VLLAZNIA-SHKUMBINI
-
- I lindur KuqeBlu
-
- I lindur KuqeBlu
- rai
- I Perjetshem
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
-
- I lindur KuqeBlu
-
- Webmaster
-
- I lindur KuqeBlu
-
- ANTI TIRANSI
-
- Huligan
-
- I lindur KuqeBlu
-
- I lindur KuqeBlu
mire se erdhe naqevllazni76 wrote:keto jane gabimet qe bajme ne gjithmone...
mbas 3-0....mbrojtja nuk pozicionohet dhe Stojku shenon menjehere 3-1.
cfare nivelit mut qe kan...
po prezantoje vetin ma burri. a e she se ke ardh me kam te mire
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- Mysafir i Rrespektum
-
- I lindur KuqeBlu
Fitorja e shkodraneve shpeton trajnerin Mirel Josa
Nga Shkodra, Enkel Martini
Vllaznia ka aritur të marrë fitoren e parë në këtë kampionat duke sjell dhe qetësinë në skuadër. Kuqeblutë kanë marrë një trepikësh të rëndësishëm përballe një kundërshtari jo fort të lehtë siç është Shkumbini. Me këtë rezultat Josa dhe skuadra e tij me shume pretendime kete sezon kane kthyer perkohesisht qetesine ne perberje te skuadrës e cila në tre ndeshjet e para kishte arritur të merrte vetëm një pike, çka janë shumë pak për një skuadër pretendente si Vllaznia. Shkumbini ka mundur të shënojë golin e nderit me të përhershmin Stojku i cili në dy takime ka shënuar tre gola.
Vllaznia – Shkumbini 3-1
Shenues: 38’ Arlind Nora, 60’ Suad Lici (p), 85’ Laert Ndoni (autogol) / 86’ Gentjan Stojku
Gjyqtare: Kridens Meta (Tiranë), Indrit Shima (Durrës), Denis Rexha (Tiranë)
Vllaznia: Armir Grima, Admir Teli, Suad Lici, Marenglen Kapaj, Franc Ahi, Safet Osja, Sasa Delain, Arlind Nora, Vioresin Sinani, Albert Kaçi, Gilman Lika
Trajner: Mirel Josa
Stol: Olti Bishani, Ervis Kraja, Arsen Beqiri, Uliks Kotrri, Simone Ghislain Tanko Rostand, Leandro Gil Miranda Da Silva, Arjon Hoti
Shkumbini: Ervin Llani, Rezart Dabulla, Laert Ndoni, Lorenc Pasha, Fejzo Shenaj, Albano Byzhyti, Klevis Dalipi, Gentian Stojku, Ilir Qorri, Klement Xhyra, Saimir Patushi
Trajner: Gugash Magani
Stol: Gasper Ndoja, Ligor Maçolli, Alfred Salliu, Astrit Nexha, Merdian Kasollja, Ergys Ismaili, Egert Kuçi
Nga Shkodra, Enkel Martini
Vllaznia ka aritur të marrë fitoren e parë në këtë kampionat duke sjell dhe qetësinë në skuadër. Kuqeblutë kanë marrë një trepikësh të rëndësishëm përballe një kundërshtari jo fort të lehtë siç është Shkumbini. Me këtë rezultat Josa dhe skuadra e tij me shume pretendime kete sezon kane kthyer perkohesisht qetesine ne perberje te skuadrës e cila në tre ndeshjet e para kishte arritur të merrte vetëm një pike, çka janë shumë pak për një skuadër pretendente si Vllaznia. Shkumbini ka mundur të shënojë golin e nderit me të përhershmin Stojku i cili në dy takime ka shënuar tre gola.
