Ndeshja rradhes dhe e fundit per kete sezon do jete Vllaznia - Skenderbeu. Kjo ndeshjes do luhet ne Korce pas marrveshjes ndermjet dy klubeve ne menyre qe Skenderbeu te festoje titullin kampion ne qytetin e tyre.

Komentet