere, considerando il fallimento."
-
- Moderator
tironsi_tr wrote:Man in Redblue wrote:tironsi_tr wrote:sapo pash kroniken te albaniasoccer e goli i pare i sinanit me ka pelqy, shyqyr!
vallaj po si urova fat vllaznise kujt t'i uroj elbasonit?? varet si e kupton rivalitetin lal. une me shkodranet kom qen gjithmone shoke, si kur isha ne tirone edhe knej ne emigrim, mas tironsave e ndonje durrsaku me shkodranet shkoj me s'miri. prej ktij faktit qe gjithmone kom pas shok shkodran kom simpati per ekipin, por dhe per qytetin e per njerzillikun e qytetarllikun e shkodres. osht e vertete qe midis tirones e vllaznise egzisto rivaliteti mo i vjeter ne shqipni, po osht nji rivalitet jo me te shame, as me te bastardume, as me te ulme poshte, sic mund ta kena per nji elbason a per nji flamurtar. me ju rivaliteti (te pakten nga ana jone) osht gjithmone me respekt, te vjetrit na kon msu me e dasht shkodren, shkodranet dhe reciproke prej ksaj vllaznine. ne ekipet e tjera si tifozeri i thrrasim me kurrfar emrash jo qelb-asoni, jo patllixhoni, jo hafijet (dinamo) etj, kurse vllaznia osht vllazni perhere. e prej ksaj edukate qe na e kon lon trashigimi te vjetrit ne qe jena tironas ne shpirt/ zemer/ gjak 24karatash e dum shkodren e popullaten e saj, si dhe tifozerin e zjarrt e te rrespektume. sic nuk ka kampionat italion pa juve/inter/milan s'ka as pa tiron e shkoder ne mentalitetin tone, se pa morrat ne hafijet ene boj...
bo bo u zgjata si perhere.
Tiransi-_tr t'lumte goja se bukur boll ke fole (shkru), eshte kenaqsi me te pase ty edhe partizanin n'forum.
-
- ANTI TIRANSI
Re: nga mahindra
Ne rradhe te pare mire se ke ardhe ne forumin tone.Shum faleminderit per komplimentet dhe po nuk pritove naj thuj nej san ma teper per ty qe te njifna pak.mahindra wrote:nuk po di hiç se kujt po i shkruj.Po te jesh antitiransi ,me mire akoma,edhe pse une jam tiranse, bej tifozllik per vllaznine.
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
Re: nga mahindra
D.M.TH. ka shumë mundësi të jesh femra e dytë që hyn në forumin tonë.Më korrigjo nëse e kam gabim.mahindra wrote:,edhe pse une jam tiranse, bej tifozllik per vllaznine.
Gjithsesi,mirëse erdhe midis nesh.Më pëlqen pasi i paske deklaratat shumë dinamike dhe shumë të prera.
Para VLLAZNIA!