Vllaznia – Shkumbini 3-1
Shenues: 38’ Arlind Nora, 60’ Suad Lici (p), 85’ Laert Ndoni (autogol) / 86’ Gentjan Stojku
Gjyqtare: Kridens Meta (Tiranë), Indrit Shima (Durrës), Denis Rexha (Tiranë)
Vllaznia: Armir Grima, Admir Teli, Suad Lici, Marenglen Kapaj, Franc Ahi, Safet Osja, Sasa Delain, Arlind Nora, Vioresin Sinani, Albert Kaçi, Gilman Lika
Trajner: Mirel Josa
Stol: Olti Bishani, Ervis Kraja, Arsen Beqiri, Uliks Kotrri, Simone Ghislain Tanko Rostand, Leandro Gil Miranda Da Silva, Arjon Hoti
Shkumbini: Ervin Llani, Rezart Dabulla, Laert Ndoni, Lorenc Pasha, Fejzo Shenaj, Albano Byzhyti, Klevis Dalipi, Gentian Stojku, Ilir Qorri, Klement Xhyra, Saimir Patushi
Trajner: Gugash Magani
Stol: Gasper Ndoja, Ligor Maçolli, Alfred Salliu, Astrit Nexha, Merdian Kasollja, Ergys Ismaili, Egert Kuçi
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
patjeter vlla dy dopio per secilin do pimeKsShkUmBinI wrote:SUKSESE TE PERZEMERTA I UROJ VLLAZNISE.
TREGUAT QE JENI ME TE VERTETE NJE EKIP I MADH.
O GOLDIAN KUR TE VIJ N SHQIPRI TAPO TAKOHEMI PER ATE DOPION E RAKISE DHE MEZEN.OK??
GJITHE TE MIRAT DHE RESPEKTE
suksese ne ndeshjet e ardhshme se ekipin e keni te mire dhe kastirotin do e palosni
i perjashtuar
-
- Tifoz nderi
-
- Kuqeblu Perjete
Tjeta juj!!
E shyqyr ma ne fund se kam pa pritu edhe me hy ne forum se nuk disha as ke me sha ma po nji fitore me shume ransi edhe ishalla ashte fillimi i formes qe duhet me pas edhe me ju myll gojen tjerve se pashe kroniken te Alsati edhe ashte me ju shker*** nanen tane atyne gazetarve se asnji nuk na ka qjef vetem se na kan inat e shkojne e flasin
per da skuadra qe jane (part time) skuadra edhe nuk flasin per ne qe jena djepi i futbollit,po kujt i plasi se ka hume Tir... edhe ashte ba perleshje ne Korce a kena fitu na!Une kam besim se po morme formen qe duhet me pas jena pretendente per titull se nuk i kam bese skuadrat qe marrin pik ne neshjet e para,edi qe nuk duhet me lane pike po na jena skuader me tradite edhe kena shanse per titull!!!!
para Vllazniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Goldian kur bahna une e ti optimista fitojme,si ka munsi!??:roll:
E shyqyr ma ne fund se kam pa pritu edhe me hy ne forum se nuk disha as ke me sha ma po nji fitore me shume ransi edhe ishalla ashte fillimi i formes qe duhet me pas edhe me ju myll gojen tjerve se pashe kroniken te Alsati edhe ashte me ju shker*** nanen tane atyne gazetarve se asnji nuk na ka qjef vetem se na kan inat e shkojne e flasin
per da skuadra qe jane (part time) skuadra edhe nuk flasin per ne qe jena djepi i futbollit,po kujt i plasi se ka hume Tir... edhe ashte ba perleshje ne Korce a kena fitu na!Une kam besim se po morme formen qe duhet me pas jena pretendente per titull se nuk i kam bese skuadrat qe marrin pik ne neshjet e para,edi qe nuk duhet me lane pike po na jena skuader me tradite edhe kena shanse per titull!!!!
para Vllazniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Goldian kur bahna une e ti optimista fitojme,si ka munsi!??:roll:
Kuqeblu perjete!!!!
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
-
- Tifoz nderi
Ty tu bafte coca cola tul e vjame se me knaqe kur the se nuk pi alkool tash per Ramazan (inshallah e ke pas seriozisht). Po ti inshallah mas pij as mas Ramazanit naqe, se nuk i ka hije muslimanit. Njesha mire per ty e Zoti t'rujte!GOLDIAN wrote: jam deh sonte me coca cola se smund te pi alkol tash ne ramazan
Urime Vllaznise se sic thashe ma nalt asht dasht me fitu thelle qe me e tregu vedin dhe e tregoj taman. 3-1 nuk ka ma mire.
Inshallah pa vazhdojne me fitore.
Urime edhe Tiranes se ja ka nis mire edhe aja.