Superliga

Vllaznia e vendosur, do vendin e gjashtë në renditje

Sigurisht që nuk do të jetë e lehtë, sepse, përderisa ballshiotët kanë ende pak shanse për mbijetesë, do të vijnë në "Reshit Rusi" për të fituar. Skuadra pritet të jetë e plotë, ngaqë mungesa për arsye kartonash nuk ka dhe, përpos kësaj, do jetë Shtubina, që për shkak dëmtimi nuk luajti ndaj Tiranës

Vllaznia e vendosur, do vendin e gjashtë në renditje