Lajmet nga Vllaznia

Josa: Te shtunen jam ne Shkoder

Josa: Te shtunen jam ne Shkoder

Mes tij dhe presidentit Fushaj edhe dje ka pasur biseda telefonike dhe k?sisoj duket qart? se bashk?punimi mes tyre do t? vazhdoj?. Megjith?se numri nj? i klubit ka th?n? se shanset jan? 90 p?r qind q? Josa t? vazhdoj? t? jet? trajner i Vllaznis? edhe n? sezonin e ardhsh?m. Ky i fundit nuk ?sht? dukur shum? entuziast n? fjal?t e tij. Madje ka k?rkuar t? jet? shum? i qet? dhe nj?koh?sisht edhe i matur n? ato q? ka deklaruar. \"Mund t? them vet?m se me presidentin Fushaj e kemi l?n? t? takohemi t? shtun?n p?r t? biseduar edhe nj? her? tjet?r dhe do t? shohim se si do t? rrjedhin ngjarjet.

Fushaj ne dileme, trajneri te shtunen

Eshte shtyre per te shtunen shpallja e emrit te kreut te stolit shkodran, pasi pozitat e Joses jane lekundur Ishte menduar qe gjithcka te mbyllej dje, por nuk ka ndodhur keshtu. Vllaznia ende nuk e ka p?rzgjedhur trajnerin e saj te ri dhe pozitat e Mirel Joses jane lekundur ne kete drejtim. Deri para disa ditesh mendohej e sigurt firmosja e nje kontrate te re mes paleve, por tashme qe sezoni ka perfunduar, asgje te re nuk ka ne kete drejtim. Trajneri kryeqytetas prej dy ditesh ka qene ne Shkoder dhe si rrjedhoje ka dashur te mbylle gjithcka me presidentin Fushaj, qofte per nje pergjigje pozitive per vazhdimin e punes, qofte edhe negative per t\'u pershendetur dhe larguar.

Fushaj ne dileme, trajneri te shtunen