Pas kërkesave të njëpasnjëshme të trajnerit Ernest Gjoka, tashmë është arritur ajo që kërkohej dhe Sukaj pritet të dalë në stërvitje më 5 janar, datë në të cilën edhe përgatitjet në Ulqin. 

Sukaj ka luajtur me Vllazninë në sezonin 2011-2012 dhe tani kthehet aty në moshën 30- vjeçare me synimin për të ndihmuar skuadrën e qytetit të tij në një moment delikat.

Komentet